Jump to content

Windows 95 vs Windows 98

seeker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα παλιό PC και θέλω να του βάλω λειτουργικό.

Το ερώτημα είναι: Windows 95 ή Windows 98?

Δεν επιλέγω το Linux γιατί απλά το Linux το έχω ήδη σε ένα άλλο PC μου αλλιώς θα ήταν η Νο1 επιλογή.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να βάλεις τα 95 όταν η άλλη σου επιλογή είναι τα 98....

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Όταν είχα τα 98 πατούσα Alt+Ctrl+Del κάθε πέντε λεπτά.

Γι αυτό σκέφτομαι τα 95...

Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχει κάποιο επιχείρημα?

Η σύνθεση μετά την αναβάθμιση θα είναι:

P3 500MHz

80GB HDD

ATI RADEON 9200SE

320MB RAM

Μπορείς να του βάλεις τα 98 αλλά να είναι οπωσδήποτε τα Second Edition γιατί τα πρώτα ήταν πολύ προβληματικά. Βέβαια σε αυτό το μηχάνημα, μπορείς πολύ άνετα να βάλεις και τα 2000. Τα είχα για αρκετό καιρό σε ένα παρεμφερές μηχάνημα (ίδια cpu) και δούλευαν μια χαρά. Δεν είναι τόσο βαριά και σε κάθε περίπτωση είναι πιο σταθερά από τα 98.

Kαι εγω θα εβαζα 98se.Kαθως πολλες εφαρμογε υποστηριζουν τετοιο λειτουργικο οπως και drivers μπορεις να βρεις αλλα σε περιορισμενο βαθμο καθως απο τοτε που βγηκε το ατιμο DESIGNED FOR WINDOWS XP σε αναγκαζει ειτε να βαλεις XP ειτε να παρεις καινουργιο pc!!!Συμβατοτητες με 98se ειναι ακομα ενζωη αλλα με το περασμα του χρονου εκλειπουν.Το βλεπεις και σε παιχνιδια ,software ,hardware αλλα λιγο σε νοιαζει καθως ειναι το δευτερο pc
Υπογραφή....

Βασικά το θέλω για καθημερινή χρήση. Να μπαίνω στο Internet να βλέπω DVD κλπ...

Αν το ήθελα για να παίζω παιχνίδια θα έβαζα Linux για να τρέχω το Unreal Tournament 2004.

Xalara Win 98SE....Xwris to Se einai axrhsto... Mia defteri kai poli kali epilogi einai ta win 2000.. Etrexan se PII sta 266 (?) an thimamai kala kai pigainan roloi.... Tromero leitourgiko...
Watch When You Stray My Friend...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (27 Ιούν. 2004 , 16:49)

Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχει κάποιο επιχείρημα?

Η σύνθεση μετά την αναβάθμιση θα είναι:

P3 500MHz

80GB HDD

ATI RADEON 9200SE

320MB RAM

Εγώ σε παρόμοιο pc (ίδιο επεξεργαστή, λίγο λιγότερη μνήμη, σαφώς πολύ μικρότερο δίσκο) έχω βάλει WinXP και πάει πολύ καλά! Πολύ καλύτερα από Win98SE... Οπότε και με Win2000 καλά θα είναι.

Q σου λεβέντη μου!!!

Windows 98se.

Και κουτί θα έρθουν με το μηχάνημα σου,και θα μπορείς να εκτελέσεις πολλές εφαρμογές ή και παιχνίδια.

Αυτά έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (28 Ιούν. 2004 , 23:45)

Οπότε να του βάλω 2000 ή 98SE?

Tα 98 είναι παλιό λειτουργικό, κακά τα ψέμματα. Το μηχάνημα σου σηκώνει άνετα τα 2000 που είναι πολύ πιο αξιόπιστα και πολύ πιο σύγχρονα. Τα είχα 3 χρόνια σε ένα τέτοιο μηχάνημα και έκανα μια χαρά ό,τι ήθελα, χωρίς προβλήματα, μπλε οθόνες κλπ.

Ναι, και εγώ για ένα διάστημα που τα χρησιμοποιούσα τα βρήκα πολύ αξιόπιστα.

Αλλά φυσικά δεν γίνεται να surf-άρουμε στο Internet χωρίς Firewall και Antivirus (τουλάχιστον) γιατί αλλιώς όσο αξιόπιστα και να είναι τα 2000 ένας sasser αρκεί για να τα "ξε-αξιοπιστήσει"...

Το ξέρω vanirov, αλλά χρειάζεται για ένα διάστημα να τρέξω προγράμματα τα οποία τρέχουν με το Wine.

Αλλιώς φυσικά το Linux θα ήταν η No1 επιλογή...

98se, ή για πιο σταθερά, Win 2000 (που πιστεύω πως τα θα σηκώνει άνετα, λόγω μπόλικης Ram).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!