seeker Δημοσιεύτηκε June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2004 Έχω ένα παλιό PC και θέλω να του βάλω λειτουργικό. Το ερώτημα είναι: Windows 95 ή Windows 98? Δεν επιλέγω το Linux γιατί απλά το Linux το έχω ήδη σε ένα άλλο PC μου αλλιώς θα ήταν η Νο1 επιλογή. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να βάλεις τα 95 όταν η άλλη σου επιλογή είναι τα 98.... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Όταν είχα τα 98 πατούσα Alt+Ctrl+Del κάθε πέντε λεπτά. Γι αυτό σκέφτομαι τα 95... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 αν "αντεχει" το μηχανημα βαλτου 98 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχει κάποιο επιχείρημα? Η σύνθεση μετά την αναβάθμιση θα είναι: P3 500MHz 80GB HDD ATI RADEON 9200SE 320MB RAM Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Windows 98 --> SE <-- !!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Μπορείς να του βάλεις τα 98 αλλά να είναι οπωσδήποτε τα Second Edition γιατί τα πρώτα ήταν πολύ προβληματικά. Βέβαια σε αυτό το μηχάνημα, μπορείς πολύ άνετα να βάλεις και τα 2000. Τα είχα για αρκετό καιρό σε ένα παρεμφερές μηχάνημα (ίδια cpu) και δούλευαν μια χαρά. Δεν είναι τόσο βαριά και σε κάθε περίπτωση είναι πιο σταθερά από τα 98. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Χωρίς δεύτερη σκέψη, Windows 98SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 98se... με 95, 98 δεν τρέχεις τίποτα πια... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 file mou seeker ego mexri prin 1 xrono se tetio mixanima ixa windows xp!!! pigene roloi!!! ke ixa akribos tin idia ram me sena! i tha balis xp i windows 98se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 2000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Οπότε να του βάλω 2000 ή 98SE? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 epidi den simpathisa pote ta 2000! ta 98se genithikane gia ena tetio mixanima! bebea opos sou elega ena p3 sta 500 pezi ke ta xp sxetika aneta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Kαι εγω θα εβαζα 98se.Kαθως πολλες εφαρμογε υποστηριζουν τετοιο λειτουργικο οπως και drivers μπορεις να βρεις αλλα σε περιορισμενο βαθμο καθως απο τοτε που βγηκε το ατιμο DESIGNED FOR WINDOWS XP σε αναγκαζει ειτε να βαλεις XP ειτε να παρεις καινουργιο pc!!!Συμβατοτητες με 98se ειναι ακομα ενζωη αλλα με το περασμα του χρονου εκλειπουν.Το βλεπεις και σε παιχνιδια ,software ,hardware αλλα λιγο σε νοιαζει καθως ειναι το δευτερο pc Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Βασικά το θέλω για καθημερινή χρήση. Να μπαίνω στο Internet να βλέπω DVD κλπ... Αν το ήθελα για να παίζω παιχνίδια θα έβαζα Linux για να τρέχω το Unreal Tournament 2004. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Xalara Win 98SE....Xwris to Se einai axrhsto... Mia defteri kai poli kali epilogi einai ta win 2000.. Etrexan se PII sta 266 (?) an thimamai kala kai pigainan roloi.... Tromero leitourgiko... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (27 Ιούν. 2004 , 16:49) Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχει κάποιο επιχείρημα? Η σύνθεση μετά την αναβάθμιση θα είναι: P3 500MHz 80GB HDD ATI RADEON 9200SE 320MB RAM Εγώ σε παρόμοιο pc (ίδιο επεξεργαστή, λίγο λιγότερη μνήμη, σαφώς πολύ μικρότερο δίσκο) έχω βάλει WinXP και πάει πολύ καλά! Πολύ καλύτερα από Win98SE... Οπότε και με Win2000 καλά θα είναι. Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Ego tha sou elega na min riskareis na baleis windows XP se tetoio pc,pigenai kateuthian gia win 98SE einai arketa kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Windows 98se. Και κουτί θα έρθουν με το μηχάνημα σου,και θα μπορείς να εκτελέσεις πολλές εφαρμογές ή και παιχνίδια. Αυτά έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 XP σίγουρα, να μή κολλάει ποτε! (εντάξει εντάξει σχετικό αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (28 Ιούν. 2004 , 23:45) Οπότε να του βάλω 2000 ή 98SE? Tα 98 είναι παλιό λειτουργικό, κακά τα ψέμματα. Το μηχάνημα σου σηκώνει άνετα τα 2000 που είναι πολύ πιο αξιόπιστα και πολύ πιο σύγχρονα. Τα είχα 3 χρόνια σε ένα τέτοιο μηχάνημα και έκανα μια χαρά ό,τι ήθελα, χωρίς προβλήματα, μπλε οθόνες κλπ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Ναι, και εγώ για ένα διάστημα που τα χρησιμοποιούσα τα βρήκα πολύ αξιόπιστα. Αλλά φυσικά δεν γίνεται να surf-άρουμε στο Internet χωρίς Firewall και Antivirus (τουλάχιστον) γιατί αλλιώς όσο αξιόπιστα και να είναι τα 2000 ένας sasser αρκεί για να τα "ξε-αξιοπιστήσει"... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 seeker epidi se blepo anapofasisto balta ola ke meta des pio sou efarmozi kalitera, ego tha ebaza xp stin thesi su! alios linux asizititi! idika to new slack 10 den ine katholou asximo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Το ξέρω vanirov, αλλά χρειάζεται για ένα διάστημα να τρέξω προγράμματα τα οποία τρέχουν με το Wine. Αλλιώς φυσικά το Linux θα ήταν η No1 επιλογή... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 98se, ή για πιο σταθερά, Win 2000 (που πιστεύω πως τα θα σηκώνει άνετα, λόγω μπόλικης Ram). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts