LaBron30 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδιά καλησπέρα και απο μένα.Σήμερα παρέλαβα το δικό μου απο ebay αγγλίας σε λογική τιμή,μετά απο παζάρια το ριξα στα 400 ευρώ 16 gb χρησιμοποιημένο ημερών.Νομίζω για την δεδομένη στιγμή είναι πολύ καλα.Το κινητό πετάει.Μια ερώτηση.Στο settings/security δεν μου έχει add widget όπως είδα σε αλλα στο youtube για το lock screen.Μήπως γνωρίζει κανείς απο που προσθέτω widget για το lockscreen?Επίσης ενώ μου λέει ότι έχει συνχρονίσει τις επαφές με το facebook οι φωτογραφίες των επαφών δεν συνχρονίζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 για την εγγυηση απαιτειται η αποδειξη απο το play store ή οχι? γιατι βρηκα καποιον πωλητη που λεει οτι δε στελνει την αποδειξη... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 για την εγγυηση απαιτειται η αποδειξη απο το play store ή οχι? γιατι βρηκα καποιον πωλητη που λεει οτι δε στελνει την αποδειξη... φυσικά και χρειάζεται!!!!!! Μην κάνεις καμιά βλακεία και το πάρεις σκέτο, δεν ξέρω αν ισχύει κάτι με μια φωτοτυπία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 καλα εγω απηύδησα και 500αρικο δεν ηθελα να δωσω με την καμια, και με 2-3 προσπαθειες χτυπησα Optimus G απο Αμερικη. Με 290 ευρω τελικη με μεταφορικα πηρα το ΑΤ&Τ μοντελο καινουριο που εχει και microSD. Τωρα μενει να βρω κανα τροπο να βαλω vanilla Jelly bean πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 για την εγγυηση απαιτειται η αποδειξη απο το play store ή οχι? γιατι βρηκα καποιον πωλητη που λεει οτι δε στελνει την αποδειξη... Δεν τη χρειαζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν τη χρειαζεσαι. Για να το στείλεις σε περίπτωση στραβής στο playstore. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί να γίνει χρήση της εγγύησης στην Ελλάδα η LG ζητάει αποδεικτικό αγοράς από ΕΕ Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν ηξερα οτι μιλαμε για μια υποθετικη περιπτωση που δεν ξερουμε αν και ποτε θα γινει αλλα οχι για την ισχυουσα κατασταση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν υπάρχει πλέον στο γερμανικό Media Markt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Σημερινα νεα, η LG λεγεται να εχει παυσει τη παραγωγη του Nexus. Να δουμε ποτε θα ξαναρχισει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Σημερινα νεα, η LG λεγεται να εχει παυσει τη παραγωγη του Nexus. Να δουμε ποτε θα ξαναρχισει. :lol: Έχεις να μας δώσεις πηγή να διαβάσουμε λεπτομέρειες; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν υπαρχουν λεπτομερειες. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36657050&postcount=12541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν υπαρχουν λεπτομερειες. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36657050&postcount=12541 Ελεος... μακαρι να ετοιμαζαν τοσο καιρο τον διαδοχο τουλαχιστον και να μην ξαναδουμε αυτην την φαρσοκωμωδια...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Εγω είχα παραγγείλει 5/12 και είχα email για 6/7 βδομάδες παράδοση. Τελικά παραδωθηκε στις 8/1 και εγώ θα το λάβω από Γερμανία την τρίτη :-) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 για να δουμε που θα παει αυτη η κοροιδια....αν πραγματικα φταιει η lg παντως,δε θα ξαναγορασω τιποτε απο αυτη.πραγματικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) εγω πιστευω οτι η google αν θελει να δειξει αξιοπιστη προς τον κοσμο,και φυσικα τις αγορες πρεπει να ξανααπευθηνθει σε κατασκευαστες οπως η samsung η εστω η HTC για το επομενο Nexus........den μπορω να καταλαβω μια καινουργια συσκευη,που υποτιθετε αντιπροσωπευει την ιδια την Google και δεν μπορουν να εχουν μια σεορα παραγωγης..... φυσικα πριν λιγο ειδα και το optimus g και μπορει να υπαρχει ενας εσωτερικος ανταγωνισμος για την εταιρια........να σταματαει της google την συσκευη για την δικια της...... Edited January 13, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 αμα ειναι ετσι κακως δεν αφιερωσε ολη της την ενεργεια στη μοτορολα κ κανει σπασπωδικες κινησεις με lg... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Σε περίπτωση που βγουν αληθινές οι φήμες και το N4 έχει σταματήσει να παράγεται, άρα και δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα από την LG, όσοι έχουν αγοράσει το κινητό από πωλητές amazon, ebay χώρας της ΕΕ (με κανονική απόδειξη από Google Play) αν χρειαστούν κάποια στιγμή service, τί κάνουν; Θα έχουν εξυπηρέτηση ή έστω κάποια βοήθεια από την LG Ελλάδος (να το στείλω στο εξωτερικό, ίσως με κάποια μικρή επιβάρυνση) ή θα είναι στην ίδια μοίρα με όσους έχουν αγοράσει από το Google Play της Αμερικής; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Θα έχουν εξυπηρέτηση ή έστω κάποια βοήθεια από την LG Ελλάδος; Οχι. Παντως η πιο...''αληθινη'' φημη ειναι για παυση της παραγωγης, οχι σταματημα. Θα εχει πλακα το σηριαλ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Οχι. Παντως η πιο...''αληθινη'' φημη ειναι για παυση της παραγωγης, οχι σταματημα. Θα εχει πλακα το σηριαλ. :lol: Δυστυχώς δεν θα έχει καθόλου πλάκα για όσους έχουν/έχουμε αγοράσει από μαγαζί, και όχι χρησιμοποιώντας κάποιον γνωστό μας που μένει στο εξωτερικό. :cry: Άρα παρακαλάμε για τη συνέχεια της παραγωγικής διαδικασίας! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Επίσης αν ισχύουν αυτά, δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο να έχει εξίσου μικρή διάρκεια ζωής και η υποστήριξη από Google σε επίπεδο software. Κι αυτό θα 'χει πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δυστυχώς δεν θα έχει καθόλου πλάκα για όσους έχουν/έχουμε αγοράσει από μαγαζί, και όχι χρησιμοποιώντας κάποιον γνωστό μας που μένει στο εξωτερικό. :cry: Άρα παρακαλάμε για τη συνέχεια της παραγωγικής διαδικασίας! Mα απο μαγαζι συνηθως δε κανεις preorder. Και να κανεις, το ακυρωνεις, οπως και απτο google play. Ασε που UK τουλαχιστον τα καταστηματα εχουν πολλα κομματια ετοιμοπαραδοτα. Που ειναι το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Επίσης αν ισχύουν αυτά, δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο να έχει εξίσου μικρή διάρκεια ζωής και η υποστήριξη από Google σε επίπεδο software. Κι αυτό θα 'χει πλάκα. Σε nexus phone να μην έχει υποστήριξη; Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Είπα ότι δε θα μου φαινόταν παράξενο. Αυτά που γίνονται εδώ και 2 μήνες ακριβώς, απλά δεν υπάρχουν. Μιλάμε για μεγάλη αηδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Mα απο μαγαζι συνηθως δε κανεις preorder. Και να κανεις, το ακυρωνεις, οπως και απτο google play. Ασε που UK τουλαχιστον τα καταστηματα εχουν πολλα κομματια ετοιμοπαραδοτα. Που ειναι το προβλημα? Λάθος λέξη το 'μαγαζί'. :( Όπως και στο προηγούμενο post μου, η ερώτηση αφορούσε σε όσους αγόρασαν από πωλητές του eBay, του Amazon κ.ο.κ. Δηλαδή εγώ που το αγόρασα από eBay Γερμανίας και έχω κανονική απόδειξη από Google Play, αν το κινητό δεν το φέρει στην Ελλάδα η LG, η εγγύηση δεν θα ισχύει (για την Ελλάδα μιλάω πάντα). Τί θα πρέπει όμως εγώ να κάνω όταν θα χρειαστώ service; Ps. Πολύ πιθανό αυτά που γράφουμε να είναι άνευ σημασίας γιατί δεν έχει σταματήσει εν τω μεταξύ η παραγωγή του κινητού, και η LG να το φέρει στην Ελλάδα, άλλα με όλες τις φήμες ή καλύτερα, με όλη αυτή την μη επίσημη ενημέρωση, υπάρχουν εύλογες ερωτήσεις.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Λάθος λέξη το 'μαγαζί'. :( Όπως και στο προηγούμενο post μου, η ερώτηση αφορούσε σε όσους αγόρασαν από πωλητές του eBay, του Amazon κ.ο.κ. Δηλαδή εγώ που το αγόρασα από eBay Γερμανίας και έχω κανονική απόδειξη από Google Play, αν το κινητό δεν το φέρει στην Ελλάδα η LG, η εγγύηση δεν θα ισχύει (για την Ελλάδα μιλάω πάντα). Τί θα πρέπει όμως εγώ να κάνω όταν θα χρειαστώ service; Ps. Πολύ πιθανό αυτά που γράφουμε να είναι άνευ σημασίας γιατί δεν έχει σταματήσει εν τω μεταξύ η παραγωγή του κινητού, και η LG να το φέρει στην Ελλάδα, άλλα με όλες τις φήμες ή καλύτερα, με όλη αυτή την μη επίσημη ενημέρωση, υπάρχουν εύλογες ερωτήσεις.. "ΑΝ" σταματήσει η παραγωγή και "ΑΝ" δεν έρθει στην Ελλάδα και χρειαστείς κάποιο ανταλλακτικό από το service θα έχεις σίγουρα μεγάλη καθυστέρηση επισκευής Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts