kkoletsis Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 το πηρα απο εδω τελικα... http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-Google-Nexus-4-16GB-Ellinikis-Antiprosopeias-Asyrmatos-fortistis.776448.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 το πηρα απο εδω τελικα... http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-Google-Nexus-4-16GB-Ellinikis-Antiprosopeias-Asyrmatos-fortistis.776448.html Καλοριζικο!αυξανομαστε αρκετά! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 δυστηχως ειναι για την αδερφη μου... κινηταρα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyelit Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλορίζικο και απο εμένα. Έλεγξες αν είναι από τα καινούργια με τα ποδαράκια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Φίλε να φανταστώ ότι ο ασύρματος φορτιστής δε σου ήρθε έτσι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Φίλε να φανταστώ ότι ο ασύρματος φορτιστής δε σου ήρθε έτσι; :) Oποιος παρει τον ασυρματο φορτιστη νασαι σιγουρος οτι θα το δεις γραμμενο εδω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ούτε ποδαράκια. Ούτε φορτιστή είδα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Γνωρίζει κανείς αν η Cosmodata φέρνει αυτά με τα ποδαράκια ή όχι; Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα βασικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Το έχει αγορασει κανένας απο το vnp??Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο καταστημα;;Υπάρχει κανένα το όποιο να δίνει τη συσκευή με τα ποδαρακια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Το αγόρασα από το vnp εχθές. Πολύ καλές εντυπώσεις γενικά, δεν έχει με τα ποδαράκια όμως. Από ο,τι μου είπε ο πωλητής, το μοντέλο με τα ποδαράκια κυκλοφόρησε μόνο Ασία (δεν το διασταύρωσα, απλά παραθέτω τι μου είπε) Edit: Τελικά είναι με ποδαράκια, έκανε λάθος ο πωλητής και εγώ δεν το πρόσεξα Edited June 29, 2013 by happydonnut Είμαι βλαξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Πως γινεται αυτοι οι πωλητες να λενε τοσες π@π@τζες για να πουλησουν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ρε φίλε, είμαι τελείως βλάκας. Είπα να δω το S/N του κουτιού και ξεκινά από 305Κ (που σημαίνει build date 05/2013 και προέλευση Κορέα). Σύμφωνα με τα λεγόμενα στο forum έπρεπε να έχω ποδαράκια. Ε, τελικά είχα και δεν τα είχα προσέξει (είναι πολύ μικρά)!! :lol: Οπότε φίλε, βουρ! Έχουν με ποδαράκια στο vnp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Θα πάω να δω και στο kaizershop τι παιζει γιατί μένω πολύ κοντά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ρε φίλε, είμαι τελείως βλάκας. Είπα να δω το S/N του κουτιού και ξεκινά από 305Κ (που σημαίνει build date 05/2013 και προέλευση Κορέα). Σύμφωνα με τα λεγόμενα στο forum έπρεπε να έχω ποδαράκια. Ε, τελικά είχα και δεν τα είχα προσέξει (είναι πολύ μικρά)!! :lol: Οπότε φίλε, βουρ! Έχουν με ποδαράκια στο vnp! Ακομα χειροτερα για τον πωλητη, πηγαινε να του το τριψεις στα μουτρα που λεει για Ασιες. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1979 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Θα πάω να δω και στο kaizershop τι παιζει γιατί μένω πολύ κοντά.. Θελω και εγω να το αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα οταν πας θα ηθελα να μαθω εαν εχει με τα ποδαρακια Edited June 30, 2013 by stavros1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Θελω και εγω να το αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα οταν πας θα ηθελα να μαθω εαν εχει με τα ποδαρακια Λογικ; θα πάω να ρωτησω αύριο,θα σενημερωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δεν προλαβα να παω στο kaizershop σημερα και απο οτι ειδα δεν ειναι διαθεσιμο πια.. @happydonnut σε τι χρωμα το πηρες?? Και κατι ακομα οσοι εχετε sn 305Κ εχετε ποδαρακια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δεν προλαβα να παω στο kaizershop σημερα και απο οτι ειδα δεν ειναι διαθεσιμο πια.. @happydonnut σε τι χρωμα το πηρες?? Και κατι ακομα οσοι εχετε sn 305Κ εχετε ποδαρακια?? Μαύρο και έχει ποδαράκια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μαύρο και έχει ποδαράκια :) Τι είναι ρε παιδιά τα 'ποδαράκια':confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τι είναι ρε παιδιά τα 'ποδαράκια':confused: http://img850.imageshack.us/img850/5240/dscf0853h.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1979 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Σημερα το παραγγειλα απο το VRIP και ρωτησα τον υπαλληλο αμα εχει ποδαρακια και μου ειπε ναι αυριο θα το εχω στα χερια μου το περιμενω πως και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ρε φίλε, είμαι τελείως βλάκας. Είπα να δω το S/N του κουτιού και ξεκινά από 305Κ (που σημαίνει build date 05/2013 και προέλευση Κορέα). Σύμφωνα με τα λεγόμενα στο forum έπρεπε να έχω ποδαράκια. Ε, τελικά είχα και δεν τα είχα προσέξει (είναι πολύ μικρά)!! :lol: Οπότε φίλε, βουρ! Έχουν με ποδαράκια στο vnp! Σε τι τιμη το αγορασες; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το τσιμπησα και εγώ σήμερα απο vnp με τα ποδαρακια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το τσιμπησα και εγώ σήμερα απο vnp με τα ποδαρακια.. Καλορίζικο φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 369 το 16άρι στο e-shop για 14 ώρες ακόμα. http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=130702 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts