Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.χθες ειδα κατι πολυ περιεργο σε ενα Nexus 4 και δεν μπορω να βρω λυση παρα μονο με επαναφορα εργ. ρυθμισεων

Λοιπον οτι και αν ανοιγα,απο επαφες,μηνυματα,εικονες κ.λ.π μου εβγαζε μηνυμα οτι το 'πληκτρολογιο android επαψε λα λειτουργει' και επιλογη Ok η αποριψη

Επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου και λογο οτι ο φιλος δεν εχει και πολυ σχεση με την τεχνολογια,ειμαι σιγουρος οτι κατι του εχει περασει και αυτο κανει το προβλημα.

Επισης μου ειπε οτι ειχε βαλει ενα antivirus και εγω πιστευω οτι εκει εχει γινει το προβλημα...

Εχει καποιος αντιμετωπησει κατι παρομοιο,η υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο προβλημα που εχει το κινητο???

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.χθες ειδα κατι πολυ περιεργο σε ενα Nexus 4 και δεν μπορω να βρω λυση παρα μονο με επαναφορα εργ. ρυθμισεων

Λοιπον οτι και αν ανοιγα,απο επαφες,μηνυματα,εικονες κ.λ.π μου εβγαζε μηνυμα οτι το 'πληκτρολογιο android επαψε λα λειτουργει' και επιλογη Ok η αποριψη

Επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου και λογο οτι ο φιλος δεν εχει και πολυ σχεση με την τεχνολογια,ειμαι σιγουρος οτι κατι του εχει περασει και αυτο κανει το προβλημα.

Επισης μου ειπε οτι ειχε βαλει ενα antivirus και εγω πιστευω οτι εκει εχει γινει το προβλημα...

Εχει καποιος αντιμετωπησει κατι παρομοιο,η υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο προβλημα που εχει το κινητο???

Ευχαριστω

Πάνω στα πειράγματα ουκ ολίγες φορές.Προφανώς και κάτι του έκανε.Δεν ξέρω αν φταίει το antivirus μιας και δεν έχω βάλει ποτέ μου.Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν δουλέψει το clear cache and data στο android keyboard από τα settings-apps τότε ή θα πρέπει να έχει ως backup το πληκτρολόγιο που δούλευε σωστά και να το περάσει από επάνω ή factory reset όπως έκανες

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Λοιπόν έχω ΚΑΡΑμπερδευτεί με τις τιμές γενικά τι παίζει με το N4. Το ψήνω να το αλλάξω με το 4X για πασχαλιάτικο δώρο. Μπορείτε να με ενημερώσετε με τις τιμές τι ακριβώς παίζει και το καπέλο των ελληνικών καταστημάτων; Αξίζει να το πάρω από Play Store; Ενδιαφέρομαι για έκδοση 16 gb αλλά και τα 8 μια χαρά μου κάνουν. Λίγη βοήθεια από τους ειδικούς:wacko:
Φιλικά, Κύρος.:)

Λοιπόν έχω ΚΑΡΑμπερδευτεί με τις τιμές γενικά τι παίζει με το N4. Το ψήνω να το αλλάξω με το 4X για πασχαλιάτικο δώρο. Μπορείτε να με ενημερώσετε με τις τιμές τι ακριβώς παίζει και το καπέλο των ελληνικών καταστημάτων; Αξίζει να το πάρω από Play Store; Ενδιαφέρομαι για έκδοση 16 gb αλλά και τα 8 μια χαρά μου κάνουν. Λίγη βοήθεια από τους ειδικούς:wacko:

Αν εχεις άτομο σε Αγγλία μπορείς να βγάλει άκρη..330 έχει απο playstore +10ευρω μεταφορικά για το σπίτι του στην Αγγλία,+15-20 για Ελλάδα..

Επίσης απο playstore Αμερικής και Καναδά δεν θα εχεις εγγύηση Ελλαδα..(αυτό έχω καταλάβει)

Δεν υπαρχει κανεις για κονέ απ έξω; Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Αν εχεις άτομο σε Αγγλία μπορείς να βγάλει άκρη..330 έχει απο playstore +10ευρω μεταφορικά για το σπίτι του στην Αγγλία,+15-20 για Ελλάδα..

Επίσης απο playstore Αμερικής και Καναδά δεν θα εχεις εγγύηση Ελλαδα..(αυτό έχω καταλάβει)

Για playstore γενικα δεν θα εχει προβλημα με εγγυηση.Συνφορουμιτης με αγορα απο playstore Αμερικης δεν ειχε κανενα θεμα με την lg hellas

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλησπερα,μια ερωτηση να κανω

ενας φιλος την αλλη βδομαδα θα παει Αμερικη,και του ειπα να μου φερει ενα Nexus 4 απο καταστημα της Google

υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξει??λειτουργουν ολα στην Ελλαδα η πρεπει να ειναι ξεκλειδωτη συσκευη??

καλησπερα,μια ερωτηση να κανω

ενας φιλος την αλλη βδομαδα θα παει Αμερικη,και του ειπα να μου φερει ενα Nexus 4 απο καταστημα της Google

υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξει??λειτουργουν ολα στην Ελλαδα η πρεπει να ειναι ξεκλειδωτη συσκευη??

Η συσκευή είναι ξεκλειδωτη.Δεν θα εχεις κανένα θεμα

παιδια σε ενα μηνα ερχετε ενας φιλος απο αμερικη και επισης σε ενα μηνα η ανηψα μου απο καναδα απο που με συμφερη να το αγορασουν και να μου το φερουν ( δεν ξερω πως να δω στο google story εκει στην καθε χωρα ποσο κανη )απο οτι διαβαζω στο φορουμ δεν υπαρχη προβλημα με της εγγυσεις απο ξενη χωρα ευχαριστω

παιδια σε ενα μηνα ερχετε ενας φιλος απο αμερικη και επισης σε ενα μηνα η ανηψα μου απο καναδα απο που με συμφερη να το αγορασουν και να μου το φερουν ( δεν ξερω πως να δω στο google story εκει στην καθε χωρα ποσο κανη )απο οτι διαβαζω στο φορουμ δεν υπαρχη προβλημα με της εγγυσεις απο ξενη χωρα ευχαριστω

Αν θυμάμαι καλά 350$ έχει το 16αρι στην Αμερική

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το καλό με το amazon είναι το απίστευτο return policy. 30 ημερεες χωρίς ερωτήσεις. Δε σου κάνει ; Αμπαλάζ και πίσω

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εγω το παρήγγειλα το16αρη ( δηλαδη ο φιλος μου στην αμερικη ) σε τρεις μερες θα το εχει και σε ενα μηνα εγω οταν θα ελθη ελλαδα ,με τους φορους και μεταφορικα 372 δολαρια πηγε 283 ευρω

παιδια εγω το παρήγγειλα το16αρη ( δηλαδη ο φιλος μου στην αμερικη ) σε τρεις μερες θα το εχει και σε ενα μηνα εγω οταν θα ελθη ελλαδα ,με τους φορους και μεταφορικα 372 δολαρια πηγε 283 ευρω

Μεταφορικά εντός Αμερικής εννοείς;

Amazon Fire stick 4k max

οχι

για να λεει οτι θα του το φερει σε ενα μηνα ;)

Γιατί τσάμπα του το στέλνει η Google στο σπίτι του φίλου του;

Amazon Fire stick 4k max

Μεταφορικά εντός Αμερικής εννοείς;
εντος αμερικης 350 η αγορα περιπου10μεταφορα και τα υπολοιπα ειναι φορος κατι σαν φπα δικομας ετσι μου ειπε ο φιλος μου και συμφώνησα όποτε το παρήγγειλε χθες και σε τρεις μερες του απάντησαν θα το εχει στα χερια του εκει και σε ενα μηνα θα μου το φερει εδω

Εγώ μετάνιωσα που το πήρα μεταχειρισμένο από Αγγλία στα 265€, όταν στα 320€ το έπαιρνα καινούριο.

Τέλωσπάντων, αύριο θα το έχω στα χέρια μου οπότε τα υπόλοιπα απλά για κουβέντα. :)

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα και απο μένα να αναφερω και γω εγινα κατοχος της εν λογω συσκευης αγορασμενη απο play store UK με μεσαζοντα (μου εστειλε και την αποδειξη αγορας απο το play store.

προσπαθησα να την αγορασω ο ιδιος απο playstore αλλα ακυρωνοταν η παραγγελεια λογω της καρτας που δεν ηταν Αγγλιας, οποτε

και αναγκαστηκα να μου παρουν προμηθεια για να μου την παραγγειλουν, το ευτυχημα της υποθεσης ειναι οτι παραγγειλα το 8GB και στον μεσαζοντα του εστειλαν το 16GB χωρις εξτρα χρεωση και ειναι και το πιο τελευταιο απ'οσο γνωριζω με τα 2 δοντακια στο κατω μερος :D , η συσκευη κοστισε 338 ευρω + 34 ευρω DHL express (σε 3 μερες το κινητο ηταν στο σπιτι) μεσα στα 338 ειναι και 10% προμηθεια του μεσαζοντα

καλησπερα και απο μένα να αναφερω και γω εγινα κατοχος της εν λογω συσκευης αγορασμενη απο play store UK με μεσαζοντα (μου εστειλε και την αποδειξη αγορας απο το play store.

προσπαθησα να την αγορασω ο ιδιος απο playstore αλλα ακυρωνοταν η παραγγελεια λογω της καρτας που δεν ηταν Αγγλιας, οποτε

και αναγκαστηκα να μου παρουν προμηθεια για να μου την παραγγειλουν, το ευτυχημα της υποθεσης ειναι οτι παραγγειλα το 8GB και στον μεσαζοντα του εστειλαν το 16GB χωρις εξτρα χρεωση και ειναι και το πιο τελευταιο απ'οσο γνωριζω με τα 2 δοντακια στο κατω μερος :D , η συσκευη κοστισε 338 ευρω + 34 ευρω DHL express (σε 3 μερες το κινητο ηταν στο σπιτι) μεσα στα 338 ειναι και 10% προμηθεια του μεσαζοντα

Αυτο θα πει κωλοφαρδια ετσι?? :lol::lol: καλοριζικο φιλε να το χαρεις γτ τα σπαει!Μετα απο τοσο καιρο που το εχω ακομα μου κανει εντυπωση ποσο γρηγορα τρεχει ειδικα με τη δουλεια μου που βιαζομαι και τρεχω συνεχως!

Δημήτρης

Μα η τιμή που αναφέρει στα 338€ αντιστοιχεί στα 16gb.

Άρα ποιο 8gb περίμενε;

Amazon Fire stick 4k max

Μα η τιμή που αναφέρει στα 338€ αντιστοιχεί στα 16gb.

Άρα ποιο 8gb περίμενε;

Το λέει μέσα στην τιμή είναι και η προμηθεια του μεζαζοντα..

Άρα το χρυσοπληρωσε.

260€ έχει το 16gb στο Αμερικάνικο play store

Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά το 8gb θα είναι 40-50€ κάτω

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά