peripteros Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ξέρει κανενός εάν από την wind τα καινούργια έχουν ποδαράκια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ξέρει κανενός εάν από την wind τα καινούργια έχουν ποδαράκια:lol: Πολυ δύσκολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Πολυ δύσκολο.. για ποιο λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 τελικά από την wind τα καινούργια ΔΕΝ έχουν ποδαράκια :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Επειδή θέλω να το πάρω και εγώ. Έχω 3 ερωτήσεις να κάνω. 1. Από Ελλάδα πιο φτηνό μαγαζί αυτή την στιγμή είναι το http://www.vnp.gr/lg-nexus-4-16gb.html στα 350€ ; 2. H Άσπρη νέα έκδοση εκτός από τα ποδαράκια έχει κάτι άλλο σε σχέση με την παλιά ; 3. Επειδή έχω τώρα το Desire Z και με έχει βολέψει απίστευτα το physical qwerty , μήπως έχει πάρει το μάτι σας να πουλάνε καμιά θήκη σαν αυτή του iPhone με qwerty ; http://www.gadgetlite.com/wp-content/uploads/2010/11/BoxWave-Keyboard-Buddy-Turns-iPhone-4-into-QWERTY-Slider-landscape.jpg και για s4 http://images.mobilefun.co.uk/graphics/450pixelp/wireless-sliding-keyboard-and-case-for-samsung-galaxy-s3-black-p38058-450.jpg Edited July 14, 2013 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Άκυρο το vpn.gr... αποφάσισε να του βάλει +20€ σήμερα για κάποιο λόγο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Έχω τον αδελφό μου στη Γερμανία και μπορεί να μου φέρει τη συσκευή με 329€ από MediaMarkt. Ξέρει κανείς να μου πει αν θα καλύπτομαι από εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; (ευρωπαϊκή εγγύηση κλπ) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Έχω τον αδελφό μου στη Γερμανία και μπορεί να μου φέρει τη συσκευή με 329€ από MediaMarkt. Ξέρει κανείς να μου πει αν θα καλύπτομαι από εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; (ευρωπαϊκή εγγύηση κλπ) Ευχαριστώ! Ναι σε καλυπτει η εγγυηση εδω στην Ελλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Ναι σε καλυπτει η εγγυηση εδω στην Ελλαδα.... Καλημέρα κι ευχψαριστώ για την απάντηση. Να σας ενημερώσω ότι πήγε ο αδερφός μου στην Media Markt (Μόναχο) και του είπαν ότι η τιμή είναι χαμηλή γιατί δεν έχει εγγύηση και ότι για αυτό θα πρέπει να καταβάλει άλλα 120€. Τελικά ίσως υπάρχουν κι εκεί πωλητές που λένε π@π@τζες που είπε κι ένας συμforumίτης παραπάνω! :lol: Οπότε μάλλον θα καταλήξω να χτυπήσω ένα λευκό N4 από το VNP shop. Είδα ότι το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Καμιά γνώμη για το λευκό N4; Edited July 17, 2013 by quendil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Μια χαρά είναι το λευκό.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σημερινή τούμπανο προσφορά , μόλις το παράγγειλα , 349 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σημερινή τούμπανο προσφορά , μόλις το παράγγειλα , 349 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007567 429 μου δείχνει εμένα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 429 μου δείχνει εμένα! :( Θα του έστειλε προσφορά με email Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 429 μου δείχνει εμένα! :( Κάνε login :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) screenshots Αλλιώς δοκίμασε στην παραγγελία τον κωδικό OFFER1323 Edited July 17, 2013 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 το 16αρι πιο φθηνό από το 8αρι >??????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 screenshots Αλλιώς δοκίμασε στην παραγγελία τον κωδικό OFFER1323 ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ! Θα τους τηλεφωνήσω για να δω αν μπορώ κι εγώ να εκμεταλευτώ την προσφορά! Καμιά ιδέα αν το e-shop έχει συσκευές με ποδαράκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ! Θα τους τηλεφωνήσω για να δω αν μπορώ κι εγώ να εκμεταλευτώ την προσφορά! Καμιά ιδέα αν το e-shop έχει συσκευές με ποδαράκια; Έχεις π.μ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα κι ευχψαριστώ για την απάντηση. Να σας ενημερώσω ότι πήγε ο αδερφός μου στην Media Markt (Μόναχο) και του είπαν ότι η τιμή είναι χαμηλή γιατί δεν έχει εγγύηση και ότι για αυτό θα πρέπει να καταβάλει άλλα 120€. Τελικά ίσως υπάρχουν κι εκεί πωλητές που λένε π@π@τζες που είπε κι ένας συμforumίτης παραπάνω! :lol: Οπότε μάλλον θα καταλήξω να χτυπήσω ένα λευκό N4 από το VNP shop. Είδα ότι το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Καμιά γνώμη για το λευκό N4; Μάλλον ο αδερφός σου δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν. Τα 120€ είναι ξεχωριστή ασφάλεια για το κινητό, αν δηλαδή πάθει κάποια ζημιά με δική σου υπαιτιότητα το δίνεις σε οποιοδήποτε mediamarkt της Γερμανίας και στο φτιάχνουν, αυτό ισχύει για δύο χρόνια. Προ διμήνου είχα αγοράσει το nexus 4 από mediamarkt Γερμανίας στα 349€ συν τα 120€ της ασφάλειας. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πληρώσεις τα 120€. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μάλλον ο αδερφός σου δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν. Τα 120€ είναι ξεχωριστή ασφάλεια για το κινητό, αν δηλαδή πάθει κάποια ζημιά με δική σου υπαιτιότητα το δίνεις σε οποιοδήποτε mediamarkt της Γερμανίας και στο φτιάχνουν, αυτό ισχύει για δύο χρόνια. Προ διμήνου είχα αγοράσει το nexus 4 από mediamarkt Γερμανίας στα 349€ συν τα 120€ της ασφάλειας. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πληρώσεις τα 120€. Αυτό ακούγεται πολύ λογικό και νομίζω ότι έχεις δίκιο ότι δεν κατάλαβε ο αδερφός μου! Σε ευχαριστώ πολύ και ίσως τελικά να το αγοράσω από εκεί! Εκεί φαντάζομαι δεν είχες προβλήματα σαν αυτό που περιγράφω παρακάτω... Είχα παραγγείλει την συσκευή από το e-shop.gr σύμφωνα με την προσφορά που είχαν βγάλει προχθές (349,90). Πηγαίνοντας σήμερα να παραλάβω αντίκρυσα ασφράγιστο κουτί οπότε και αρνήθηκα την αγορά του! Η απάντηση στην ερώτηση: "Γιατί το κουτί δεν είναι σφραγισμένο;" ήταν "Έτσι μας τα στέλνει ο προμηθευτής!" Λυπηρό για ένα τέτοιο μεγάλο κατάστημα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Το κουτί εξωτερικά δεν είναι σφραγισμένο. Μόλις βγάλεις το χαρτονενιο κουτί μέσα έχει ταινίες τις LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Το κουτί εξωτερικά δεν είναι σφραγισμένο. Μόλις βγάλεις το χαρτονενιο κουτί μέσα έχει ταινίες τις LG. Θα πάω να το πάρω και εγώ σήμερα το απόγευμα. Δεν ξέρω τι να κάνω αν είναι ανοικτό.... :( Τι παίζει ; Μεταχειρισμένα ; Χαλασμένα ; Πηγαίνοντας σήμερα να παραλάβω αντίκρυσα ασφράγιστο κουτί οπότε και αρνήθηκα την αγορά του! :( Εσένα είχε το χαρτονενιο κουτί ταινίες τις LG; Σε αυτό το ελληνικό unboxing δεν έχει ταινίες στο εξωτερικό κουτί. Edited July 19, 2013 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Θα πάω να το πάρω και εγώ σήμερα το απόγευμα. Δεν ξέρω τι να κάνω αν είναι ανοικτό.... :( Τι παίζει ; Μεταχειρισμένα ; Χαλασμένα ; Εσένα είχε το χαρτονενιο κουτί ταινίες τις LG; Σε αυτό το ελληνικό unboxing δεν έχει ταινίες στο εξωτερικό κουτί. Ναι είχα δει κι εγώ video και ήξερα που είχε τα αυτοκόλλητα. Αλλά το εσωτερικό κουτί ήταν τελείως ανοικτό! :( Απογοήτευση! Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις αλλά ένα τέτοιο κουτί μπορεί να το έχει ανοίξει ο οποιοσδήποτε! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Το παρέλαβα και εγώ (φορτίζει τώρα). Ναι όντως είναι χωρίς τα αυτοκόλλητα στο εσωτερικό αλλά φαινόταν κομπλέ και το πήρα. Είναι η νέα σειρά ΜΕ τα ποδαράκια. s/n 304K.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Επιστροφές είναι τα ανοιγμένα. Τα έχουν κοιτάξει οτι δουλευουν , τα κλείνουν και σας τα στέλνουν. Στην αγγλιστη refurbished. Μπορεί να ηταν δυσλειτουργίκα, απλα σε κάποιον δεν άρεσε κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts