Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή θέλω να το πάρω και εγώ.

Έχω 3 ερωτήσεις να κάνω.

1. Από Ελλάδα πιο φτηνό μαγαζί αυτή την στιγμή είναι το http://www.vnp.gr/lg-nexus-4-16gb.html στα 350€ ;

2. H Άσπρη νέα έκδοση εκτός από τα ποδαράκια έχει κάτι άλλο σε σχέση με την παλιά ;

3. Επειδή έχω τώρα το Desire Z και με έχει βολέψει απίστευτα το physical qwerty , μήπως έχει πάρει το μάτι σας να πουλάνε καμιά θήκη σαν αυτή του iPhone με qwerty ;

http://www.gadgetlite.com/wp-content/uploads/2010/11/BoxWave-Keyboard-Buddy-Turns-iPhone-4-into-QWERTY-Slider-landscape.jpg

και για s4

http://images.mobilefun.co.uk/graphics/450pixelp/wireless-sliding-keyboard-and-case-for-samsung-galaxy-s3-black-p38058-450.jpg

Edited by nitrodr125

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω τον αδελφό μου στη Γερμανία και μπορεί να μου φέρει τη συσκευή με 329€ από MediaMarkt.

Ξέρει κανείς να μου πει αν θα καλύπτομαι από εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; (ευρωπαϊκή εγγύηση κλπ)

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω τον αδελφό μου στη Γερμανία και μπορεί να μου φέρει τη συσκευή με 329€ από MediaMarkt.

Ξέρει κανείς να μου πει αν θα καλύπτομαι από εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; (ευρωπαϊκή εγγύηση κλπ)

Ευχαριστώ!

Ναι σε καλυπτει η εγγυηση εδω στην Ελλαδα....

Ναι σε καλυπτει η εγγυηση εδω στην Ελλαδα....

Καλημέρα κι ευχψαριστώ για την απάντηση.

Να σας ενημερώσω ότι πήγε ο αδερφός μου στην Media Markt (Μόναχο) και του είπαν ότι η τιμή είναι χαμηλή γιατί δεν έχει εγγύηση και ότι για αυτό θα πρέπει να καταβάλει άλλα 120€.

Τελικά ίσως υπάρχουν κι εκεί πωλητές που λένε π@π@τζες που είπε κι ένας συμforumίτης παραπάνω!

:lol:

Οπότε μάλλον θα καταλήξω να χτυπήσω ένα λευκό N4 από το VNP shop.

Είδα ότι το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Καμιά γνώμη για το λευκό N4;

Edited by quendil

Σημερινή τούμπανο προσφορά , μόλις το παράγγειλα , 349

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007567

429 μου δείχνει εμένα!

:(

το 16αρι πιο φθηνό από το 8αρι >???????

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

screenshots

Αλλιώς δοκίμασε στην παραγγελία τον κωδικό OFFER1323

ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ! Θα τους τηλεφωνήσω για να δω αν μπορώ κι εγώ να εκμεταλευτώ την προσφορά!

Καμιά ιδέα αν το e-shop έχει συσκευές με ποδαράκια;

ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ! Θα τους τηλεφωνήσω για να δω αν μπορώ κι εγώ να εκμεταλευτώ την προσφορά!

Καμιά ιδέα αν το e-shop έχει συσκευές με ποδαράκια;

Έχεις π.μ. :rolleyes:

Καλημέρα κι ευχψαριστώ για την απάντηση.

Να σας ενημερώσω ότι πήγε ο αδερφός μου στην Media Markt (Μόναχο) και του είπαν ότι η τιμή είναι χαμηλή γιατί δεν έχει εγγύηση και ότι για αυτό θα πρέπει να καταβάλει άλλα 120€.

Τελικά ίσως υπάρχουν κι εκεί πωλητές που λένε π@π@τζες που είπε κι ένας συμforumίτης παραπάνω!

:lol:

Οπότε μάλλον θα καταλήξω να χτυπήσω ένα λευκό N4 από το VNP shop.

Είδα ότι το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Καμιά γνώμη για το λευκό N4;

Μάλλον ο αδερφός σου δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν.

Τα 120€ είναι ξεχωριστή ασφάλεια για το κινητό, αν δηλαδή πάθει κάποια ζημιά με δική σου υπαιτιότητα το δίνεις σε οποιοδήποτε mediamarkt της Γερμανίας και στο φτιάχνουν, αυτό ισχύει για δύο χρόνια.

Προ διμήνου είχα αγοράσει το nexus 4 από mediamarkt Γερμανίας στα 349€ συν τα 120€ της ασφάλειας. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πληρώσεις τα 120€.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μάλλον ο αδερφός σου δεν κατάλαβε καλά τι του είπαν.

Τα 120€ είναι ξεχωριστή ασφάλεια για το κινητό, αν δηλαδή πάθει κάποια ζημιά με δική σου υπαιτιότητα το δίνεις σε οποιοδήποτε mediamarkt της Γερμανίας και στο φτιάχνουν, αυτό ισχύει για δύο χρόνια.

Προ διμήνου είχα αγοράσει το nexus 4 από mediamarkt Γερμανίας στα 349€ συν τα 120€ της ασφάλειας. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πληρώσεις τα 120€.

Αυτό ακούγεται πολύ λογικό και νομίζω ότι έχεις δίκιο ότι δεν κατάλαβε ο αδερφός μου!

Σε ευχαριστώ πολύ και ίσως τελικά να το αγοράσω από εκεί! Εκεί φαντάζομαι δεν είχες προβλήματα σαν αυτό που περιγράφω παρακάτω...

Είχα παραγγείλει την συσκευή από το e-shop.gr σύμφωνα με την προσφορά που είχαν βγάλει προχθές (349,90).

Πηγαίνοντας σήμερα να παραλάβω αντίκρυσα ασφράγιστο κουτί οπότε και αρνήθηκα την αγορά του!

Η απάντηση στην ερώτηση: "Γιατί το κουτί δεν είναι σφραγισμένο;" ήταν "Έτσι μας τα στέλνει ο προμηθευτής!"

Λυπηρό για ένα τέτοιο μεγάλο κατάστημα...

Το κουτί εξωτερικά δεν είναι σφραγισμένο. Μόλις βγάλεις το χαρτονενιο κουτί μέσα έχει ταινίες τις LG.

Το κουτί εξωτερικά δεν είναι σφραγισμένο. Μόλις βγάλεις το χαρτονενιο κουτί μέσα έχει ταινίες τις LG.

Θα πάω να το πάρω και εγώ σήμερα το απόγευμα.

Δεν ξέρω τι να κάνω αν είναι ανοικτό.... :(

Τι παίζει ; Μεταχειρισμένα ; Χαλασμένα ;

Πηγαίνοντας σήμερα να παραλάβω αντίκρυσα ασφράγιστο κουτί οπότε και αρνήθηκα την αγορά του!

Εσένα είχε το χαρτονενιο κουτί ταινίες τις LG;

Σε αυτό το ελληνικό unboxing δεν έχει ταινίες στο εξωτερικό κουτί.

Edited by nitrodr125

Θα πάω να το πάρω και εγώ σήμερα το απόγευμα.

Δεν ξέρω τι να κάνω αν είναι ανοικτό.... :(

Τι παίζει ; Μεταχειρισμένα ; Χαλασμένα ;

Εσένα είχε το χαρτονενιο κουτί ταινίες τις LG;

Σε αυτό το ελληνικό unboxing δεν έχει ταινίες στο εξωτερικό κουτί.

Ναι είχα δει κι εγώ video και ήξερα που είχε τα αυτοκόλλητα.

Αλλά το εσωτερικό κουτί ήταν τελείως ανοικτό! :( Απογοήτευση!

Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις αλλά ένα τέτοιο κουτί μπορεί να το έχει ανοίξει ο οποιοσδήποτε!

Το παρέλαβα και εγώ (φορτίζει τώρα). Ναι όντως είναι χωρίς τα αυτοκόλλητα στο εσωτερικό αλλά φαινόταν κομπλέ και το πήρα.

Είναι η νέα σειρά ΜΕ τα ποδαράκια. s/n 304K..

Επιστροφές είναι τα ανοιγμένα. Τα έχουν κοιτάξει οτι δουλευουν , τα κλείνουν και σας τα στέλνουν.

Στην αγγλιστη refurbished.

Μπορεί να ηταν δυσλειτουργίκα, απλα σε κάποιον δεν άρεσε κτλ.

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά