paokaras45 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Tο μαγαζί είναι εγγύηση!!! Πολλοί,γνωστοί από εδώ, έχουμε ψωνίσει! Άριστο! Αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις πάρε το από εκεί με κλειστά μάτια. Μπορεί να σου δώσει και το imei της συσκευής να πάρεις τηλέφωνο την LG για την εγγύηση! Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι σπαθί παιδί! Μαλιστα... Μια λεπτομερεια... Πως μπορουμε να ξερουμε αν η συσκευη ειναι απο την νεα παρτιδα.... Αυτη με το δοντακι για να μη μποκωνει το μεγαφωνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μαλιστα... Μια λεπτομερεια... Πως μπορουμε να ξερουμε αν η συσκευη ειναι απο την νεα παρτιδα.... Αυτη με το δοντακι για να μη μποκωνει το μεγαφωνο??? Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τον.Όπως είπε ο Κώστας είναι σπαθί ο ιδιοκτήτης Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω παιδες... Αυριο μαλλον το χτυπαω. Πολυ καλη τιμη. Ουτε να μπλεκεις με αμαζον ουτε με τιποτα..., για 10 ευρω κερδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Αν ειναι αγορασμενο απο Play Store αλλα δεν εχω ουτε αποδειξη , ουτε order number , μπορει η LG να δει οτι ειναι αγορασμενο μεσω του play και να ισχυει κανονικα η εγγυηση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 μπορεις καποιος να μου απαντησει>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 μπορεις καποιος να μου απαντησει>? Δεν γίνεται να βάλεις κάρτα με στοιχεια ελληνικά.Δεν τη δεχεται σαν τροπο πληρωμής.Απο την αλλη αν βάλεις τη κάρτα σου με στοιχεια της κοπέλας (δηλαδή αγγλική διεύθυνση) παλι θα την απορρίψει μάλλον η τράπεζα σου.Η λύση είναι να χρησιμοποιήσει η φιλη σου δική της κάρτα, να σταλεί το τηλ στη διεύθυνση της και να στο ταχυδρομησει.Πες της τί ποσό πλήρωσε,να σου δώσει το iban της και το όνομα της τράπεζα της και εσύ απο εδώ στείλε με ενα εμβασμα το ποσο (αν εχεις και ebanking δεν χρειαζεται να πας καν στη τράπεζα) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Αν ειναι αγορασμενο απο Play Store αλλα δεν εχω ουτε αποδειξη , ουτε order number , μπορει η LG να δει οτι ειναι αγορασμενο μεσω του play και να ισχυει κανονικα η εγγυηση ??? ???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλησπέρα παιδια.Εχω μια φιλη στην αγγλια και μπορει να το αγορασει για μενα και να το στειλει..Οι ερωτησεις μου ειναι,ποσα μεταφορικα χρεωνει η google για να σταλει σπιτι της καθως και ποσο ειναι τα μεταφορικα για να μου το στειλει Ελλαδα.Ποια μεταφορικη να προτιμησω??Θα ερθουν δυο κομματια..Ξερουμε ποσο ζυγιζει περιπου το κουτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλησπέρα παιδια.Εχω μια φιλη στην αγγλια και μπορει να το αγορασει για μενα και να το στειλει..Οι ερωτησεις μου ειναι,ποσα μεταφορικα χρεωνει η google για να σταλει σπιτι της καθως και ποσο ειναι τα μεταφορικα για να μου το στειλει Ελλαδα.Ποια μεταφορικη να προτιμησω??Θα ερθουν δυο κομματια..Ξερουμε ποσο ζυγιζει περιπου το κουτι?? Περιπου 10 ευρω να παει σπιτι της.Και αλλα 15 με 20 για Ελλαδα.Παντα για το ενα πακετο μιλαμε.Τοσο μου κοστισε απο φιλο μου που το πηρε στην Αγγλια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Περιπου 10 ευρω να παει σπιτι της.Και αλλα 15 με 20 για Ελλαδα.Παντα για το ενα πακετο μιλαμε.Τοσο μου κοστισε απο φιλο μου που το πηρε στην Αγγλια. Μπορείς σε παρακαλώ να ρωτήσεις το όνομα της μεταφορικής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μπορείς σε παρακαλώ να ρωτήσεις το όνομα της μεταφορικής;; Δυσκολο γτ ειναι γνωστος φιλου μου.Απλη μεταφορικη εβαλε και εκανε 7 ημερες.Αμα ρωτησει ο γνωστος σου θα βρει σιγουρα.Αλλιως αν βιαζεσαι με dhl σε2,3 μερες αλλα παραπανω μεταφορικα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Δυσκολο γτ ειναι γνωστος φιλου μου.Απλη μεταφορικη εβαλε και εκανε 7 ημερες.Αμα ρωτησει ο γνωστος σου θα βρει σιγουρα.Αλλιως αν βιαζεσαι με dhl σε2,3 μερες αλλα παραπανω μεταφορικα Dhl άκουσα κάτι 87αρια...:$ θα την βρούμε την άκρη,ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmavris Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στο e-shop 369 ευρώ (crazy Sundays) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στο e-shop 369 ευρώ (crazy Sundays) Ναι το αφεντικό τρελάθηκε :lol::lol: Τα 8gb LG NEXUS 4 E960 8GB BLACK (TEL.007568) Καλά κρασιά πες τους Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στο e-shop 369 ευρώ (crazy Sundays) 8αρι ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αν το πάρω από ebay με αγγλική απόδειξη του Play store σε άλλο όνομα, εδώ ποιος με καλύπτει σε περίπτωση service? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokan29 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Οντως υπαρχει στο eshop crazy sundays αλλα δεν ειναι λιγη η μνημη του εφοσων δεν παιρνει καρτα micro sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Επιτέλους σήμερα το πείρα και εγω στα χέρια μου!!! Το αγόρασα από κάποιον που το πήρε με επιδότηση και δεν το ήθελε. Δηλώνω ερωτευμένος μέχρι στιγμής!!!! Περιμένω να δω ποτε θα έρθει και ο ασύρματος φορτιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Επιτέλους σήμερα το πείρα και εγω στα χέρια μου!!! Το αγόρασα από κάποιον που το πήρε με επιδότηση και δεν το ήθελε. Δηλώνω ερωτευμένος μέχρι στιγμής!!!! Περιμένω να δω ποτε θα έρθει και ο ασύρματος φορτιστής. Πόσο αν επιτρέπεται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 360 το πήρα παιδιά, ολοκαίνουριο με ζελατίνα skinomi και θήκη. Το παιδί που το πήρα ήταν πολύ εντάξει. Πιστεύω καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδιά μία ερώτηση πήρε κανείς τον ασύρματο φορτιστή η ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μπορω να αγοράσω απο playstore με την κάρτα που έχω απο την Πειραιώς και να βάλω αγγλική διεύθυνση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Λοιπόν ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ LG για thν εγγύηση συσκευής από εξωτερικό: - Σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Nexus 4 από Αγγλία και θα ήθελα να μάθω πώς θα καλύπτομαι εδώ από πλευρά εγγύησης - LG: Υσχύει κανονικά. - Πολύ ωραία. Αυτό πώς εξακριβώνεται από το service σας; Από το S/N? απλά τσεκάρετε ότι είναι από Ευρώπη; - LG: Με το imei το ελεγχουνε. Οπότε δεν χρειάζεται απόδειξη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μπορω να αγοράσω απο playstore με την κάρτα που έχω απο την Πειραιώς και να βάλω αγγλική διεύθυνση;; Η Google έχει αυξήσει τους ελέγχους στις καρτες (οι οποίες πρεπει να έχουν αγγλική διευθυνση ,συνεπώς η κάρτα της Πειραιώς που εχεις αν της βάλεις την ελληνική διεύθυνση δεν θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για την αγορά και αν της βάλεις αγγλική διεύθυνση θα στη κόψει η Google γιατί η αγγλικη διεύθυνση που θα δηλώσεις δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση της κάρτας).Ο πιο σίγουρος τροπος είναι να εχεις ανθρωπο στην Αγγλία που να κανει την αγορά για σένα και να στο στείλει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Εγω πουλησα το gnex με σκοπο να παρω το 4 απο αγγλια αλλα απ'οτι βλεπω δεν...ε; Bad timing...Δεν σκοπευω να πληρωσω wind για κανενα λογο. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts