Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μπήκα στο club nexus ..

Πραγματικα υπέροχο κινητο

Καλορίζικο!

Είναι τέλειο, πάρα πολύ όμορφο και με δυνατά χαρακτηριστικά !!!

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Bρηκα εναν γνωστο στην Αγγλια μπας και το αγορασει.Μετα ομως απο υπολογισμους δεν με συμφερει αμα μ το στειλει Ελλαδα γιατι θα μου βγει 370 ευρω συνολο.Απο εδω αν το παρω με τιμολογιο που θελω βγαινει 380 ευρω και εχω κ τον φορτιστη.Οποτε αν δν εχει σκοπο να ερθει ο γνωστος Ελλαδα και να μ το φερει δεν με συμφερει η αγορα του.

PS:Τελικα θα ειμαι και γω κατοχος αγγλικου nexus 4 με συνολο 302 λιρες στο σπιτι μου.Ναναι καλα ο φιλος!Περιμενω να μου πει πως προχωραει το θεμα

Edited by prioxxx
Δημήτρης

350€ δηλαδή..

Γνωρίζεις αναλυτικά τη διαδικασία και το κόστος;

Ακριβώς.Ευτυχώς τα έκανε το παιδί από την Αγγλία οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω τπτ γτ θέλει ψάξιμο αρκετό.το κόστος ήταν 279 λίρες + 10 να πάει σπίτι του κ άλλα 10-15 να έρθει εδώ.

Δημήτρης

Bρηκα εναν γνωστο στην Αγγλια μπας και το αγορασει.Μετα ομως απο υπολογισμους δεν με συμφερει αμα μ το στειλει Ελλαδα γιατι θα μου βγει 370 ευρω συνολο.Απο εδω αν το παρω με τιμολογιο που θελω βγαινει 380 ευρω και εχω κ τον φορτιστη.Οποτε αν δν εχει σκοπο να ερθει ο γνωστος Ελλαδα και να μ το φερει δεν με συμφερει η αγορα του.

PS:Τελικα θα ειμαι και γω κατοχος αγγλικου nexus 4 με συνολο 302 λιρες στο σπιτι μου.Ναναι καλα ο φιλος!Περιμενω να μου πει πως προχωραει το θεμα

όταν λες με τιμολόγιο εννοείς να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς επαγγελματικό ΑΦΜ ; και αν ναι κανονικά το 23% δεν γλυτώνεις; είχα την εντύπωση ότι μόνο στο expansys μπορούσες να το κάνεις αυτό...

Διαβάζω στο XDA κι άλλοι παράγγειλαν τελευταία απο το Playstore UK και το πήραν σε 3 μέρες πάνω... Εγώ σε κωλοφαρδία έπεσα πάλι;;

όταν λες με τιμολόγιο εννοείς να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς επαγγελματικό ΑΦΜ ; και αν ναι κανονικά το 23% δεν γλυτώνεις; είχα την εντύπωση ότι μόνο στο expansys μπορούσες να το κάνεις αυτό...

Τιμολόγιο θα έβγαζα αν αγόραζα από εδώ.δεν θέλει επαγγελματικό ΑΦΜ.είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Διαβάζω στο XDA κι άλλοι παράγγειλαν τελευταία απο το Playstore UK και το πήραν σε 3 μέρες πάνω... Εγώ σε κωλοφαρδία έπεσα πάλι;;

Εγω σήμερα αγόρασα οπότε θα σ πω!

Δημήτρης

Μια ερώτηση παίδες καθότι διάβασα αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Για φυσιολογική χρήση, κλήσεις μερικά εισερχόμενα e-mail και καμιά ώρα διαδίκτυο

πόσο αντέχει η μπαταρία; Βγάζει κανά δυό μέρες;

Racing because all other sports require one ball only!

Μολις παρηγγειλα και εγω 2 16αρια για να ερθουν μεσω f2me.την επιλογη που εχει οτι τα στοιχεια κατοικιας με της καρτας ειναι κοινα το αφησα τικαρισμενο.θα εχω θεμα λετε?

Ρε παιδιά τι γίνεται σε τι γκαντεμιά έπεσα πια;

Your Google Order #xxxxxxxxxxxx with Google Commerce Ltd is currently on hold. An attempt to charge your VISA xxx-xxxxxx for £288.99 on Feb 26 failed. This may have occurred because of insufficient funds, or as a precautionary measure against fraud. You may see authorizations on your billing statement for a declined charge. Occasionally, the authorization for a charge may be approved, but the actual charge for the order declined. Contact the customer service department for VISA xxx-3006 for help with resolving this payment issue.

Και τα λευτά είναι δεσμευμένα κανονικά, αυτό δεν υπάρχει....

Edited by RyDeR

Your Google Order #xxxxxxxxxxxx with Google Commerce Ltd is currently on hold. An attempt to charge your VISA xxx-xxxxxx for £288.99 on Feb 26 failed. This may have occurred because of insufficient funds, or as a precautionary measure against fraud. You may see authorizations on your billing statement for a declined charge. Occasionally, the authorization for a charge may be approved, but the actual charge for the order declined. Contact the customer service department for VISA xxx-3006 for help with resolving this payment issue.

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα κ εγώ φίλε, και δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ αλλά τίποτα! Άλλαξα billing adress και την Αγγλική κ την Ελληνική και την έβαλα και με Αγγλικά την διεύθυνση κ με Ελληνικά, ξαναπέρασα την κάρτα, τίποτα, τελικά την ακύρωσα την παραγγελία. Και εμένα είχε δεσμευμένο το ποσό άρα είχε λεφτά..

Δοκίμασε κάτι από αυτά ίσως να στην δεχτεί τι να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα κ εγώ φίλε, και δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ αλλά τίποτα! Άλλαξα billing adress και την Αγγλική κ την Ελληνική και την έβαλα και με Αγγλικά την διεύθυνση κ με Ελληνικά, ξαναπέρασα την κάρτα, τίποτα, τελικά την ακύρωσα την παραγγελία. Και εμένα είχε δεσμευμένο το ποσό άρα είχε λεφτά..

Δοκίμασε κάτι από αυτά ίσως να στην δεχτεί τι να πω...

Καλό πάσχα δηλαδή και εγώ.

Τι κάρτα έχεις;

Πειραιώς webuy prepaid, mastercard. Εγώ προσωπικά δεν επικοινώνησα με την τράπεζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μιλησα με την τραπεζα και ειναι ολα ενταξει, τα λευτα δεσμευμενα και περιμενουν να τα παρει η google. Ειμαι με πειραιως wincard (visa χρεωστικη).

Η google παλι "δεν μπορει να μου πει το λογο" για την ακυρωση. Ξαναπατησα για να δοκιμασουν να το κανουν, αν "δεν μπορουν" παλι θα το ακυρωσω και τελος...

έχετε υπολογίσει να υπάρχουν παραπάνω από 5 έως 10 ευρώ λόγο συναλλάγματος
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

έχετε υπολογίσει να υπάρχουν παραπάνω από 5 έως 10 ευρώ λόγο συναλλάγματος

Εκει πηγε και εμενα το μυαλο μου καθως ειχε 3€ διαθεσιμο υπολοιπο ο λογαριασμος μου. Ρωτησα την τραπεζα και μου ειπαν οτι στο δεσμευμενο ποσο συμπεριλαβανεται και η προμηθεια και η αλλαγη συναλλαγματος... Για καλο και για κακο μετακινησα αλλα 20€ να εχει πλεονασμα...

Μια ερώτηση παίδες καθότι διάβασα αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Για φυσιολογική χρήση, κλήσεις μερικά εισερχόμενα e-mail και καμιά ώρα διαδίκτυο

πόσο αντέχει η μπαταρία; Βγάζει κανά δυό μέρες;

Ναι, εύκολα.

Ναι, εύκολα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Μήπως μπορείς να μου πεις αν ο ήχος κλήσης ακούγετε, όταν το έχεις στην τσέπη π.χ περπατώντας στο δρόμο;

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από ένα τηλέφωνο αλλά τα βασικά είναι απαραίτητα,

βολικό μέγεθος για τσέπη, μπαταρία που να αντέχει σε λογική χρήση και δυνατός ήχος κλήσης για να το ακούς όταν σε καλούν.

Racing because all other sports require one ball only!

Εξαρτάται, αν δεν το έχεις στο τέρμα και είσαι σε κανα mall φίσκα στον κόσμο, δεν παίζει να το ακούσεις με τίποτα.

Πρέπει να το 'χεις πολύ δυνατά έως τέρμα για να αυξηθούν οι πιθανότητες να το ακούς σε περιβάλλον με φασαρία.

Γιατί τα συζητάμε αυτά όμως στο νήμα της διαθεσιμότητας και όχι εδώ;

Με λίγα λόγια αυτό που συμβαίνει είναι το εξής.

Η Google δεσμέυει κανονικά το ποσό και μόλις είναι η ώρα να γίνει η αποστολή ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ το ποσό απο την κάρτα, αφήνοντας το αρχικό ποσό δεσμευμένο, το οποίο φυσικά αποδεσμεύεται την επόμενη μέρα απο την τράπεζα σας. Οπότε ουσιαστικά η κάρτα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο ΔΙΠΛΑΣΙΟ απο αυτό που έχετε υπολογίσει για την παραγγελία σας, μιας και δεν τραβάνε το ήδη δεσμευμένο.

Δεν ξέρω γιατι γίνεται αυτό, αλλά σε εμένα έτσι έγινε και μάλιστα σε 2 διαφορετικές παραγγελίες.

Έχω Alpha Bonus Visa.

Η Google δεσμέυει κανονικά το ποσό και μόλις είναι η ώρα να γίνει η αποστολή ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ το ποσό απο την κάρτα, αφήνοντας το αρχικό ποσό δεσμευμένο, το οποίο φυσικά αποδεσμεύεται την επόμενη μέρα απο την τράπεζα σας. Οπότε ουσιαστικά η κάρτα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο ΔΙΠΛΑΣΙΟ απο αυτό που έχετε υπολογίσει για την παραγγελία σας, μιας και δεν τραβάνε το ήδη δεσμευμένο.

Δεν ξέρω γιατι γίνεται αυτό, αλλά σε εμένα έτσι έγινε και μάλιστα σε 2 διαφορετικές παραγγελίες.

Έχω Alpha Bonus Visa.

Δηλαδή να έχω στο λογαριασμό μου διαθέσιμα αλλα 400€;

Αν είναι να τα περασω μια τωρα για σιγουρα....

Έχω Alpha Bonus Visa.

Στη περιπτωση της παραγγελιας μου πηραν τα δεσμευμενα (Αγγλικη τραπεζα).

Έχω Alpha Bonus Visa.

Σε εμένα δεν έγινε έτσι. Κανονικά δέσμευσε το ποσό μία φορά και το χρέωσε μετά από 2 μέρες!

Παραγγελία 24/02/2013 στις 20:00 και παραλαβή σήμερα 27/02/2013 ώρα 15:40!!! Απίστευτο! Από ελληνικό κατάστημα να το έπαιρνα, δεν θα είχε έρθει τόσο γρήγορα! Είμαι ΠΟΛΥ τυχερός μάλλον! :)

Τελικα ενώ όντως υπήρχαν δεσμευμένα τα χρήματα η Google ξαναπροσπάθησε να τραβήξει το ίδιο ποσό (279.9 λίρες) και πήρε το άκυρο... Ο,τι να ναι... μόνο για να καθυστερούμε.

Μου είπαν θα μου δώσουν τα λεφτά για τα μεταφορικά πίσω μόλις παραλάβω... να δούμε πότε!

Για να μην έχουμε θέμα έβαλα άλλα τόσα χρήματα μέσα στο λογαριασμό να δώ τι ρόλο βαράει...

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά