Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα! Εχω βρεί το συγκεκριμένο τηλέφωνο απο ενα φίλο και επειδή με ενδιαφέρει θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε οτι όντως μπορώ να έχω κλήσεις απο τη μια σιμ και δεδομένα απο τη δεύτερη. Οσο για custom rom ποιά απο τις προαναφερθείσες προτέινετε για καθημερινή και απλή χρήση, με λίγες εφαρμογές; Κυρίως με ενδιαφέρει η σταθερότητα και ο καθαρός ήχος - ευχαριστώ.

Στο πρώτο σου ερώτημα σου απαντώ ΝΑΙ

Στο δεύτερο εγώ είχα ως σταθερότερη/καλύτερη αυτή της υπογραφής μου :cool: (είχα δοκιμάσει και την επόμενη αλλά επέστρεψα σε αυτή)

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Απο οτι είδα όμως στο xda το development μάλλον εχει σταματήσει λόγω παλαιότητας του τηλεφωνου...υπάρχει καμια εναλλακτική λυση σε κατι νεοτερο μέχρι 100 ευρω, αλλά με 1 GB ram οπωσδήποτε?

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

• 2 months later...

Ευχάριστα νέα

http://i.imgur.com/VVpYtwi.png

http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-zte-v970-v970m-t2956447

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Ευχάριστα νέα

http://i.imgur.com/VVpYtwi.png

http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-zte-v970-v970m-t2956447

Με έφτιαξες βραδυατικα:D

Καλά.. Εντάξει ο superdragonpt δεν παίζεται..

Όταν με το καλό διορθώσει κάποια προβληματάκια που αναφέρονται θα την δοκιμάσω σίγουρα.

Ποιος θα περίμενε το φτωχό μας V970 να πάρει την KitKat.

Σε ποιον να το πεις και να σε πιστέψει.. :lol::lol::lol:

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Καλά.. Εντάξει ο superdragonpt δεν παίζεται..

Όταν με το καλό διορθώσει κάποια προβληματάκια που αναφέρονται θα την δοκιμάσω σίγουρα.

Ποιος θα περίμενε το φτωχό μας V970 να πάρει την KitKat.

Σε ποιον να το πεις και να σε πιστέψει.. :lol::lol::lol:

Και να φανταστης οτι έχω παραγγειλη και μπαταρία καινούργια και ειδικα ακουστικά για το κινητακι μας.

Και να φανταστης οτι έχω παραγγειλη και μπαταρία καινούργια και ειδικα ακουστικά για το κινητακι μας.

Επειδή μετά από κοντά 2 χρόνια πλέον και η δικιά μου μπαταρία έχει αρχίσει να πεθαίνει, θέλεις λίγο να στείλεις ένα λινκ με την μπαταρία που πήρες;

Ή αν μπορειίκαι θέλει κάποιος άλλος να γράψει λινκ για μία αξιοπρεπή,δοκιμασμένη και οικονομική μπαταρία;

Τώρα με τη νέα Κιτκατ ρομ ίσως δώσουμε κι άλλοι μια παράταση ζωής στο κινητό μας και μία οικονομία στην τσέπη μας....:rolleyes:

Επειδή μετά από κοντά 2 χρόνια πλέον και η δικιά μου μπαταρία έχει αρχίσει να πεθαίνει, θέλεις λίγο να στείλεις ένα λινκ με την μπαταρία που πήρες;

Ή αν μπορειίκαι θέλει κάποιος άλλος να γράψει λινκ για μία αξιοπρεπή,δοκιμασμένη και οικονομική μπαταρία;

Τώρα με τη νέα Κιτκατ ρομ ίσως δώσουμε κι άλλοι μια παράταση ζωής στο κινητό μας και μία οικονομία στην τσέπη μας....:rolleyes:

Eνα παλικαρι ειχε παρει αυτη εδω και του βγηκε πολυ καλη

http://www.aliexpress.com/snapshot/6151181134.html του ηρθε σε 20 μερες. εγω εχω παρει μια απο το ebay και μου την στειλανε στης 17/11 απο ισπανια απο οτι λεη αλλα ακομα δεν εχει φανη κατι.μολης την παρω θα την δοκιμασω και θα σου πω.

Εγώ το έχω δώσει στη κόρη εδώ και μερικούς μήνες. Το είχα με την έκδοση 4.1 V1.1R2

Σήμερα (επειδή του είχε βγάλει τα μάτια) του έβαλα την έκδοση 4.1 V1.3 του Bruno.

Στα καπάκια είπα να δοκιμάσω να αλλάξω την Kernel που φοβόμουν να το κάνω παλιότερα :p ... και το έκανα.

Έβαλα την Kernel_JB4.2_ZTE_v970._v1.4 με την ROM του Bruno που έγραψα πιο πάνω, και το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο, πιο smooth (στα Ελληνικά πώς μεταφράζεται αυτό το smooth :lol:) και το κυριότερο?????... το παλεύω πόση ώρα με αναμμένη οθόνη, κατεβάζω εφαρμογές κάνω διάφορα, και η μπαταρία εξαντλείται πολύ αργάαααααααα . Το κυριότερο πρόβλημα του κινητού! Θα το διασταυρώσω στις προσεχείς ημέρες και θα ξαναενημερώσω! Πάντως καλοβλέπω και την Kit Kat :D μιας και βγήκε (ποιος να το περίμενε!:X)

Όσοι την βάλατε/θα την βάλετε... δώστε ξανά ζωή στο νήμα να μαθαίνουμε κι εμείς!

A... τα λινκ που την κατεβάζεις που είναι? Μπερδεύτηκα εκεί στο XDA! Δεν έχει λινκ μέσα στο ποστ!

Edited by ALXGS

Εγώ το έχω δώσει στη κόρη εδώ και μερικούς μήνες. Το είχα με την έκδοση 4.1 V1.1R2

Σήμερα (επειδή του είχε βγάλει τα μάτια) του έβαλα την έκδοση 4.1 V1.3 του Bruno.

Στα καπάκια είπα να δοκιμάσω να αλλάξω την Kernel που φοβόμουν να το κάνω παλιότερα :p ... και το έκανα.

Έβαλα την Kernel_JB4.2_ZTE_v970._v1.4 με την ROM του Bruno που έγραψα πιο πάνω, και το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο, πιο smooth (στα Ελληνικά πώς μεταφράζεται αυτό το smooth :lol:) και το κυριότερο?????... το παλεύω πόση ώρα με αναμμένη οθόνη, κατεβάζω εφαρμογές κάνω διάφορα, και η μπαταρία εξαντλείται πολύ αργάαααααααα . Το κυριότερο πρόβλημα του κινητού! Θα το διασταυρώσω στις προσεχείς ημέρες και θα ξαναενημερώσω! Πάντως καλοβλέπω και την Kit Kat :D μιας και βγήκε (ποιος να το περίμενε!:X)

Όσοι την βάλατε/θα την βάλετε... δώστε ξανά ζωή στο νήμα να μαθαίνουμε κι εμείς!

A... τα λινκ που την κατεβάζεις που είναι? Μπερδεύτηκα εκεί στο XDA! Δεν έχει λινκ μέσα στο ποστ!

Mε κουφανες. Παλι θα με βαζης να κανω πειραματα. Αν και αυτος ο κερνελ ειναι τρομερος εχει επισης undervolting και overclocking μιας και το χρησιμοποιω με την ρομ του superdragon την 4,2,2 αν δεν ειχα και θεματα με την καμερα θα σκοτωνε.τι μου εκανες βραδυατικα:lol:

Κάνε κράτει γιατί μου έκανε μια ξαφνική βουτιά από το 34% στο 16%, αλλά είχα οθόνη στις 3 και κάτι ώρες απ' όσο θυμάμαι. Το είχε πάρει η κόρη και δεν το είχα στα χέρια μου να παρακολουθήσω την κατανάλωση και γυρνώντας το έβαλε και στη φόρτιση.. οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρος. Θα ενημερώσω!

Κάνε κράτει γιατί μου έκανε μια ξαφνική βουτιά από το 34% στο 16%, αλλά είχα οθόνη στις 3 και κάτι ώρες απ' όσο θυμάμαι. Το είχε πάρει η κόρη και δεν το είχα στα χέρια μου να παρακολουθήσω την κατανάλωση και γυρνώντας το έβαλε και στη φόρτιση.. οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρος. Θα ενημερώσω!

Οκ ενημερωσε γιατί ειδη ξεκίνησα της αλχημιες.αν και με την 4,2,2 του snapdragon με kernel 1,4 είμαι αρκετά ευχαριστημένος εκτός απο κάμερα.περίμενω και την καινούργια μπαταρία να δουμε τι θα γίνει και με ποια Ρομ θα μείνω τελικα

Η κάμερα είναι πάντοτε το μελανό σημείο του... δυστυχώς! (α... και η ταχύτητα φόρτισης! Χάλια μαύρα!... 3,5 ώρες κάνει:()

Η κάμερα είναι πάντοτε το μελανό σημείο του... δυστυχώς! (α... και η ταχύτητα φόρτισης! Χάλια μαύρα!... 3,5 ώρες κάνει:()

Με την 4,2,2 μου φενεται οτι δεν κανει τόσο πολύ να φόρτιση.θα το κοιταξω και θα επανελθω βέβαια έχω αλλάξη των φορτιστη με άλλον ίσως παιζη ρολο αυτό;

Eνα παλικαρι ειχε παρει αυτη εδω και του βγηκε πολυ καλη

http://www.aliexpress.com/snapshot/6151181134.html του ηρθε σε 20 μερες. εγω εχω παρει μια απο το ebay και μου την στειλανε στης 17/11 απο ισπανια απο οτι λεη αλλα ακομα δεν εχει φανη κατι.μολης την παρω θα την δοκιμασω και θα σου πω.

Σε ευχαριστώ για το λινκ, όταν πάρεις την μπαταρία σου ρίξε μία ενημέρωση κι εδώ.

Επίσης, ρίχνοντας ένα γρήγορο ψάξιμο στο ali, είδα ότι υπάρχουν πολλές μπαταρίες γύρω στα 2400-3000 mah και τιμή έως 10$.Έαν κάποιος έχει αγοράσει ή ξέρει κάτι για αυτές, ας το γράψει.

Σχετικά με τη ρομ, να πω ότι προσωπικά έχω ξεμείνει με την 4.0.4., αλλά μάλλον θα δοκιμάσω μέσα στον επόμενο μήνα (μόλις βρω χρόνο βασικά) την νέα Kitkat και θα σας ενημερώσω για το πως μου φαίνεται.

Σε ευχαριστώ για το λινκ, όταν πάρεις την μπαταρία σου ρίξε μία ενημέρωση κι εδώ.

Επίσης, ρίχνοντας ένα γρήγορο ψάξιμο στο ali, είδα ότι υπάρχουν πολλές μπαταρίες γύρω στα 2400-3000 mah και τιμή έως 10$.Έαν κάποιος έχει αγοράσει ή ξέρει κάτι για αυτές, ας το γράψει.

Σχετικά με τη ρομ, να πω ότι προσωπικά έχω ξεμείνει με την 4.0.4., αλλά μάλλον θα δοκιμάσω μέσα στον επόμενο μήνα (μόλις βρω χρόνο βασικά) την νέα Kitkat και θα σας ενημερώσω για το πως μου φαίνεται.

Μονο αυθεντικές μπαταρίες.όλες οι αλλες είναι μπούρδες με ψεύτικα στοιχεια

Μάλλον ο μετρητης της μπαταρίας τρελάθηκε. Οπότε άκυρο ότι είπα παραπάνω. Κάνει κάτι ξαφνικά άλματα προς τα κάτω και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέχρι το 0! Μέσα σε ένα λεπτό πήγε από το 10% στο 1% :wacko:

1:45' οθόνη

Χτες πήγε 3:05' οθόνη.

Μάλλον σήμερα το ξέκανε η μικρή και στα παιχνίδια που τραβούσε επεξεργαστική ισχύ και την έφαγε πιο γρήγορα!

Μάλλον θα δοκιμάσω την 4.2.2 για να δω κατανάλωση και ταχύτητα φόρτισης. Την είχα ξαναβάλει αλλά δεν μου πολυάρεσε και δεν την κράτησα ούτε μια μέρα οπότε δεν είδα και πολλά :worry:

Για το θέμα μπαταρίας εγώ παρατήρησα τα εξής

Με stock kernel + bruno 4.1.1 v1.2 το κινητό έβγαζε σκάρτα μία μέρα.. + οτι, αν θυμάμαι καλά, χρησιμοποιούσε και περισσότερη μνήμη.

το clean master μου εμενε μετα απο εκκαθαριση κοντα στο 70%-72%

Με kernel απο superdragon 3.4.5 (v1.1) + superdragon 4.2.2 το κινητό άγγιζε σχεδόν τις 2 μέρες + λιγότερη μνήμη με τις ίδιες εφαρμογές.

σ' αυτη την περιπτωση το clean master μου εδινε απο 59%-63%

Βεβαια το κακο είναι η "αχρηστη" καμερα με την 4.2.2 του superdragon.

Τωρα θελω να δοκιμασω τον kernel 3.4.11 (v1.4) του superdragon με την bruno 4.1.2 v1.3 για να δω τι κανει το κινητό.

Αν καποιος εχει δοκιμασει τον συνδυασμο ας πει εντυπωσεις

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Γιατί άχρηστη κάμερα με την 4.2.2 ?

Τον τελευταίο συνδυασμό ρομ και κερνελ που λες, τον εχω εγω. Διάβασε παραπάνω.

Άχρηστη κάμερα μάλλον εννοη την ροζ απόχρωση στης φωτο που φτιάχνεται με πρόγραμμα.στα βίντεο όμως τι γίνεται; πάντως οποίος δοκιμαση bruno rom 4.1.2 με kernel superdrafon 1.4 ας μα πει τι αποτελεσματα εχει

Άχρηστη κάμερα μάλλον εννοη την ροζ απόχρωση στης φωτο που φτιάχνεται με πρόγραμμα.στα βίντεο όμως τι γίνεται; πάντως οποίος δοκιμαση bruno rom 4.1.2 με kernel superdrafon 1.4 ας μα πει τι αποτελεσματα εχει

Sorry φίλε ALXGS τωρα τον είδα τον συνδυασμό. Λες καλά λογάκια :lol::lol:

Για τον λογω που αναφέρει ο φίλος kostas123464 λέω "αχρηστη" την κάμερα.

Δεν γίνεται να τραβάω 100 φωτο πχ στην Αράχωβα και μετά να της περνάω από το πρόγραμμα μια μια.

Τρως πολυ χρόνο χωρίς λόγω, γι αυτο θελω να γυρισω στου bruno. Εχει δοκιμασει κανεις την 4.1 του Superdragon?

ΥΓ. Το τηλ απο χτες κανει κατι ακυρες επανεκκινησεις στα καλα καθουμενα μεχρι και σημερα που δεν ξανα ανοιξε εως οτου του βγαλω την μπαταρια.. :ninja:

Sorry φίλε ALXGS τωρα τον είδα τον συνδυασμό. Λες καλά λογάκια :lol::lol:

Για τον λογω που αναφέρει ο φίλος kostas123464 λέω "αχρηστη" την κάμερα.

Δεν γίνεται να τραβάω 100 φωτο πχ στην Αράχωβα και μετά να της περνάω από το πρόγραμμα μια μια.

Τρως πολυ χρόνο χωρίς λόγω, γι αυτο θελω να γυρισω στου bruno. Εχει δοκιμασει κανεις την 4.1 του Superdragon?

ΥΓ. Το τηλ απο χτες κανει κατι ακυρες επανεκκινησεις στα καλα καθουμενα μεχρι και σημερα που δεν ξανα ανοιξε εως οτου του βγαλω την μπαταρια.. :ninja:[/

QUOTE]

Για βάλε 4.1 του bruno με kernel 1.4 του snapdragon να μας πεις τι λεη.πάντως εγώ με την 4.2.2 του sd με κερνελ 1.4 είμαι τρομερά ευχαριστημένος σε όλα εκτός κάμερας παρόλο που έχω ακόμα ξελιγομενη μπαταρία άνετα με βαριά χρηση μια μέρα γεματη

Υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν άμεση χρήση της κάμερας , όπου μεγεθύνεται το πρόβλημα της κάμερας

Δεν αξίζει να έχεις προβληματική κάμερα για να περάσεις 4.2.2

Χρησιμοποιώ 4.1.2 me v1.4 kernel από την πρώτη μέρα που βγήκαν.

Ευχαριστημένος σε όλα.

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

• The title was changed to ZTE V970