DragonlordP Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Όντως, αυτό το βρήκα. Αν ξέρει κανείς πώς να επαναφέρω και την επιλογή για επανεκκίνηση όταν πατάω παρατεταμένα το on/off... Σε περίπτωση που το ψάχνει κι άλλος το βρήκα, είναι στις βελτιώσεις ενέργειας του gravitybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1887 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 δηλαδή ; Εννοώ πρόγραμμα για τον η/υ για συγχρονισμό επαφών κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εννοώ πρόγραμμα για τον η/υ για συγχρονισμό επαφών κ.λ.π. δοκίμασε το joinme που είναι της zte. Δοκιμασμένο και πολυ καλό επίσης είναι το myphoneexplorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1887 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... :happy:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ακούστε «κουφό» πρόβλημα που ανακάλυψα! Είχα «ζευγαρωμένο» το bluetooth ακουστικό μου με το τηλέφωνο και χρειάστηκε να ακούσω ένα τραγούδι. Το έβαλα το τραγούδι και έπαιζε σε υπερβολικά αργή ταχύτητα! Σαν να του είχε μειώσει κάποιος από κάπου τις στροφές! :wacko: Δεν επανερχόταν με τίποτα. Έκανα restart το κινητό και έφτιαξε. Μόλις όμως το ξαναζευγάρωσα με το bluetooth και πήγα να ξανατρέξω το mp3, πάλι τα ίδια! :wacko: Καλά, δεν είναι κάνα τρομερό πρόβλημα, αλλά μήπως έχετε καμιά ιδέα γιατί το κάνει? Α επίσης όταν πατάω το πλήκτρο του ακουστικού για να κάνω φωνητική κλήση ονόματος, ακούω από το ακουστικό κάτι Κινέζικα και μετά δεν συμβαίνει τίποτα! Μάλλον αυτό δεν δουλεύει με τις Κινεζιές. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ρομ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ρομ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? ευχαριστω H 4.1.1 του Bruno που τρέχω εγώ, είναι μια χαρά και χωρίς προβλήματα (εκτός από το παραπάνω που ανέφερα και το ανακάλυψα χτες τυχαία) αλλά δεν είναι καθόλου σημαντικό. Εγώ ήθελα να ρωτήσω, όσοι βάλατε την 4.1.3, είστε ικανοποιημένοι? Όλα καλά? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ρομ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? ευχαριστω Συμφωνώ με τον ALEX η 4.1.1 του bruno που φοράω και εγω δεν έχει το παραμικρό σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonlordP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εγώ αντίθετα τελικά μετάνιωσα που έβαλα την τελευταία του bruno. Η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο και επίσης υπάρχει πρόβλημα με τα handsfree (το έχουν αναφέρει κι άλλοι στο thread του bruno και λένε ότι είναι θέμα με την 4.1.1 γενικά στο συγκεκριμένο κινητό). Κάνω λίγο υπομονή μήπως βγάλει καινούργια, αλλιώς θα ξαναπεράσω μάλλον την προηγούμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εγώ όσο το είχα, με την 4.0.4 ήμουν ευχαριστημένος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδια καλησπερα , ,υπαρχει μηπως φορτιστης για το κινητο στο εμποριο , διοτι ο κινεζικος , εκτος οτι με τον ανταπτορα στα 220v εχει μαλακωση πολυυυ το βυσμα και δεν κανει επαφη , ακομα η micro usb δεν κανει καλη επαφη στο κινητο . θα ηθελα να αγορασω εναν για 220v χωρις ανταπτορες κτλ. για να μην εχω προβλημα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδια καλησπερα , ,υπαρχει μηπως φορτιστης για το κινητο στο εμποριο , διοτι ο κινεζικος , εκτος οτι με τον ανταπτορα στα 220v εχει μαλακωση πολυυυ το βυσμα και δεν κανει επαφη , ακομα η micro usb δεν κανει καλη επαφη στο κινητο . θα ηθελα να αγορασω εναν για 220v χωρις ανταπτορες κτλ. για να μην εχω προβλημα. Ευχαριστω Υπάρχουν 678236 φορτιστές usb στην αγορά. βάλε usb φορτιστής ή usb charger στο skroutz πχ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Υπάρχουν 678236 φορτιστές usb στην αγορά. βάλε usb φορτιστής ή usb charger στο skroutz πχ δηλαδη οποιον φορτιστη micro usb να παρω θα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 δηλαδη οποιον φορτιστη micro usb να παρω θα κανει? ναι θα κάνει, και όσο πιο πολλά mA τόσο πιο γρήγορα φορτίζεις... (βέβαια με μέτρο) Ο μαμά είναι 1000mΑ και εγώ χρησιμοποιώ και έναν sony αυτοκινήτου 1200mA χωρίς προβλήματα... δεν ξέρω πόσο πιο πάνω μπορείς να πας ή αν θα βρεις παραπάνω από 1200, αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το 970. το ανοίγω και ενώ δείχνει το logo της εταιρείας κολλάει εκεί. Μετά δεν κλείνει καθόλου, μόνο αν βγάλω την μπαταρία. Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά μετά από καιρό είπα να αναβαθμισω το epo αλλά..δεν θέλει..! Σφαλμα:"Τα αρχεία αναβάθμισης epo απέτυχαν" Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπερα,μηπως ξερει κανεις πως αλλαζουμε το digitizer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το 970. το ανοίγω και ενώ δείχνει το logo της εταιρείας κολλάει εκεί. Μετά δεν κλείνει καθόλου, μόνο αν βγάλω την μπαταρία. Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει? Εϊναι στόκ ή έχεις περάσει κάποια ρομ ? Δεν μπαίνεις ούτε cwm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εϊναι στόκ ή έχεις περάσει κάποια ρομ ? Δεν μπαίνεις ούτε cwm ? Το πήρα από το http://www.aliexpress.com και το recovery που μπορώ να μπω είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το πήρα από το http://www.aliexpress.com και το recovery που μπορώ να μπω είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ακολούθησε αυτά τα βήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ακολούθησε αυτά τα βήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463 Εχω ένα πρόβλημα με το 5ο βήμα του οδηγού: "5.Αποσυμπιέζουμε το V970 Android 4.0.4 V3.0MOD by ΒΜ.7z και αποθηκεύουμε το update_ICS_V970_V3.0MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου" Συνδέω το τηλέφωνο στο pc ώστε να του περάσω μέσα το update στην εσωτερική μνήμη αλλά δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, αν το περάσω στην sd πειράζει ή θα κάνω "πατάτα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ακολούθησε αυτά τα βήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463 OK το έφτιαξα, σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 OK το έφτιαξα, σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!!! Ελπίζω να έβαλες αυτη τη ρομ: http://d-h.st/oVS Δουλεύει κανονικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλημέρα σε όλους. ανακάλυψα οτι οταν συνδέω το κινητό με το bluetooth μου παθαίνει κοκομπλόκο και παίζει παραμορφωμένα τα mp3 ακόμα και τα ringtones . Το φαινόμενο παραμένει ακόμα και αν αποσυνδέσω το bluetooth και επανερχεται η σωστη λειτουργία μονο μετα απο restart. To bluetooth ειναι το Nokia bh-118 . Φοράω την 4.1.1 του bruno. Και -το σημαντικότερο- ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με έναν συναδελφο που κατα διαολεμενη συμπτωση που έχει ακριβως το ίδιο τηλέφωνο (αγορασμένο απο άλλο κινεζο-site) με την ίδια ROM περασμενη απο εμας με την ίδια μεθοδο, και το ιδιο bluetooth:dizzy: ( To έχετε συναντήσει ξανα; Υπάρχει τρόπος να φτιάξει με καμια ρύθμιση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ελπίζω να έβαλες αυτη τη ρομ: http://d-h.st/oVS Δουλεύει κανονικά ? Όχι αλλά δεν υπάρχει θέμα, είναι φίλου που τώρα ξεκινάει με smartphone άρα δεν έχει "πρόβλημα" Καλημέρα σε όλους. ανακάλυψα οτι οταν συνδέω το κινητό με το bluetooth μου παθαίνει κοκομπλόκο και παίζει παραμορφωμένα τα mp3 ακόμα και τα ringtones . Το φαινόμενο παραμένει ακόμα και αν αποσυνδέσω το bluetooth και επανερχεται η σωστη λειτουργία μονο μετα απο restart. To bluetooth ειναι το Nokia bh-118 . Φοράω την 4.1.1 του bruno. Και -το σημαντικότερο- ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με έναν συναδελφο που κατα διαολεμενη συμπτωση που έχει ακριβως το ίδιο τηλέφωνο (αγορασμένο απο άλλο κινεζο-site) με την ίδια ROM περασμενη απο εμας με την ίδια μεθοδο, και το ιδιο bluetooth:dizzy: ( To έχετε συναντήσει ξανα; Υπάρχει τρόπος να φτιάξει με καμια ρύθμιση; Ευχαριστώ. Ναι το ίδιο παθαίνει και μένα επειδή έχω και εγώ το συγκεκριμένο bluetooth, άκρη πάντως δεν βρήκα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts