Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gerstavros2

Δηλαδή σε αυτό που την είδες μια φορά διορθώθηκε μετά ή εξακολουθεί. Από την εταιρεία μου σύστησαν να: Could you restore the factory default to have a try?

Θα κάνει κάτι;

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά μόλις μου ήρθε το κινητό από minideals.net...αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιος να ποστάει τον οδηγό με τον οποίο εννοποιούμε την εσωτερική μνήμη...γιατί αυτα τα 400mb είναι πολύ λίγα πλέον... Edited by stathakis21

Καλο χρυσο το τηλεφωνακι αλλα η αυτονομια ειναι για πολυ κλαμα. Τα χω κατα κανονα ολα κλειστα εκτος απο τα δεδομενα και ειναι ζητημα να μου βγαλει πανω απο 14-15 ωρες. Θεωρω βεβαια αυτονοητο οτι ειναι και οι 2 sim ενεργες.

Ηδη παρηγγειλα μια μπαταρια 2400mAh απο ebay μπας και το σωσουμε . Αλλιως με βλεπω με battery pack επ ωμου και απο ενα φορτιστη σε καθε πριζα :cool:

εχω 3G ανοικτο συνεχεια και τιποτα αλλο και κραταει 2,5 μερεσ αερα ....αν καλιμπραρης την μπαταρια ισοσ αλλαξουν τα πραγματα????:(

παιδιά μόλις μου ήρθε το κινητό από minideals.net...αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιος να ποστάει τον οδηγό με τον οποίο εννοποιούμε την εσωτερική μνήμη...γιατί αυτα τα 400mb είναι πολύ λίγα πλέον...

απαντάω στον εαυτό μου και λέω ότι με λιγο ψάξιμο στο xda όλα οκ!και η ρομ του bruno και τα mb...

Μονο το 3G εχω ανοικτο συνεχεια. Τιποτα αλλο ουτε bt ουτε wifi ουτε gps.

Επίσης εχω την εντυπωση οτι στις ακρες οθονη δεν εχει την ιδια ευαοσθησια στο πατημα. Συμβαινει και σε αλλους ειναι φυσιολογικο??

Ναι,το ιδιο νομιζω κι εγω.Στις ακρες θελει μερικες φορες πατημα μεχρι να πετυχεις.

Ναι,το ιδιο νομιζω κι εγω.Στις ακρες θελει μερικες φορες πατημα μεχρι να πετυχεις.

Το χουν το προβλημα μονο τα δικα μας η ολα τα τηλεφωνα ετσι ειναι? Μαλλον δεν αξιζει καν να σκεφτομαι εγγυησεις, αντικαταστασεις κλπ σωστα??

Ελπίζω να μη μεταδοθεί σ ολη την οθονη

Edited by elpa02
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

gerstavros2

Δηλαδή σε αυτό που την είδες μια φορά διορθώθηκε μετά ή εξακολουθεί. Από την εταιρεία μου σύστησαν να: Could you restore the factory default to have a try?

Θα κάνει κάτι;

Καμιά συσκευή δεν είχε αυτό το πρόβλημα απ όσες έχω δει

Επειδή το κινητό δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής (έχει χαλάσει) τη στοκ ρομ να την εγκασταστήσω μέσω cwm ?

Επειδή το κινητό δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής (έχει χαλάσει) τη στοκ ρομ να την εγκασταστήσω μέσω cwm ?

99% κάτι κάνεις λάθος. Μόνο με sp flash tool φλασάρεις τη στοκ. Σύνδεσε το κινητό χωρίς μπαταρία αφού πατήσεις το download στο εργαλείο και έλεγξε ότι εγκατέστησες σωστά τους drivers και δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή, και καθαρή εγκατάσταση windows 7.

εχω 3G ανοικτο συνεχεια και τιποτα αλλο και κραταει 2,5 μερεσ αερα ....αν καλιμπραρης την μπαταρια ισοσ αλλαξουν τα πραγματα????:(

Πώς γίνεται να λένε τόσοι χρήστες ότι με ανοιχτό Wi-Fi που να κατεβάζει δεδομένα, κρατάει 1 μέρα και σένα με 3G που καίει παραπάνω, να κρατάει 2,5 φορές παραπάνω;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πώς γίνεται να λένε τόσοι χρήστες ότι με ανοιχτό Wi-Fi που να κατεβάζει δεδομένα, κρατάει 1 μέρα και σένα με 3G που καίει παραπάνω, να κρατάει 2,5 φορές παραπάνω;

Το wifi αν το έχεις always on, είναι πιο ενεργοβόρο από το να έχεις το 3g μόνιμα ανοιχτό. συγκεκριμένα το 3g είναι ενεργειακά κάπου 30% πιο ενεργοβόρο από το GSM. Ενώ το wifi γενικά εμένα μου τρώει το 33% της μπαταρίας μου αν το έχω always on.

Παντως και το προβλημα με το παγωμα της μπαταρίας καλα κρατει.

Δεν εχω μπει στην διαδικασια να φλασαρω ωστε να δοκιμασω αλλη ενδειξη της μπαταριας μη τυχον φταιει αυτο (εχω την ενδειξη με την μπλε μπαταρια και τους ασπρους αριθμούς απο πανω θα μπορουσα να δοκιμασω το κυκλο ενδεχομενως??) και το βαλα να κλεινει 4 με 5 το πρωι καθε μερα ωστε να συνερχεται και να ξεπαγωνει :lol:

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

τι να σου πω η δουλεια μου ειναι στα βουνα με δυο καρτες μεσα μονο το 3G ανοικτο 2,5 μερες τι να πω?????

99% κάτι κάνεις λάθος. Μόνο με sp flash tool φλασάρεις τη στοκ. Σύνδεσε το κινητό χωρίς μπαταρία αφού πατήσεις το download στο εργαλείο και έλεγξε ότι εγκατέστησες σωστά τους drivers και δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή, και καθαρή εγκατάσταση windows 7.

Βρε, το κινητό ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ γιατί έχει χαλάσει!

Όποτε και να το συνδέσω, σε όποιο υπολογιστή, σε όποια κατάσταση να είναι (recovery, με ή χωρίς μπαταρία) τα windows μου πετάνε μήνυμα "άγνωστη συσκευή - η συσκευή που συνδέσατε δε δουλεύει και τα windows δε μπορούν να την αναγνωρίσουν" (ξανά και ξανά και ξανά με τον χαρακτηριστικό ήχο των windows όταν συνδέεις μια συσκευή) κτλ δεν είναι θέμα καλωδίων ούτε drivers ούτε υπολογιστή.

Το μόνο λειτουργικό πράγμα στο οποίο έχω πρόσβαση είναι το clockworkmod, γιαυτό ρωτάω αν μπορώ να βάλω τη στοκ από εκεί.

Ούτε φυσικά στο android μπορώ να μπω (boot loop).

Ούτε mount την sd από cwm δε μπορώ να κάνω!

Edited by AfterForever

Υπαρχει μπαταρια για το συγκεκριμενο μοντελο στο ebay 2.400 mAh. Την εχει δοκιμασει κανεις?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

εχω παραγγειλει μια 2400 και την περιμενω... για να δουμε γιατι ειμαι απο φορτιστη σε φορτιστη. η μπαλατεζα μου λειπει :lol:

*UPDATE:

Έβαλα την τελευταία 4.0.4

Το τηλέφωνο εκκίνησε κανονικά!

Το wifi δεν ενεργοποιείται ούτε με προεδρικό διάταγμα και το κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ (στα μενού μιλάμε πάντα).

Ο υπολογιστής εξακολουθεί να μην το βλέπει http://www.unknowndevicedrivers.com/wp-content/uploads/2011/03/usb-unknown-device-popup.jpg

Δώστε ιδέες αδέρφια!

ΞΑΝΑΜΑΝΑ UPDATE:

Πάλι κολλάει μετά από λίγο. Απλά δεν κάνει boot loop, αλλά μπαίνει. Μια από τα ίδια.

Edited by AfterForever

είπε έχει μονο 3G ανοιχτό και τίποτα άλλο. Άρα δεν κάνει τίποτα στο κινητο, οπότε λογικό :lol:

Την περισσότερη μπαταριά όταν έχουμε ανοιχτό το 3G την τρώει στην εναλλαγή 2G/3G.

καλησπέρα στην παρέα ...

έχω αγοράσει αυτή την μπαταρία

http://www.ebay.com/itm/NEW-BATTERY-FOR-ZTE-U970-GRAND-X-V970-U930-N970-U795-Li3716TP3h594650-2400mah-/271221146906?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3f260a451a

αλλά δεν φορτίζει εχει κολήσει στο 1% άλλαξα φορτιστή αλλά τα ίδια ...καμιά ιδέα παιδιά :(

καλησπέρα στην παρέα ...

έχω αγοράσει αυτή την μπαταρία

http://www.ebay.com/itm/NEW-BATTERY-FOR-ZTE-U970-GRAND-X-V970-U930-N970-U795-Li3716TP3h594650-2400mah-/271221146906?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3f260a451a

αλλά δεν φορτίζει εχει κολήσει στο 1% άλλαξα φορτιστή αλλά τα ίδια ...καμιά ιδέα παιδιά :(

Πήρες μπαταρία με 8€ , δήθεν 2400mAh (πράγμα αδύνατον στις διαστάσεις και το κόστος της), που ούτε 1600 όσο η αυθεντική δε θα ναι. Κι ειναι κι ελλατωματική αυτή που σου ρθε προφανώς

και ομως είναι δυνατόν.....:happy:τελικά η μπαταρία φορτίζει κανονικά απλά ήταν με 0 φορτίο...τώρα για το πόσο θα αντέξει και αν τα 8 € ηταν πολλά ή λίγα ο χρόνος θα δείξει....:cool:

Την περισσότερη μπαταριά όταν έχουμε ανοιχτό το 3G την τρώει στην εναλλαγή 2G/3G.

Για αυτο το λογο εχω τη μια sim μονο 3g και την αλλη μονο G. Οπου δεν εχει καλο 3G δεν μπορω να κανω ουτε κληση με αυτη τη sim . Φανταζομαι αυτο εννοεις. Αλλα και με αυτη τη ρυθμιση η αυτονομια μου ειναι απο τις 7 το πρωι που το βγαζω απο την πριζα μεχρι τις 2100 το βραδυ που χει φτασει στο 14 η μπαταρια. Χωρις Wifi, gps, bt κλπ. Φοβαμαι οτι θα πρεπει να ζησω μ αυτο. :p

Για αυτο το λογο εχω τη μια sim μονο 3g και την αλλη μονο G. Οπου δεν εχει καλο 3G δεν μπορω να κανω ουτε κληση με αυτη τη sim . Φανταζομαι αυτο εννοεις. Αλλα και με αυτη τη ρυθμιση η αυτονομια μου ειναι απο τις 7 το πρωι που το βγαζω απο την πριζα μεχρι τις 2100 το βραδυ που χει φτασει στο 14 η μπαταρια. Χωρις Wifi, gps, bt κλπ. Φοβαμαι οτι θα πρεπει να ζησω μ αυτο. :p

Αν το χεις μόνιμα σε 3G και δεν έχεις κάποιες φορές καθόλου σήμα, το κινητό εξαντλεί τη μπαταρία για να βρει σήμα.

• The title was changed to ZTE V970