Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αδερφέ μην ανησυχείς, θα σου έρθει ειδοποιητήριο.

Κι εμένα τα ίδια λέει αλλά σήμερα μου ήρθε το ειδοποιητήριο, οπότε λογικά το περιμένεις αύριο.

Ευχαριστω φιλε, μακαρι να ειναι οπως τα λες...τα καλυτερα νεα.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[...]

edit. βρήκα μέσω του aliexpress αυτόν εδώ. Γράφει ότι πουλάει μέσω paypal και με δωρεάν μεταφορικά. Ξέρει κανένας αν είναι με tracking και με ποιον courier τα στέλνει;

ΜΑΚΡΥΑ απ το oklot. Από εδώ το παίρνω, με escrow (σαν το paypal και με κάτι σαν το byuers protection του ebay, απόλυτα ασφαλές), αλλιώς απ΄το merimobiles με κουπόνι το σαββατοκύριακο.

Το σαιτ της σινγκαπουρ ποστ λεει arrived at overseas απο 18/3 αλλα των ελτα λεει δεν βρεθηκαν στοιχεια, λογικο? μηπως παιζει κανενα προβλημα στα ελτα?
κοντεύουμε ένα μήνα μου το tracking system των ελτα δεν δουλεύει.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση! κοίταξα για το merimobiles και με τον κωδικό welcome, σου δίνει 5% έκπτωση στην 1η σου αγορά και κατεβαίνει στα 118 ευρώ περιπου! έχουμε κανέναν άλλον κωδικό με μεγαλύτερη έκπτωση;

Eπίσης με ποια εταιρεία στέλνει η merimobiles; Μην φάμε καμιά ήττα με τελωνείο..

τα σαββατοκύριακα δινει κωδικούς συνήθως με 7% εκπτωση ..με singapore post στέλνει. Με ταχυδρομείο δεν περνάνε τελωνειο τα πακέτα

Απ'όσο θυμάμαι αυτό, αλλά το έχω βάλει εδώ και κάνα χρόνο στο αμάξι και το έχω ξεχάσει ποιο είναι. Πάντως νομίζω κάνουν όλα.

Ναι κάνει για όλα τα αυτοκίνητα, όμως ο εγκέφαλος από το κάθε αμάξι δίνει και διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα σε ενός φίλου το αμάξι δίνει πόσα λίτρα βενζίνη έχει μέσα, ενώ στο δίκό μου (Hyundai Getz) δεν το δίνει γιατί μάλλον το έχει κλειδωμένο ή δεν έχει γενικός αυτή τη δυνατότητα το αυτοκίνητο.

Ευχαριστώ πολύ !
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

καποιος ρωτησε παραπανω αν εχει ραδιοφωνο και απαντησατε Οχι .

εδω στο etotalk λεει "G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off, Missed Calls Notification LED "

μουφες?

Edited by npil

παιδια καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω αν η μπαταρια των 2400mah που κυκλοφορει στο ιντερνετ για το zte ειναι μουφα η μπορει πραγματικα να κρατησει το κινητο 2-3 μερες τουλαχιστον.μονο το 1600mah δουλευει κανονικα η και το 2400?

εδω στο etotalk λεει "G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off, Missed Calls Notification LED "

μουφες?

Εμένα πάντως έχει ραδιόφωνο (bruno 3.1).

μουφες?

δεν απάντησε κανείς όχι στο ραδιόφωνο. Φυσικά έχει

παιδια καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω αν η μπαταρια των 2400mah που κυκλοφορει στο ιντερνετ για το zte ειναι μουφα η μπορει πραγματικα να κρατησει το κινητο 2-3 μερες τουλαχιστον.μονο το 1600mah δουλευει κανονικα η και το 2400?
με 10$ πιστεύεις ότι θα πάρεις σοβαρή μπαταρία των 2400mAh σε μέγεθος που η ZTE χωρεσε μόνο 1650; μούφα θα ναι :p

δεν απάντησε κανείς όχι στο ραδιόφωνο. Φυσικά έχει

Εχμ....Εγώ απάντησα όχι :O...που είναι και δεν το βρίσκω ρε παιδιά?

Εχμ....Εγώ απάντησα όχι :O...που είναι και δεν το βρίσκω ρε παιδιά?
Στο μενού.

http://i.imm.io/107AT.png

παιδια 2 v970 θελω να παρω,να τα βαλω σε ενα δεμα?

και αποστολη βαζουμε singapore post?

ή με λιγα λεφτα παραπανω ems?

παλια με απλο ταχυδρομειο μου χανε κλεψει ενα galaxy s και μου ρθε κενη η συσκευασια..:rolleyes:,

μηπως οποτε ems?

φοβαμαι μην το φερουν σπιτι κ λειπω και το βουτηξει κανας γειτονας δλδ..

ή κ παλι singapore post αφου το paypal μας ασφαλιζει?

ι πιο πανω προτεινατε aliexpress,merimobiles..απο κει λετε ε για φτηνα κ ασφαλη?

τωρα escrow δεν το ξερω..χμ..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

παιδια 2 v970 θελω να παρω,να τα βαλω σε ενα δεμα?

και αποστολη βαζουμε singapore post?

ή με λιγα λεφτα παραπανω ems?

παλια με απλο ταχυδρομειο μου χανε κλεψει ενα galaxy s και μου ρθε κενη η συσκευασια..:rolleyes:,

μηπως οποτε ems?ή κ παλι singapore post αφου το paypal μας ασφαλιζει?

ι πιο πανω προτεινατε aliexpress,merimobiles..απο κει λετε ε για φτηνα κ ασφαλη?

τωρα escrow δεν το ξερω..χμ..

o έμπορος που χω αναφέρει παραπάνω απ το aliexpress αξιόπιστος και ο φθηνότερος, αλλιώς περίμενε αύριο κουπονάκι για merimobiles. Με singapore post από merimobiles (επιλέγοντας free shipping), και honk kong post απ τον άλλο, κι είσαι κομπλέ, και τα 2 σ ένα δέμα θα τα βάλουν.

Για την κενή συσκευασία, μήπως το παρέλαβες από πειραιά ή την ευρύτερη περιοχή πειραιά; Γιατι στη διανομή πειραιά φέτος μου άδειασαν 5 δέματα μέχρι που άλλαξα περιοχή παραλαβής..

Πριν παραλάβετε δέμα, ΠΑΝΤΑ να ζητάτε να το ζυγίσουν πριν το χτυπήσουν στο σύστημα. Το πακέτο του V970 πρέπει να ναι περιπου 470 γραμμάρια.

Το escrow θα το λεγα και καλύτερο απ το paypal

o έμπορος που χω αναφέρει παραπάνω απ το aliexpress αξιόπιστος και ο φθηνότερος, αλλιώς περίμενε αύριο κουπονάκι για merimobiles. Με singapore post από merimobiles (επιλέγοντας free shipping), και honk kong post απ τον άλλο, κι είσαι κομπλέ, και τα 2 σ ένα δέμα θα τα βάλουν.

Για την κενή συσκευασία, μήπως το παρέλαβες από πειραιά ή την ευρύτερη περιοχή πειραιά; Γιατι στη διανομή πειραιά φέτος μου άδειασαν 5 δέματα μέχρι που άλλαξα περιοχή παραλαβής..

Πριν παραλάβετε δέμα, ΠΑΝΤΑ να ζητάτε να το ζυγίσουν πριν το χτυπήσουν στο σύστημα. Το πακέτο του V970 πρέπει να ναι περιπου 470 γραμμάρια.

βορεια προαστια ειμαι,αλλα περιοχη παραλαβης εννοεις με αλλη διευθυνση ε??ο ταχυδρομος μου λεγε οι αλητες στο τελωνειο θα το πηραν:rolleyes:

πριν να παραλαβω δεμα εννοεις στα ελτα ε??το θεμε ειναι εμενα τα φερνουν κ τα φηνουν εξω απο το σπιτι χυμα οι βλακες..

μπορω δλδ να μην παραλαβω απο τα ελτα ε,αμα ειναι πολυ ελαφρυ ε?

οκ θα το ψαξω κ τ escrow gerstavro,εισαι γαματος!!:)σευχαριστω για τις πληροφοριες.

βορεια προαστια ειμαι,αλλα περιοχη παραλαβης εννοεις με αλλη διευθυνση ε??ο ταχυδρομος μου λεγε οι αλητες στο τελωνειο θα το πηραν:rolleyes:

πριν να παραλαβω δεμα εννοεις στα ελτα ε??το θεμε ειναι εμενα τα φερνουν κ τα φηνουν εξω απο το σπιτι χυμα οι βλακες..

μπορω δλδ να μην παραλαβω απο τα ελτα ε,αμα ειναι πολυ ελαφρυ ε?

οκ θα το ψαξω κ τ escrow gerstavro,εισαι γαματος!!:)σευχαριστω για τις πληροφοριες.

δεν περνάνε τελωνείο τα πακέτα που ρχονται με ταχυδρομείο. Στις αποθήκες στις διανομές τα κλέβουν, που δεν υπάρχουν καν κάμερες κλπ. Τα συστημένα υποτίθεται τα παραλαμβάνεις με επίδειξη ταυτότητας και υπογραφή, δεν γίνεται να στ αφήνουν έτσι στο σπίτι:blink: πας στο ταχυδρομείο, και πριν το χτυπήσουν ζητάς να το ζυγίσουν σε ζυγαριά, κι αν δεν είναι οκ, όπως λένε τα καταστήματα (450-500gr), το αφήνεις και πάει πίσω και γλιτώνεις να λεφτά

το αφήνεις και πάει πίσω και γλιτώνεις να λεφτά

Αν έχεις αγοράσει με escrow έτσι?

Στο μενού.

spyrossss πάω για γυαλάκια...

Αν έχεις αγοράσει με escrow έτσι?

και με paypal φυσικά. Αν δεν παραλάβεις το πακέτο, επιστρέφεται στον αποστολέα και εφόσον δεν φαίνεται στο τρακινγκ ότι το παρέλαβες, το paypal ή το escrow σου επιστρέφουν τα χρήματα

Α δλδ ειναι συστημενο το singapure post ,

και τοhong kong post?

Νομιζα ηταν απλο ταχυδρομειο κ ανησυχουσα..

Α δλδ ειναι συστημενο το singapure post ,

και τοhong kong post?

Νομιζα ηταν απλο ταχυδρομειο κ ανησυχουσα..

συστημένα τα στέλνουν όλοι (σχεδόν) οι έμποροι

Ωραια:)περιμενω αυριο εκπτωτικο απο merimobiles οποτε.

Thanks gerstavro:happy:

Παιδες μια ερωτηση μηπως ξερετε να με βοηθησετε...

Εχω παραγγειλει το κινητο με EMS και η παραγγελια εγινε απο paypal φιλου στον οποιο εδωσα τα λεφτα μετρητα...

Η διευθυνση που βαλαμε ειναι η δικια μου αλλα το ονομα αποστολης στο mail που μου εστειλαν ειναι του φιλου μου...δηλαδη θα ερθει εδω ο κουριερ και θα ψαχνει λαθος ονομα στα κουδουνια...

Εχω σκεφτει τις ημερες που περιπου θα ερθει να κολλησω ενα αυτοκολλητακι διπλα στο κουδουνι μου που να λεει και το ονομα του φιλου μου...

Στο tracking number που μου εδωσαν ελεγε οτι το κινητο απεσταλει σημερα απο την merimobiles...

Ποσες μερες περιπου θα κανει για να κολλησω λιγο νωριτερα το αυτοκολλητο??

Παιδες μια ερωτηση μηπως ξερετε να με βοηθησετε...

Εχω παραγγειλει το κινητο με EMS και η παραγγελια εγινε απο paypal φιλου στον οποιο εδωσα τα λεφτα μετρητα...

Η διευθυνση που βαλαμε ειναι η δικια μου αλλα το ονομα αποστολης στο mail που μου εστειλαν ειναι του φιλου μου...δηλαδη θα ερθει εδω ο κουριερ και θα ψαχνει λαθος ονομα στα κουδουνια...

Εχω σκεφτει τις ημερες που περιπου θα ερθει να κολλησω ενα αυτοκολλητακι διπλα στο κουδουνι μου που να λεει και το ονομα του φιλου μου...

Στο tracking number που μου εδωσαν ελεγε οτι το κινητο απεσταλει σημερα απο την merimobiles...

Ποσες μερες περιπου θα κανει για να κολλησω λιγο νωριτερα το αυτοκολλητο??

καταρχας θα δεις στο τράκινγκ πότε θα φτάσει ελλάδα. και δεν υπαχει λόγος ν ανησυχείς. ο διανομέας θ αφήσει ειδοποιητήριο, και θα πάει ο φίλος σου να το πάρει απ το πρακτορείο

Το εχωσα που τον εχωσα να μου κανει την αγορα γτ εγω δεν ειχα λεφτα στην καρτα ,να τον χωσω να παει να το παρει...παει λιγο πολυ...

Οταν λεμε πρακτορειο??Που ειναι τα πρακτορεια της ΕΜS?

Το εχωσα που τον εχωσα να μου κανει την αγορα γτ εγω δεν ειχα λεφτα στην καρτα ,να τον χωσω να παει να το παρει...παει λιγο πολυ...

Οταν λεμε πρακτορειο??Που ειναι τα πρακτορεια της ΕΜS?

πήγαινε εσύ με την ταυτότητά του.

Τα πρακτορεία ελτα κούριερ είναι

απο alienexpress και merimobiles ερχονται ξεκλειδωτα και rootarismena τα κινητα?γιατι βλεπω οτι δεν εχουν τοσες πολλες επιλογες οπως το etotalk που επιλεγεις τι θελεις να κανουν στο κινητο που θα σου στειλουν.

Παιδες καλησπερα...με την πρωτη φορτιση τι κανουμε;

Ξεφορτιζουμε τελειως την μπαταρια και μετα κανουμε μια 8-10 ωρες φορτιση;

Η πρωτα φορτιζουμε χωρις να το ανοιξουμε καθολου;

απο alienexpress και merimobiles ερχονται ξεκλειδωτα και rootarismena τα κινητα?γιατι βλεπω οτι δεν εχουν τοσες πολλες επιλογες οπως το etotalk που επιλεγεις τι θελεις να κανουν στο κινητο που θα σου στειλουν.
κοροιδία ειναι οι επιλογές του etotalk. τα περισσότερα είναι απλά η rom τους, που ναι rootαρισμένη. το κινητό ξεκλείδωτο είναι απ την zte. και το rootάρεις πανεύκολα

Παιδες καλησπερα...με την πρωτη φορτιση τι κανουμε;

Ξεφορτιζουμε τελειως την μπαταρια και μετα κανουμε μια 8-10 ωρες φορτιση;

Η πρωτα φορτιζουμε χωρις να το ανοιξουμε καθολου;

κανονικά το φορτίζεις. ξέχνα τους μύθους περι 8-10 ώρες φόρτισης, το κινητό όσο κι αν το χεις στη πρίζα, όταν φορτίσει η μπαταρία σταματάει το ρεύμα

• The title was changed to ZTE V970