Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα εχεις απολυτο δικιο. το διαπυστωσα και εγω μετα απο 3 φορτισης-αποφορτισης.

Μου ηρθανε σημερα τα 2ζευγαρια ακουστικα που ειχα παρει για το τηλεφωνακι.Μαζι και με την καινουργια μπαταρια αλλα και την αλλαγη της ρομ και του κερνελ γο κινητο ξαναζωντανεψε

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω θέμα με την μπαταρία ρε παιδιά.Από τη μέρα που έβαλα την ROM που λέγαμε παραπάνω με την Κέρνελ του superdragon, η μπαταρία κάνει ότι ναναι.

Εκεί που την φορτίζεις και είναι στο 67% της φόρτισης, ξαφνικά πάει 100% και σταματά η φόρτιση. Αν το βγάλεις, αρχίζει και πέφτει το ποσοστό φόρτισης σαν αντίστροφη μέτρηση.

Έχω κάνει και καλιμπράρισμα κτλ, αλλά δεν. Ο μετρητής κάνει ότι ναναι και δεν βγάζω άκρη πόσο κρατάει τελικά.

Να τα έχει παίξει η μπαταρία?

Επίσης, όταν είναι πχ στο 60% και κάνω reboot, μετά μου λέει 15%:wacko:

Oneplus5 8/128 Android 10

Mα εδώ λένε πως με αυτή τη ROM είδαν και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας :worry:!

Καλημερα.κανε ενα καλο καλιμπραρισμα και θα εισαι οκ. Και εμενα ετσι εκανε στην αρχη και τωρα ανετα 2μερες με μετρια χρηση.

παντα μετά απο αλλαγή κερνελ κ ρομ γενικότερα καλό ειναι να κάνεις battery kai sensor calibration. τωρα για το (πρωην κινητάκι μου) v970 δεν θυμαμαι αν υπαρχει τρόπος να καλιμπραρεις τον αισθητηρα φωτος (σκαλωσα και δεν θυμαμαι αν το λεω σωστα!). παντως battery calibration επιβαλεται να κανεις σε καθε αλλαγή ρομ ή κερνελ.

Μα έκανα! (με εφαρμογές βέβαια)

Υπάρχει άλλος τρόπος? Κρατάει μήπως κάπου δεδομένα από άλλη χρήση και μπορώ να τα σβήσω?

ε τοτε αμα με καθαρό install της ρομ δεν στρώσει ισως αρχιζει να τα φτυνει η μπαταρια σου..

Κάνε calibration μεσα από το CWM.

Έχει την επολογή. Αν μετά από 3-4 φορτίσης συνεχίζει τα ίδια τότε είναι θέμα μπαταρίας.

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Απο την recovery λες; Μπήκα αλλά μόνο διαγραφή των stats της μπαταρίας είχε. (Το έκανα βέβαια για να ξαναπάει από την αρχή)

Ναι, αυτό λέω.

Wipe Battery Stats: wipes the saved battery usage statistics and effectively recalibrates the battery. Useful in various scenarios when Android isn’t showing correct battery levels

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο μετά; Πάντως μετά το wipe battery stats έπεσε από το 74% στο 54% μετά το reboot.

Τώρα που το γαργαλάω (έκανα κι antutu test κι έβγαλε 11618) έχει πέσει στο 44%

Να το αφήσω να πάει στο 20% και να κανω πλήρης φόρτιση να δω; ή να κάνω κάνα calibration με καμιά εφαρμογή;

Αν έπαιρνε λάθος ένδειξη λογικό να έπεσε κανα 20%.

Το antutu καλα είναι, κάπου εκεί αφαιρεί συνήθως 8-10%.

Άσ' το να πέσει στο 20% κάνε πλήρη φόρτιση και επανέλαβε το τουλάχιστον 3-4 φορές για να δεις αποτέλεσμα.

Αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια ίσως φταίει η μπαταρία.

Εμένα μου βγάζει 1.5 μέρα χαλαρά. Όταν πέφτει κάτω από 15% πλέον το βάζω στη φόρτιση γιατί το 15% μου βγάζει περίπου 1-2 ώρες και μετά πέφτει στο 14%:ninja:

Το άφησα και έπεσε 3%

Το έβαλα στη φόρτιση και δεν φόρτιζε! Ούτε λαμπάκι άναβε ούτε τίποτα. Του κάνω reboot... τίποτα πάλι.

Toυ βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και άρχισε να φορτίζει. Μέχρι το 6% κανονικά... και μετά έκανε άλμα στο 46% :wacko:

Θα το αφήσω να δω τι θα κάνει και βλέπουμε! Ό,τι να'ναι πάντως κάνει!

ΕΔΙΤ

Έφτασε στο 100%. Το έβγαλα από την πρίζα κι έπεσε άμεσα στο 98%.

Μετά συνέχισε ανά μερικά δεύτερόλεπτα να πέφτει. Πριν περάσει ένα λεπτό, έπεσε στο 80% και συνεχίζει να πέφτει.

Στα 2 λεπτά έφτασε στο 70% και τώρα σταμάτησε να πέφτει γρήγορα. Πάει πιο αργά και σταθεροποιήθηκε στο 69%. Αυτό το άλμα που έκανε από το 6% στο 46% κατά την φόρτιση το χάνει τώρα φαίνεται αέρας!

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Όμως τώρα που έβγαλα την μπαταρία, την είδα λίγο σαν να ήταν φουσκωμένη! Λέτε να τα έφτυσε όντως?

Κώστααααα... από που παράγγειλες μπαταρία γνήσια μη πάρω καμιά φόλα? (αν πάω για μπαταρία τελικά)

Edited by ALXGS

Να σου πω και κάποια άλλη λύση, ίσως την ακούσεις κουφή αλλά έχει αναφερθεί και σε άλλα κινητά από Κίνα.

Δοκίμασε να αλλάξεις και φορτιστή για να δεις.. Μπορεί να παίζει ρόλο στην "ποιότητα" φόρτισης

Το χω κάνει ήδη... αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Λέω να του χώσω πάνω τον φορτιστή του lenovo s660 μου που είναι 1,5Α :D αλλά φοβάμαι μη του κάψω καμιά usb:p

Το άφησα και έπεσε 3%

Το έβαλα στη φόρτιση και δεν φόρτιζε! Ούτε λαμπάκι άναβε ούτε τίποτα. Του κάνω reboot... τίποτα πάλι.

Toυ βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και άρχισε να φορτίζει. Μέχρι το 6% κανονικά... και μετά έκανε άλμα στο 46% :wacko:

Θα το αφήσω να δω τι θα κάνει και βλέπουμε! Ό,τι να'ναι πάντως κάνει!

ΕΔΙΤ

Έφτασε στο 100%. Το έβγαλα από την πρίζα κι έπεσε άμεσα στο 98%.

Μετά συνέχισε ανά μερικά δεύτερόλεπτα να πέφτει. Πριν περάσει ένα λεπτό, έπεσε στο 80% και συνεχίζει να πέφτει.

Στα 2 λεπτά έφτασε στο 70% και τώρα σταμάτησε να πέφτει γρήγορα. Πάει πιο αργά και σταθεροποιήθηκε στο 69%. Αυτό το άλμα που έκανε από το 6% στο 46% κατά την φόρτιση το χάνει τώρα φαίνεται αέρας!

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Όμως τώρα που έβγαλα την μπαταρία, την είδα λίγο σαν να ήταν φουσκωμένη! Λέτε να τα έφτυσε όντως?

Κώστααααα... από που παράγγειλες μπαταρία γνήσια μη πάρω καμιά φόλα? (αν πάω για μπαταρία τελικά)

http://www.aliexpress.com/snapshot/6151181134.html

Δοκιμασε το εξης.βαλε το σβηστο με αλλο φορτιστη να φορτιση στο 100% βγαλε μετα την μπαταρια για 10 δευτερα. Ξαναβαλτη και σβηστο ξαναφορτησε το στο 100%.ξανακανε την ιδια διαδικασια 4 φορες.οσο το εχεις και φορτιζη μπες στο ρεκοβερι και wipe battery status .ανοιξε το κινητο και βαλε και την εφαρμογη battery life repair και κανε το.πιστευω μετα θα εισαι οκ αλλιως μπαταρια με 5-6e μιας και αναφερης οτι εχει φουσκωση με παραξενευσε αυτο αλλα δεν χανεις και τπτ να δοκιμασης

Edited by kostas123464

Ωραίος Κώστα. Πριν κάνω βέβαια ό,τι είπες, βλέπω ότι σήμερα που το έβγαλα από την φόρτιση παρέμεινε στο 100%. Και ήδη μετά από 2 ώρες που το ξανακοιτάω (σε idle κατάσταση βέβαια) είναι στο 99%. Μήπως έστρωσε με την δεύτερη πλήρης επαναφόρτιση? :worry:

Θα το παρακολουθησω και σήμερα πως θα πάει.. (μη μου κάνει κάνα άλμα από το 90% στο 40% :lol:) και ενημερώνω!

Ωπ... ξέχασα. Το έχω στο mode αεροπλάνο που δεν καταναλώνει και η σύνδεση. Κι έτσι όμως... δείχνει σωστότερο

Edited by ALXGS

Ωραίος Κώστα. Πριν κάνω βέβαια ό,τι είπες, βλέπω ότι σήμερα που το έβγαλα από την φόρτιση παρέμεινε στο 100%. Και ήδη μετά από 2 ώρες που το ξανακοιτάω (σε idle κατάσταση βέβαια) είναι στο 99%. Μήπως έστρωσε με την δεύτερη πλήρης επαναφόρτιση? :worry:

Θα το παρακολουθησω και σήμερα πως θα πάει.. (μη μου κάνει κάνα άλμα από το 90% στο 40% :lol:) και ενημερώνω!

Ωπ... ξέχασα. Το έχω στο mode αεροπλάνο που δεν καταναλώνει και η σύνδεση. Κι έτσι όμως... δείχνει σωστότερο

Βαλε το gsam battery απο το μαρκετ και σε μια πληρη φορτιση ανεβασε τα στατιστικα για να δουμε την πορεια της μπαταριας.αμα δεις προηγουμενα μου ποστ θα δεις την δικια μου μπαταρια.εχω ανεβαση screenshots

Χαχα... δεν υπάρχει λέμε! Μάλλον έχει κολλήσει ο μετρητής. Είναι ακόμα στο 99% ενώ έχω σύνδεση και wifi ανοιχτό! :lol:

ΕΔΙΤ

Όχι, δεν κόλλησε. Με λίγη χρήση έπεσε στο 95%. ΟΚ... προχωράμε

Edited by ALXGS

Χαχα... δεν υπάρχει λέμε! Μάλλον έχει κολλήσει ο μετρητής. Είναι ακόμα στο 99% ενώ έχω σύνδεση και wifi ανοιχτό! :lol:

ΕΔΙΤ

Όχι, δεν κόλλησε. Με λίγη χρήση έπεσε στο 95%. ΟΚ... προχωράμε

Κουραγιο. Ο καινουργιος χρονος κανει τα δικα του.λιγο υπομονη και μπορει νανεβει απο μονο του το ποσοστο:lol:

• 2 weeks later...
Εχω παραγγειλη και 5 ζευγαρια ακουστικα για γενικη χρηση για το κινητο,το λαπτοπ γιατι αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω

http://www.obostore.com/35mm-inear-stereo-earphone-headphone-for-zte-mobile-phone-p-15598.html

Tι παίζει με αυτό το μαγαζί? Η σελίδα δεν ανοίγει πλέον. Έχω αγοράσει κι εγώ δυο ζευγάρια ακουστικά από κει στις 11 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν έχουν έρθει! Έχουν περάσει 34 μέρες ήδη! Τέλος της εβδομάδας θα τους κάνω dispute στο paypal για καλό και για κακό.

Κώστα πόσο καιρό έκανε να τα παραλάβεις... θυμάσαι?

Tι παίζει με αυτό το μαγαζί? Η σελίδα δεν ανοίγει πλέον. Έχω αγοράσει κι εγώ δυο ζευγάρια ακουστικά από κει στις 11 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν έχουν έρθει! Έχουν περάσει 34 μέρες ήδη! Τέλος της εβδομάδας θα τους κάνω dispute στο paypal για καλό και για κακό.

Κώστα πόσο καιρό έκανε να τα παραλάβεις... θυμάσαι?

Τωρα που κοιταξα και εγω την σελιδα τους κατι τρεχει. Βγαζη κατι κινεζιες. Μαλλον ειναι υπο κατασκευη δεν ξερω σιγουρα. Εγω τα παραγγειλα 16/11 τα στειλανε 20/11 απο οτι μου ειπανε και τα παρελαβα στης 2/1 βεβαια πεσανε γιορτες-χριστουγεννα και ολα τα καλα.:)

Η μπαταρία του κινητού με εντυπωσίασε..

Βέβαια είχα βάλει τη φωτεινότητα και την διάρκεια της οθόνης στο minimum + ότι δεν είχα πολλές κλήσεις και ιδού το αποτέλεσμα..

ΥΓ. Αυτό που συμπέρανα είναι ότι αν το κινητό κλείσει από μπαταρία το GSam Battery δεν προσμετρά τις ώρες στο average.

Το Παρατήρησα τις 2 τελευταίες φορές που έκλεισε από μπαταρία κι ενώ ήταν πάνω από 1 1/2 μέρα το GSam δεν αλλαξε

• The title was changed to ZTE V970