kostas123464 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ψάξε και amazon & ebay για την original ψάξε και σαν zte U970 (είναι το ίδιο) ευχαριστω φιλε. βρηκα απο ebay τελικα. εχω να ρωτησω κατι αλλο. ποια ειναι η καλυτερη ρομ αυτη την στιγμη για το τηλεφωνακι? επισης εχω παρατηρηση το εξης στο δικο μου οτι η μπαταρια εξαντλειται γρηγορα και σε κακτα χρονικα σημεια μεσα στην ημερα το τηλεφωνο μου σβηνη. κυριως οταν μιλαω. αυτη την στιγμη φοραω την 4,1 V1.3MOD (29-11-2013) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλημέρα.δοκιμαζω την 4.2.2 του snapgradon με την καινούργια εκδοση kernel του 3.4.11 και το κινητό πεταη. Να ρωτησω κάτι που δεν ξέρω.στην συγκεκριμένη Ρομ πρεπει να αλλάξω το dalvik.vm.heapsize απο 128 σε 90? Και επίσης σε αυτή την Ρομ πρεπει να αλλάξω της ρυθμισεις για τον ήχο κλήσης ώστε να χτυπαη δυνατά όταν με καλουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Το dalvik δεν το αλλαζεις, δεν χρειάζεται. Τις ρυθμίσεις του ήχου τις κάνεις κανονικά. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Το dalvik δεν το αλλαζεις, δεν χρειάζεται. Τις ρυθμίσεις του ήχου τις κάνεις κανονικά. Ευχαριστω φιλαρακι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ευχαριστω φιλαρακι:) Με το kernel 3.4.11. Βλέπω το τηλέφωνο αραιά και που να κολαη και να κανει επανεκινηση μονο του.δεν ξέρω αν φταιη η Ρομ η ο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το v970 και η αλήθεια είναι ότι έχω πελαγώσει γιατί μόλις το παρέλαβα μετά από 7 μήνες που το είχα στείλει πίσω στη Κίνα για να το διορθώσουν (από'τι φαίνεται χωρίς αποτέλεσμα). Το κινητό ανάβει και μετά από λίγο σβήνει πάλι. Το βάζω στον φορτιστή και αν το βγάλω και το ξαναβάλω δεν το διαβάζει. Όταν το έχω στον φορτιστεί και το σβήσω σταματάει και να φορτίζει. Όταν σβήσει δεν ανοίγει μετά. Θέλει πολύ προσπάθεια. Ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία ξαφνικά σβήνει. Παρακαλώ για βοήθεια. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το v970 και η αλήθεια είναι ότι έχω πελαγώσει γιατί μόλις το παρέλαβα μετά από 7 μήνες που το είχα στείλει πίσω στη Κίνα για να το διορθώσουν (από'τι φαίνεται χωρίς αποτέλεσμα). Το κινητό ανάβει και μετά από λίγο σβήνει πάλι. Το βάζω στον φορτιστή και αν το βγάλω και το ξαναβάλω δεν το διαβάζει. Όταν το έχω στον φορτιστεί και το σβήσω σταματάει και να φορτίζει. Όταν σβήσει δεν ανοίγει μετά. Θέλει πολύ προσπάθεια. Ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία ξαφνικά σβήνει. Παρακαλώ για βοήθεια. Ευχαριστώ Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Ήλπιζα να μην το πεις αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το v970 και η αλήθεια είναι ότι έχω πελαγώσει γιατί μόλις το παρέλαβα μετά από 7 μήνες που το είχα στείλει πίσω στη Κίνα για να το διορθώσουν (από'τι φαίνεται χωρίς αποτέλεσμα). Το κινητό ανάβει και μετά από λίγο σβήνει πάλι. Το βάζω στον φορτιστή και αν το βγάλω και το ξαναβάλω δεν το διαβάζει. Όταν το έχω στον φορτιστεί και το σβήσω σταματάει και να φορτίζει. Όταν σβήσει δεν ανοίγει μετά. Θέλει πολύ προσπάθεια. Ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία ξαφνικά σβήνει. Παρακαλώ για βοήθεια. Ευχαριστώ Γιατί το είχες στείλει (ποιό ήταν το αρχικό πρόβλημα); Έκαναν 7 μήνες να το στείλουν πίσω;!! Για αρχή θα έλεγα να βρεις κάποιον που το έχει και να δοκιμάσεις την μπαταρία του μήπως είναι αυτό το πρόβλημα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη το κανονίζουμε να δοκιμάσουμε με του αδερφού μου. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Γιατί το είχες στείλει (ποιό ήταν το αρχικό πρόβλημα); Έκαναν 7 μήνες να το στείλουν πίσω;!! Για αρχή θα έλεγα να βρεις κάποιον που το έχει και να δοκιμάσεις την μπαταρία του μήπως είναι αυτό το πρόβλημα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη το κανονίζουμε να δοκιμάσουμε με του αδερφού μου. Φίλε μετά τους 2 μήνες άρχισε τα κόλπα. έχω πάρει συνολικά 5 ν970 από αυτούς (merimobiles). το δοκιμασα με 3 διαφορετικες μπαταριες αλλα κάνει τα ίδια. Άλλα και οι τρεις είναι σχετικά "παλιές". Θα ήθελα να δοκιμάσω και μια άλλη μπαταρία. Να δοκιμάσω τα πάντα πριν πω τα μαντάτα στο μπατζανάκι και είναι και κρεοπώλης. Από Θεσσαλονίκη είμαι οπότε μπορούμε να το κανονίσουμε. Το έστειλα μέσα Δεκέμβρη και το παρέλαβα τέλος Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Παιδεια μπορει να ανεβασει κανεις την 4,1,1 του bruno 29-11-2013 γιατι δεν μπορω να την κατεβασω απο το xda ok το καταφερα Edited July 9, 2014 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλημερα.οποιο παιδι θελει να βαλει καινουργια ρομ στο κινητο του μπορει να βαλει αφοβα την 4,2,2 του snapdragon με την 3,4,0 kernel. Με την 3,4,11 kernel το κινητο κολαη αρκετες φορες και παγωνη η οθονη στα γραφικα. με την εκδοση 3,4,0 το εχω τωρα μια βδομαδα και το κινητο φυσαη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Και με την 4.1.1 που έχω φυσάει. ΚΑ ΝΕ ΝΑ πρόβλημα! Το focus το έφτιαξε στην κάμερα ο snapdragon? Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κανείς Ρομ! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και με την 4.1.1 που έχω φυσάει. ΚΑ ΝΕ ΝΑ πρόβλημα! Το focus το έφτιαξε στην κάμερα ο snapdragon? Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κανείς Ρομ! το focus ειναι τελειο. η μωβ αποχροση ομως οχι.βεβαια φτιαχνετε και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Την καλημερα μου στο φορουμ. Θελω να ρωτησω τους κατοχους του συγκεκριμενου τηλεφωνου ποσο τους βγαζει η μπαταρια και με τι χρηση? επισης αμα εχει κανενα παιδι να προτεινη κανενα σαιτ για να αγορασω καμια φθηνη μπαταρια που να κραταη θα του ημουν υποχρεως. ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Φίλε Σταύρο, ενημερωτηκά μόλις παρέλαβα καινούρια μπαταρία και το κινητό δουλεύει καλύτερα από ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Φίλε Σταύρο, ενημερωτηκά μόλις παρέλαβα καινούρια μπαταρία και το κινητό δουλεύει καλύτερα από ποτέ. Από που την πήρες φίλε μου και πόσο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Φίλε Σταύρο, ενημερωτηκά μόλις παρέλαβα καινούρια μπαταρία και το κινητό δουλεύει καλύτερα από ποτέ. Ωχ :X Με ενδιαφέρει και μένα αν με την καινούρια μπαταρία παίζει (ίσως) καλύτερα και από την παλιά (σαν διάρκεια) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Από που την πήρες φίλε μου και πόσο ? απο το aliexpress την πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 απο το aliexpress την πηρα. Τώρα μας απάντησες σαν... από ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας! :lol: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Τώρα μας απάντησες σαν... από ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας! :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπαινεις internet πατας τον κωδικο της μπαταρίας στην μηχανη αναζήτησης της αρεσκείας σου και σου βγάζει πολλές επιλογές. αν θέλεις κάτι ποιο γρήγορο μπαίνεις στο batteries.gr και την αγοράζεις από εκεί (κέντρο Αθήνας) αν πάλι θέλεις να σου πω ακριβώς απο ποιον πωλητη του aliexpress την αγορασα απλά ζητα το ευγενικά χωρίς ειρωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καμιά ειρωνεία ρε φίλε... που τη είδες? Αστείο ήταν αυτό που σου είπα! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καμιά ειρωνεία ρε φίλε... που τη είδες? Αστείο ήταν αυτό που σου είπα! Θα συμφωνήσω με alxgs. δεν διεκρινα καποια ειρωνεια σε αυτό που είπε. ίσα ίσα που ήταν όντως πετυχημένος παραλληλισμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ε τότε να με συγχωρείς που το παρεξήγησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημέρα στην παρέα! Εχω βρεί το συγκεκριμένο τηλέφωνο απο ενα φίλο και επειδή με ενδιαφέρει θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε οτι όντως μπορώ να έχω κλήσεις απο τη μια σιμ και δεδομένα απο τη δεύτερη. Οσο για custom rom ποιά απο τις προαναφερθείσες προτέινετε για καθημερινή και απλή χρήση, με λίγες εφαρμογές; Κυρίως με ενδιαφέρει η σταθερότητα και ο καθαρός ήχος - ευχαριστώ. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts