Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως, αυτό το βρήκα. Αν ξέρει κανείς πώς να επαναφέρω και την επιλογή για επανεκκίνηση όταν πατάω παρατεταμένα το on/off...

Σε περίπτωση που το ψάχνει κι άλλος το βρήκα, είναι στις βελτιώσεις ενέργειας του gravitybox

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοώ πρόγραμμα για τον η/υ για συγχρονισμό επαφών κ.λ.π.

δοκίμασε το joinme που είναι της zte. Δοκιμασμένο και πολυ καλό επίσης είναι το myphoneexplorer.

Ακούστε «κουφό» πρόβλημα που ανακάλυψα!

Είχα «ζευγαρωμένο» το bluetooth ακουστικό μου με το τηλέφωνο και χρειάστηκε να ακούσω ένα τραγούδι.

Το έβαλα το τραγούδι και έπαιζε σε υπερβολικά αργή ταχύτητα! Σαν να του είχε μειώσει κάποιος από κάπου τις στροφές! :wacko:

Δεν επανερχόταν με τίποτα. Έκανα restart το κινητό και έφτιαξε. Μόλις όμως το ξαναζευγάρωσα με το bluetooth και πήγα να ξανατρέξω το mp3, πάλι τα ίδια! :wacko:

Καλά, δεν είναι κάνα τρομερό πρόβλημα, αλλά μήπως έχετε καμιά ιδέα γιατί το κάνει?

Α επίσης όταν πατάω το πλήκτρο του ακουστικού για να κάνω φωνητική κλήση ονόματος, ακούω από το ακουστικό κάτι Κινέζικα και μετά δεν συμβαίνει τίποτα! Μάλλον αυτό δεν δουλεύει με τις Κινεζιές.

Oneplus5 8/128 Android 10

καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ρομ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? ευχαριστω

καλημερα χρονια πολλα σε ολους. ποια ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ρομ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο? ευχαριστω

H 4.1.1 του Bruno που τρέχω εγώ, είναι μια χαρά και χωρίς προβλήματα (εκτός από το παραπάνω που ανέφερα και το ανακάλυψα χτες τυχαία) αλλά δεν είναι καθόλου σημαντικό.

Εγώ ήθελα να ρωτήσω, όσοι βάλατε την 4.1.3, είστε ικανοποιημένοι? Όλα καλά?

Oneplus5 8/128 Android 10

• 2 weeks later...

Συμφωνώ με τον ALEX η 4.1.1 του bruno που φοράω και εγω δεν έχει το παραμικρό σφάλμα.

Εγώ αντίθετα τελικά μετάνιωσα που έβαλα την τελευταία του bruno. Η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο και επίσης υπάρχει πρόβλημα με τα handsfree (το έχουν αναφέρει κι άλλοι στο thread του bruno και λένε ότι είναι θέμα με την 4.1.1 γενικά στο συγκεκριμένο κινητό). Κάνω λίγο υπομονή μήπως βγάλει καινούργια, αλλιώς θα ξαναπεράσω μάλλον την προηγούμενη...

παιδια καλησπερα , ,υπαρχει μηπως φορτιστης για το κινητο στο εμποριο , διοτι ο κινεζικος , εκτος οτι με τον ανταπτορα στα 220v εχει μαλακωση πολυυυ το βυσμα και δεν κανει επαφη , ακομα η micro usb δεν κανει καλη επαφη στο κινητο . θα ηθελα να αγορασω εναν για 220v χωρις ανταπτορες κτλ. για να μην εχω προβλημα.

Ευχαριστω

παιδια καλησπερα , ,υπαρχει μηπως φορτιστης για το κινητο στο εμποριο , διοτι ο κινεζικος , εκτος οτι με τον ανταπτορα στα 220v εχει μαλακωση πολυυυ το βυσμα και δεν κανει επαφη , ακομα η micro usb δεν κανει καλη επαφη στο κινητο . θα ηθελα να αγορασω εναν για 220v χωρις ανταπτορες κτλ. για να μην εχω προβλημα.

Ευχαριστω

Υπάρχουν 678236 φορτιστές usb στην αγορά. βάλε usb φορτιστής ή usb charger στο skroutz πχ

Υπάρχουν 678236 φορτιστές usb στην αγορά. βάλε usb φορτιστής ή usb charger στο skroutz πχ

δηλαδη οποιον φορτιστη micro usb να παρω θα κανει?

δηλαδη οποιον φορτιστη micro usb να παρω θα κανει?

ναι θα κάνει, και όσο πιο πολλά mA τόσο πιο γρήγορα φορτίζεις... (βέβαια με μέτρο)

Ο μαμά είναι 1000mΑ και εγώ χρησιμοποιώ και έναν sony αυτοκινήτου 1200mA χωρίς προβλήματα... δεν ξέρω πόσο πιο πάνω μπορείς να πας ή αν θα βρεις παραπάνω από 1200, αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα.

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το 970.

το ανοίγω και ενώ δείχνει το logo της εταιρείας κολλάει εκεί.

Μετά δεν κλείνει καθόλου, μόνο αν βγάλω την μπαταρία.

Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει?

Παιδιά μετά από καιρό είπα να αναβαθμισω το epo αλλά..δεν θέλει..! Σφαλμα:"Τα αρχεία αναβάθμισης epo απέτυχαν"

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το 970.

το ανοίγω και ενώ δείχνει το logo της εταιρείας κολλάει εκεί.

Μετά δεν κλείνει καθόλου, μόνο αν βγάλω την μπαταρία.

Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει?

Εϊναι στόκ ή έχεις περάσει κάποια ρομ ?

Δεν μπαίνεις ούτε cwm ?

Εϊναι στόκ ή έχεις περάσει κάποια ρομ ?

Δεν μπαίνεις ούτε cwm ?

Το πήρα από το http://www.aliexpress.com και το recovery που μπορώ να μπω είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Το πήρα από το http://www.aliexpress.com και το recovery που μπορώ να μπω είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463

Ακολούθησε αυτά τα βήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463

Εχω ένα πρόβλημα με το 5ο βήμα του οδηγού:

"5.Αποσυμπιέζουμε το V970 Android 4.0.4 V3.0MOD by ΒΜ.7z και αποθηκεύουμε το update_ICS_V970_V3.0MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου"

Συνδέω το τηλέφωνο στο pc ώστε να του περάσω μέσα το update στην εσωτερική μνήμη αλλά δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, αν το περάσω στην sd πειράζει ή θα κάνω "πατάτα"?

OK το έφτιαξα, σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!!!

OK το έφτιαξα, σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!!!

Ελπίζω να έβαλες αυτη τη ρομ: http://d-h.st/oVS

Δουλεύει κανονικά ?

Καλημέρα σε όλους.

ανακάλυψα οτι οταν συνδέω το κινητό με το bluetooth μου παθαίνει κοκομπλόκο και παίζει παραμορφωμένα τα mp3 ακόμα και τα ringtones . Το φαινόμενο παραμένει ακόμα και αν αποσυνδέσω το bluetooth και επανερχεται η σωστη λειτουργία μονο μετα απο restart.

To bluetooth ειναι το Nokia bh-118 .

Φοράω την 4.1.1 του bruno.

Και -το σημαντικότερο- ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με έναν συναδελφο που κατα διαολεμενη συμπτωση που έχει ακριβως το ίδιο τηλέφωνο (αγορασμένο απο άλλο κινεζο-site) με την ίδια ROM περασμενη απο εμας με την ίδια μεθοδο, και το ιδιο bluetooth:dizzy: (

To έχετε συναντήσει ξανα; Υπάρχει τρόπος να φτιάξει με καμια ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Ελπίζω να έβαλες αυτη τη ρομ: http://d-h.st/oVS

Δουλεύει κανονικά ?

Όχι αλλά δεν υπάρχει θέμα, είναι φίλου που τώρα ξεκινάει με smartphone άρα δεν έχει "πρόβλημα"

Καλημέρα σε όλους.

ανακάλυψα οτι οταν συνδέω το κινητό με το bluetooth μου παθαίνει κοκομπλόκο και παίζει παραμορφωμένα τα mp3 ακόμα και τα ringtones . Το φαινόμενο παραμένει ακόμα και αν αποσυνδέσω το bluetooth και επανερχεται η σωστη λειτουργία μονο μετα απο restart.

To bluetooth ειναι το Nokia bh-118 .

Φοράω την 4.1.1 του bruno.

Και -το σημαντικότερο- ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με έναν συναδελφο που κατα διαολεμενη συμπτωση που έχει ακριβως το ίδιο τηλέφωνο (αγορασμένο απο άλλο κινεζο-site) με την ίδια ROM περασμενη απο εμας με την ίδια μεθοδο, και το ιδιο bluetooth:dizzy: (

To έχετε συναντήσει ξανα; Υπάρχει τρόπος να φτιάξει με καμια ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Ναι το ίδιο παθαίνει και μένα επειδή έχω και εγώ το συγκεκριμένο bluetooth, άκρη πάντως δεν βρήκα.....

• The title was changed to ZTE V970