anikologr Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Νέα rom από τον superdragonpt, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391004 Πρώτη έκδοση, σε beta μορφή ,χωρίς Ελληνικά . Να επισημάνω πως πρόκειται για miui Rom που υποστηρίξει σωστά τα δικαρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλημέρα all.... είμαι έτοιμος να παραγγείλω το ZTE970 από Minideal μιας και από ότι καταλαβαίνω η σχέση τιμής/χαρακτηριστικών είναι πολύ καλή. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα κινητά αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει τι πρέπει να ζητήσω από τον πωλητή. Να βάλει κάποια rom, να κάνει root, να βάλει google play, να φορτώσει Ελληνικούς χάρτες για το gps? Να μην του πω τίποτα και να ξεκινήσω διάβασμα γιατί στην ουσία δεν είναι και τίποτα σπουδαίο? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλημέρα all.... είμαι έτοιμος να παραγγείλω το ZTE970 από Minideal μιας και από ότι καταλαβαίνω η σχέση τιμής/χαρακτηριστικών είναι πολύ καλή. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα κινητά αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει τι πρέπει να ζητήσω από τον πωλητή. Να βάλει κάποια rom, να κάνει root, να βάλει google play, να φορτώσει Ελληνικούς χάρτες για το gps? Να μην του πω τίποτα και να ξεκινήσω διάβασμα γιατί στην ουσία δεν είναι και τίποτα σπουδαίο? Ευχαριστώ.από δω πάρτο, και δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα http://www.aliexpress.com/item/Dolphin-7-A70-Tablet-PC-w-Built-in-WiFi-unlocked-3G-GPS-TV-Bluetooth/552965056.html Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δες κ αυτό το lenovo. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Support-Russian-lenovo-A820-mtk6589-Quad-Core-RAM-1GB-ROM-4GB-Android-4-1black-White/210310_802766403.html. Ελάχιστα πιο ακριβό αλλά τετραπυρηνο! Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δες κ αυτό το lenovo. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Support-Russian-lenovo-A820-mtk6589-Quad-Core-RAM-1GB-ROM-4GB-Android-4-1black-White/210310_802766403.html. Ελάχιστα πιο ακριβό αλλά τετραπυρηνο! Τόσα και τόσα βάζουν πάνω στο τηλέφωνο... το να βάλουν ένα led-άκι για φλας (για φακό κυρίως :p ) τους είναι δύσκολο ρε γμτ! Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το V970 απλά έχει 4πύρηνο επεξεργαστή. Νταξξξ. εδώ που τα λέμε, που θα τον χρειαστεί τον 4πύρηνο? Επίσης δεν μου αρέσει και σαν τηλέφωνο... σαν συσκευή) ΥΓ: Χαίρομαι που βοήθησα στο πρόβλημα που είχες. :) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Nice.... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Έτσι γα να γελάσετε να σας πω ότι το τωρινό μου κινητό είναι το Nokia 2760. Λέτε να καταλάβω διαφορά όταν παραλάβω το καινούριο?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Παιδιά μια απορία. Θα το δώσω το κινητό και θέλω να το καθαρίσω από δικά μου πράγματα. Ποιος είναι ο πιο σωστός ώστε μετά να μην λείπει τπτ από μέσα που να πρέπει να κάνω ξανα εγκατάσταση με το aroma installer; Δοκίμασα μέσω recovery menu και εκαθάρριση /data. Χάνω τπτ έτσι που δεν θα έπρεπε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Για σας, έχω το κινητό περίπου 5 μήνες. Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι η αν έγινε από μόνο του αλλά όταν το συνδέω σε PC δεν το αναγνωρίζει, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝ. ούτε με το flash tool ούτε σαν άγνωστη συσκευή στην διαχείριση συσκευών. Δοκίμασα να περάσω άλλη rom μήπως διορθωθεί αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Ευτυχής κάτοχος πλέον κι εγώ του V970. Αποστολή στις 29/7 παραλαβή 5/8. Μια χαρούλα.. Το κινητό ήρθε με Android 4.1.1 όπως με είχε ήδη ενημερώση ο gerstavros2 :) Έχω τα εξής δύο προβληματάκια για αρχή κι ελπίζω και τέλος. 1) Δεν μπορεί με τίποτα να δει την sd card η οποία σίγουρα δουλεύει γιατί την χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό μου και 2) Δεν μπορεί να στείλει sms ενώ κλήση κάνει κανονικά. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι σωστές. Παίζει να χρειάζεται πρόγραμμα του στυλ gosms ή κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Για σας, έχω το κινητό περίπου 5 μήνες. Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι η αν έγινε από μόνο του αλλά όταν το συνδέω σε PC δεν το αναγνωρίζει, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝ. ούτε με το flash tool ούτε σαν άγνωστη συσκευή στην διαχείριση συσκευών. Δοκίμασα να περάσω άλλη rom μήπως διορθωθεί αλλά τίποτα. Άλλαξε καλώδιο usb. Mου το έκανε και μένα και με το που δοκίμασα άλλο καλώδιο, όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Άλλαξε καλώδιο usb. Mου το έκανε και μένα και με το που δοκίμασα άλλο καλώδιο, όλα καλά! πολύ σωστή σκέψη. Ήταν το πρώτο που έκανα γιατί το έχω πάθει και εγώ. έχω δοκιμάσει 3 καλώδια και 2 υπολογιστές. Με τα ίδια καλώδια όμως, το SKATE και το BLADE που έχω παίζουν κανονικά. τίποτα δεν γίνεται. έχω κατεβάσει τους MT6577 USB VCOM drivers τους έχω εγκαταστήσει αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Παιδιά μια ερώτηση, το κινητό διαθέτει μπροστινή κάμερα κ αν ναι δουλεύει κανονικά με Skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Δεν έχει μπροστινή κάμερα! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Επίσης με την επίσημη έκδοση του skype που είναι στο market, υπάρχει θέμα και δεν σε ακουει ο άλλος. Δεν ξέρω αν λύθηκε αλλά πριν 1-2 βδομάδες που το δοκίμαζα, δεν δουλευε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 από δω πάρτο, και δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα http://www.aliexpress.com/item/Dolphin-7-A70-Tablet-PC-w-Built-in-WiFi-unlocked-3G-GPS-TV-Bluetooth/552965056.html Είναι φυσιολογικό ότι το aliexpress με έχει βάλει σε πολύωρο payment verification αν και τα χρήματα έχουν δεσμευτεί στην κάρτα? Απ ότι καταλαβαίνω ο πωλητής δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Ψιλοσπάστηκα με αυτό και τελικά πήρα άλλη μια ίδια συσκευή για τη γυναίκα μου από minideal ο οποίος απάντησε πως θα μου κάνει root και θα εγκαταστήσει το google play δωρεαν. να δούμε ποιό θα φτάσει πρώτο. S. post και τα δύο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 τελικά το παράγγειλα (για δώρο), ήμουν ανάμεσα σ αυτό κ το ΤΗL W100 αλλά λόγο μεγαλύτερης εμπιστοσύνης προς την ΖΤΕ πήρα αυτό. Άντε να δούμε, δεύτερη αγορά από minideal η πρώτη ήταν το Lenovo A660(KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει λεξικό στα μηνύματα?έχω κατεβάσει το handsent sms και δουλεύω σαν πρόγραμμα sms. Και όταν βγάζω φωτό μου τις αποθηκεύει στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα μνήμης, έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν είδα κάπου επιλογή ώστε να αποθηκεύονται κατευθείαν στην κάρτα μνήμης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει λεξικό στα μηνύματα?έχω κατεβάσει το handsent sms και δουλεύω σαν πρόγραμμα sms. Και όταν βγάζω φωτό μου τις αποθηκεύει στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα μνήμης, έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν είδα κάπου επιλογή ώστε να αποθηκεύονται κατευθείαν στην κάρτα μνήμης!!! Φυσικά κι υπάρχει, στο στοκ πληκτρολόγιο. Επίσης μπορείς να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο και να χεις το λεξικό του (αυτόματη διόρθωση). Στις ρυθμίσεις αποθηκευτικού χώρου έχει επιλογή για να χρησιμοποιεί την κάρτα μνήμης ως προεπιλογή Είναι φυσιολογικό ότι το aliexpress με έχει βάλει σε πολύωρο payment verification αν και τα χρήματα έχουν δεσμευτεί στην κάρτα? Απ ότι καταλαβαίνω ο πωλητής δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Ψιλοσπάστηκα με αυτό και τελικά πήρα άλλη μια ίδια συσκευή για τη γυναίκα μου από minideal ο οποίος απάντησε πως θα μου κάνει root και θα εγκαταστήσει το google play δωρεαν. να δούμε ποιό θα φτάσει πρώτο. S. post και τα δύο..:)Ναι, συμβαίνει σε κάποιες κάρτες. Εμένα σε δεκάδες αγορές, σε λίγη ώρα είναι verified κι έχει το ΟΚ ο έμπορος, 2 φορές μου τυχε ν αργήσει σχεδόν μια μέρα, αλλά ασήμαντο το κακό. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Φυσικά κι υπάρχει, στο στοκ πληκτρολόγιο. Επίσης μπορείς να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο και να χεις το λεξικό του (αυτόματη διόρθωση). Στις ρυθμίσεις αποθηκευτικού χώρου έχει επιλογή για να χρησιμοποιεί την κάρτα μνήμης ως προεπιλογή Το θέμα είναι ότι πάω στο μενού "γλώσσα και εισαγωγή" και ενώ έχω τσεκάρει και τον ορθογραφικό έλεγχο και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου android δεν μου βγάζει το λεξικό όταν γράφω μήνυμα. Άλλο πληκτρολόγιο πως βάζω σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εχω κατεβασει το gosms γιατι ειχα προβλημα με το στοκ. Αντιμετωπιζω το εξης: δεν μπορω να στειλω στα ελληνικα 160 χαρακτηρες, σνω στα αγγλικα μπορω. Κατεβασα την ελληνικη γλωσσα αλλλα παλι το ιδιο. Ξεκιναει με 160 κι οταν πατησω 2 χαρακτηρες πεφτει στους 80. Τι κανω λαθος; το προβλημα με την sd συνεχιζεται αλλα δεν φταιει το κινητο, του αδελφου μου δουλευει κανονικα σε μενα. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Επίσης με την επίσημη έκδοση του skype που είναι στο market, υπάρχει θέμα και δεν σε ακουει ο άλλος. Δεν ξέρω αν λύθηκε αλλά πριν 1-2 βδομάδες που το δοκίμαζα, δεν δουλευε σωστά. Nα συμπληρώσω οτι ακομα ΔΕΝ παίζει στο skype, δεν λειτουργεί το μικρόφωνο του κινητού. Σε βλέπουν, (με την πίσω κάμερα, οσο αυτό είναι δυνατόν:confused: )τους βλέπεις, τους ακους, αλλα δεν σε ακούνε γιατί δεν ενεργοποιήται το μικρόφωνο. το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλα κινητά που τρέχουν android και προσπαθούν να επικοινωνήσουν με PC μέσω Skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Nα συμπληρώσω οτι ακομα ΔΕΝ παίζει στο skype, δεν λειτουργεί το μικρόφωνο του κινητού. Σε βλέπουν, (με την πίσω κάμερα, οσο αυτό είναι δυνατόν:confused: )τους βλέπεις, τους ακους, αλλα δεν σε ακούνε γιατί δεν ενεργοποιήται το μικρόφωνο. το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλα κινητά που τρέχουν android και προσπαθούν να επικοινωνήσουν με PC μέσω SkypeΕίσαι σίγουρος; Ποτέ δεν παρατήρησα τέτοιο πρόβλημα. Με την τροποποιημένη έκδοση skype του theos0o που βασίζεται σε παλιότερο επίσημη, παίζει κανονικά στο v970 πάντως Εχω κατεβασει το gosms γιατι ειχα προβλημα με το στοκ. Αντιμετωπιζω το εξης: δεν μπορω να στειλω στα ελληνικα 160 χαρακτηρες, σνω στα αγγλικα μπορω. Κατεβασα την ελληνικη γλωσσα αλλλα παλι το ιδιο. Ξεκιναει με 160 κι οταν πατησω 2 χαρακτηρες πεφτει στους 80. Τι κανω λαθος; το προβλημα με την sd συνεχιζεται αλλα δεν φταιει το κινητο, του αδελφου μου δουλευει κανονικα σε μενα.Κάπου στις ρυθμίσεις του βάλε gms encoding αντί utf8 Το θέμα είναι ότι πάω στο μενού "γλώσσα και εισαγωγή" και ενώ έχω τσεκάρει και τον ορθογραφικό έλεγχο και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου android δεν μου βγάζει το λεξικό όταν γράφω μήνυμα. Άλλο πληκτρολόγιο πως βάζω σε αυτό?Δεν ξέρω, κατέβασε άλλο, smartkeyboard pro, touchpal, κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Eμένα λεξικό εμφανίζει σε ότι έχει σχέση με τα ονόματα των επαφών μου :lol: Η πρόβλεψη δηλαδή λέξεων είναι ονόματα των επαφών. Έχω το hackers keyboard. Αλλάζει αυτό με το λεξικό? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonlordP Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ...και μετά από ένα τρίμηνο σχετικά καλής συμβίωσης, ξαφνικά σήμερα το απόγευμα η οθόνη παρέδωσε πνεύμα. Βασικά μάλλον και ηχεία, γιατί όταν το ανοίγω δεν ακούγεται ούτε ο ήχος καλωσορίσματος. Η μόνη αντίδραση του κινητού είναι, όταν πατάω το κουμπί στο πάνω μέρος, να ανάβουν για λίγα δευτερόλεπτα τα φώτα στα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος. Από εκεί και πέρα τίποτα... Μάλλον πρέπει να το στείλω Κίνα, ε; Σκατά, ένας φίλος που του είχε επίσης πρόβλημα το έχει στείλει εδώ και κανα δίμηνο και ακόμα εκεί είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Για σας, έχω το κινητό περίπου 5 μήνες. Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι η αν έγινε από μόνο του αλλά όταν το συνδέω σε PC δεν το αναγνωρίζει, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝ. ούτε με το flash tool ούτε σαν άγνωστη συσκευή στην διαχείριση συσκευών. Δοκίμασα να περάσω άλλη rom μήπως διορθωθεί αλλά τίποτα. Υπάχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω και να μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts