Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mια πουτ'αναφέραμε :p και επειδήΣ δεν ξανάχα ποτέ κινητό ανδρόιδ, υπάρχει δυνατότης να έχεις διαφορετικούς ήχοι μεταξύ των επαφώνε? Αλλιώς να βαράει στη γυναίκα, αλλιώς στην ερωμένη κι αλλιώς στη πεθερά? :lol:

Φυσικα!Απλα ανοιγεις την επαφη που θες απο το εικονιδιο επαφων,πατας μενου,επιλεγεις ηχος κλησης επαφης και βαζεις τον ηχο που θες...(για την πεθερα υπαρχει και ενα σχετικο τραγουδι του Σεφερλη :D )

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικα!Απλα ανοιγεις την επαφη που θες απο το εικονιδιο επαφων,πατας μενου,επιλεγεις ηχος κλησης επαφης και βαζεις τον ηχο που θες...(για την πεθερα υπαρχει και ενα σχετικο τραγουδι του Σεφερλη :D )

Μια χαρά δηλαδή! Ευχαριστώ :)

Oneplus5 8/128 Android 10

Να ρωτήσω και κάτι που δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα?

Το κινητό είναι δίκαρτο... οκ?

Μπορώ στη μία θέση να έχω κανονικά την sim που χρησιμοποιώ για τηλέφωνα/μηνύματα και στην άλλη να βάλω την sim από το mobile internet που έχω? (την έχω σε στικάκι usb αυτή)

Να την βάλω δηλαδή, να κάνω και τις ρυθμίσεις που χρειάζονται και όταν θέλω ίντερνετ να τρέχει από αυτή κι όχι από την άλλη.

Η sim για τα τηλεφωνήματα είναι cosmokarta ενώ η άλλη είναι vodafone mobile internet.

Γίνεται?

Καλημέρα. Που μπορούμε να βρούμε φτηνές και αξιοπρεπείς μεμβράνες για το κινητάκι μας ?

Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω μου λέει ένα φιλαράκι κοίτα και το Lenovo A800.

Σε σύγκριση μεταξύ αυτών των 2 πιο θα προτείνατε?

Η διαφορά στα βασικά είναι ότι το Lenovo εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη ενώ το ZTE μεγαλύτερη μνήμη.

Με έβαλε σε σκέψεις..:worry: Η άποψη σας θα με βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω μου λέει ένα φιλαράκι κοίτα και το Lenovo A800.

Σε σύγκριση μεταξύ αυτών των 2 πιο θα προτείνατε?

Η διαφορά στα βασικά είναι ότι το Lenovo εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη ενώ το ZTE μεγαλύτερη μνήμη.

Με έβαλε σε σκέψεις..:worry: Η άποψη σας θα με βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Αυτήν την περίοδο δε θα αγόραζα Android κινητό ή ταμπλέτα με λιγότερο από 1GB μνήμη RAM. Το ίδιο συμβουλεύω να κάνεις κι εσύ!

Κοιτάξτε γκαντεμιά! Το δέμα έφτασε στο ταχυδρομείο σήμερα στις 2:20μμ όπως με πληροφόρησαν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ΕΛΤΑ. Μου ήρθε ειδοποιητήριο για παραλαβή στις 17/7 (μεθαύριο...ενώ το κινητό είναι ήδη στο ταχυδρομείο της περιοχής μου:wacko:) και γι' αυτό τους πήρα τηλ. Δεν έγραψαν 16/7 στο ειδοποιητήριο μου λέει γιατί αύριο έχουν κηρύξει απεργία στα ΕΛΤΑ, οπότε θα παραλάβετε μεθαύριο :(

Να ρωτήσω και κάτι που δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα?

Το κινητό είναι δίκαρτο... οκ?

Μπορώ στη μία θέση να έχω κανονικά την sim που χρησιμοποιώ για τηλέφωνα/μηνύματα και στην άλλη να βάλω την sim από το mobile internet που έχω? (την έχω σε στικάκι usb αυτή)

Να την βάλω δηλαδή, να κάνω και τις ρυθμίσεις που χρειάζονται και όταν θέλω ίντερνετ να τρέχει από αυτή κι όχι από την άλλη.

Η sim για τα τηλεφωνήματα είναι cosmokarta ενώ η άλλη είναι vodafone mobile internet.

Γίνεται?

Φυσικά, ό,τι θες μπορείς να κάνεις με τις κάρτες

Σας έχω ζαλίσει και ζητώ συγνώμη. (Φανταστείτε όταν το αγοράσω τι έχει να γίνει:ninja:)

Μικρή ερωτησούλα. Το κινητό λογικά θα το παραγγείλω από Aliexpress αλλά δεν εχω paypal.

Έχω master και visa. Να το διακινδυνεύσω ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Το escrow δουλεύει σωστά και μ' αυτές τις κάρτες?

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Σας έχω ζαλίσει και ζητώ συγνώμη. (Φανταστείτε όταν το αγοράσω τι έχει να γίνει:ninja:)

Μικρή ερωτησούλα. Το κινητό λογικά θα το παραγγείλω από Aliexpress αλλά δεν εχω paypal.

Έχω master και visa. Να το διακινδυνεύσω ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Το escrow δουλεύει σωστά και μ' αυτές τις κάρτες?

Το escrow είναι αυτό: http://i43.tinypic.com/bhg46h.jpg

Επομένως αφορά κάρτες Maestro.

Δεν παίζει τέτοια κάρτα. Λογικά θα χρησιμοποιήσω την Visa που ειναι prepayed

Σ' ευχαριστώ gerstavros2

Επομένως αφορά κάρτες Maestro.

Δεν παίζει τέτοια κάρτα. Λογικά θα χρησιμοποιήσω την Visa που ειναι prepayed

Σ' ευχαριστώ gerstavros2

Τι λες;; Πιστωτικές (λογικά και προπληρωμένες) Mastercard, Visa, Χρεωστικές Maestro.

Αυτό μπορώ να πω ότι με ανακούφισε πολύ.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου.

Αύριο το πρωί θα προβώ στην παραγγελία του..

Αυτό >>> vm_dalvik_heapsize τι είναι και γιατί το κάνουμε? (και κάπου λένε πως αν το κάνεις, πρέπει να ξαναφλασάρεις τη ΡΟΜ... ισχύει? Αφού την έχεις ήδη βάλει πρέπει να την ξαναβάλεις?)

Μολις το παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ.Απο minideal σε 15 μερες (10 εργασιμες).Εβαλα λοιπον 2 SIM.Στην 1η υποδοχη (3G) WIND και στη 2η Q.Στο εικονιδιο του σηματος πανω δεξια στην οθονη στην δευτερη μου δειχνει ενα R.Και οταν προσπαθω να παρω τηλεφωνο απο την Q μου γραφει The SΙΜ card that you are about to use is now roaming.Would you like to continue via the local SIM? Απο κατω εχει δυο επιλογες Roaming SIM Και Local SIM.Αν πατησω roaming SIM με παει στις Ρυθμισεις κλησεις(Φωνητικη κληση,Κληση διαδικτυο και Αλλες Ρυθμισεις).Με την 1η SIM παιρνω κανονικα τηλεφωνο.Τι πρεπει να κανω?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ρυθμίσεις/διαχείριση κάρτας sim/περιαγωγή/εμφάνιση υπενθύμισης περιαγωγής/ποτέ

Απλά προσέχεις αν ταξιδεύεις εξωτερικό ή βρίσκεσαι κοντά στα σύνορα.

Δεν έχουν απεργία στα ΕΛΤΑ σήμερα ?

Edited by vis
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Την ΜΙUI ROM την έχει δοκιμάσει κανείς;

βασικά δεν με καίει να την δοκιμάσω... μια χαρά με έχει βολέψει η 4.1.1... απλά θα ήθελα να είχαμε τον επισημο τρόπο για τα widgets στο notification bar. :/

Ρυθμίσεις/διαχείριση κάρτας sim/περιαγωγή/εμφάνιση υπενθύμισης περιαγωγής/ποτέ

Απλά προσέχεις αν ταξιδεύεις εξωτερικό ή βρίσκεσαι κοντά στα σύνορα.

Δεν έχουν απεργία στα ΕΛΤΑ σήμερα ?

Σήμερα όχι κανονικά.

Μίλησα μαζί τους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μενου-->διαχειριση εφαρμογων-->αναζητηση google-->απενεργοποιηση

Δεν υπάρχει πουθενά αυτη η διαδρομή...

Τη βρηκα. Πρεπει στις εφαρμογες να επιλεξεις "ολες".

Edited by vagosofron

Δεν υπάρχει πουθενά αυτη η διαδρομή...

ρυθμισεις αντί για μενού

Eγώ ΔΕΝ παρέλαβα σήμερα γιατί μου είπαν ότι ΕΙΧΑΝ απεργία! :X:wacko:

Τέσπα... όπως πάντα στην Ελλάδα όλα δουλεύουν όπως να 'ναι. Αύριο μετά τις 11πμ θα το έχω στα χέρια μου. Το πολύ και το λίγο πια :cool:

Στο παρακάτω που ρώτησα, θα μου απαντήσει κάποιος γνώστης?

Αυτό >>> vm_dalvik_heapsize τι είναι και γιατί το κάνουμε? (και κάπου λένε πως αν το κάνεις, πρέπει να ξαναφλασάρεις τη ΡΟΜ... ισχύει? Αφού την έχεις ήδη βάλει πρέπει να την ξαναβάλεις?)
Edited by ALXGS

Λέω να ξαναπεράσω τη ρόμ του Bruno, δνε θέλω να να μείνει τιποτα απο τη παλιά εγκατάσταση...

τι να διαλέξω στο cwm ?

Edited by leros2004

Ευχαριστω πολυ vis.Σημερα παρελαβα απο Βυρωνα,ομως το πακετο ειχε παει απο χτες.Μου ειπαν οτι σημερα ειχαν απεργια και δεν εφεραν ενα αλλο πακετο για το οποιο ειχα ειδοποιηση στην πορτα.Απο αυριο
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Λέω να ξαναπεράσω τη ρόμ του Bruno, δνε θέλω να να μείνει τιποτα απο τη παλιά εγκατάσταση...

τι να διαλέξω στο cwm ?

wipe data/factory reset. Εχει ήδη τικαρισμένη την επιλογή ο aroma installer οταν εγκαταστήσεις τη ρομ. Μετά κάνεις κι ενα φορματ την εσωτερική μνήμη αν θες

• The title was changed to ZTE V970