gerstavros2 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 δηλαδη χαλασε το merimobiles? κριμα γιατι εχω μεινει ευχαριστιμενος και το προτεινω και σε αλλους σε τι είχες μείνει ευχαριστημένος απ αυτούς; :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpvrs Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 ευχαριστω πολυ.... gerstavros2 Παράθεση http://jpappas.dxnnet.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 μηπως ξερουμε αν υπαρχει κανα εκπτωτικο κουπονι για το v970 στο minideal?? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καλημέρα παιδιά Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το V970 και συγκεκριμένα έλεγα από το http://www.merimobiles.com/ZTE_V970_3G_WCDMA_Android4_0_Dual_Core_1_0GHz_Dual_p/meri5714.htm αλλά μετά από τα σχόλια που γράψατε παραπάνω για το συγκεκριμένο site δεν πρόκειται να το πάρω από αυτούς. Να το πάρω από εδώ? http://www.antelife.com/original-zte-v970-mtk6577-4-3-inch-qhd-screen-1gb-ram-4gb-rom-3g-phone.html Άλλο αξιόπιστο site ξέρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 μηπως ξερουμε αν υπαρχει κανα εκπτωτικο κουπονι για το v970 στο minideal?? ευχαριστω πολυόχι. Καλημέρα παιδιά Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το V970 και συγκεκριμένα έλεγα από το http://www.merimobiles.com/ZTE_V970_3G_WCDMA_Android4_0_Dual_Core_1_0GHz_Dual_p/meri5714.htm αλλά μετά από τα σχόλια που γράψατε παραπάνω για το συγκεκριμένο site δεν πρόκειται να το πάρω από αυτούς. Να το πάρω από εδώ? http://www.antelife.com/original-zte-v970-mtk6577-4-3-inch-qhd-screen-1gb-ram-4gb-rom-3g-phone.html Άλλο αξιόπιστο site ξέρετε?το antelife δεν στέλνει ελλάδα, μας έχουν στη μαύρη λίστα:p Από εδώ πάρ το, το στέλνουν κι έτοιμο με τη jelly bean του bruno αν δε θες να μπλέξεις με φλασαρίσματα κλπ Και στέλνουν και αυτή τη θηκούλα τελευταια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μια χαρά τότε Για του Bruno θα πρέπει να τους το δηλώσω σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μια χαρά τότε Για του Bruno θα πρέπει να τους το δηλώσω σωστά? μπα, όλα ετσι τα στέλνουν, δεν ειπα ποτέ τίποτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 όχι. το antelife δεν στέλνει ελλάδα, μας έχουν στη μαύρη λίστα:p Από εδώ πάρ το, το στέλνουν κι έτοιμο με τη jelly bean του bruno αν δε θες να μπλέξεις με φλασαρίσματα κλπ Και στέλνουν και αυτή τη θηκούλα τελευταια Σταύρο, εγώ πήρα ενα tablet τον Γενάρη και αλλο ένα τον Μάιο απο antelife. είσαι σίγουρος οτι μας έχουν blacklist; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Σταύρο, εγώ πήρα ενα tablet τον Γενάρη και αλλο ένα τον Μάιο απο antelife. είσαι σίγουρος οτι μας έχουν blacklist; Ναι. έχει αναφερθεί πολλές φορές. Κάποιες φορές το άλλαζαν αλλά μετά πάλι άκυρο. Τώρα μολις δοκίμασα και δεν έχει τρόπους αποστολής αν έχεις διεύθυνση στην ελλάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ και έφτιαξε με τον ακόλουθο τρόπο: Πας στο μενού Ρυθμίσεις--Προβολή--Φωτεινότητα και εκεί τσεκάρεις ή ξετσεκάρεις την αυτόματη φωτεινότητα.Λογικά θα φτιάξει αμέσως,αλλιώς παίξε πάνω κάτω με την μπάρα της φωτεινότητας. Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Δεν δουλεψε το κολπάκι φίλε μου. Και με τον Σταύρο που τον έπρηξα τον άνθρωπο και πρότεινε 2-3 πράγματα άκρη δεν βγάλαμε. Παίζει μάλλον Hardware problem:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ρε παιδιά... σόρυ κιόλας, αλλά bruno 3,1 ακούω και 3,1 δεν βλέπω! :D Σε ποια σελίδα βρίσκω τα λινκ για τα αρχεία που θα χρειαστώ αλλά και τον οδηγό το φλασαρίσματος? Έχω χάσει τη μπάλα και δεν μπορώ να ψάξω τόσες σελίδες! :( Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos04 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ρε παιδιά... σόρυ κιόλας, αλλά bruno 3,1 ακούω και 3,1 δεν βλέπω! Σε ποια σελίδα βρίσκω τα λινκ για τα αρχεία που θα χρειαστώ αλλά και τον οδηγό το φλασαρίσματος? Έχω χάσει τη μπάλα και δεν μπορώ να ψάξω τόσες σελίδες! 1. Οδηγός επιμελημένος από iceman εδώ Στον οδηγό υπάρχουν όλα τα download link και τα βήματα που χρειάζεσαι για να "στρώσεις" το μαραφέτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 H 3.1 λοιπόν απ' ότι βλέπω... δεν είναι JB αλλά ICS? Γι' αυτή μιλάμε ότι είναι η καλή? Η 3.1 ICS? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) σε τι είχες μείνει ευχαριστημένος απ αυτούς; :p κανενα προβλημα ως τωρα με το κινητο και ηρθε σε 15 εργασιμες στη πορτα μου. αλλοι διαβαζω κανουν μηνα για να το παρουν και εχουν και προβληματα H 3.1 λοιπόν απ' ότι βλέπω... δεν είναι JB αλλά ICS? Γι' αυτή μιλάμε ότι είναι η καλή? Η 3.1 ICS? εγω εβαλα τη jb και δε ειχα κανεβα προβλημα η κολημα . λιγο με το ηχο αλλα εφτιαξε και αυτο και τωρα ειναι ολα οκ. πσ συγγνμη για το διπλο ποστ αλλα δε ξερω πως να κανω διπλη παραθεση -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 27, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 H 3.1 λοιπόν απ' ότι βλέπω... δεν είναι JB αλλά ICS? Γι' αυτή μιλάμε ότι είναι η καλή? Η 3.1 ICS? Εγώ έβαλα την JB (4.1.1) του bruno απο XDA επίσης και αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι ΔΕΝ ανάβει το backlit στα softkeys το οποίο υποπτέυομαι οτι ειναι hardware προβλημα, το κινητό πετάει και δεν έχω κανένα άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Και εγώ με JB του Bruno το έχω και επίσης κανένα πρόβλημα. Τα λαμπάκια στα κουμπιά επίσης δουλεύουν κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Eγώ στα λινκ δεν βρήκα JB 4,1 !!!:blink: Tώρα βέβαια όλοι έλεγαν για την 3.1 του Bruno. Τελικά αυτή η 3.1 που λένε όλοι... είναι σε ICS ή σε JB? Για δώστε τα φώτα σας! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Eγώ στα λινκ δεν βρήκα JB 4,1 !!!:blink: Tώρα βέβαια όλοι έλεγαν για την 3.1 του Bruno. Τελικά αυτή η 3.1 που λένε όλοι... είναι σε ICS ή σε JB? Για δώστε τα φώτα σας! Δεν ξέρω ποιο Link εχεις. Αυτό είναι το επίσημο που βρήκα εγω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30786836&postcount=1 και έχει 2 επιλογές Android 4.0 (ICS) based custom ROMs: Android 4.1 (JB) based custom ROMs: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Eγώ στα λινκ δεν βρήκα JB 4,1 !!!:blink: Tώρα βέβαια όλοι έλεγαν για την 3.1 του Bruno. Τελικά αυτή η 3.1 που λένε όλοι... είναι σε ICS ή σε JB? Για δώστε τα φώτα σας! Για να τα ξεμπερδεψεις:το 3.1 αφορα την εκδοση του Bruno που ειναι η ICS 4.0.4 .Το link ειναι http://d-h.st/BXw H τελευταια JellyBean του Bruno λεγεται V1.1R2MOD και ειναι η 4.1 JB. Link http://d-h.st/hNr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Για να τα ξεμπερδεψεις:το 3.1 αφορα την εκδοση του Bruno που ειναι η ICS 4.0.4 .Το link ειναι http://d-h.st/BXw H τελευταια JellyBean του Bruno λεγεται V1.1R2MOD και ειναι η 4.1 JB. Link http://d-h.st/hNr Αυτή ήταν απάντηση! Loud and clear! :) Oπότε αφού ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είναι καλές, δεν έχω παρά να επιλέξω ποια μου αρέσει. Αυτό που λεγόταν για χαμηλή ένταση κουδουνίσματος στην JB έχει φτιαχτεί στη τελευταία JB rom του bruno? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτή ήταν απάντηση! Loud and clear! :) Oπότε αφού ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είναι καλές, δεν έχω παρά να επιλέξω ποια μου αρέσει. Αυτό που λεγόταν για χαμηλή ένταση κουδουνίσματος στην JB έχει φτιαχτεί στη τελευταία JB rom του bruno?το θέμα με το κουδούνισμα δεν είναι τίποτα αλλο παρά λάθος ρυθμιση του ήχου. Στο engineer mode, στο sound, διορθώνεις τις τιμές του ήχου στα level και φτιάχνει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 το θέμα με το κουδούνισμα δεν είναι τίποτα αλλο παρά λάθος ρυθμιση του ήχου. Στο engineer mode, στο sound, διορθώνεις τις τιμές του ήχου στα level και φτιάχνει Σχετικά με το πρόβλημα του GPS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Σχετικά με το πρόβλημα του GPS... Ποιο πρόβλημα; το GPS δουλεύει άριστα και στις 2 rom Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μιας και το αναφέρατε, ποιό λογισμικό πλοήγησης GPS χρησιμοποιήτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Eμένα με έχει βολέψει το nDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts