naxiand Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Μην γράφετε τέτοια γιατί κάποιοι στεναχώριουνται :-P Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wisefaker Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τρελά σκορ βλέπω!!! Έχω παρατηρήσει Ότι η μπαταρία μετά το 25% πέφτει αρκετά γρήγορα rom 3.1 Με την ενοποίηση στη μνήμη έχει Κάποια διάφορα γίνεται το κινητό πιο γρήγορα? Γίνεται να κάνω την ενοποίηση χωρίς να χάσω της εφαρμογές που έχω περάσει στο κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemboy Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά το κινητό έχει δεύτερη μπροστινή κάμερα; Πόση μνήμη RAM έχει τελικά; Αλλού στα specs το βλέπω με 512 MB και αλλού με 1 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά το κινητό έχει δεύτερη μπροστινή κάμερα; Πόση μνήμη RAM έχει τελικά; Αλλού στα specs το βλέπω με 512 MB και αλλού με 1 GB.1)Μπροστινή κάμερα δεν έχει.2)1gb ram έχει.Βγαίνει και σε μία άλλη χώρα (δεν ξέρω σε ποια)με 512mb ram το v970m αλλά στην κίνα δεν υπάρχει ! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemboy Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 1)Μπροστινή κάμερα δεν έχει.2)1gb ram έχει.Βγαίνει και σε μία άλλη χώρα (δεν ξέρω σε ποια)με 512mb ram το v970m αλλά στην κίνα δεν υπάρχει ! Ευχαριστώ πολύ. Κρίμα να μην έχει μπροστινή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εδω λεει οτι εχει μπροστινη http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_v970-4597.php αλλο ειναι ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 ειναι ZTE Mimosa X εχει μπροστινη καμερα..οχι ZTE V970M..εδω http://www.amazon.co.uk/ZTE-V970M-Smartphone-Capacitive-performance/dp/B00B2I8NZI/ref=cm_cr_pr_product_top δεν εχει μπροστινη καμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν έχει πίστεψε μας :p Sent from my zte V970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλημέρα. Είμαι στο MeriMobiles για να δώσω παραγγελία. 1. Πείτε μου σας παρακαλώ ποια από τις επιλογές πρέπει να διαλέξω ώστε να μην έχω πρόβλημα με τελωνείο... α. Free Ship 14-21 Business Days $0.00 β. Singapore post 10-16 Business Days $8.00 γ. Yanwen/Ems 6-8 Business Days $16.00 δ. DHL Express 3-6 Business Days $23.00 Δεν με ενδιαφέρει αν αργήσει λίγο παραπάνω αρκεί να μην υπάρχουν έξτρα χρεώσεις... 2. Για την έκπτωση γράφω ZTE στο coupon code δεξιά? 3. Συμφέρει περισσότερο στα δολάρια που το έχω παρά στο ευρώ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλημέρα. Είμαι στο MeriMobiles για να δώσω παραγγελία. 1. Πείτε μου σας παρακαλώ ποια από τις επιλογές πρέπει να διαλέξω ώστε να μην έχω πρόβλημα με τελωνείο... α. Free Ship 14-21 Business Days $0.00 β. Singapore post 10-16 Business Days $8.00 γ. Yanwen/Ems 6-8 Business Days $16.00 δ. DHL Express 3-6 Business Days $23.00 Δεν με ενδιαφέρει αν αργήσει λίγο παραπάνω αρκεί να μην υπάρχουν έξτρα χρεώσεις... 2. Για την έκπτωση γράφω ZTE στο coupon code δεξιά? 3. Συμφέρει περισσότερο στα δολάρια που το έχω παρά στο ευρώ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.... 1. το β. 2. ναι 3. ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε... Να το περιμένω σε περίπου 20 μέρες ή περνάει το μήνα - ειδικά τώρα λόγω Πάσχα? Με την επιλογή α. Free Ship 14-21 Business Days $0.00 για να γλιτώσω τα 8$ τι γίνεται? Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε... Να το περιμένω σε περίπου 20 μέρες ή περνάει το μήνα - ειδικά τώρα λόγω Πάσχα? Με την επιλογή α. Free Ship 14-21 Business Days $0.00 για να γλιτώσω τα 8$ τι γίνεται? Το merimobiles ειναι αργό, θα κάνει 5-7 μέρες να το ταχυδρομήσει, και με singapore post θα το παραλάβεις σε 8-14 μέρες αφού το ταχυδρομήσουν. Με china post (το free) υπολόγισε 10-30 μέρες απ όταν το ταχυδρομήσουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εγω με singapore το παρηγγειλα 31/3 λογω κουπονιου αλλα 1 /4 ουσιαστικα και 16/4 ηταν στη πορτα μου. αξιζει τα 8 ευρω. στο κατω κατω με το κουπονι σου ερχετε τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και γω έτσι θα το κάνω. Από ότι κατάλαβα βέβαια θέλει τις αλλαγές του και πολύ διάβασμα... Πάντως πιστεύω πως σε αυτά τα χρήματα είναι μία πολύ τίμια πρόταση. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ztebladepp Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά στο tracking number απο την EMS μου δείχνει ότι το τηλέφωνο μου έφτασε Ελλάδα την Παρασκευή. Και συγκεκριμένα στο ΕΛΤΑ Courier γράφει : Άφιξη στο τελωνίο. Μήπως έχω κανένα πρόβλημα με δασμούς ή λόγω ΣΚ δεν έχει γίνει άλλη κίνηση από τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά στο tracking number απο την EMS μου δείχνει ότι το τηλέφωνο μου έφτασε Ελλάδα την Παρασκευή. Και συγκεκριμένα στο ΕΛΤΑ Courier γράφει : Άφιξη στο τελωνίο. Μήπως έχω κανένα πρόβλημα με δασμούς ή λόγω ΣΚ δεν έχει γίνει άλλη κίνηση από τότε; λόγω ΣΚ δεν έχει γίνει άλλη κίνηση από τότε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAOTIAN Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Όταν rootάρεις δεν χάνεται το IMEI. Αν εννοείς το flashάρισμα, ούτε τότε χάνεται. Χαιρετω και εγω ολους! λοιπον παιδια, ροοταρα και εγκαταστησα τη ΡΟΜ του BRUNO 4.1 JB και εγω οπως πολλοι, αλλα ενω ολα καλα ειναι με τη διαχειρiση του τηλ. ,εφαρμογες, κ.λ.π. Δεν μου αναγνωριζει κανενα δικτυο!! ουτε WIND ουτε COSMOTE (Εννοειται 2 καρτες μαζι). αλλα επισης ουτε IMEI αναγνωριζει ουτε το βασικο της συσκευης αλλα ουτε και το IMEI της δευτερης SIM που εαν δεν κανω λαθος εχει η συσκευη. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ,ΝΑ χρησημοποιησω MTK DROID TOOLS για να το επαναφερω, η φταIει η ΡΟΜ; HELP I NEED SOMEBODY HELP, PLEASE HELP ME!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εγω με singapore το παρηγγειλα 31/3 λογω κουπονιου αλλα 1 /4 ουσιαστικα και 16/4 ηταν στη πορτα μου. αξιζει τα 8 ευρω. στο κατω κατω με το κουπονι σου ερχετε τζαμπα. Δεν είναι 8€, αλλά 8$ άρα γύρω στα 6€. Χαιρετω και εγω ολους! λοιπον παιδια, ροοταρα και εγκαταστησα τη ΡΟΜ του BRUNO 4.1 JB και εγω οπως πολλοι, αλλα ενω ολα καλα ειναι με τη διαχειρiση του τηλ. ,εφαρμογες, κ.λ.π. Δεν μου αναγνωριζει κανενα δικτυο!! ουτε WIND ουτε COSMOTE (Εννοειται 2 καρτες μαζι). αλλα επισης ουτε IMEI αναγνωριζει ουτε το βασικο της συσκευης αλλα ουτε και το IMEI της δευτερης SIM που εαν δεν κανω λαθος εχει η συσκευη. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ,ΝΑ χρησημοποιησω MTK DROID TOOLS για να το επαναφερω, η φταIει η ΡΟΜ; HELP I NEED SOMEBODY HELP, PLEASE HELP ME!!!!! Μήπως να ψάξεις τι παίζει με τα ΙΜΕΙ; Έχει δοθεί οδηγίες μερικά post νωρίτερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σχετικα με την αυτονομια της μπαταριας..Μεσα σε 24 ωρες απο την πληρη φορτιση (100%),με γυρω στα 10' τηλεφωνηματα,περιπου 5' χρηση 3G,και κατα την υπολοιπη μερα κλειστα Wifi-3G-GPS-συγχρονισμο,χωρις αλλη χρηση και με το τηλεφωνο ανοιχτο φυσικα (οχι εκτος λειτουργιας),η μπαταρια επεσε στο 78% ,και με βαση το battery widget reborn που υπολογιζει το υπολοιπο της μπαταριας σε χρονικη διαρκεια κλπ με τον ιδιο ρυθμο η μπαταρια θα κρατησει αλλες 3 μερες και καμποσες ωρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά στο tracking number απο την EMS μου δείχνει ότι το τηλέφωνο μου έφτασε Ελλάδα την Παρασκευή. Και συγκεκριμένα στο ΕΛΤΑ Courier γράφει : Άφιξη στο τελωνίο. Μήπως έχω κανένα πρόβλημα με δασμούς ή λόγω ΣΚ δεν έχει γίνει άλλη κίνηση από τότε; Πότε το παράγγειλες; και με τι επιλογή παράδοσης; Το δικό μου με China Post στην ενημέρωση του 17track έχει μείνει κολλημένο στην ενημέρωση στις 23/4.... Να ανησυχώ; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παράγγειλα 2 ένα για μένα ένα για ένα φίλο μου, το ένα με sing post το άλλο με απλό ταχυδρομείο. Δεν έβαλα 2 σε ένα δέμα γιατί αφενός με το κουπόνι μου έκοβε $10 και από τα 2 σε μία παραγγελία και αφετέρου φοβήθηκα μήπως σε ένα δέμα με 2 κινητά μέσα περάσει τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πότε το παράγγειλες; και με τι επιλογή παράδοσης; Το δικό μου με China Post στην ενημέρωση του 17track έχει μείνει κολλημένο στην ενημέρωση στις 23/4.... Να ανησυχώ; όχι, έχεις μέλλον ακόμη. Και καλό είναι τα μηνύματα που αφορούν αποστολές να τα γράφετε στο θέμα των ΕΛΤΑ, κι όχι εδώ, έχουμε ήδη ξεφύγει απ το θέμα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ενεργοποίησα το 3g και ενώ στο speed test δείχνει καλές ταχύτητες, οι σελίδες ή δεν ανοίγουν καθόλου ή αργούν παρααα πολυυυ, καφέ φτιάχνω :banghead: Sent from my zte V970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά θέλω βοήθεια.. Εξακολουθεί στην εκκίνηση να μου βγάζει μήνυμα ότι είναι low storage. και μόλις τώρα μου έβγαλε ότι δεν έχει επαρκή χώρο για να εγκαταστήσει το update του go weather ex. Να ξαναφλασάρω την ενοποίηση μνήμης μπας και φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Η rom του Bruno αλλάζει τίποτα παράμετρους σχετικά με το storage? Ή τα 4gb πρέπει να τα επιμερισεις με άλλο τρόπο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts