Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα κουπόνι για μεγαλύτερη έκπτωση για το merimobiles, εχουμε; ή που να κοιτάω;

edit. τελικά γράφτηκα στις ενημερώσεις τους στο fb. δίνουν κουπόνι έκπτωση 10 δολάρια. tenner ο κωδικός.

ok τωρα το κινητο ειναι τρομερο vfm. Λοιπον εχει καποιο προβλημα ; οπως ας πουμε το προβλημα του gps που εχουν διαφορα κινεζικα.; Τελος μεχρι ποτε ισχυει το κουπονι;

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok τωρα το κινητο ειναι τρομερο vfm. Λοιπον εχει καποιο προβλημα ; οπως ας πουμε το προβλημα του gps που εχουν διαφορα κινεζικα.; Τελος μεχρι ποτε ισχυει το κουπονι;

Το GPS κλειδώνει φυσιολογικά. Τα κουπόνια που βγάζει το merimobiles δεν κρατάνε και πολύ καιρό, περίπου 7 με 10 μέρες αν δεν κάνω λάθος.

Το GPS κλειδώνει φυσιολογικά. Τα κουπόνια που βγάζει το merimobiles δεν κρατάνε και πολύ καιρό, περίπου 7 με 10 μέρες αν δεν κάνω λάθος.

επισης στα βαρια παιχνιδια πως παει; υπαρχει καποιο π να μην παιζει λογο οτι εχει κινεζικο επεξεργαστη; εχει δοκιμασει κανεις παιχνιδια οπως : FIFA 12 , Modern Combat 4 , Asphalt 7 , gta ? πως τα παει;

ευχαριστω πολυ

Alex_master αμα δεν χρειαζόταν δεν θα έβλεπα δυο μνήμες. Σωστά;;; γιαυτό έχω σκάσει. Άμα μπορεί κανείς ας βοηθήσει.

Το format/data που ζητάει να κάνεις είναι μέσα στον φάκελο "mounts and storage". μήπως δεν το έκανες από εκεί κι έκανες μόνο wipe data/factory reset ?

Μιά ιδέα λέω.

επισης στα βαρια παιχνιδια πως παει; υπαρχει καποιο π να μην παιζει λογο οτι εχει κινεζικο επεξεργαστη; εχει δοκιμασει κανεις παιχνιδια οπως : FIFA 12 , Modern Combat 4 , Asphalt 7 , gta ? πως τα παει;

ευχαριστω πολυ

Ο mediatek είναι made in taiwan και όχι κινέζικος. Προσωπικά δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο βαρύ παιχνίδι.

ευχαριστω πολυ

Η Mediatek δεν είναι κινέζικη, ούτε καμιά εταιρία της πλάκας, είναι ταϊβανέζικος κολοσσός κατασκευαστής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Οι επεξεργαστές της είναι arm Cortex A9, συμβατοί μ όλα, και τα τσιπ γραφικών της Imagine technologies (powervr sgx531), που παράγει και τα τσιπ γραφικών των iphone και άλλων πολλών. Έχει ικανοποιητική απόδοση σε πολύ βαριά παιχνιδια, αλλά μην μου πεις το asphalt και το gta βαριά παιχνίδια, αυτά τα παίζει νεράκι

Η Mediatek δεν είναι κινέζικη, ούτε καμιά εταιρία της πλάκας, είναι ταϊβανέζικος κολοσσός κατασκευαστής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Οι επεξεργαστές της είναι arm Cortex A9, συμβατοί μ όλα, και τα τσιπ γραφικών της Imagine technologies (powervr sgx531), που παράγει και τα τσιπ γραφικών των iphone και άλλων πολλών. Έχει ικανοποιητική απόδοση σε πολύ βαριά παιχνιδια, αλλά μην μου πεις το asphalt και το gta βαριά παιχνίδια, αυτά τα παίζει νεράκι

sry guys δν ηξερα χδ! εε τωρα ειμαι με ενα samsung galaxy 3 οποτε λογικο να μου φαινονται βαρια...Λοιπον τωρα ειδα σε κατι benchmark οτι πιανει γυρω στα 6000 ,τωρα το θεμα μ ειναι η αποδοση γιατι βλεπω οτι τα τετραπυρηνα πιανουν 13000.Και γενικα ειμαι σε διλημα αυτο τον καιρο τωρα ειδα και αυτες τις φημες και δν ξερω τι θα κανω :p . Λοιπον το κυριο μου θεμα ειναι η τιμη γιατι δεν θελω να δωσω πανω απο 150-200 ευρω .Οποτε απευθυνομαι κυριως σε εσενα μιας και εισαι ο ειδικος εδω μεσα ,ποτε πιστευεις οτι θα πεσουν εκει οι τιμες στα τεττραπυρηνα επωνυμα (λενοβο,χουαγουει,ζτε ) ;

βασικα με το λειτουργεικο οπως ειναι τωρα καλυτερα ειναι ενας διπύρηνος χρονισμενος ψηλα,παρα ενας τετραπυρηνος χρονισμενος χαμηλα...και ασε τα benchmarks ;)

sry guys δν ηξερα χδ! εε τωρα ειμαι με ενα samsung galaxy 3 οποτε λογικο να μου φαινονται βαρια...Λοιπον τωρα ειδα σε κατι benchmark οτι πιανει γυρω στα 6000 ,τωρα το θεμα μ ειναι η αποδοση γιατι βλεπω οτι τα τετραπυρηνα πιανουν 13000.Και γενικα ειμαι σε διλημα αυτο τον καιρο τωρα ειδα και αυτες τις φημες και δν ξερω τι θα κανω :p . Λοιπον το κυριο μου θεμα ειναι η τιμη γιατι δεν θελω να δωσω πανω απο 150-200 ευρω .Οποτε απευθυνομαι κυριως σε εσενα μιας και εισαι ο ειδικος εδω μεσα ,ποτε πιστευεις οτι θα πεσουν εκει οι τιμες στα τεττραπυρηνα επωνυμα (λενοβο,χουαγουει,ζτε ) ;
Αν θες άριστες επιδόσεις σε παιχνίδια, τότε προτίμησε ένα mtk6589. Αλλά θα περιμένεις πααααααρα πολύ για να πέσουν στα 200€ τα επώνυμα :p Κατα τ άλλα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι άσχημο το frame rate στο V970 σε most wanted πχ που χω παίξει

βασικα με το λειτουργεικο οπως ειναι τωρα καλυτερα ειναι ενας διπύρηνος χρονισμενος ψηλα,παρα ενας τετραπυρηνος χρονισμενος χαμηλα...και ασε τα benchmarks ;)

Πέρα του ότι ο MTK6589 έχει μεγαλύτερο χρονισμό απ το MTK6577, συνολικά είναι πολύ ταχύτερος, ειδικά στα παιχνίδια, λόγω πολύ ανώτερου κυκλώματος γραφικών, οπότε αυτό που λες δεν έχει βάση στη συγκεκριμένη περίπτωση

Το οποίο ήταν για το σαββατοκύριακο όμως. Το άλλο σ/κ θα χει νέο κουπόνι μάλλον

Το κινητό έχει τρομερό vfm, αποφάσισα να το πάρω αν και θα το ήθελα μικρότερο.. Τελικά το παράγγειλα γιατί τα καινούρια τηλέφωνα π. χ Samsung fame στις 3,5 inch με jellybean και παρόμοια Ace plus τα κοστολογησαν στα 200 ευρώ, που τα θεωρώ πάρα πολλά... Μέχρι τα 150οκ, αλλά όχι 200+...Το ZTE με αυτήν την τιμή και χαρακτηριστικα απλά δεν έχει ανταγωνισμό, όπως και δεν θα χάσει πολύ σε πώληση μάλλον...

Είδα ότι έχει βγει και mioui Rom, την έχει δοκιμάσει κανείς;

Sent from my nexus 7 using tapatalk

λοιπον λεω και εγω επιτελους να το παρω αν ισχυει ακομα το κουπονι απο μερι... Λοιπον τψρα θελω να ρωτησω ας πουμε αν πρεπει να τους πω να κανουν κτ για να μην περασει τελωνειο. ας πουμε να γραψουν μικροτερη τιμη κλπ.

λοιπον λεω και εγω επιτελους να το παρω αν ισχυει ακομα το κουπονι απο μερι... Λοιπον τψρα θελω να ρωτησω ας πουμε αν πρεπει να τους πω να κανουν κτ για να μην περασει τελωνειο. ας πουμε να γραψουν μικροτερη τιμη κλπ.

λες να μην τα ξέρουν; τα κάνουν χωρίς να τους τα πεις αυτά.

υπάρχει στο xda αλλά σε μένα δεν έπαιξε. παιδεύτηκα αλλά λύση δεν βρήκα. μα καταφέρεις εσύ τίποτα πες μην μας ξεχάσεις ... :) :) :) :)

Για 2,5 GB εσωτερική μνήμη κάνουμε τα εξής:

0) φλασάρουμε το recovery σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες (αν δε το έχετε κάνει ήδη)

1) κατεβάζετε το αρχείο V970 extended userdata mod.zip από xda και το αποσυμπιέζετε

2) φλασάρετε χρησιμοποιώντας το scatter file που βρίσκουμε εκεί - ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς PRELOADER Μόνο με MBR, EBR1 & RECOVERY

3) συνεχίζουμε κανονικά την εγκατάσταση της ρομ του Bruno που την έχουμε αποθηκευμένη σε εξωτερική sd card (δηλ έχουμε μέσα στο τηλ. εξωτερική SD)

έχουμε 2,5 GB !!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

καλησπερα.

Μου ηρθε σημερα απο το merimobiles...

αλλα εχω 2 προβληματα,

1. δεν εχει Ελληνικα στο μενου του. ειναι ολα στα κινεζικα η στα Αγγλικα

2. Δεν εχει play store

Τι μπορω να κανω?

ευχαριστω πολυ!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμένα από τις 24 είναι awaiting fulfillment, τους έχω στείλει δύο φορές γράμμα, και δεν.... Κάνουν τους Κινέζους μου φαίνεται. Στο PayPal δείχνει η πληρωμή ολοκληρωμένη... Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή και μετά dispute και αν δεν, άρνηση συναλλαγής στην τράπεζα... Την Κίνα μου γ@μ@....

Sent from my nexus 7 using tapatalk

Τελικά λίγο μετά το ποστ μου εδώ, ήρθε μαιλ ότι έφυγε... Ρε μπας και δουλεύει κάνεις από εδώ;; :p

Edited by naxiand

Παιδια καλησπέρα

Είμαι λίγο πριν την αγορά αυτού του κινητου αλλα επειδή είναι η πρώτη επαφή με κινέζικο, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω:

Τα πιο πολλά ίσως να αναφέρονται στις πιο πίσω σελίδες αλλα είναι πολλές για να τις διαβάσω όλες

1) Αν μπορούν να μεταφερθού οι επαφές σωστα (ελληνικα) απο το κινητο μου (samsung d880) η από το outllok

2) Αν μπορεί να δουλέψει σωστά το gps με ενημερωμένους χάρτες κλπ

3) Αν είναι dual sim active ή stand by (αν και αυτό δεν είναι κριτήριο)

4) Μια προεραιτική γνώμη για το αξίζει σε σχέση με ένα αντίστοιχο στην ελληνικη αγορά πχ samsung dual music

Σας ευχαριστώ πολυ

Παιδια καλησπέρα

Είμαι λίγο πριν την αγορά αυτού του κινητου αλλα επειδή είναι η πρώτη επαφή με κινέζικο, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω:

Τα πιο πολλά ίσως να αναφέρονται στις πιο πίσω σελίδες αλλα είναι πολλές για να τις διαβάσω όλες

1) Αν μπορούν να μεταφερθού οι επαφές σωστα (ελληνικα) απο το κινητο μου (samsung d880) η από το outllok

2) Αν μπορεί να δουλέψει σωστά το gps με ενημερωμένους χάρτες κλπ

3) Αν είναι dual sim active ή stand by (αν και αυτό δεν είναι κριτήριο)

4) Μια προεραιτική γνώμη για το αξίζει σε σχέση με ένα αντίστοιχο στην ελληνικη αγορά πχ samsung dual music

Σας ευχαριστώ πολυ

Αρχικά να σου πω ότι οι σελίδες δεν είναι και τόσες πολλές ( όπως άλλων συσκευών).

1. Μεταφέρονται κανονικότατα.

2. Βάζεις το tomtom ( αυτό έβαλα εγώ, μπορεί να σου προτείνουν και άλλα) και δουλεύει μια χαρά.

3. Είναι dual standby.

4. Αν και αυτό είναι στην κρίση του καθενός, γνώμη μου είναι ότι σε αυτά τα χρήματα είναι αν όχι η καλύτερη αγορά, τότε σίγουρα από τις καλύτερες.

Είπα να ξαναβάλω τον οδηγό ενημερωμένο, για να μην μπερδευτεί κανείς με την παλιά έκδοση

1.Κατεβάζουμε τα

MTK6577 USB drivers: http://www.mediafire.com/?2sf30pboet4qvov

SP Flash Tool v3.1224.01: http://www.mediafire.com/?h68v8yhhtci8h0e

V970 CWM Recovery V6.0.1.2: http://d-h.st/Vgt

V3.1MOD (27-12-2012): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30786851 Πατώντας στο «Version history (including download links):» το «Show»

2.Ανοίγουμε το αρχείο με τους Drivers, και τρέχουμε το κατάλληλο installdrivers (για 32 ή 64bit λειτουργικό).

3.Αποσυμπιέζουμε το SP Flash Tool σ έναν φάκελο.

4.Αποσυμπιέζουμε το V970 CWM Recovery V6.0.1.2.7z σ έναν φάκελο

5.Αποσυμπιέζουμε το V970 Android 4.0.4 V3.1MOD by ΒΜ.7z και αποθηκεύουμε το update_ICS_V970_V3.1MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

6.Τρέχουμε το Flash_tool.exe. Πατάμε το Scatter-loading και βρίσκουμε το MT6577_Android_scatter_emmc.txt στο φάκελο ZTE V970 CWM Recovery V6.0.1.2

7.Πατάμε το κουμπί Download πάνω. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί πατάμε Ναι.

8.Με το κινητό κλειστό, βγάζουμε τη μπαταρία. Συνδέουμε το καλώδιο USB σε μια κεντρική θύρα του υπολογιστή (όχι από HUB).

9.Μετά συνδεουμε το USB στο κινητό, και βάζουμε αμέσως τη μπαταρία. To flashάρισμα του CWM Recovery Menu αρχίζει. Μόλις βγήκε το παραθυράκι Download OK με τον πράσινο κύκλο, έχει τελειώσει.

10.Βγάζουμε το καλώδιο απ το κινητό. Κρατώντας πατημένο το κουμπί αύξησης της εντασης ήχου (Volume +) ανοίγουμε το κινητό. Θα εκκινήσει στο CWM Recovery Menu. Η περιήγηση γίνεται με τα πλήκτρα έντασης, και η επιλογή με το κουμπί Power.

11.Πηγαίνουμε στο "install zip from sdcard"->"choose zip from sdcard" βρίσκουμε το update_ICS_V970_V3.1MOD.zip και το επιλέγουμε.Θα ξεκινήσει ο AROMA Installer. Στον :AROMA installer συνιστάται να επιλέξετε Custom Install ώστε να παραμετροποιήσετε την εγκατάσταση της ROM.

12.Αφού ολοκληρώσετε την εγκατασταση, βγαίνετε στο κεντρικό μενού πατώντας τα GO BACK, κι επιλέγετε το reboot system now.

Προτείνω την αλλαγή του vm_dalvik_heapsize σε 80-90ΜΒ, έτσι το κινητό είναι πιο γρήγορο και smooth.

Εχω κολησει στο βημα 8. συνδεω το κινητο κανονικα απο usb και οχι απο hub , βαζω την μπαταρια, αλλα δεν γινεται τιποτα.

Εχω windows 8, μηπως φταιει αυτο?

Τι αλλο μπορω να κανω?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πόσο γρήγορα βάζεις τη μπαταρία? Μπορεί να είναι και αυτο. Επειδή μία φορά δεν την έβαλα αμέσως ( πέρασαν 3-4 δεύτερα) και δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησε να την βάλεις αμέσως. Αλλιώς αν είναι λόγω λειτουργικού...δεν ξέρω αν οι drivers κάνουν για 8αρια.

• The title was changed to ZTE V970