Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμεις το εχουμε το προβλημα που εχουμε ειδικους χαρακτήρες στη γλωσσα... βαλε το GoSMS pro που ειναι και free, θα στέλνεις και 160 χαρακτηρες αλλα και θα μπορεις να διαλεξεος απο πια καρτα θα στείλεις.. έτσι το έχω εγώ!! :) Πας Settings --> Send Settings --> Enable Local Support και μετα πας απο κάτω και διαλεγεις ελληνικα! Κλεισε το GoSMS τελειως μετα και ξανανοιξε το.. έτοιμος!!

το goSMS υποστηρίζει dual sim??

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμεις το εχουμε το προβλημα που εχουμε ειδικους χαρακτήρες στη γλωσσα... βαλε το GoSMS pro που ειναι και free, θα στέλνεις και 160 χαρακτηρες αλλα και θα μπορεις να διαλεξεος απο πια καρτα θα στείλεις.. έτσι το έχω εγώ!! :) Πας Settings --> Send Settings --> Enable Local Support και μετα πας απο κάτω και διαλεγεις ελληνικα! Κλεισε το GoSMS τελειως μετα και ξανανοιξε το.. έτοιμος!!

Ευχαριστώ φίλε Kendreou Ολα είναι όπως τα λες... 160 χαρακτήρες και επιλογή απο ποία sim θέλω.... Πολύ καλό :rolleyes:

Ναι κανονικά :D

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Παιδιά όντως το go keyboard

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb2tleWJvYXJkIl0.

πριν την αποστολή σε ρωτάει με ποια κάρτα θέλεις να στείλεις μήνυμα.

Vagosfron εννοείς το gosms.

Πολύ ενδιαφέρον! Δεν ειχα ασχοληθεί γιατί ειναι υπερβολικά βαριά εφαρμογή το gosms. Παρ όλ αυτά θα δω τι θα γίνει και με το μοντάρισμα της stock

Είναι λίγο βαρύ για πρόγραμμα sms αλλά το κινητό μας πετάει, δεν έχει πρόβλημα

Ερώτηση, υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που να κάνει print screen?

Edited by kandreou

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Είναι λίγο βαρύ για πρόγραμμα sms αλλά το κινητό μας πετάει, δεν έχει πρόβλημα

Ερώτηση, υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που να κάνει print screen?

Εγώ έχω 512ΜΒ RAM όμως οπότε τ αποκλείω:p Ευτυχώς δεν πολυστέλνω μεγάλα sms.

Η μόνη εφαρμογή που τραβάει σωστά screenshot στα mediatek είναι η http://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.screen.pro1

έχει κολλήσει το θέμα με τη fastcardtech, δεν μπορούν να εντοπίσουν τη πληρωμή μου από εδώ και δύο μέρες και όλο το ψάχνουν το ψάχνουν...μόλις τους έρθει το dispute όμως θα τα βρουν όλα...
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

έχει κολλήσει το θέμα με τη fastcardtech, δεν μπορούν να εντοπίσουν τη πληρωμή μου από εδώ και δύο μέρες και όλο το ψάχνουν το ψάχνουν...μόλις τους έρθει το dispute όμως θα τα βρουν όλα...

ε? με paypal δεν πλήρωσες?

Παιδιά,καλησπέρα. Παρήγγειλα την συσκευή,πριν λίγες μέρες να μου έρθει με DHL.Σήμερα με πήραν τηλ. από DHL και μου είπαν ότι το δέμα έχει κρατηθεί για εκτελωνισμό.Θέλουν απόδειξη από paypal κτλ.

Ξέρεις κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? και πόσο θα μου έρθει πάνω κάτω?

Ευχαριστώ

Παιδιά,καλησπέρα. Παρήγγειλα την συσκευή,πριν λίγες μέρες να μου έρθει με DHL.Σήμερα με πήραν τηλ. από DHL και μου είπαν ότι το δέμα έχει κρατηθεί για εκτελωνισμό.Θέλουν απόδειξη από paypal κτλ.

Ξέρεις κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? και πόσο θα μου έρθει πάνω κάτω?

Ευχαριστώ

DHL? έκανες πατάτα. υπολόγισε κάνα 80άρι ευρώ τουλάχιστον...

Ευχαριστώ

Θα σε στεναχωρήσω... ή DHL είναι μεγάλο "όχι" για αγορές εκτός ευρώπης, γιατί θα βγάλουν καλό μεροκαματάκι οι εκτελωνιστές τους στην πλάτη σου.

Αυτό που σου συνιστώ είναι να πάρεις μια βαθιά ανάσα, να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και να πας στο αεροδρόμιο να κάνεις μόνος σου την όλη την διαδικασία, γιατί η DHL θα σε χαρατσώσει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Μπορεί να είσαι τυχερός και να το περάσεις χωρίς να πληρώσεις, βλέποντάς σε σαν ιδιώτη οι τελωνειακοί.

Οπότε για μένα πάρε τηλ. την DHL και πες τους που να πάω να το τακτοποιήσω εγω και δεν θέλω να κανουν την δουλειά οι εκτελωνιστές σας.

Άμα του βγάλουν μόνο 80 να λέει πάλι καλά κατά την άποψή μου!!!!

Εντιτ.....

Επίσης με την καμία μην τους δώσεις την πληρωμή σου στο paypal. Δεν έχω πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ θα πεις, είναι δώρο.

Απ'ότι είπαν τα παιδιά, οι Κινέζοι ξέρουν το παραμύθι και δηλώνουν μικρές αξίες και το δηλώνουν σαν δώρο.

Ο νόμος λέει οι ιδιώτες για αξίες κάτω από 100 δολάρια δεν πληρώνουν τελωνείο... ή κάτι άκουσα τελευταία ότι το φίξαραν στα 5 ευρώ.

Edited by Mpampoulas

Αφού το κράτησαν τελωνείο,σημαίνει ότι σίγουρα θα πληρώσω είτε το κάνω με DHL είτε μόνος μου?! δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται! Την πάτησα άσχημα!

Αφού το κράτησαν τελωνείο,σημαίνει ότι σίγουρα θα πληρώσω είτε το κάνω με DHL είτε μόνος μου?! δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται! Την πάτησα άσχημα!

πρέπει να ψαχνόμαστε πριν κάνουμε τέτοια κινηση...πηγαίνοντας ο ίδιος, γλιτώνεις μονο την προμήθεια υπαλλήλου. έξοδα αποθήκευσης, δασμους, φπα, προμήθεια dhl κλπ τα πληρώνεις, και θα βγουν περίπου 80€

ε? με paypal δεν πλήρωσες?

ναι paypal αλλά ακόμη τίποτα

USχχχχχ11653524 2013-01-16 02:35:00 € 127.78 Confirmed,Unpaid,Unshipped Confirmed

θα πάρω την DHL να δω τι γίνεται και θα αποφασίσω.Σας ευχαριστώ πάντως

Αν κάνεις τελικά μόνος σου τον εκτελωνισμό, θα σου πούνε λογικά στο τελωνείο λίγο πρίν πάρεις το δέμα ( αφού θα έχεις περάσει από τα γραφεία που πρέπει) οτι και καλά αυτό το κινητό αποκλείεται να κάνει 20$ μόνο και φαφαριες. Μη ψαρώσεις. Έτσι μου έκαναν και μένα με μία οθόνη αυτοκ/του και τους είπα αν ήθελαν να μπαίναμε ιντερνετ να τους έβρισκα ακόμη πιο φθηνή. Είναι άσχετοι! Και είναι αυτοί που αυθαίρετα καθορίζουν την αξία των αγαθών που αγοράζονται εκτός Ε.Ε....ότι να'ναι...

Μόνος μου θα το κάνω. Δεν παίζει να πληρώσω κι'άλλο την DHL.Έλεος,πήρα τηλ τα κεντρικά και μου είπαν ότι ΜΟΝΟ η αμοιβή του εκτελωνιστή είναι 101ε.

Εκεί που κολλάω είναι αυτό που λες. Δηλαδή τι θα γίνει αν δεν θα δείξω απόδειξη paypal.Πως θα βγεί η τελική τιμή που θα πληρώσω?

ναι paypal αλλά ακόμη τίποτα

USχχχχχ11653524 2013-01-16 02:35:00 € 127.78 Confirmed,Unpaid,Unshipped Confirmed

στο paypal βλέπεις την πληρωμή? σίγουρα έγινε? Η διαδικασία γίνεται αυτόματα απ το site, οπότε κάτι πήγε στραβά με το paypal. μήπως δεν έχεις verified paypal λογαριασμό?

στο paypal βλέπεις την πληρωμή? σίγουρα έγινε? Η διαδικασία γίνεται αυτόματα απ το site, οπότε κάτι πήγε στραβά με το paypal. μήπως δεν έχεις verified paypal λογαριασμό?

Account Type: Personal Upgrade

Status: Verified

PayPal balance: €0.00 EUR

Ναι πήγε στραβά στο site, έπρεπε να φτιάξω μια νέα παραγγελία και όχι να ξαναπληρώσω μια παλια...

Business Name:

fastcardtech (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)

Email:

Complaint @ fastcardtech

Total amount:

-€ΧΧΧ.78 EUR

Fee amount:

€0.00 EUR

Net amount:

-€ΧΧΧ.78 EUR

Item amount:

€ΧΧΧ.78 EUR

Sales Tax:

€0.00 EUR

Shipping:

€0.00 EUR

Handling:

€0.00 EUR

Quantity:

1

Item Title:

USxxxx11653524

Date:

Jan 16, 2013

Time:

12:36:52 PST

Status:

Completed

Edited by leasedline

Μόνος μου θα το κάνω. Δεν παίζει να πληρώσω κι'άλλο την DHL.Έλεος,πήρα τηλ τα κεντρικά και μου είπαν ότι ΜΟΝΟ η αμοιβή του εκτελωνιστή είναι 101ε.

Εκεί που κολλάω είναι αυτό που λες. Δηλαδή τι θα γίνει αν δεν θα δείξω απόδειξη paypal.Πως θα βγεί η τελική τιμή που θα πληρώσω?

Εγώ είχα συνεννοηθεί με τον κινέζο και μου είχε στείλει μούφα απόδειξη με μειωμένη τιμή. Αλλά δεν ήταν paypal. Εκεί όντως μου ζήτησαν paypal, αλλά τους τα μάσησα λιγάκι, τους είπα ότι έχω σβήσει τα email μου. Λίγο από δω λίγο απο κει, πέταξα οτι είμαι από Τρίκαλα και έτυχε μία από εκεί να έχει πάει στο Μύλο των Ξωτικών και αρχίσανε να με ρωτάνε γι'αυτό, ενώ ταυτόχρονα προωθούσαν τον εκτελωνισμό μου. Είναι πως θα τους πετύχεις και πως θα κόψουν τη φάτσα σου. Μιλάμε για επιστήμονες τώρα έτσι???? Όσο για το τελικό ποσό δεν γνωρίζω τις κλίμακες που χρησιμοποιούν ( αν χρησιμοποιούν).

Εγώ είχα συνεννοηθεί με τον κινέζο και μου είχε στείλει μούφα απόδειξη με μειωμένη τιμή. Αλλά δεν ήταν paypal. Εκεί όντως μου ζήτησαν paypal, αλλά τους τα μάσησα λιγάκι, τους είπα ότι έχω σβήσει τα email μου. Λίγο από δω λίγο απο κει, πέταξα οτι είμαι από Τρίκαλα και έτυχε μία από εκεί να έχει πάει στο Μύλο των Ξωτικών και αρχίσανε να με ρωτάνε γι'αυτό, ενώ ταυτόχρονα προωθούσαν τον εκτελωνισμό μου. Είναι πως θα τους πετύχεις και πως θα κόψουν τη φάτσα σου. Μιλάμε για επιστήμονες τώρα έτσι???? Όσο για το τελικό ποσό δεν γνωρίζω τις κλίμακες που χρησιμοποιούν ( αν χρησιμοποιούν).

Κατάλαβα! θα τους τα ακουμπήσω κανονικά.

Σ'ευχαριστώ

Κατάλαβα! θα τους τα ακουμπήσω κανονικά.

Σ'ευχαριστώ

Παίξ'το τρελίτσα και χαζός...πιστεύω είναι η μόνη σου ελπίδα.

• The title was changed to ZTE V970