aggeloszog Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τι εννοεις για το vondroid? τι λενε δηλαδη? Επειδη εκατσα διαβασα της πρωτες 30-40 σελιδες μπορεις να μου πεις γιατι εκανες το claim στο paypal για να παρεις λευτα πισω? :p Στο vondroid πολλοι αναφερουν οτι χωρις προτεκτορ τους εκανε γρατουνιες μεα σε λιγες μερες...Μετα ενας αλλος το μαμ**ει το κινητο με κοπτηρακι που καιει και η οθονη δεν παθαινει τιποτα... Φίλε αν δεν πέρασε το οριο 45 μερες να κανεις dispute οπωσδηποτε..ξεκινάς με dispute, ζητας καποια δολλάρια πίσω, γράφεις και για ποιο λόγο (ολα τα γνωστα προβληματα να γράψεις, 1)ανοιγοκλεισιμο οθονης, 2)οτι να ναι ενδειξη μπαταριας, 3)paid apps, συμπερασματικα πες οτι δεν δουλευει OUT OF THE BOX)....αρχικα θα σου προτείνουν 15 δολλάρια, μετα θα μειώσεις κι εσυ την αρχικη σου απαίτηση και θα πεις 35πχ....μετα θα σου πουν οτι πανω απο 20 δεν γίνεται.....Ε και εκει θα κάνεις escalate to claim και θα ζητησεις αυτα που επιθυμεις...εγω δεν το τράβηξα πολυ, ζητησα 25, ισως με λιγο ρισκο να επαιρνα και 40, ποιος ξερει... ps: αν δεις οτι δεν υπαρχει επικοινωνια και δεν απαντάνε, να πας σε claim σχετικα συντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Στο vondroid πολλοι αναφερουν οτι χωρις προτεκτορ τους εκανε γρατουνιες μεα σε λιγες μερες...Μετα ενας αλλος το μαμ**ει το κινητο με κοπτηρακι που καιει και η οθονη δεν παθαινει τιποτα... Φίλε αν δεν πέρασε το οριο 45 μερες να κανεις dispute οπωσδηποτε..ξεκινάς με dispute, ζητας καποια δολλάρια πίσω, γράφεις και για ποιο λόγο (ολα τα γνωστα προβληματα να γράψεις, 1)ανοιγοκλεισιμο οθονης, 2)οτι να ναι ενδειξη μπαταριας, 3)paid apps, συμπερασματικα πες οτι δεν δουλευει OUT OF THE BOX)....αρχικα θα σου προτείνουν 15 δολλάρια, μετα θα μειώσεις κι εσυ την αρχικη σου απαίτηση και θα πεις 35πχ....μετα θα σου πουν οτι πανω απο 20 δεν γίνεται.....Ε και εκει θα κάνεις escalate to claim και θα ζητησεις αυτα που επιθυμεις...εγω δεν το τράβηξα πολυ, ζητησα 25, ισως με λιγο ρισκο να επαιρνα και 40, ποιος ξερει... ps: αν δεις οτι δεν υπαρχει επικοινωνια και δεν απαντάνε, να πας σε claim σχετικα συντομα.. Αραξε , σιγα μην το αγοραζα με αυτα που βλεπω :) χαχα σε διαγωνισμο το κερδισα :p Απλως ρωτησα για τα προβληματα. Καταλαβα και εμενα τα εχει αυτα τα προβληματα με αναβαθμιση ψιλο εστρωσαν, απλα επειδη εχω ηδη ενα Xiaomi Hongmi (ΕΓΓΥΗΣΗ :P) θελω να το πουλησω αυτο, αλλα με τοσα προβλημα που να το δωσω γαμ*το :p Θα με κραζει οποιος το παρει... Αυτο θελει παιδεμα με ROMS κτλ . Κ θελω να βρω την καλυτερη ROM χωρις προβληματα και τα λοιπα ωστε να την εγκαταστασω και να το πουλησω, εχεις κατι στο νου σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 http://vondroid.com/threads/jb-4-1-1-jellykat-newman-n2-00-18-firmware.18641/#.U3BjCnrRpAg Κοιτά έβαλα αυτή γιατί έχει λιγα παραπανω apps αλλά διάβασα κ καλα λόγια. Όπως κάτσει στον καθένα είναι. Για την ωρα παει καλά. Έχω βρε κ έκδοση απο CyanogenMod αλλά παιζει μονο Αγγλικά κ Ρωσικά. Γι'αυτο Ρώτησα για γλώσσα πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) http://vondroid.com/threads/jb-4-1-1-jellykat-newman-n2-00-18-firmware.18641/#.U3BjCnrRpAg Κοιτά έβαλα αυτή γιατί έχει λιγα παραπανω apps αλλά διάβασα κ καλα λόγια. Όπως κάτσει στον καθένα είναι. Για την ωρα παει καλά. Έχω βρε κ έκδοση απο CyanogenMod αλλά παιζει μονο Αγγλικά κ Ρωσικά. Γι'αυτο Ρώτησα για γλώσσα πιο πριν. The most important matter is to upgrade your Software BP to 00.18 firmware. Διαβασα αυτο στο Jellykat, Πως θα τ κανω αυτο? εμενα η Digma ειναι 00.13? Και στο Build test γραφει: Αριθμος Εκδοσης: C8690_4.1_00.13 Software Version BP C8690_4.1_Linx_00.10 Edited May 12, 2014 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 The most important matter is to upgrade your Software BP to 00.18 firmware. Διαβασα αυτο στο Jellykat, Πως θα τ κανω αυτο? εμενα η Digma ειναι 00.13? Και στο Build test γραφει: Αριθμος Εκδοσης: C8690_4.1_00.13 Software Version BP C8690_4.1_Linx_00.10 Διάβασε λίγο καλυτερα εκεί μέσα στα έχει όλα για να κατεβάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αραξε , σιγα μην το αγοραζα με αυτα που βλεπω :) χαχα σε διαγωνισμο το κερδισα :p Απλως ρωτησα για τα προβληματα. Καταλαβα και εμενα τα εχει αυτα τα προβληματα με αναβαθμιση ψιλο εστρωσαν, απλα επειδη εχω ηδη ενα Xiaomi Hongmi (ΕΓΓΥΗΣΗ :P) θελω να το πουλησω αυτο, αλλα με τοσα προβλημα που να το δωσω γαμ*το :p Θα με κραζει οποιος το παρει... Αυτο θελει παιδεμα με ROMS κτλ . Κ θελω να βρω την καλυτερη ROM χωρις προβληματα και τα λοιπα ωστε να την εγκαταστασω και να το πουλησω, εχεις κατι στο νου σου ? Αν δε θες να το κρατήσεις μπορείς να το πουλήσεις...Σιγουρα εδω μεσα καποιος θα το θέλει...Ενα 70ρικο το πιανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αν δε θες να το κρατήσεις μπορείς να το πουλήσεις...Σιγουρα εδω μεσα καποιος θα το θέλει...Ενα 70ρικο το πιανεις... Πιο κατω απο την τιμη που θα το παρεις απο Κινα καινουργιο το κινητο? :p Γιατι και αυτο καινουργιο ειναι. Αμεσα διαθεσιμο, γλυτωνεις τελωνειο (αν εισια ατυχος ποτε και σου κατσει), Επισης νομιζω οτι ολα τα κομματια με τα 100$ εχουνε εξαφανιστει sold out Ειναι στο Panda :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 εχουν μπει αγγελιες στα 80 και ειναι απουλητα... τι να πω. προσπαθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 εχουν μπει αγγελιες στα 80 και ειναι απουλητα... τι να πω. προσπαθησε. Sorry Που βγαινουμε λιγο Off, αλλα εχει καπου στο φορουμ Αγγελιες? Γιατι δεν το βρισκω, υπαρχει καποιο Νημα εδω περα για Αγγελιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Πιο κατω απο την τιμη που θα το παρεις απο Κινα καινουργιο το κινητο? :p Γιατι και αυτο καινουργιο ειναι. Αμεσα διαθεσιμο, γλυτωνεις τελωνειο (αν εισια ατυχος ποτε και σου κατσει), Επισης νομιζω οτι ολα τα κομματια με τα 100$ εχουνε εξαφανιστει sold out Ειναι στο Panda :p ναι φιλε αλλα εμενα πχ μου βγηκε 54...οσοι ψαχνονται μπορουν μεσω paypal να ριξουν κι αλλο το κοστος..με 70 πουλας ανετα...για παραπάνω προσπαθησε..κινηταρα ειναι παντως.. edit: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5597-4-5-9-UNOF-Newman-N2-miuiandroid-com/#description Edited May 12, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια αν θελετε ας γραφει ο καθενας τα εξης: 1)firmware 2)rom 3)εντυπωσεις απο μπαταρια για να καταληξουμε καπου και εμεις οι αναποφασιστοι (αλλα με τα προβληματα της μπαταριας να παραμενουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Sorry Που βγαινουμε λιγο Off, αλλα εχει καπου στο φορουμ Αγγελιες? Γιατι δεν το βρισκω, υπαρχει καποιο Νημα εδω περα για Αγγελιες? Πρεπει να φτασεις τα 150 μηνυματα για να μπορεις να το δεις.Βαλτο στο insomnia. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια αν θελετε ας γραφει ο καθενας τα εξης: 1)firmware 2)rom 3)εντυπωσεις απο μπαταρια για να καταληξουμε καπου και εμεις οι αναποφασιστοι (αλλα με τα προβληματα της μπαταριας να παραμενουν) Xperia Joy ICS..Μπαταρία μια χαρα απλά δεν εχω κανενα μετρο συγκρισης γιατι ειναι η πρωτη ρομ που εβαλα BUGS: κανένα (μονο κρασάρει η εφαρμογη 'ρυθμισεις' οταν παταω να δω τον αποθηκευτικο χωρο)...θα ζησω με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Ρε παιδια εβαλα την Newman N2 - Google Edition v2.9.4 και στο πρωτο boot μου βγαζει την μπαταρια -6% (ΜΕΙΟΝΝΝ :Ο) Εκανα ρεσταρτ παλι τα ιδια... Τι φαση? Ο_Ο παω να ανοιξω την καμερα και λεει Low power xD EDIT: Εβγαλα κανα τεταρτο την μπαταρια και την ξανα εβαλα ολα οκ 70% :P . Edited May 12, 2014 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Xperia Joy ICS..Μπαταρία μια χαρα απλά δεν εχω κανενα μετρο συγκρισης γιατι ειναι η πρωτη ρομ που εβαλα BUGS: κανένα (μονο κρασάρει η εφαρμογη 'ρυθμισεις' οταν παταω να δω τον αποθηκευτικο χωρο)...θα ζησω με αυτο Την απλή ή την new Xperia joy ics by Alfa? Η new που χρησιμοποιώ έχει σαν πρόβλημα την έλλειψη fm radio που δεν με ενδιαφέρει, έλλειψη ρολογιού με ξυπνητήρι που διορθώνεται και χάσιμο των επαφών που αποθηκευονται στο τηλέφωνο σε κάθε restart και μου σπάει τα νεύρα γιατί δεν θέλω οι επαφές μου να είναι στο Google Η μπαταρια είναι άψογη όπως και η φόρτιση Edited May 12, 2014 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Την απλή ή την new Xperia joy ics by Alfa? Η new που χρησιμοποιώ έχει σαν πρόβλημα την έλλειψη fm radio που δεν με ενδιαφέρει, έλλειψη ρολογιού με ξυπνητήρι που διορθώνεται και χάσιμο των επαφών που αποθηκευονται στο τηλέφωνο σε κάθε restart και μου σπάει τα νεύρα γιατί δεν θέλω οι επαφές μου να είναι στο Google Η μπαταρια είναι άψογη όπως και η φόρτιση αυτη που αναφερεις εχω κι εγω...οι επαφες γιατι δε θελεις να ειναι στο google?ΕΙναι ορατες και σε κανεναν άλλο? Το ραδιο ειναι το μονο ελάττωμα αλλα επισης θα μαθουμε να ζουμε χωρις αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 αυτη που αναφερεις εχω κι εγω...οι επαφες γιατι δε θελεις να ειναι στο google?ΕΙναι ορατες και σε κανεναν άλλο? Το ραδιο ειναι το μονο ελάττωμα αλλα επισης θα μαθουμε να ζουμε χωρις αυτο.. Δεν τις βλέπει κανείς απλά είναι κόλλημα μου. Και κάτι ακόμα πολυ σημαντικο. Το κινητό δεν ζεσταίνεται και η μπαταρία δείχνει status good. Όσοι έχετε την 0.13 (η άλλη jb rom ) καλέστε το *#628*# και κάντε κλικ στο battery test να δείτε τι βγάζει στο battery status. Όσοι είστε με ics rom πατήστε *#66*# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπέρα, πέρασα και εγώ την xperia. ευχαριστώ για τον οδηγο. μερικές ερωτήσεις . 1. o facebook λογαριασμος δεν συγχρονιζεται ... δεν θυμαμαι αν ειναι προβλημα της ics. τι μπορουμε να κάνουμε? 2. στη σελιδα http://vondroid.com/threads/collection-how-tos-noob-friendly.10478/#.U24Gjihb4TM έχει στο ββημα 9.1 και 9.5 καποιες διαδικασιες για camera . τις κάνουμε ? 3. στο 9.7 στην ιδια σελίδα έχει πάλι για το gps 4. καποιες εφαρμογές όπως εορτολογιο και insomnia δεν μου τις έκανε εγκατάσταση. εχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? κανείς έχει καμιά ιδέα? Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν τις βλέπει κανείς απλά είναι κόλλημα μου. Και κάτι ακόμα πολυ σημαντικο. Το κινητό δεν ζεσταίνεται και η μπαταρία δείχνει status good. Όσοι έχετε την 0.13 (η άλλη jb rom ) καλέστε το *#628*# και κάντε κλικ στο battery test να δείτε τι βγάζει στο battery status. Όσοι είστε με ics rom πατήστε *#66*# Discharging γράφει , τι έπρεπε να γράφει? Στο battery result γράφει fail . Δεν έχω φορτιστή επάνω. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Πως κάνουμε backup το kernel ? Έλα ντε.... Σίγουρα όχι με cwm. Από ότι διάβασα με κάτι εργαλεία μέσω Linux δίνοντας adb εντολές μπορείς να τραβήξεις τον kernel από μια rom που έχεις σε αρχείο zip αλλά backup δεν έχω βρει. Όπως επίσης δεν έχω βρει την 0.10 και 0.11 rom που μας ήρθαν τα κινητα Discharging γράφει , τι έπρεπε να γράφει? Στο battery result γράφει fail . Δεν έχω φορτιστή επάνω. Sorry, το έβλεπα στα ελληνικά και γράφει σε 2 σημεία "κατάσταση μπαταριας" Στα αγγλικά το έχει ως battery health και εμένα με την 0.13 έγραφε unknown και δεν μου έτρεχε το antutu battery test, ενώ με την xXperia γράφει good. καλησπέρα, πέρασα και εγώ την xperia. ευχαριστώ για τον οδηγο. μερικές ερωτήσεις . 1. o facebook λογαριασμος δεν συγχρονιζεται ... δεν θυμαμαι αν ειναι προβλημα της ics. τι μπορουμε να κάνουμε? 2. στη σελιδα http://vondroid.com/threads/collection-how-tos-noob-friendly.10478/#.U24Gjihb4TM έχει στο ββημα 9.1 και 9.5 καποιες διαδικασιες για camera . τις κάνουμε ? 3. στο 9.7 στην ιδια σελίδα έχει πάλι για το gps 4. καποιες εφαρμογές όπως εορτολογιο και insomnia δεν μου τις έκανε εγκατάσταση. εχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? 1 και 4 θα τα δοκιμασω Το βήμα 9.1 το κάνεις εάν δεν ανοίγει η κάμερα και το 9.5 εάν δεν εστιάζει όταν μισό πατάς το hardware κουμπί. Το 9.7 εάν δεν κλειδώνει γρήγορα Δορυφόρους που μπορείς να το τσεκάρεις με το gps test Και κάτι ακόμα σε σχέση με τις επαφές στην xperia. Επέλεξα να αποθηκευονται στο google αλλά στον συγχρονισμό επέλεξα να μην συγχρονίζει τις επαφές. Έτσι και δεν χάνονται και δεν αποθηκευονται και στο google Edited May 13, 2014 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaphod Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 παιδια επεσα στη παγιδα το αγορασα κι εγω , το κινητο απλα δεν λειτουργει δεν εχει δικτυο ζηταει συνεχεια κωδικο σιμ συν τα προβληματα της μπαταριας επειδη ειμαι ασχετος και οσα διαβασα δεν τα πολυκαταλαβαινω τελικα αξιζει κανεις να ασχοληθει η παει για πεταμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 παιδια επεσα στη παγιδα το αγορασα κι εγω , το κινητο απλα δεν λειτουργει δεν εχει δικτυο ζηταει συνεχεια κωδικο σιμ συν τα προβληματα της μπαταριας επειδη ειμαι ασχετος και οσα διαβασα δεν τα πολυκαταλαβαινω τελικα αξιζει κανεις να ασχοληθει η παει για πεταμα; Αν είναι να το πετάξεις, δωστο σε μένα. :lol: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaphod Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τι να πω ρε φιλε μου δεν εχω ιδεα απο κινητα ουτε καταλαβαινω τις προχωρημενες συζητησεις εδω, ξερω πως δεν εχω τηλεφωνο αν μπορει καποιος να βοηθησει κριμα πεταμενα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τι να πω ρε φιλε μου δεν εχω ιδεα απο κινητα ουτε καταλαβαινω τις προχωρημενες συζητησεις εδω, ξερω πως δεν εχω τηλεφωνο αν μπορει καποιος να βοηθησει κριμα πεταμενα λεφτα Έχει έναν οδηγό στην πρώτη σελίδα... Αν καταφέρεις να τον ακολουθήσεις νομίζω ότι το τηλέφωνο γίνεται ικανοποιητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaphod Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ευχαριστω φιλε προσωπικα δεν θα μπορεσω θα το δωσω σε καποιον που ξερει κι ο θεος βοηθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts