Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι, αλλα δεν θα έπρεπε να το βγάζει απλα στιγμιαία?

Αυτό μου εβγαζε και εμένα και επειδή είμαι άσχετος με το θέμα το θεώρησα φυσιολογικό.

Πάντως σε αυτή την οθόνη σύνδεσα το κινητό στο PC και πέρασα drivers στο PC, unlocked bootloader και cwm

καινούργια προσφορά 20 usd + 1 μπαταρία.. αλλα μου λένε να κάνω cancel το claim πρώτα.. τι λέτε;

Απο pandawill? ΕΚΑΝΕΣ αμεσως claim; Εγω ειμαι dispute 2 μερες και καμια απαντηση. Να κανω claim;

Τα παζαρια γινονται στο παυπαλ Η μεσω μειλ;

μου ήρθε το τηλέφωνο σήμερα, με ημερομηνία παραγγελιας 22/4. Υπαρχει ένα πρόβλημα: Πατάω volume- και power button για να μπω σε bootloader mode, αλλα μου κολλάει στην μαυρη οθόνη με τα ασπρα γραμματα. Καμια λύση?

ο bootloader έτσι είναι, αυτή την επιλογή τη χρησιμοποιείς μόνο για να περάσεις drivers στο pc

για recovery πατάς volume+ και power button

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρατήρησα το εξής. Έκανα τα 4 wipe αλλά δε προχώρησα στην εγκατάσταση γιατί είχα τη κάρτα στο άλλο κινητό.

Το άφησα κλειστό και τα 4 πλήκτρα είχαν φως!!

Το είχα ξαναδεί αλλά νόμιζα ότι ήταν θέμα της ROM όταν κλείδωνα την οθόνη απλά!

Καλήμερα,πριν βγει ο οδηγός εγκατάστασης κ τι θα περάσουμε ειχα δοκιμάσει μερικές άσχετες rom.

Χθες τέλος έκανα εγκατάσταση και την 00.13 όπως αναφέρθηκε στο #754 και πάει καλά.

Πριν δοκιμάσω και τον προτεινόμενο οδηγό ηθελα να μαθω κατι,απο τις πρωτες δοκιμες σε αλλαγες rom καθε εκκίνηση η οθονη μου βγαζει περιεργες γραμες σαν να ειναι χαλασμενη.:(

Μετα ολα καλα.Αυτο διορθώνετε?

Μηπως πρεπει να περασω αυτη της μανας του πρωτα και μετα να συνεχισω στα υπολοιπα?

Δεν κράτησα backup για να την επαναφερω αν χρειαστεί,υπαρχει καπου να την κατεβασω?:(

ο bootloader έτσι είναι, αυτή την επιλογή τη χρησιμοποιείς μόνο για να περάσεις drivers στο pc

για recovery πατάς volume+ και power button

Από όσο κατάλαβα ανοίγεις το κινητό σε κατασταση bootloader για να περάσεις drivers στο pc αλλα όχι μόνο για αυτό. Πέρνας τους drivers στο pc ώστε μετά να ξανα-ανοίξεις το κινητο σε κατάσταση bootloader και να φλασαρεις τον ξεκλείδωτο bootloader (απαραίτητος για εγκατασταση custom ROM) και για να φλασάρεις και το CWM (απο έδω γίνεται η εγκατάσταση της ROM).

Το αναφέρω για να μην μπερδευτεί κανείς με αυτό που εγραψες για τον booloader.

Καλήμερα,πριν βγει ο οδηγός εγκατάστασης κ τι θα περάσουμε ειχα δοκιμάσει μερικές άσχετες rom.

Χθες τέλος έκανα εγκατάσταση και την 00.13 όπως αναφέρθηκε στο #754 και πάει καλά.

Πριν δοκιμάσω και τον προτεινόμενο οδηγό ηθελα να μαθω κατι,απο τις πρωτες δοκιμες σε αλλαγες rom καθε εκκίνηση η οθονη μου βγαζει περιεργες γραμες σαν να ειναι χαλασμενη.:(

Μετα ολα καλα.Αυτο διορθώνετε?

Μηπως πρεπει να περασω αυτη της μανας του πρωτα και μετα να συνεχισω στα υπολοιπα?

Δεν κράτησα backup για να την επαναφερω αν χρειαστεί,υπαρχει καπου να την κατεβασω?:(

Απο αυτά που λες λογικα έχεις περάσει drivers σε pc, έχεις περάσει unlocked bootloader, και μαλλον και CWM για να πέρασες αλλες ROM.

O unlocked bootloader που περασες (είναι ο μονος που υπάρχει μάλλον) είναι για android 4.0, αλλα δουλευει και στο android 4.1 απλα βγάζει αυτες τις περιέργες γραμμές που βλέπεις κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό χωρίς να υπάρχει πρόβλημα όμως. Αν πχ περάσεις την ROM New Xperia-Joy-(ics by alfa) δεν θα βλέπεις αυτές τις γραμμες, ενώ αν περάσεις την JellyKat θα τις βλέπεις.

Οπότε δεν χρειάζεται να περάσεις την αρχική ROM, απλά κάνεις το βήμα 5 του οδηγού.

Μου εκανε πρόταση το antelife 15dollars για κάθε κινητό...Θα κάνω την αντιπρόταση μου αλλά, να το αφήσω dispute η να κάνω claim για να τελιώνουμε?

Μου εκανε πρόταση το antelife 15dollars για κάθε κινητό...Θα κάνω την αντιπρόταση μου αλλά, να το αφήσω dispute η να κάνω claim για να τελιώνουμε?

Γνωμη μου να τα πάρεις.

Κι εγω αναβαθμισα σήμερα σε claim. Για να δω τι θα μου προτείνουν απο το antelife.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Γνωμη μου να τα πάρεις.

Κι εγω αναβαθμισα σήμερα σε claim. Για να δω τι θα μου προτείνουν απο το antelife.

Εκανα αντιπρόταση 35 για το καθενα, λεγοντας τους οτι τα 15 δολλαρια δεν συμβαδιζουν με τα πολλά προβλήματα του κινητου.Βρε λες να χάσω και τα 15 που μου έδινε?

PS:claim δεν έκανα, αν η επόμενη απάντηση τους είναι κάτω απο 25usd θα κάνω..

Dear ***********,

We have issued you a refund in the amount of 50.00 USD for this claim

(20.00 to your bank card and 30.00 to your PayPal account). The refund will

be posted to your account within 3-5 business days.

-----------------------------------

Dear ***********,

πήρες ρε θηρίο 50 δολλάρια?????Στη μισή τιμη σου βγήκε!!Γιατί δεν μπήκαν ομως ολα στην κάρτα? Γίνεται να τα μεταφέρεις απο paypal σε καρτα ευκολα?

Dear ***********,

Είχες dispute ή claim ; από που ψώνισες ;

Οντως γιατί σπαστά? Και ολοκληρο μαγαζι δεν έχει ενα μικρό ποσό στο pp account του ωστε να επιστρέψει άμεσα τέτοιο ποσό κι όχι σε 3-5days?

> Σε κάθε περίπτωση, φυλάς τα ρούχα σου μέχρι τέλος, περιμένεις να ολοκληρωθούν τα refund, και μετά κλείνεις το dispute.

Edited by apVga

Δε ξερω αν θα μοιρασουν αλλα 50αρικα και επειδη ειδα σε αλλο παιδι του προτειναν απλα αν δε του κανει να το στειλει πισω, αν στο πουν αυτο μπορεις να αρνηθεις; αν οχι πληρωνουν τα μεταφορικα;

Dear ***********,

We have issued you a refund in the amount of 50.00 USD for this claim (20.00 to your bank card and 30.00 to your PayPal account). The refund will be posted to your account within 3-5 business days.

Τετοιου είδους επιστροφή, έγινε μόνο αν αντίστοιχα η πληρωμή είχε γίνει $20 από Πιστωτική και $30 από υπόλοιπο διαθέσιμο σε Paypal account (πχ από κάποια πώληση)

Ο gogetasjj4 μπορεί να το επιβεβαιώσει - αν όντως πλήρωσε έτσι, ΟΚ αλλιώς το mail είναι "fake"...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γι αυτό τόνισα να περιμένει να δει ολοκληρωμένες τις επιστροφές πριν κλείσει το dispute, κάτι μου βρωμάει.

Kαι πέρα από αυτό που λες, μήπως πήρε κιόλας 2 συσκευές και πληρώθηκαν με 2 διαφορετικούς τρόπους; αλλιώς...

Ρίξε λίγο φως στο μυστήριο gog :)

Edited by apVga

Όταν λες με LG camera , εννοείς ότι δεν είναι από το τηλέφωνο?

Αν είναι από το τηλέφωνο:

Το δικό μου στα 480p τραβάει με 40 fps και στα 720p και 1080p μόνο με 8 fps.

Τι κάνω λάθος?

*Βρήκα την LG kamera στο Play store.

Έβαλα και 10 Mbit στο video Bitrate και έβγαλε 25 fps.

Ναι συγγνώμη, έπρεπε να τονίσω ότι εννοούσα το app "LG Camera" :p

Δεν είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα ή είναι ιδέα μου?

Για όσους έβαλαν την xperia και τους λείπει το κλασσικο ρολόι με ξυπνητήρι μπορούν να βάλουν αυτό Clock ICS

Με το ράδιο δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν μου δουλεύει ούτε απο το τεστ που έχει στο κρυφο μενου που ανοίγει με *#66*#

Λοιπόν, το δικό μου έχει τα γνωστά προβλήματα (paid apps, battery, θερμοκρασια στο κατω μέρος) + ένα ακόμα: Σε random στιγμες, μου πεταει μυνημα οτι αποσυνδεθηκε η SIM και χρειαζεται επανεκκινηση. Τώρα, μετά την 7η-8η φορά που έγινε δεν μου την αναγνωριζει καθολου.....

Λοιπόν, το δικό μου έχει τα γνωστά προβλήματα (paid apps, battery, θερμοκρασια στο κατω μέρος) + ένα ακόμα: Σε random στιγμες, μου πεταει μυνημα οτι αποσυνδεθηκε η SIM και χρειαζεται επανεκκινηση. Τώρα, μετά την 7η-8η φορά που έγινε δεν μου την αναγνωριζει καθολου.....

ROM, Kernel???

παντως ο φορτιστης ειναι κ πολυ για τον :protest:

το οτι το περιστατικο που καηκε ο φορτιστης μελους του φορουμ οι χαβαλοι οι κινεζοι το αντιμετωπισαν 'οτι ελα μωρε' ειναι το λιγοτερο :tease:

εχω ηδη αναφερει το δικο μου προβλημα σε προηγουμενο ποστ(οτι μια φορτιζε μια σταματαγε,μια αναβε πρασινο μια κοκκινο λαμπακι)

συνδεω κ εγω το usb απο το παλιο κινητο(htc diamond) στο φορτιστη του Newman κ αρχιζω να το παρακολουθω

αφου περασε κανα 20λεπτο επιτυχους φορτισης το κοκκινο λαμπακι του φορτιστη αρχισε να τρεμοπαιζει, στην αρχη πιο σιγα μετα πιο εντονα

στιγμιαια γινεται αχνο πορτοκαλι,σαν να καηκε ενα πραγμα,κ ακουγα κ κατι πσιλοπεριεργους ηχους

ε... δεν αντεξα κ το εβγαλα απο την πριζα

τι να πω ΠΡΟΣΟΧΗ:!:

ασχετο αλλα σημερα που παρελαβα το 2ο κινητο μεσα ειχε κ κατι σαν λαμπακι που συνδεεται στο usb του φορτιστη(λογω οτι του εδωσα διχως να το βαλω στη πριζα δε γνωριζω αν οντως ειναι λαμπακι),το ειχε κ αλλος μεσα στο κουτι?

@panandreas αυτά που είχε πάνω του το κινητο, 00.13 εκδοση και 3.0.31 svn5320 kernel. Δεν έχω άλλο τηλέφωνο που να παίρνει microSIM ή άλλη MicroSIM για να διαπιστωσω ποιο απο τα 2 φταιει...

Ναι συγγνώμη, έπρεπε να τονίσω ότι εννοούσα το app "LG Camera" :p

Δεν είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα ή είναι ιδέα μου?

Ναι είναι πολύ καλύτερο.

παντως ο φορτιστης ειναι κ πολυ για τον :protest:

το οτι το περιστατικο που καηκε ο φορτιστης μελους του φορουμ οι χαβαλοι οι κινεζοι το αντιμετωπισαν 'οτι ελα μωρε' ειναι το λιγοτερο :tease:

εχω ηδη αναφερει το δικο μου προβλημα σε προηγουμενο ποστ(οτι μια φορτιζε μια σταματαγε,μια αναβε πρασινο μια κοκκινο λαμπακι)

συνδεω κ εγω το usb απο το παλιο κινητο(htc diamond) στο φορτιστη του Newman κ αρχιζω να το παρακολουθω

αφου περασε κανα 20λεπτο επιτυχους φορτισης το κοκκινο λαμπακι του φορτιστη αρχισε να τρεμοπαιζει, στην αρχη πιο σιγα μετα πιο εντονα

στιγμιαια γινεται αχνο πορτοκαλι,σαν να καηκε ενα πραγμα,κ ακουγα κ κατι πσιλοπεριεργους ηχους

ε... δεν αντεξα κ το εβγαλα απο την πριζα

τι να πω ΠΡΟΣΟΧΗ:!:

ασχετο αλλα σημερα που παρελαβα το 2ο κινητο μεσα ειχε κ κατι σαν λαμπακι που συνδεεται στο usb του φορτιστη(λογω οτι του εδωσα διχως να το βαλω στη πριζα δε γνωριζω αν οντως ειναι λαμπακι),το ειχε κ αλλος μεσα στο κουτι?

Δοκίμασε από usb υπολογιστή , είδα πολλά περίεργα από φορτιστές. Θα φορτίζει ποιό αργά αλλά το θεωρώ τον πλέον σίγουρο τρόπο.

Αυτό που βλέπω στο δικό μου είναι οτι δεν μπορεί να φορτισει την μπαταρία πάνω απο τα 4000 mAh με ευκολία, όταν είναι κλειστό τα καταφέρνει πιο εύκολα.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

εχω συνδεσει το καλωδιο του Newman στο φορτιστη του htc κ ολα καλα

βεβαια κ απο υπολογιστη ειναι μια σιγουρη λυση

ασχετο αλλα το usb δεν ειναι το κλασσικο mini usb αλλα το micro?

Να ρωτησω κατι παιδια. Την διαδικασια του πρωτου μυνηματος μπορουμε να την κανουμε εως το βημα 5 και σε αλλα κινητα, ή ειναι αποκλειστικα για το Ν2?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.