Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, εκατοντάδες άνθρωποι από δεκάδες χώρες δοκιμάζουν τα χίλια δυο και δεν έχουν βρει λύση ακόμα και αυτός έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας. :p

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, εκατοντάδες άνθρωποι από δεκάδες χώρες δοκιμάζουν τα χίλια δυο και δεν έχουν βρει λύση ακόμα και αυτός έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας. :p

Μπορει να ειναι υπαλληλος της Digma/Newsmy και να ηρθε για το 4ημερο Ελλαδα :)

Για το 10ήμερο προσφορών ήρθε, να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε τιμή χώμα :lol:

Λέτε να κάνει tour στις χώρες που πουλήθηκαν τα Ν2 και να τα φτιάχνει, αρχής γενομένης απο τη χώρα μας; :lol:

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μόλις παρέλεβα και εγώ από Pandawill (παραγγελία από 8/4). Πήγα και το ζήτησα με τον κωδικό αποστολής από το ταχυδρομείο, πριν μου στείλουν ειδοποιητήριο!

Εντυπωσιακά λιτή η συσκευασία, της οποίας η ταινία ασφαλείας ήταν κομμένη, προφανώς για να περάσουν το μαύρο καπάκι στη λευκή συσκευή.

Ξεκινάω την ενασχόληση. Είμαι πολύ ορεξάτος για πειράματα (χρόνο αρκετό δεν έχω), μετά το βαρετά τέλειο M7, που δεν έχω καν ρουτάρει.

Θα φάει η μύγα σίδερο! ;)

τώρα σοβαρά δεν εχουν βρει ή τροπος του λεγειν? Γιατι οι jellykat και google 2.9.4 νομίω οτι είναι άριστες, θέμα ειναι να καταφέρω να τις περάσω..

έχω βάλει την 0.13, δεν αναβοσβήνει πλέον η οθόνη αλλά μερικές φορές ανάβει το λεντακι κόκκινο σαν να έχω κάποιο μήνυμα ή αναπάντητη ενώ δεν έχω. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα; ξέρετε που μπορεί να οφείλεται?

Και σ` εμένα το ίδιο κάνει όταν πάω να ενεργοποιήσω την οθόνη .

Για να καταλάβω λιγο που βρισκόμαστε γιατί συντομα παραλαμβάνω:

Σχεδόν όλοι έχετε περασμένη την official 00.13 σωστα?Αυτή έχει βγει εδω και ένα χρόνο σωστα?

Προβληματα:1) οτι να ναι ενδειξη μπαταρίας, 2) προβλημα μόλις αγοράσεις κάποια εφαρμογή απο google play

Σωστα?

Στο Aliexpress αν χτυπησεις Newman n2 Rechargable battery bl-98 electroplax mobile phone σου βγάζει μπαταρία για το Ν2 με 8.5$, λέτε να κάνουμε δοκιμή;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

3)gps

4) lag (ακόμη και στο σκρολάρισμα, σε μενα τουλάχιστον)

5) υπερθέρμανση με το παραμικρό (που όταν πάει στο παρα...χοντρό, ε κάποια στιγμή θα σου στείλει την οθόνη αδιάβαστη, όπως έχει συμβεί σε αρκετούς σύμφωνα με τα διάφορα φόρουμ)

6) Α ναι, και ενός, του πέταξε φλόγα ο φορτιστής και του κατέβασε την ασφάλεια. :) Και ο εκπρόσωπος του panda στο άλλο θρεντ, του απάντησε "OMG, η μπαταρία του ΝΝ2 είναι τόσο επικίνδυνη! με τρόμαξες!" Θεούλης, τον ευχαριστώ για το απλόχερο πειστήριο προς όφελος του dispute μου, αν μου βγάλουν το λάδι. :lol:

...Σωστά.

7) υποκειμενική εκτίμηση: δεν ξέρω τι λένε άλλες κάμερες "σε αυτά τα λεφτά", αλλά προσωπικά την θεωρω κάτω του μετρίου, δεν το νιώθω με τα εύσημα που διαβάζω. Ή άντε, μετριότατη.

Edited by apVga

3)gps

4) lag (ακόμη και στο σκρολάρισμα, σε μενα τουλάχιστον)

5) υπερθέρμανση με το παραμικρό (που όταν πάει στο παρα...χοντρό, ε κάποια στιγμή θα σου στείλει την οθόνη αδιάβαστη, όπως έχει συμβεί σε αρκετούς σύμφωνα με τα διάφορα φόρουμ)

6) Α ναι, και ενός, του πέταξε φλόγα ο φορτιστής και του κατέβασε την ασφάλεια. :) Και ο εκπρόσωπος του panda στο άλλο θρεντ, του απάντησε "OMG, η μπαταρία του ΝΝ2 είναι τόσο επικίνδυνη! με τρόμαξες!" Θεούλης, τον ευχαριστώ για το απλόχερο πειστήριο προς όφελος του dispute μου, αν μου βγάλουν το λάδι. :lol:

...Σωστά.

7) υποκειμενική εκτίμηση: δεν ξέρω τι λένε άλλες κάμερες "σε αυτά τα λεφτά", αλλά προσωπικά την θεωρω κάτω του μετρίου, δεν το νιώθω με τα εύσημα που διαβάζω. Ή άντε, μετριότατη.

Τέλειαααα!Όσον αφορά το 2), μπορώ να περάσω ό,τι εφαρμογές θέλω, αλλά αν μια απαιτεί λεφτα, τότε το κινητο καπούτ?

Άλλη μια ερώτηση: επειδη δε βλέπω να διορθώνονται τα πράγματα, απο την άλλη όμως δε θελω να μπω στη διαδικασία να τα στείλω πίσω (2 πήρα ο μ*******), τι θα προτείνατε να κάνω ωστε να καταφέρω να πάρω μια μερική αποζημίωση (ας πουμε 20 δολλάρια/κινητο, =40$,)?

Αυτο με το λεντακι το κανει και σε μενα οταν ξεκλειδωνω(παταω το κουμπακι στο πλαι),οταν εχει μεινει καποια ωρα σε αδρανεια.

Επεισης φορτιζει κανονικα απλα κανει καποια σκαμπανευασματα.

Τωρα για το ζεσταμα που λετε ναι ζεσταινεται λιγο ομως ισα που το καταλαβαινεις.

Αντε να ερθει και η εξτρα μπαταρια για δοκιμη.

Η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται, το άτιμο...

Είναι νωρίς να πω πόσο ακόμα.

Πάντως, τα 50άρια, που έβλεπα στο SGS III με κάτι custom kernels δεν τα βλέπω (ακόμα)...

Τρέχει ψηφοφορία εδώ αν και κατά πόσο εiμαστε ευχαριστημένοι από το panda > http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390882

Oλοι εσεις (και εγω μαζι) που παραλαβαμε σαπιο τηλεφωνο απο το panda παμε να ριξουμε ενα μαυρο σε αυτη τη ψηφοφορια

Άλλη μια ερώτηση: επειδη δε βλέπω να διορθώνονται τα πράγματα, απο την άλλη όμως δε θελω να μπω στη διαδικασία να τα στείλω πίσω (2 πήρα ο μ*******), τι θα προτείνατε να κάνω ωστε να καταφέρω να πάρω μια μερική αποζημίωση (ας πουμε 20 δολλάρια/κινητο, =40$,)?

Κάνε ότι έκανε ο MovieGr, άνοιξε dispute στο pp και στις 2 επιλογές που σου δίνει, επέλεξε το μερικό refund και δήλωσε το -συνολικό- επιθυμητό ποσό επιστροφής. Κι επειδή δυστυχώς με τις π***** πρέπει να παίξεις στο ίδιο ταμπλό, εγώ θα έβαζα παραπάνω από αυτό που θέλω ώστε με τα παζάρια που στάνταρ θα σου κάνουν, να το πας εκεί που θέλεις, αν πεις 20χ2 εξ αρχής δεν σε βλέπω να τα παίρνεις.

Τωρα για το ζεσταμα που λετε ναι ζεσταινεται λιγο ομως ισα που το καταλαβαινεις.

:confused: Eσύ μου φαίνεται πρέπει να παίξεις τζόκερ, πολύ ήπια σου βγήκαν όλα απ'ότι λες. "Λίγο" είναι μόνο όταν σουλατσάρω στις οθόνες ή στο μειλ, browser Κλπ. Εδώ σε απανωτό install εφαρμογών έψηνα αυγό στο κάτω μέρος της οθόνης. Που να έπαιζα και παιχνίδια ή να βάλω να δω κανα βίντεο δεν ξερω τι θα γίνει. Πήγα να τρέξω το τεστ της μπαταρίας με το antutu tester που πρότεινε κάποιος χθες και στο πρώτο 2λεπτο έψηνα πάλι αυγό... φόβος και τρόμος, το σταμάτησα, που να το αφηνα να τρέχει κάτι αιώνες που παίρνει το τεστ.

Edited by apVga

αν αλλάξεις kernel νομίζω οτι φτιάχνει το αναβοσβημα..δες στο νημα της jellykat στο vondroid

Πέρασα τη περιβόητη 00.13 και δοκιμάζω.

Πώς περνάω τη jellykat κρατώντας το πυρήνα της υπάρχουσας;

Αν το εχεις και για υπολογιστη μαζι και εισαι ολη την ημερα απο πανω του τοτε παω πασο,εγω δεν κανω πολυ βαρια χρηση και ισως γιαυτο δεν ζεσταινεται.

Κάνε ότι έκανε ο MovieGr, άνοιξε dispute στο pp και στις 2 επιλογές που σου δίνει, επέλεξε το μερικό refund και δήλωσε το -συνολικό- επιθυμητό ποσό επιστροφής. Κι επειδή δυστυχώς με τις π***** πρέπει να παίξεις στο ίδιο ταμπλό, εγώ θα έβαζα παραπάνω από αυτό που θέλω ώστε με τα παζάρια που στάνταρ θα σου κάνουν, να το πας εκεί που θέλεις, αν πεις 20χ2 εξ αρχής δεν σε βλέπω να τα παίρνεις. .

ο moviegr φίλε μου κατάφερε τίποτα??Θα πάρει κάτι?

@moviegr πόσα ζήτησες για τη μια συσκευή που αγόρασες, και πως τους στρίμωξες ώστε να σου τα δώσουν?

Εδω το link για μπαταρια. Εχει αρκετες. Ποια ειναι η σωστη?

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=Newman+n2+Rechargable+battery&catId=&initiative_id=SB_20140505084500&isPremium=y

Πέρασα την MIUI rom .....

Το πρόβλημα με την οθόνη επανήρθε . ( Με το update.zip της Digma είχε διορθωθεί )

.....

Το έλυσες αυτό το πρόβλημα με την οθόνη στη MIUI ;

ποστ #925.

Thanks!!

Βλέπω ότι αυτη η ρομ : New Xperia-Joy-(ics by alfa) τρέχει πολύ καλά και χωρίς freezing και heating...Προσωπικά προτιμώ να θυσιάσω το jellybean με ics και το κινητό να πηγαινει καλά, παρα να έχω την τελευταία έκδοση...

Ξέρει κανένας πως μπορώ να την εγκαταστήσω, δεδομενου οτι είμαι στην 00.11?

Με την 0.13 lag δεν έχω. Μόνο όταν ενεργοποίησα το Green Mode από τα settings το κινητό είχε lag.

Από ότι διάβασα και εγώ μάλλον η καλύτερη λύση είναι ics αντί για jb. Και η new Xperia joy by alfa δείχνει να είναι η καλύτερη ics. από ότι λένε το κινητό δεν ζεσταίνεται και όλα δουλεύουν αλλά έχει ένα μικρό lag. Αν βρω χρόνο για διάβασμα θα την περάσω αύριο γιατί είναι downgrade και δεν ξέρω πως ακριβώς περνιεται, άσε που θέλει κι άλλο kernel

Ρε παιδιά, στο VonDroid στις official Roms έχει και 018. Γιατί όλοι βάζετε την 013 και όχι την 018? Τι πρόβλημα έχει αυτή?

PS. Το δικό μου ήρθε πριν μια βδομάδα αλλά το έχω δανείσει στον αδερφό μου προς το παρόν. Έχει την 011, αναβοσβήνει η οθόνη, η μπαταρία κάνει κάποια τρελά, έχει σβήσει από μόνο του τουλάχιστον 10 φορές μέσα σε μια βδομάδα και κάποια στιγμή έβγαλε και μια κόκκινη γραμμή στην οθόνη, για να δουλέψει το 3G ήθελε χειροκίνητο πέρασμα ρυθμίσεων, GPS δεν δοκίμασε. Κατά τα άλλα κάναμε καλή αγορά. Περιμένω να το πάρω στα χέρια μου να βάλω την 013 ή την 018 και να δω τι γίνεται. Εάν συνεχίσει έτσι, θα το βάλω να παίζει μέχρι να καεί και θα το στείλω πίσω καμένο.

Για να καταλάβω λιγο που βρισκόμαστε γιατί συντομα παραλαμβάνω:

Σχεδόν όλοι έχετε περασμένη την official 00.13 σωστα?Αυτή έχει βγει εδω και ένα χρόνο σωστα?

Προβληματα:1) οτι να ναι ενδειξη μπαταρίας, 2) προβλημα μόλις αγοράσεις κάποια εφαρμογή απο google play

Σωστα?

Kernel version γράφει 21 April 2014 , δεν ξέρω αν η rom είναι παλιότερη και απλά περάσαν αυτόν τον kernel.

Έχεις δίκιο, είναι ενός χρόνου , το αναφέρει εδώ http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware-jb-4-1-1.11488/ και το ποστ έχει γίνει 27-05-2013.

Thanks!!

Βλέπω ότι αυτη η ρομ : New Xperia-Joy-(ics by alfa) τρέχει πολύ καλά και χωρίς freezing και heating...Προσωπικά προτιμώ να θυσιάσω το jellybean με ics και το κινητό να πηγαινει καλά, παρα να έχω την τελευταία έκδοση...

Ξέρει κανένας πως μπορώ να την εγκαταστήσω, δεδομενου οτι είμαι στην 00.11?

Την rom αυτή την αναφέρει κάποιος εδώ και λέει ότι είναι άψογη.

http://vondroid.com/threads/latest-software-version.22403/page-6#post-58580

Και το λινκ της :

http://vondroid.com/threads/new-xperia-joy-ics-by-alfa.15179/#.U2fzKiiiWGw

Την έχει περάσει κάποιος να μας πει τι γίνεται?

Αν χρειαστεί να την περάσω θα χάσω ότι έχω στο τηλέφωνο και θα χρειαστούν πέρασμα από την αρχη?

Edited by hoannis
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.