Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που παρήγγειλα μια θήκη και μια ζελατίνα από το winupower.com ακόμα περιμένω να αλλάξει το status της παραγγελίας. Η παραγγελία έγινε 10/4 και σήμερα είναι 17/4. Έχει παραμείνει στο awaiting shipment. Γνωρίζει κανείς σας κάποιο email στο οποίο μπορώ να επικοινωνήσω?

Τους έστειλα μαιλ για την καθυστέρησή κι σήμερα έστειλαν μαιλ οτι τα έστειλαν .

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τους έστειλα μαιλ για την καθυστέρησή κι σήμερα έστειλαν μαιλ οτι τα έστειλαν .

Και εγώ τους έστειλα και μου άλλαξαν το status σε shipped. Ωστόσο πως ξέρουμε αν απλά το έκαναν για να μας ικανοποιησουν? Εφόσον δεν υπάρχει tracking number πρέπει να βασιστούμε στο λόγο τους.

Αγορά 15/4 ούτε εμένα μου έστειλαν ακόμα tracking number.

Τη βλέπω τη δουλειά, θα μας βγάλουν την ψυχή αυτοί.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Και εγώ τους έστειλα και μου άλλαξαν το status σε shipped. Ωστόσο πως ξέρουμε αν απλά το έκαναν για να μας ικανοποιησουν? Εφόσον δεν υπάρχει tracking number πρέπει να βασιστούμε στο λόγο τους.

Άπλα περιμένουμε 40 μέρες από τη μέρα της παραγγελιάς κι αν δεν έρθει ανοίγουμε case στο paypal .

Εγώ τους βρήκα πολύ χαλαρούς και έκανα refund μετά τις 8 ημέρες..

Εγώ τους βρήκα πολύ χαλαρούς και έκανα refund μετά τις 8 ημέρες..

Κι εγω τους εστειλα email σημερα ποτε θα μου στειλουν track nunber.

Θα περιμενω λιγες μερες ακομα.

Για το Antelife γράφετε?
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Πηρα σημερα(χτες βασικα)μια μπαταρια και ενα μαυρο καπακι απο pantawill στα 25 δολαρια,να δουμε αυτα ποτε θα ερθουνε γιατι σε κανα δεκαημερο ερχετε και το κινητο(ειναι dispatched to overseas απο 9/4)!

Μεγαλύτερη μπαταρία από 2500 mah υπάρχει?
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη παιδια. Εμένα μου έδωσαν tracking number και το παταω και μου λέει 2014-04-16 15:25, item in conta IPS, IPS. Και στο status μου γράφει transporting? τι σημαίνει ? ολα καλα ?

Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη παιδια. Εμένα μου έδωσαν tracking number και το παταω και μου λέει 2014-04-16 15:25, item in conta IPS, IPS. Και στο status μου γράφει transporting? τι σημαίνει ? ολα καλα ?

Αληθως ανεστη.Ναι,ειναι καθοδον.

Μεγαλύτερη μπαταρία από 2500 mah υπάρχει?

Οχι.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εγω πρωτη φορα παρηγγειλα απο antelife και πηρα δυο κομματια.

Τους στελνω καθε μερα email για να μου στειλουν tracking number και με γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους.

Εγω πρωτη φορα παρηγγειλα απο antelife και πηρα δυο κομματια.

Τους στελνω καθε μερα email για να μου στειλουν tracking number και με γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους.

Το χουμε ξαναπει.Ειναι υπερβολικα αργο.Και tracking number να παρεις δεν λεει τιποτα.Εκανα παραγγελια αλλο κινητο,μετα απο 6-7 μερες πηρα tracking number,περασε και καμια βδομαδα και ακομα δεν εχουν δωσει το πακετο στη μεταφορικη.Εγω αγορασα ξεροντας οτι καθυστερει τραγικα.

Αν εχετε προβλημα με την καθυστερη πολυ απλα μην αγοραζετε απο κει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλησπέρα σας!

Εδώ και μερικές μέρες έχω το Freelaner I20(από ότι διαβάζω είναι ίδιο με το Newman N20) από Cinavasion. Είχε μέσα εγκατεστημένο το Playstore, αλλά έχω ένα θεματάκι με το Viber. Στις κλήσεις δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό ή το ηχείο. Αν συνδέσω ακουστικά ακούω, αλλά επειδή δεν έχω μικρόφωνο δεν μπορώ να μιλήσω.

Διάβασα ότι αν κάνω update λύνεται το θέμα. Έχω μπερδευτεί όμως και δεν ξέρω ποιό αρχείο να επιλέξω. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ με κάποιο update που έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί; Το build number που έχει η συσκευή είναι: C8690_I20_00.04 και λειτουργικό Android 4.0.(θα προτιμούσα κάποιο νεώτερο).

Edited by skarmoutsou

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ισχύει ακόμη το κουπόνι για το antelife, γιατί μου λέει πως είναι invalid..?

Επίσης είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία?

Καλη ερώτηση, το ειχα κι εγω απορία.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ισχύει ακόμη το κουπόνι για το antelife, γιατί μου λέει πως είναι invalid..?

Γιατί δεν τη...σπας σε 2 παραγγελίες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ναι ..είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία .

Αν παραγγείλεις τρια τηλεφωνα σε ξεχωριστες παραγγελιες, υπάρχει περίπτωση να σου ερθουν ολα σε ενα πακέτο;

Επισης στη διαλογη αν δουν 2 πακετα μαζι στο ιδιο ονομα εχει ρισκο; μηπως σε περασουν για εμπορο και ειναι ακομα χειροτερο;

Αν παραγγείλεις τρια τηλεφωνα σε ξεχωριστες παραγγελιες, υπάρχει περίπτωση να σου ερθουν ολα σε ενα πακέτο;

Πες τους στη παραγγελία να είναι σε διαφορετικά πακέτα.