ipal Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Αν εχεις την 0.11 η πιο απλη λυση ειναι να πας στην 0.13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LosPoulos Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Εμένα δεν μου απάντησαν καν στο dispute που έκανα εδώ και 9 μέρες .Πάντως κι άλλος που έκανε κλαιμ πρόσφατα, το paypal αποφάσισε οτι πρέπει να το στείλει πίσω ενώ είχε ζητήσει μερικό refund ????............(Pandawill αγορά κι αυτός) Πόσο ακομη να περιμένω απαντηση ? Ποια εκδοση να βαλω ( ειμαι με την 0.10) με ενδιαφερει διαρκεια μπαταριας ,σωστή ωρα ,ιντερνετ και να ζουμαρει η καμερα οχι το GPS ουτε παιχνιδια ? Αν κόψω με ψαλίδι την καρτα θα χω προβλημα? αμα την κοψεις καλα οχι , εγω πηγα παντως σε ενα καταστημα vodafone κι μου την εκοψαν δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλησπερα. Εγω πλεον αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα. Δεν εχω ενδειξη μπαταριας και το αποτελεσμα ειναι με το που το βγαζω απο φορτιστη, να κλεινει. Το προβλημα αυτο το αποκτησα μετα απο το φλασαρισμα της ics alfa. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλο το ιδιο προβλημα? Ξερει κανενας την λυση? το ιδιο πρόβλημα και εγώ με την rom που πρότεινε ο papandreas. επαιξε 2 μέρες και μετά αυτό το θέμα. δοκιμασα και άλλο καλώδιο και είμαι έτοιμος για claim. θα έχω πρόβλημα που έχω περάσει άλλη rom αν το στείλω πίσω? πώς μπορώ να ξαναπεράσω την 0.13 που είχαμε στην αρχή ? πρέπει να βγουν τα ξεκλιδωμενα bootloader kai root? αν ναι , μήπως κανείς τα βήματα? Πάντως για πρώτη αγορά κινέζικου πλεον είμαι απογοητευμενος λίγο ...:( Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 το ιδιο πρόβλημα και εγώ με την rom που πρότεινε ο papandreas. επαιξε 2 μέρες και μετά αυτό το θέμα. δοκιμασα και άλλο καλώδιο και είμαι έτοιμος για claim. θα έχω πρόβλημα που έχω περάσει άλλη rom αν το στείλω πίσω? πώς μπορώ να ξαναπεράσω την 0.13 που είχαμε στην αρχή ? πρέπει να βγουν τα ξεκλιδωμενα bootloader kai root? αν ναι , μήπως κανείς τα βήματα? Πάντως για πρώτη αγορά κινέζικου πλεον είμαι απογοητευμενος λίγο ...:( Βρηκα λυση το απογευμα. Μην αγχωνεστε καταρχην! Ετοιμαζω βηματα και οδηγο και τον ανεβαζω σε λιγο... Δωστε καμια ωριτσα να συγκεντρωσω εικονες και λινκς παρακαλω. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Έχω πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Αφού το τηλέφωνο δεν φόρτιζε αποφάσισα να κάνω restore και να επιστρέψω σε JellyKat μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα(είχα την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18).Έκανα restore και δεν ανοίγει,ενώ μου είπε ότι έγινε με επιτυχία.Δηλαδή το πατάω ν ανοίξει και μου δείχνει το σήμα του newman και μετά μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα.Το ίδιο κάνει και μετά την εγκατάσταση από την αρχή της jellykat.Προσπάθησα να του περάσω πάλι από την αρχή την xtreamer και ενώ μου άνοιξε στην αρχή δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω τις ενημερώσεις γιατί είχα κάτω από 15% μπαταρία,έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε ούτε μ αυτήν.Τι μπορώ να κάνω;Τέλος να τονίσω ότι όλα αυτά τα κάνω με φορτιστή(όχι τον δικό του) πάνω γιατί δεν λέει να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Θα μπορούσε κάποιος να κατεβασει το cpuz και να ελέγξει αν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες;;; εμένα δουλεύουν οι 0,2,3 αλλά ο 1 όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Έχω πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Αφού το τηλέφωνο δεν φόρτιζε αποφάσισα να κάνω restore και να επιστρέψω σε JellyKat μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα(είχα την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18).Έκανα restore και δεν ανοίγει,ενώ μου είπε ότι έγινε με επιτυχία.Δηλαδή το πατάω ν ανοίξει και μου δείχνει το σήμα του newman και μετά μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα.Το ίδιο κάνει και μετά την εγκατάσταση από την αρχή της jellykat.Προσπάθησα να του περάσω πάλι από την αρχή την xtreamer και ενώ μου άνοιξε στην αρχή δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω τις ενημερώσεις γιατί είχα κάτω από 15% μπαταρία,έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε ούτε μ αυτήν.Τι μπορώ να κάνω;Τέλος να τονίσω ότι όλα αυτά τα κάνω με φορτιστή(όχι τον δικό του) πάνω γιατί δεν λέει να φορτίσει. τελικά τα κατάφερα να το αναστήσω ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπορούσε κάποιος να κατεβασει το cpuz και να ελέγξει αν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες;;; εμένα δουλεύουν οι 0,2,3 αλλά ο 1 όχι.. Το έκανα εγώ και δουλεύουν και οι 4.Απλά αλλάζει συνεχώς η τιμή των mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) O οδηγος που υποσχεθηκα. Ελπιζω να φανει χρησιμος σε καποιους. https://drive.google.com/file/d/0Byhb4o6OW6m_T2k5bWdBOTVid1k/edit?usp=sharing update αν και στην αρχη νομιζα πως το προβλημα το δημιουργουσε ο bootloader, μετα απο trial and error το προβλημα με την μπαταρια το δημιουργει το CWM. αποφυγετε αν θελετε καθε προσπαθεια εγκαταστης! Edited May 24, 2014 by alexnir Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 O οδηγος που υποσχεθηκα. Ελπιζω να φανει χρησιμος σε καποιους. https://drive.google.com/file/d/0Byhb4o6OW6m_T2k5bWdBOTVid1k/edit?usp=sharing update αν και στην αρχη νομιζα πως το προβλημα το δημιουργουσε ο bootloader, μετα απο trial and error το προβλημα με την μπαταρια το δημιουργει το CWM. αποφυγετε αν θελετε καθε προσπαθεια εγκαταστης! θα τον δοκιμάσω σύντομα ελπίζω thanks Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) O οδηγος που υποσχεθηκα. Ελπιζω να φανει χρησιμος σε καποιους. https://drive.google.com/file/d/0Byhb4o6OW6m_T2k5bWdBOTVid1k/edit?usp=sharing update αν και στην αρχη νομιζα πως το προβλημα το δημιουργουσε ο bootloader, μετα απο trial and error το προβλημα με την μπαταρια το δημιουργει το CWM. αποφυγετε αν θελετε καθε προσπαθεια εγκαταστης! Εγώ που έχω cwm περασμένο και custom rom μπορώ να το κάνω; Είσαι σίγουρος ότι φταίει το cwm για την μπαταρία;Εγώ έχω εγκαταστήσει το Recovery6030 χωρίς προβλήματα ως προς την εγκατάσταση αλλά πολλά με την μπαταρία.Αν θες πες μου τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ που το έχω ήδη! Edited May 24, 2014 by manouras2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εγώ που έχω cwm περασμένο και custom rom μπορώ να το κάνω; Είσαι σίγουρος ότι φταίει το cwm για την μπαταρία;Εγώ έχω εγκαταστήσει το Recovery6030 χωρίς προβλήματα ως προς την εγκατάσταση αλλά πολλά με την μπαταρία.Αν θες πες μου τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ που το έχω ήδη! Ναι, μπορεις! Ουσιαστικα ο οδηγος ειναι για να περασουμε την μαμα ρομ, διορθωμενη απο τα πρωτα προβλημα (screen sleep, gps κλπ) Οσο για την μπαταρια που λες, αν εχεις battery drains, δεν ξερω ακομα να σου απαντησω μιας και τον εφτιαξα χθες το βραδυ και ακομα ειναι νωρις για να ξερω. Σιγουρα ομως λυνει τα θεματα φορτισματος και λαθος ενδειξεις( -6% )που ειχα εγω και καποιοι αλλοι. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ναι, μπορεις! Ουσιαστικα ο οδηγος ειναι για να περασουμε την μαμα ρομ, διορθωμενη απο τα πρωτα προβλημα (screen sleep, gps κλπ) Οσο για την μπαταρια που λες, αν εχεις battery drains, δεν ξερω ακομα να σου απαντησω μιας και τον εφτιαξα χθες το βραδυ και ακομα ειναι νωρις για να ξερω. Σιγουρα ομως λυνει τα θεματα φορτισματος και λαθος ενδειξεις( -6% )που ειχα εγω και καποιοι αλλοι. Και δεν υπάρχει φόβος να brickαρει το κινητό;Το γράφω γιατί το αναφέρει ο papandreas στον οδηγό που έχει φτιάξει στην πρώτη σελίδα.Κάνεις κάτι διαφορετικό από το να αναβαθμίζεις από την 010 σε 013 με τον οδηγό σου;Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά οι γνώσεις είναι περιορισμένες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Baseband version σου βγαζει κατι; Εμενα λεει unknown. ειχα βαλει την 13 με τον ευκολο τροπο μεσω sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Και δεν υπάρχει φόβος να brickαρει το κινητό;Το γράφω γιατί το αναφέρει ο papandreas στον οδηγό που έχει φτιάξει στην πρώτη σελίδα.Κάνεις κάτι διαφορετικό από το να αναβαθμίζεις από την 010 σε 013 με τον οδηγό σου;Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά οι γνώσεις είναι περιορισμένες To να brickαρει το τηλεφωνο ειναι παντα μια πιθανοτητα!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!! παντως απο χθες το απογευμα, τον ακολουθησα 3 φορες και δεν ειχα προβλημα. οχι δεν κανω κατι διαφορετικο. ο οδηγος μας δινει βηματα για να περασουμε την διορθωμενη ρομ .13 ρωτηστε ο,τι θελετε και μακαρι να μπορω να απαντησω. δεν ειμαι κανας guru, απλα με δοκιμες και ακολουθοντας διαφορους οδηγους, κατεληξα σε αυτα τα βηματα που δειχνουν να λυνουν τα οποια προβληματα υπηρχαν. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Baseband version σου βγαζει κατι; Εμενα λεει unknown. ειχα βαλει την 13 με τον ευκολο τροπο μεσω sd. εμενα μου γραφει V1.0 Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παντως απο χθες το απογευμα, τον ακολουθησα 3 φορες και δεν ειχα προβλημα. δεν είχες πρόβλημα για να πας από επίσημη 010 σε επίσημη 013;Δοκίμασες να πας από custom σε επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 ρωτηστε ο,τι θελετε και μακαρι να μπορω να απαντησω. Αν έχεις το cpuz , μπορείς να δεις τι αναφέρει γιά το status της μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 δεν είχες πρόβλημα για να πας από επίσημη 010 σε επίσημη 013;Δοκίμασες να πας από custom σε επίσημη; ημουν απο 010 σε μια custom cyanogem που πηρα απο εδω: http://vondroid.com/resources/categories/newman-n2-custom-rom.94/#.U4CbV_mSyMI και συγκεκριμενα αυτη: http://vondroid.com/resources/clean2-00-18_4-1.238/#.U4CbaPmSyMI παρολα τα θερικα σχολια, ειχα προβληματα αρκετα. οποτε ακολουθοντας ενα συνδιασμο οδηγιων απο εδω: http://www.pandawillforum.com/showthread.php?25291-ROM-Newman-N2-firmware-zip-for-standby-automatically-wake-up http://vondroid.com/threads/paid-app-problem-solution-on-4-1.10602/#.U4CcCvmSyMI οπως επισης και τον πολυ χρησιμο οδηγο του panadreas απο την πρωτη σελιδα, κατεληξα στα βηματα που εγραψα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις το cpuz , μπορείς να δεις τι αναφέρει γιά το status της μπαταρίας ; health : unknown level :68% power source battery status: discharging technology: Li-ion temp: 37 C voltage: 3898 mV (παιζει αυτο το νουμερο, δεν ειναι σταθερο) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά τα κατάφερα να το αναστήσω ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα εγώ και δουλεύουν και οι 4.Απλά αλλάζει συνεχώς η τιμή των mhz τωρα που το κοιταω και εγω απο τ cpuz ο 1 ειναι stopped. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambit84 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδια εγω δεν εχω πειραξει ακομα τιποτα στο κινητο αλλα εχω τα γνωστα προβληματα(μπαταρια,αναβοσβηνει η οθονη..κτλ). Ποιον οδηγο να ακολουθησω?help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδια εγω δεν εχω πειραξει ακομα τιποτα στο κινητο αλλα εχω τα γνωστα προβληματα(μπαταρια,αναβοσβηνει η οθονη..κτλ). Ποιον οδηγο να ακολουθησω?help Για να πας απλά στην 0.13 είναι πολύ ευκολο το εγχειρημα..Πολλά ποστ πίσω (Γυρω στο #800) έχει ανέβει οδηγός...Αν θες custom rom, έχει ανεβάσει επίσης εναν εξαιρετικό οδηγό ο papandreas... EDIT: έχω ψαχτεί όσον αφορά τον exynos..Βρήκα ένα γνωστό ως exynos-mem-bug και έτρεξα ενα πρόγραμμα για να δω αν το εχω κι εγώ το συγκεκριμένο..Το είχα οπότε εγκαθιστώντας ενα apk λύθηκε...θα ψαχτώ και γενικότερα μηως βρω κανένα χρήσιμο tweak για να κανω καλύτερη τη διεαχείριση cpu.. Λογικά θα υπάρχει πολύ πραγμα, κι αυτο εξαιτίας του galaxy s3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Θα μπορούσε κάποιος να κατεβασει το cpuz και να ελέγξει αν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες;;; εμένα δουλεύουν οι 0,2,3 αλλά ο 1 όχι.. τωρα που το κοιταω και εγω απο τ cpuz ο 1 ειναι stopped. Με τον governor που έχει ως default (δεν θυμάμαι πως λέγεται , PEGAS--κάτι) και εγώ έχω δει ότι αρκετές φορές ο πυρήνας 1 είναι σε κατάσταση sleep , και αυτό γιατί μπορεί ο κάθε πυρήνας να δουλεύει σε άλλη συχνότητα. Με το πρόγραμμα No Frills Cpu αν βάλεις άλλον governor θα δεις ότι παίζουν όλοι το ίδιο. Edited May 24, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Μια ΜΙΚΡΗ βοήθεια είχα περασμένη την Google rom όλα καλά άλλα ξαφνικά έπαψε να βλέπει την sim,πέρασα την Χperia πάλι τα ίδια .Καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Μια ΜΙΚΡΗ βοήθεια είχα περασμένη την Google rom όλα καλά άλλα ξαφνικά έπαψε να βλέπει την sim,πέρασα την Χperia πάλι τα ίδια .Καμιά ιδέα. δεν έχει σχέση με την rom , ίσως δεν κάθησε καλά , σβήσιμο του κινητού , την βγάζεις και την ξανα βάζεις ποια rom official η custom είναι καλύτερη , για το gps , και για τα άλλα γνωστά προβλήματα ? δεν υπάρχει κάποια νέα rom που να γίνετε το κινητό αξιόπιστο ? Edited May 25, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Με τον governor που έχει ως default (δεν θυμάμαι πως λέγεται , PEGAS--κάτι) και εγώ έχω δει ότι αρκετές φορές ο πυρήνας 1 είναι σε κατάσταση sleep , και αυτό γιατί μπορεί ο κάθε πυρήνας να δουλεύει σε άλλη συχνότητα. Με το πρόγραμμα No Frills Cpu αν βάλεις άλλον governor θα δεις ότι παίζουν όλοι το ίδιο. Σωστος! αρα ο επεξεργστης δουλευει σωστα! Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδια δεν μου φορτιζει το κινητο, εχει τυχει σε κανεναν αλλον? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδια δεν μου φορτιζει το κινητο, εχει τυχει σε κανεναν αλλον? έχει τύχει με κάποιες ρομ να το βάζω βραδυ και το πρωι να είναι 23% αλλά πλέον δε μου έχει ξανατύχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts