ipal Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 λοιπον επειδη τελικα με τις διαφορες 0.18 μπερδευτηκα και εγω :). εχω την .13, το κυριο προβλημα μου ειναι στη φορτιση. δε με νοιαζει τπτ αλλο, απλα να μη μπαινοβγαζω φορτιστες για να φτασω στο 100% γιατι θα το δωσω μαλλον σε συγγενη το κινητο. Παιζει ρομ να το λυνει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUKEYES Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be eligible for a refund (including handling and shipping) once you've returned the merchandise to the seller. Once you have returned the merchandise, you will be covered under PayPal Buyer Protection and eligible to receive a full refund. Αυτό είναι το μήνυμα απο το PayPal μετα το clame ΟΚ λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη!!! Ζητήσαμε partial refund, κι έπειτα από τον ενδελεχή έλεγχο των δεδομένων από το Paypal, μας ζητούν να τα στείλουμε πίσω... If this is not an option anymore? Εμείς ζητήσαμε partial refund... όχι ταχυδρομεία, tracking numbers κτλ... Για πείτε οι πιο έμπειροι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εγώ αν μου έλεγαν να το στείλω πίσω και δεν συμφωνούσαν απλά θα το έστελνα.. any way αυτοί είναι έμποροι και εργατικοί,μας διαβάζουν και ανάλογα συμπεριφέρονται.. σε καμιά περίπτωση δεν τους συμφέρει η επιστροφή παρα μόνο αν έχουν βρει να τα σπρώξουν αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Εσάς μετα απο πόσες μέρες βγηκε το πόρισμα? Την επόμενη μέρα. Χθες πήρα το μέιλ που πήρες, σήμερα ήρθε η απόφαση να το στείλω πίσω. Και για να γελάσουμε, πήρατε κι εσείς μέιλ από το νέβερwill, που θα δώσει έκπτωση λέει αν κάνουμε review το τηλέφωνο; Μουχαχα. Edited May 16, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Συμφωνώ ότι το κινητό όπως έρχεται είναι απαράδεκτο και κάποιος που δεν θέλει να ασχοληθεί του είναι άχρηστο. Έχει πολλά παραπάνω προβλήματα από αυτά που λες (αν και το death grip δεν το επιασα) Με μια καλή rom όμως έρχεται στα ίσια του νομίζω και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί λύνονται. Όσο για τα κινέζικα σκουπίδια ας μην το συζητήσουμε... Death grip: Εξασθένηση του σήματος του τηλεφώνου ή/και του wifi ή/και του gps όταν κρατάς το κινητό στο χέρι, πχ Edited May 16, 2014 by sverver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Death grip: Εξασθένηση του σήματος του τηλεφώνου ή/και του wifi ή/και του gps όταν κρατάς το κινητό στο χέρι, πχ Ποιος κραταει το κινητο του ετσι?? με τοση δυναμη και απο της γωνιες? Ο_ο ελεος .. χαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ποιος κραταει το κινητο του ετσι?? με τοση δυναμη και απο της γωνιες? Ο_ο ελεος .. χαχ Το βίντεο ήταν ενδεικτικό για να καταλάβεις το πρόβλημα. Όταν το κρατας κανονικά με το χεράκι σου, τσεκαρε το σήμα... Στην τσέπη το έβαζα και έχανε τους δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το ότι θέλω αυτό που πλήρωσα να δουλεύει όπως πρέπει με κάνει άπληστο? Το ότι έκανες dispute για ένα κινητό που κατά τη γνώμη σου δουλεύει μια χαρά, τι σε κάνει εσένα? καταρχας το μονο που σου ειπα ειναι οτι κατι δεν εψαξες καλά. Απο τη στιγμή που μπηκες στον κόπο να ψαχτείς, μη λες μετά οτι το κινητο δε διορθώνεται με τιποτα..Αυτό σου ειπα...Τώρα γιατι εκανα εγώ dispute?Απλά γιατι ηξερα οτι ετσι θα βγάλω τσαμπα κάποια δολάρια..Αλλα αν θες να ακούσεις κατι, και πριν το παραγγείλω αν μου ελεγαν οτι το κινητο εχει προβληματα τα οποια λύνονται με πολυ ψάξιμο, πάλι θα το επαιρνα με 100$, πόσο μάλλον με 65$...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το βίντεο ήταν ενδεικτικό για να καταλάβεις το πρόβλημα. Όταν το κρατας κανονικά με το χεράκι σου, τσεκαρε το σήμα... Στην τσέπη το έβαζα και έχανε τους δορυφόρους. Απ'οτι καταλαβα στα περισσοτερα τα κινητα το κανει αυτο με το χερι . Δεν εχω SIM κομμενη για να το δοκιμασω :P Xiaomi FTW, θα το σπρωξω αυτο το κινητο εγω :P . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Απλά γιατι ηξερα οτι ετσι θα βγάλω τσαμπα κάποια δολάρια.. Υπάρχουν πολλές ωραίες λέξεις για αυτό που έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Υπάρχουν πολλές ωραίες λέξεις για αυτό που έκανες Φιλε οχι παρα πολυ καλα εκανε, οταν σου δινουν κατι που δεν δουλευει out of the box ειναι δικο τους λαθος. Αν το παλικαρι δεν ηξερε να το φτιαξει? Θα επρεπε να παει σε καποιον να πληρωσει για να του το φτιαξει ωστε να δουλεψει. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να ξερουμε πως να αλλαζουμε rom κτλ. Εκατσε να ασχοληθει για να φερει το κινητο στα ισια του. Και χρονος = Χρημα, οποτε καλα εκανε. Εγω ειχα κανει partial refund ενα Nokia xpress music παλιο απο Ebay που ειχα αγορασει γιατι ο χαζος τον ειπα να εχει Ελληνικα μου ειπε οτι εχει και τελικα δεν ειχε. Παλι καλα εγω τα φλασαρισματα τα ηξερα απο εποχη Sony ericsson K750 και εβαλα Ελληνικα. Και εγω στο Newman εκατσα και αλλαξα 6-7 roms modem firmware κτλ , εχασε 5 φορες το IMEI Και το ξανα εβαλα, για να το πουλησω, και εχω μεινει με την επιλογη να το πουλησω σε καποιον συγγενη ωστε αν βγαλει προβλημα να μπορω να το φτιαξω.. Edited May 16, 2014 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Υπάρχουν πολλές ωραίες λέξεις για αυτό που έκανες μάλλον είσαι πολύ ηθικός εσυ φιλε..Δε σου ταιριάζουν οι αγορές απο Κίνα..Πήγαινε σε κανένα τοπικό κατάστημα και κανε τη δουλεια σου και ασε εμας να κλέβουμε δολλάρια απο Κινέζους.. Το κινητό απλά δε δουλευε σωστά, και εγώ απλα το εκμεταλλέυτηκα και πήρα partial refund.. Μήπως ήθελες να τους τα χαρίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ασε εμας να κλέβουμε δολλάρια απο Κινέζους Αυτοί στα κλέψανε, απλά δεν το κατάλαβες ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ρε παιδιά ο sverver είπε τη γνώμη του. Η γνώμη είναι σαν την κ........., ο καθένας έχει από μία. Η γνώμη του είναι ότι το κινητό είναι σκουπίδι και έχει death grip. Ας το γυρίσει πίσω χάνοντας την αξία της μεταφοράς προς Κίνα και ας πάρει άλλο από Ελλάδα με τα ίδια χαρακτηριστικά σε διπλάσια (τουλάχιστο) τιμή. Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν έχει death grip και ότι έχει τον καλύτερο ήχο και λήψη σήματος από όλα τα κινητά που είχα μέχρι τώρα. Το gps εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν το έχω δοκιμάσει καν, η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες με αρκετή χρήση smartphone και όχι παιχνιδομηχανής και 3 τουλάχιστο με μικρή χρήση. Ότι εφαρμογή του έχω βάλει δουλεύει απροβλημάτιστα και έχω λήψη wi-fi εκεί που ένα τάμπλετ 9,7" & ένα αιφόνι ζορίζονται... Όποιος βλέπει και περιεργάζεται το δικό μου κινητό πάντως εντυπωσιάζεται και μόλις του λέω τα χαρακτηριστικά του (720p IPS 10 point touch Gorilla, 4πυρήνος Exynos, 13mp κλπ) και πόσο το πήρα κρεμάει τα σαγόνι και μου ζητάει το site να παραγγείλει και αυτός. Πάντως δεν βλέπω να το κρατάω διότι υφίσταμαι γερό πρέσινγκ από το έτερον ήμισυ που το γουστάρει πολύ. Θα της το δώσω και θα ψάξω για παρόμοια προσφορά σε 5,5" και δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Και για να γελάσουμε, πήρατε κι εσείς μέιλ από το νέβερwill, που θα δώσει έκπτωση λέει αν κάνουμε review το τηλέφωνο; Μουχαχα. Και σε μενα ηρθε τετοιο mail,καλα ειναι απιστευτοι αυτοι η Κινεζοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Ρε παιδιά ο sverver είπε τη γνώμη του. Η γνώμη είναι σαν την κ........., ο καθένας έχει από μία. Η γνώμη του είναι ότι το κινητό είναι σκουπίδι και έχει death grip. Ας το γυρίσει πίσω χάνοντας την αξία της μεταφοράς προς Κίνα και ας πάρει άλλο από Ελλάδα με τα ίδια χαρακτηριστικά σε διπλάσια (τουλάχιστο) τιμή. Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν έχει death grip και ότι έχει τον καλύτερο ήχο και λήψη σήματος από όλα τα κινητά που είχα μέχρι τώρα. Το gps εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν το έχω δοκιμάσει καν, η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες με αρκετή χρήση smartphone και όχι παιχνιδομηχανής και 3 τουλάχιστο με μικρή χρήση. Ότι εφαρμογή του έχω βάλει δουλεύει απροβλημάτιστα και έχω λήψη wi-fi εκεί που ένα τάμπλετ 9,7" & ένα αιφόνι ζορίζονται... Όποιος βλέπει και περιεργάζεται το δικό μου κινητό πάντως εντυπωσιάζεται και μόλις του λέω τα χαρακτηριστικά του (720p IPS 10 point touch Gorilla, 4πυρήνος Exynos, 13mp κλπ) και πόσο το πήρα κρεμάει τα σαγόνι και μου ζητάει το site να παραγγείλει και αυτός. Πάντως δεν βλέπω να το κρατάω διότι υφίσταμαι γερό πρέσινγκ από το έτερον ήμισυ που το γουστάρει πολύ. Θα της το δώσω και θα ψάξω για παρόμοια προσφορά σε 5,5" και δίκαρτο. Ολα καλα , αλλα το WiFi ειναι καλυτερο? Σε σχεση με το Xiaomi Hongmi μου εχει την μιση εμβελεια, διπλα στο ρουτερ κ ειχα 3 γραμμες καμια φορα επιανε φουλ (4 γραμμες) XD. Διπλα διπλα τα εχω τωρα τα κινητα Newman: 36mbps Μετριο σημα. ( ανεβενει μεχρι 48 και ξανα πευτει). 2/4 γραμμες καμια φορα και 3 αλλα για πολυ λιγο. Xiaomi red rice: 54mbps Καλο σημα. 3/4 γραμμες σταθερα... Αυτοί στα κλέψανε, απλά δεν το κατάλαβες ακόμα Φιλε αν λυσει το κινητο και πουλησει τα ανταλλακτικα Ελλαδα πιο πολλα θα βγαλει.... Edited May 16, 2014 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αυτοί στα κλέψανε, απλά δεν το κατάλαβες ακόμα να σαι καλα αλλα εχεις αδικο, προσωπικη άποψη...Πήρα ενα κινητό με 70 ευρώ, μου εδωσαν refund αλλα 25...Με 45 ευρώ εχω φτιαξει ενα κινητο που το μόνο προβλημα που έχει πλεον ειναι οτι αν το πιάνεις στο κάτω μέρος του χάνει 1 μπαρα απο το wifi...Σημα κινητής τηλεφωνίας μια χαρά...Έχω μιλησει 1 ώρα συνεχομενα με τέλειο σημα παρόλο που το σπίτι μου έχει γενικότερα πρόβλημα με το σημα... Συμπερασμα, 45 ευρώ για 1) απιστευτη κάμερα 2)φοβερο επεξεργαστή 3)τέλεια hd οθόνη και πάααρα πολλά άλλα... Πούλησα ενα Xperia Sole 70 ευρώ που δεν ειχε τιποτα απο τα παραπάνω 3, και από την όλη διαδικασία βγήκα κερδισμενος κατα 25 ευρώ και εχοντας αγοράσει καινουριο κινητό... Οπότε μάλλον φιλε κάνεις τεράστιο λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Και μενα μου το ζητησανε 80 ευρω αλλα ειπα δεν το δινω. Τωρα περι wifi και ληψη σηματος,σε συγκριση με ενα καινουργιο lg-E455 τον 150 ευρω σε wifi στα 10 μετρα(και δυο τοιχους)εχω και στα δυο 3/4 γραμμες και ληψη σηματος καλυτερη στο newman(το καταλαβαινω καλυτερα οταν εχω ανοιχτα τα data),κλειδωνει συνεχεια στο H+(με ενα κολπακι απο την εξυπηρετηση πελατων,WCDMA ONLY και οχι WCDMA PREFERED). Τωρα η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 24 ωρες με αρκετη χρηση ιντερνετ(και wifi και data),με τα γνωστα προβληματακια του να πεφτει η μπαταρια και να ξανανεβαινει(χωρις να ενοχλει αυτο). Εμενα το κινητο παντως μου αρεσει και η καμερα του με 'βγαλε ασπροπροσωπο σε ενα γαμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Και μενα μου το ζητησανε 80 ευρω αλλα ειπα δεν το δινω. Τωρα περι wifi και ληψη σηματος,σε συγκριση με ενα καινουργιο lg-E455 τον 150 ευρω σε wifi στα 10 μετρα(και δυο τοιχους)εχω και στα δυο 3/4 γραμμες και ληψη σηματος καλυτερη στο newman(το καταλαβαινω καλυτερα οταν εχω ανοιχτα τα data),κλειδωνει συνεχεια στο H+(με ενα κολπακι απο την εξυπηρετηση πελατων,WCDMA ONLY και οχι WCDMA PREFERED). Τωρα η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 24 ωρες με αρκετη χρηση ιντερνετ(και wifi και data),με τα γνωστα προβληματακια του να πεφτει η μπαταρια και να ξανανεβαινει(χωρις να ενοχλει αυτο). Εμενα το κινητο παντως μου αρεσει και η καμερα του με 'βγαλε ασπροπροσωπο σε ενα γαμο! φίλε πραγματικά ασχολήσου να το περάσεις μια ics, ιδανικά την xtreamer που ανέβασε ο papandreas, τα έχει όλα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με μπαταρία, υπερθέρμανση κτλπ...Ένα πλήρες κινητό αξίας πολύ περισσότερων δολλαρίων... PS: κανένα καλό screen protector παίζει? Το μαμά ήταν απαίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Και μενα μου το ζητησανε 80 ευρω αλλα ειπα δεν το δινω. Τωρα περι wifi και ληψη σηματος,σε συγκριση με ενα καινουργιο lg-E455 τον 150 ευρω σε wifi στα 10 μετρα(και δυο τοιχους)εχω και στα δυο 3/4 γραμμες και ληψη σηματος καλυτερη στο newman(το καταλαβαινω καλυτερα οταν εχω ανοιχτα τα data),κλειδωνει συνεχεια στο H+(με ενα κολπακι απο την εξυπηρετηση πελατων,WCDMA ONLY και οχι WCDMA PREFERED). Τωρα η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 24 ωρες με αρκετη χρηση ιντερνετ(και wifi και data),με τα γνωστα προβληματακια του να πεφτει η μπαταρια και να ξανανεβαινει(χωρις να ενοχλει αυτο). Εμενα το κινητο παντως μου αρεσει και η καμερα του με 'βγαλε ασπροπροσωπο σε ενα γαμο! Μια ερωτηση, αν το βαλεις WCDMA Only και πας σε σημειο που δεν εχει εμβελεια το 3G δεν θα εχεις καθολου σημα, ετσι δεν ειναι? Ενω αν το εχεις Prefered θα δουλευει και 2G το κινητο οποτε θα εχεις σημα εστω και το E ή το G, αλλα με WCDMA Only δεν θα εχεις τιποτα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εμενα ρε συ δουλευει καλα με την 0,13 ουτε υπερθερμενεται(στο stability test του antutu x εδειξε 49 βαθμους το περισοτερο). Η μπαταρια που ανεβοκαταινει λιγο(αν και οσο παει διορθωνει)δεν με ενοχλει. Γιατι δεν σου αρεσε το screen protector?Μαλλον γιατι κανει γρατζουνιες ευκολα ε! Θα το κρατησω κανα 6μηνω και μετα λεω να παρω κατι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εμενα ρε συ δουλευει καλα με την 0,13 ουτε υπερθερμενεται(στο stability test του antutu x εδειξε 49 βαθμους το περισοτερο). Η μπαταρια που ανεβοκαταινει λιγο(αν και οσο παει διορθωνει)δεν με ενοχλει. Γιατι δεν σου αρεσε το screen protector?Μαλλον γιατι κανει γρατζουνιες ευκολα ε! Θα το κρατησω κανα 6μηνω και μετα λεω να παρω κατι καλυτερο. φαντασου ήρθε με μια τεράστια γρατσουνιά πάνω στο προτέκτορ..Έπειτα απο λιγες ωρες είχε αποκτήσει δεκάδες... Το θέμα ειναι οτι στο ebay έχει κατι savvies που λένε οτι ειναι άθλιες...Απο κανένα άλλο μαγαζί παιζει τίποτα? Παρόλο που 'gorilla', φοβάμαι να μείνω χωρίς προτεκτορ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 φαντασου ήρθε με μια τεράστια γρατσουνιά πάνω στο προτέκτορ..Έπειτα απο λιγες ωρες είχε αποκτήσει δεκάδες... Το θέμα ειναι οτι στο ebay έχει κατι savvies που λένε οτι ειναι άθλιες...Απο κανένα άλλο μαγαζί παιζει τίποτα? Παρόλο που 'gorilla', φοβάμαι να μείνω χωρίς προτεκτορ.. Μην το φοβασαι εκτος κι αν του κανεις σκληρη χρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) καταρχας το μονο που σου ειπα ειναι οτι κατι δεν εψαξες καλά. Δοκίμασα σχεδόν ό,τι ρομ υπήρχε. Στην 0.11 με την οποία μου ήρθε τα προβλήματα είναι πολλά και γνωστά. Η MIUI του έκατσε πολύ βαριά και κρεμούσε, lagαρε, ζεσταινόταν, έκανε 4-5 reboots/ημέρα ενώ το gps δεν δούλεψε ποτέ. Η 0.13 ήταν από τις πιο σταθερές αν και ζεσταινόταν πολύ, και ήταν η μοναδική μαζί με την xperia joy -ics που κατάφερα να πιάσω σήμα στο gps (με fasterGPS). Και στις 2 rom όμως, όταν άνοιγε εφαρμογή που χρησιμοποιούσε το σήμα του gps (sygic, ndrive) το σήμα δεν ήταν αξιόπιστο για οδήγηση - χανόταν και επανερχόταν συνέχεια - ενώ το endomondo κράσαρε στο πεντάλεπτο. Σε όλες τις ρομ είχα πρόβλημα με το wifi όπου έχανε 2 γραμμές μόλις το έπιανα στα χέρια μου, με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται σε δίκτυα με ασθενές σήμα. Στο μοναδικό θέμα που δεν είχα ποτέ πρόβλημα ήταν η ποιότητα του ήχου κλήσης, η οποία ήταν από τις καλύτερες που έχω συναντήσει. Οπότε, το κινητό γύρισε στην πατρίδα του. Edited May 16, 2014 by sverver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οσοι βγαλατε το screen και το δουλευετε σκετο, εχει τελικα gorilla? Γιατι ο ηχος για πλαστικο μου κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts