Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις μου έστειλε το antelife μεσω Paypal οτι δεν μου επιστρέφει τίποτα.

sorry*for*the*inconvenience*bought*to*you.*

we can not accept to refund 70 USD to u . if u do not want to keep the phone . please return to us .*we can refund to u

we are looking forwards to your news*

If*you*have*any*questions,**please*contact*us.Have*a*nice*day!

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον απο δω και περα ολοι τον LosPoulos. Αν παρει κανεις κατι ας ενημερωσει αν και βλακεια που τα γραφουμε εδω που μπαινει και κ ο... εχθρος. Καλα και εσυ $70 refund;

Εγώ πέρασα την JellyKat, αλλά λάγκαρε τρελά και γύρισα στην .13, η οποία όμως μου βγάζει το εξής τρελό θέμα:

Αφού boot-αρω, όταν δεχθω την πρώτη κλήση το ringtone ακούγεται κανονικά. Μετά όμως την πρώτη αυτή κλήση ακούγεται συνεχώς ένας λευκός θόρυβος ("φύσημα") στο ακουστικό και από εκεί και μετά δεν ξανα-ακούγεται ringtone όταν με καλούν (μόνο δόνηση). Όταν κάνω reboot, επανέρχεται η φυσιολογική κτάσταση, μέχρι να δεχθώ την πρώτη κλήση κ.ο.κ.

Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό;

Εγώ πάντως θα δοκιμάσω καμία άλλη custom και βλέπουμε...

Edited by cirith

καλησπέρα, πέρασα και εγώ την xperia. ευχαριστώ για τον οδηγο.

μερικές ερωτήσεις .

1. o facebook λογαριασμος δεν συγχρονιζεται ... δεν θυμαμαι αν ειναι προβλημα της ics. τι μπορουμε να κάνουμε?

2. στη σελιδα http://vondroid.com/threads/collection-how-tos-noob-friendly.10478/#.U24Gjihb4TM έχει στο ββημα 9.1 και 9.5 καποιες διαδικασιες για camera . τις κάνουμε ?

3. στο 9.7 στην ιδια σελίδα έχει πάλι για το gps

4. καποιες εφαρμογές όπως εορτολογιο και insomnia δεν μου τις έκανε εγκατάσταση. εχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Xalllara!

Κατέβασε τη 00.13 από αλλού και ξαναπέρνα την. Μπορεί κάτι να μην έχει κάτσει καλά...

Πέρασα τη Newman Google Edition και όλα πάνε καλά προς το παρόν.

Ευχαριστώ panandreas για τον οδηγό :up:

Πέρασα και εγώ την xperia με CMW 6.0.3.5

Panandreas

(Ανοίγετε το αρχείο της rom που είναι αποθηκευμένο στο PC με διπλό κλικ (όχι εξαγωγή)

Πηγαίνετε στον φάκελο "META-INF/com/google/android"

Ανοίξτε με διπλό κλικ το αρχείο "updater-script" και επιλέξτε να ανοίξει με το "notepad/σημειωματάριο"

Λογικά η 2η γραμμή (μπορεί να είναι 2η έως 3η γραμμή) γράφει τα παρακάτω: assert(getprop("ro.product.device") == "C8690" ||

getprop("ro.build.product") == "C8690"; τα οποία τα σβήνετε

Κλείνετε το αρχείο και στην ερώτηση αν θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο απαντάτε "Ναι" όπως και στην επόμενη ερώτηση αν θέλετε να ενημερώσετε το συμπιεσμένο αρχείο επιλέξτε πάλι "Ναι"

Αντιγράψτε το ενημερωμένο αρχείο της Rom στην κάρτα sd και επαναλάβετε το βήμα 5 του οδηγού)

Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να την περάσω .

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το GPS . Στην μοναδική rom που άνοιξε ήταν στην MIUI και έχω δοκιμάσει αρκετές .

Το nicknova's GPS_Fix_v2 το έχει δοκιμάσει κανείς με xperia ?

Παιδιά περνάω τις επαφές χειροκίνητα και σε μια ώρα περίπου έχουν εξαφανιστεί.

Επίσης έχει πολύ χάλια σήμα.

Καμία βοήθεια;

Παιδιά περνάω τις επαφές χειροκίνητα και σε μια ώρα περίπου έχουν εξαφανιστεί.

Επίσης έχει πολύ χάλια σήμα.

Καμία βοήθεια;

το σημα σε μενα καλο ειναι....τις επαφες περνα τες σαν επαφες google...όχι τηλεφωνου..

Προσπαθώ καιι εγώ να εγκαταστησω το Xperia ICS βάσει των οδηγιών του @papandreas (να'ναι καλά το παιδι) και έχω το εξής προβλημα: Δεν μπορώ να εγκαταστησω το CWM. Toυς bootloaders τους περνάω κανονικα, αλλά όταν φτάνω στο βήμα 4.3 του οδηγού του στο ποστ #1086 μου εμφανιζει αυτό στο flash_recovery:

http://i325.photobucket.com/albums/k384/beorntwc/Untitled_zps93372abe.png

τί μπορει να φταιει?

το σημα σε μενα καλο ειναι....τις επαφες περνα τες σαν επαφες google...όχι τηλεφωνου..

Δηλαδη δεν υπαρχει καποια λυση να περναμε χειροκινητα τις επαφες, θελω να το δωσω στον πατερα μου κι αυτος δεν εχει gmail να συγχρονιζει.

Δηλαδη δεν υπαρχει καποια λυση να περναμε χειροκινητα τις επαφες, θελω να το δωσω στον πατερα μου κι αυτος δεν εχει gmail να συγχρονιζει.

Φτιάξε του ένα email (θα του χρειαστεί και για το taxisnet), πέρνα εκεί τις Επαφές του και συγχρόνισε κατόπιν...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Φτιάξε του ένα email (θα του χρειαστεί και για το taxisnet), πέρνα εκεί τις Επαφές του και συγχρόνισε κατόπιν...

Οκ μια φορα να το κανω, αλλα μετα πως θα αποθηκευει επαφες κατευθειαν στο τηλεφωνο?

Προσπαθώ καιι εγώ να εγκαταστησω το Xperia ICS βάσει των οδηγιών του @papandreas (να'ναι καλά το παιδι) και έχω το εξής προβλημα: Δεν μπορώ να εγκαταστησω το CWM. Toυς bootloaders τους περνάω κανονικα, αλλά όταν φτάνω στο βήμα 4.3 του οδηγού του στο ποστ #1086 μου εμφανιζει αυτό στο flash_recovery:

http://i325.photobucket.com/albums/k384/beorntwc/Untitled_zps93372abe.png

τί μπορει να φταιει?

Δεν έχω ιδέα. Εγώ θα δοκίμαζα αρχικά restart στο PC, άλλο καλώδιο και άλλη θύρα USB και μετά θα δοκίμαζα να ξανακατεβασω το CWM ή να κατεβάζα άλλη έκδοση cwm.

Σιγουρέψου καιότι το PC δεν έχασε τους drivers

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το GPS . Στην μοναδική rom που άνοιξε ήταν στην MIUI και έχω δοκιμάσει αρκετές .

Το εννοείς άνοιξε? Δεν ενεργοποιείτε καθόλου ή δεν πιάνεις Δορυφόρους?

Εγώ δοκίμασα μόνο 0.13 update και Xperia και έπαιζε και στις δύο. Το κουλό είναι ότι χθες σε τελευταίο όροφο κτιρίου έπιασε 5 Δορυφόρους χωρίς να κλειδώσει όμως.

Edited by panandreas

Εμενα την Jellykat δεν την παιρνει με τιποτα.

Η Google Edition τι λεει?

Το εννοείς άνοιξε? Δεν ενεργοποιείτε καθόλου ή δεν πιάνεις Δορυφόρους?

Εγώ δοκίμασα μόνο 0.13 update και Xperia και έπαιζε και στις δύο. Το κουλό είναι ότι χθες σε τελευταίο όροφο κτιρίου έπιασε 5 Δορυφόρους χωρίς να κλειδώσει όμως.

http://i1195.photobucket.com/albums/aa382/Zio111/Screenshot_2014-05-03-10-50-09.png

http://i1195.photobucket.com/albums/aa382/Zio111/Screenshot_2014-05-03-15-57-50.png

Οι φωτογραφίες είναι από τις άλλες rom που δοκίμασα διάφορα . Στην xperia μπόρεσε να φτιάξει την οθόνη και μόνο το GPS παρμένη με Χ .Σκέφτηκα να κάνω το fix μέσα από το CWM αλλά φοβάμαι μήπως επηρεάσει το σύστημα . Υπάρχει κάποιος τρόπος που να δουλεύει ?

Υπάρχει περίπτωση να μην φταίει η rom και αν ναι πως το ελέγχουμε ?

Το nicknova's GPS_Fix_v2 μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα ? ( GPS X )

Edited by Zioa

Αυτό το ενοχλητικό βελάκι του control στην xperia πως φεύγει βρε παιδιά; Edited by geokostas

Θελω να περασω τη google edition rom που φαινεται απο τις πιο σταθερες και ενδιαφερον rom σε σχεση με αυτα που διαβασα.

Θελει ομως λεει το firmware 0.18 και οχι το γνωστο 0.13 που βαλαμε οι περισσοτεροι για να σταματησει τα αναβοσβηματα η οθονη.

Οποτε για να περασω στην 0.18 ακολουθω την ιδια διαδικασια οπως και στη 0.13? Το αρχει update zip στην external sd card και update apo to revovery?

Το πατας λιγο παρατεταμένα και επιλέγεις.

φίλε δεν εννοω οτι δεν μπορώ να γράψω ελληνικά...εννοω οτι δεν λειτουργεί το swype με ελληνικά...

Αυτό το ενοχλητικό βελάκι του control στην xperia πως φεύγει βρε παιδιά;

Το βρίσκεις στο συρτάρι εφαρμογών, το ανοίγεις και απενεργοποιεις την πρώτη επιλογή (start service)

Επίσης κάπου έχει ρύθμιση να βγάζει το βελάκι και αριστερά ή δεξιά

Θελω να περασω τη google edition rom που φαινεται απο τις πιο σταθερες και ενδιαφερον rom σε σχεση με αυτα που διαβασα.

Θελει ομως λεει το firmware 0.18 και οχι το γνωστο 0.13 που βαλαμε οι περισσοτεροι για να σταματησει τα αναβοσβηματα η οθονη.

Οποτε για να περασω στην 0.18 ακολουθω την ιδια διαδικασια οπως και στη 0.13? Το αρχει update zip στην external sd card και update apo to revovery?

Επειδή πριν περάσω την Xperia είχα πάρει backup την 0.13 από το CWM, δοκίμασα επαναφορά αλλά δεν παίζει, και είμαι σίγουρος ότι αυτό που φταιει είναι ότι η 0.13 είναι official και έχω unlocked bootloader.

Φαντάζομαι ότι αν βάλεις 0.18 δεν θα σου ανοίξει το κινητό και από ότι διάβαζα ο τρόπος για να brick-αρεις μόνιμα το κινητό είναι να περνάς συνέχεια κλειδωμένους και ξεκλείδωτους bootloader.

Πάντως θα το δοκιμάσω για να δω αν θα παίξει το backup που έλεγα από την 0.13

Το βρίσκεις στο συρτάρι εφαρμογών, το ανοίγεις και απενεργοποιεις την πρώτη επιλογή (start service)

Επίσης κάπου έχει ρύθμιση να βγάζει το βελάκι και αριστερά ή δεξιά

Επειδή πριν περάσω την Xperia είχα πάρει backup την 0.13 από το CWM, δοκίμασα επαναφορά αλλά δεν παίζει, και είμαι σίγουρος ότι αυτό που φταιει είναι ότι η 0.13 είναι official και έχω unlocked bootloader.

Φαντάζομαι ότι αν βάλεις 0.18 δεν θα σου ανοίξει το κινητό και από ότι διάβαζα ο τρόπος για να brick-αρεις μόνιμα το κινητό είναι να περνάς συνέχεια κλειδωμένους και ξεκλείδωτους bootloader.

H 0.13 από pandawill με επαναφορά από το backup του CWM επανέρχεται αλλά αναβόσβηνε η οθόνη . Μπορεί να οφείλεται το ότι δεν παίρνει backup τον πυρήνα . Όταν το επανέφερα μετά από JELLYKAT​ είχα Kernel_00.18_stock .

Δηλαδη με λιγα λογια να μη το δοκιμασω. Αμα βαλω τη rom με τις οδηγιες που εδωσες διορθωνεται αυτη η αηδια με τη μπαταρια;

H ενδειξη της που ανεβοκατεβαινει και τα σχετικα προβληματα που εχουν ηδη αναφερθει?

Και κατι ακομα χανεται οριστικα το ραδιοφωνο απο τη διαβασα με αυτη τη rom?

Edited by tiestointhemix