aggeloszog Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 δεν ξέρω,εγώ έκανα unlock bootloader πριν δοκιμάσω να περάσω κάποια ρομ.απο stock recovery φλασαρα stock ρομ αλλά μάλλον γίνεται και custom Πολύ ωραια, να σαι καλά...Ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος που εχει περάσει custom αν χρειαζεται 1)unlocked bl, 2)cwm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 δεν ξέρω,εγώ έκανα unlock bootloader πριν δοκιμάσω να περάσω κάποια ρομ.απο stock recovery φλασαρα stock ρομ αλλά μάλλον γίνεται και custom Από στοκ recovery φλάσαρα miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλησπερα παιδια...αν εχει περασει καποιος την Miui Rom θελω να μου δωσει το λινκ που την βρηκε για το Newman N2 για να δω αν ειναι αυτο που εχω βρει και εγω και επισης να μου πει αν του λυθηκαν τα θεματα του κινητου περνοντας την. ευχαριστω πολυ. :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από στοκ recovery φλάσαρα miui. Για πες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για να μην μείνω με το παράπονο, σήμερα έχω κι εγώ τα κουλά της μπαταρίας. Πριν κανα 2ωρο ήταν στο 10% και γκρίνιαζε για φόρτιση. Δύο ώρες μετά, έτσι απλά, είναι στο 35%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) καλησπερα παιδια...αν εχει περασει καποιος την Miui Rom θελω να μου δωσει το λινκ που την βρηκε για το Newman N2 για να δω αν ειναι αυτο που εχω βρει και εγω και επισης να μου πει αν του λυθηκαν τα θεματα του κινητου περνοντας την. ευχαριστω πολυ. :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πες... :) Πέρασα την MIUI rom miuiandroid_multi_C8690_4.3.28_jb-4.1.zip 259 MB (272.276.417 byte) http://xiaomi.eu/community/threads/4-3-28.23911/ (Βρίσκεις το newman n2 και πατάς το Goo ) http://goo.im//devs/ibotpeaches/miuiandroid/releases/4.3.28m/miuiandroid_multi_C8690_4.3.28_jb-4.1.zip Το πρόβλημα με την οθόνη επανήρθε . ( Με το update.zip της Digma είχε διορθωθεί ) Όταν πήγα να περάσω την MIUI μου έβγαλε error 7 . Οπότε χρειάστηκα να σβήσω κώδικά από το αρχείο META-INF\ COM \GOOGLE\android\updater-script assert(getprop("ro.product.device") == "C8690" || getprop("ro.build.product") == "C8690" || getprop("ro.product.device") == "C8690" || getprop("ro.build.product") == "C8690"); (οδηγίες βρήκα στο http://vondroid.com/threads/miui-v5-multilang.11252/#.U2atSfl_swE ) Edited May 4, 2014 by Zioa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Επισης και σε μενα σημερα εκανε τα τρελα της η μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μηπως αν περναμε αλλη μπαταρία λυνόταν το πρόβλημα; Γιατι βλέπω σχεδόν ολοι έχουμε αυτό το θεματάκι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Όλο και κάποιος θα αγόρασε 2η μπαταρία εξ αρχής, οπότε ίσως αν μπορούσε να πει τι παίζει βάζοντας άλλη, μην μπει κόσμος και σ'άλλα έξοδα πιθανόν χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να φταίει η rom και όχι η μπαταρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για να μην μείνω με το παράπονο, σήμερα έχω κι εγώ τα κουλά της μπαταρίας. Πριν κανα 2ωρο ήταν στο 10% και γκρίνιαζε για φόρτιση. Δύο ώρες μετά, έτσι απλά, είναι στο 35%. Επισης και σε μενα σημερα εκανε τα τρελα της η μπαταρια! Μηπως αν περναμε αλλη μπαταρία λυνόταν το πρόβλημα; Γιατι βλέπω σχεδόν ολοι έχουμε αυτό το θεματάκι. Μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να φταίει η rom και όχι η μπαταρία . Και σε εμένα πότε πέφτει πολύ γρήγορα ,πότε δεν λέει να πέσει... Το φαινόμενο όταν μένει idle το τηλέφωνο να ανεβαίνει η μπαταρία το κάνει και σε εμένα π.χ. πριν από καμία ώρα περίπου ήταν στο 62% τώρα είναι στο 76% , απλά σταμάτησα να το σκαλίζω και εννοείται χωρίς να είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ROM ή μπαταρίας αλλά αν κάποιος έχει πάρει άλλη μπαταρία ας δοκιμάσει. Ίσως να είναι πρόβλημα μπαταρίας γιατί στο ANTUTU TESTER όταν πάω να κάνω το battery test μου βγάζει μήνυμα ότι η μπαταρία είναι ελλατωματική. Δείτε όσοι μπορείτε αν το κάνει και σε εσάς. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με το antutu tester και σε εμενα λεει οτι η μπαταρια ειναι ελλατωματικη οποτε δε προχωραει και το test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγω εχω παρει δευτερη μπαταρια αλλα δεν εχει ερθει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τρέχει ψηφοφορία εδώ αν και κατά πόσο εiμαστε ευχαριστημένοι από το panda > http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Απλα αναφέρω κάτι για μερικούς που το έχουν πάρει για γονείς, θείους, κουνιάδους που δεν έχουν σχέση με smartphone. Εγώ εχω πάρει 3 για φίλους και το ένα το έχω ακόμα στα χέρια μου. Σε όλα πέρασα την 0.13 και μετα έβαλα fastergps και gpstest για να φτιάξω το gps. Ένω ήμουν μέσα στο άγχος για τα προβλήματα που θα βρίσκουν οι φίλοι μου και το ζάλισμα που θα φάω ότι δεν τους βρήκα καλά κινητά, τα μόνα σχόλια που έχω για την ώρα είναι ότι η μπαταρία κρατάει πολύ (απο χρήστη galaxy s2) και ότι η φωτογραφική είναι τέλεια. Δεν λέω ότι το κινητό δεν έχει προβλήματα. Απλα θέλω να πώ ότι για κάποιον που θέλει το τηλέφωνο απλα για να μιλάει, να στέλνει μηνύματα, να βγάζει καμιά φωτό και να συζητάει με viber, whatsup και να μπαίνει λιγο facebook και ιντερνετ δεν θα υπάρχει κάνα μεγάλο πρόβλημα. Ακόμα και εγώ που λιώνω το κινητό αλλα δεν παίζω καθόλου παιχνίδια δεν είδα κάτι εκτός απο το ζέσταμα (από ότι διαβαζα πρέπει να είναι θέμα kernel και για την ακρίβεια driver του wifi) Το θέμα της μπαταρίας (ανεβοκατεβασμα του ποσοστού) δεν νομίζω ότι είναι hardware γιατι θεωρώ απίθανο να έχουν όλες οι μπαταρίες το ίδιο θέμα. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα rom και εμφανίζεται κυρίως όταν ο επεξεργαστης ρουφάει πολύ ρεύμα απο την μπαταρία. Είναι και ενεργοβόρος οπότε με ενα παιχνιδάκι θα τραβάει πάρα πολύ, θα ρίχνει την τάση της μπαταρίας και θα αλλάζει η ένδειξη προς τα κάτω και μετα που ο επεγεργαστης σταματάει να τραβάει ρεύμα η τάση ξανα-ανεβαίνει οπότε και η ένδειξη της μπαταρίας (προφανώς χάλια αλγόριθμος στην rom). Το θέμα που λέτε να πεφτει ξαφνικά απο το 50% στο 10% ή να σβήνει δεν μου έχει συμβεί. Το μόνο περίεργό που έχω δει με την μπαταρία σε απλή χρήση είναι ότι μόλις φορτίσει στο 100% και το βγάλω απο τον φορτιστή παραμένει εκεί για πολύ ώρα παρόλο που σκαλίζω το κινητό. Και κάτι που ξέχασα σχετικα με το wifi. Το κινητό δεν μπαίνει σε 2 συγκεκριμένα wifi με wep encryption. Μολις τα έκανα wpa εμπαινε και μόλις τα γύριζα σε wep τιποτα. Edited May 5, 2014 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ζητείται άτομο να με βοηθήσει να περάσω την jellykat :rolleyes:...Ας στείλει pm όποιος φιλοτιμηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 αυτη η περιβοητη jellycat διορθωνει το προβλημα της μπαταριας? τουλαχιστον η ενδειξη να ειναι σωστη και ας ξεφορτιζει σε οσο διαστημα θελει. αντε γιατι θα καταντησουμε παρανοικοι με αυτο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 αυτη η περιβοητη jellycat διορθωνει το προβλημα της μπαταριας? τουλαχιστον η ενδειξη να ειναι σωστη και ας ξεφορτιζει σε οσο διαστημα θελει. αντε γιατι θα καταντησουμε παρανοικοι με αυτο το τηλεφωνο απ οσο ξέρω, ναι, τα διορθώνει όλα αυτά...Το θέμα είναι οτι ίσως πρέπει πρώτα να κάνουμε πολλλλλα βηματα για να φτάσουμε στο φλασάρισμα, διαδικασία που δεν εχω ιδέα πως γίνεται...Αν καποιος ξέρει, ας βοηθήσει αν έχει χρονο και ορεξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Lol. σε γειτονικο φορουμ μπηκε αγγελια και καλα ο τυπος κανει root , βαζει ρομ και φτιαχνει τα bugs του n2. Σπευσατε στον Dr. Newman! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposporis Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Android 4.1.1 Baseband 1.0 Kernel 3.0.101 exynos4brothes1.2 Jellykat N2 00.18 4.1.1 Με τη παραπάνω έκδοση η οθόνη αναβοσβήνει και παίζει και ήχο. Μια φορά πρόσεξα ότι έλεγε να συνδέσω το φορτιστή ενώ η μπαταρία ήταν στο 75%. Θα δοκιμάσω και άλλες εκδόσεις. Edited May 5, 2014 by aposporis έλεγχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Android 4.1.1 Baseband 1.0 Kernel 3.0.101 exynos4brothes1.2 Jellykat N2 00.18 4.1.1 Με τη παραπάνω έκδοση η οθόνη αναβοσβήνει. Μάλιστα μια φορά πρόσεξα ότι έλεγε να συνδέσω το φορτιστή ενώ η μπαταρία ήταν στο 75%. Θα δοκιμάσω και άλλες εκδοσεις. αν αλλάξεις kernel νομίζω οτι φτιάχνει το αναβοσβημα..δες στο νημα της jellykat στο vondroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εμένα το πρόβλημά μου είναι πως δεν φορτίζει μέχρι το 100%. Το βάζω να φορτίσει, φορτίζει +20-30% και σταματάει. Πρέπει να βγάλω το usb και να το ξαναβάλω για να συνεχίσει και μπορεί να το κάνει 2-3 φορές μέχρι να φτάσει στο 100% Χθες βράδυ έκανα το γνωστό κόλπο: Φόρτιση μπαταρίας στο 100% και παραπάνω, βγάλσιμο μπαταρίας για κανένα τεταρτάκι και τοποθέτηση ξανά. Μόλις το άνοιξα μου έδειξε μπαταρία στο 90% και το έβαλα πάλι να φορτίσει μέχρι το 100%. Αυτά έγιναν χθες στις 12 τα μεσάνυχτα. Έκτοτε με ξυπνητήρι το πρωί και 5 κλήσεις μικρής διάρκειας, αυτή τη στιγμή (16:23) μου δείχνει 92%. Υπό τις προηγούμενες συνθήκες θα ήμουν στο 60% και πολύ λέω. Βρε λες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 @panandeas το Wi-Fi στο δικό μου δεν κλείνει ποτέ, τι "Only when plug in" τι "Never" το βάλω, συνέχεια ανοιχτό είναι , το αναφέρω γιατί γράφεις για πρόβλημα του driver. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 θα 'κονομησει' κ καλα αφου ειχα ρωτησει κ ζηταγε ενα 20αρικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3ks Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 έχω βάλει την 0.13, δεν αναβοσβήνει πλέον η οθόνη αλλά μερικές φορές ανάβει το λεντακι κόκκινο σαν να έχω κάποιο μήνυμα ή αναπάντητη ενώ δεν έχω. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα; ξέρετε που μπορεί να οφείλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 θα 'κονομησει' κ καλα αφου ειχα ρωτησει κ ζηταγε ενα 20αρικο! Το θέμα είναι τα φτιάχνει όντως; Γιατί απ'όσα ξέρουμε εως τώρα, σίγουρη λύση για την μπαταρία δεν βλέπω να έχει βρεθεί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts