timeout Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Εγώ που παρήγγειλα μια θήκη και μια ζελατίνα από το winupower.com ακόμα περιμένω να αλλάξει το status της παραγγελίας. Η παραγγελία έγινε 10/4 και σήμερα είναι 17/4. Έχει παραμείνει στο awaiting shipment. Γνωρίζει κανείς σας κάποιο email στο οποίο μπορώ να επικοινωνήσω? Τους έστειλα μαιλ για την καθυστέρησή κι σήμερα έστειλαν μαιλ οτι τα έστειλαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Τους έστειλα μαιλ για την καθυστέρησή κι σήμερα έστειλαν μαιλ οτι τα έστειλαν . Και εγώ τους έστειλα και μου άλλαξαν το status σε shipped. Ωστόσο πως ξέρουμε αν απλά το έκαναν για να μας ικανοποιησουν? Εφόσον δεν υπάρχει tracking number πρέπει να βασιστούμε στο λόγο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αγορά 15/4 ούτε εμένα μου έστειλαν ακόμα tracking number. Τη βλέπω τη δουλειά, θα μας βγάλουν την ψυχή αυτοί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Και εγώ τους έστειλα και μου άλλαξαν το status σε shipped. Ωστόσο πως ξέρουμε αν απλά το έκαναν για να μας ικανοποιησουν? Εφόσον δεν υπάρχει tracking number πρέπει να βασιστούμε στο λόγο τους. Άπλα περιμένουμε 40 μέρες από τη μέρα της παραγγελιάς κι αν δεν έρθει ανοίγουμε case στο paypal . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/4-7-Inch-HD-IPS-Screen-Newman-N2-Mobile-Phone-Android-4-0-Exynos-4412-1/318483_1776814202.html 90 δολλαρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 108,82$ βγαίνει, +19.5$ μεταφορικά, δεν υπάρχει δωρεάν αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Και εγώ τους έστειλα και μου άλλαξαν το status σε shipped. Ωστόσο πως ξέρουμε αν απλά το έκαναν για να μας ικανοποιησουν? Εφόσον δεν υπάρχει tracking number πρέπει να βασιστούμε στο λόγο τους. Εγώ τους βρήκα πολύ χαλαρούς και έκανα refund μετά τις 8 ημέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Εγώ τους βρήκα πολύ χαλαρούς και έκανα refund μετά τις 8 ημέρες.. Κι εγω τους εστειλα email σημερα ποτε θα μου στειλουν track nunber. Θα περιμενω λιγες μερες ακομα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Για το Antelife γράφετε? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Για το Antelife γράφετε? Ναι φίλε μου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πηρα σημερα(χτες βασικα)μια μπαταρια και ενα μαυρο καπακι απο pantawill στα 25 δολαρια,να δουμε αυτα ποτε θα ερθουνε γιατι σε κανα δεκαημερο ερχετε και το κινητο(ειναι dispatched to overseas απο 9/4)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μεγαλύτερη μπαταρία από 2500 mah υπάρχει? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη παιδια. Εμένα μου έδωσαν tracking number και το παταω και μου λέει 2014-04-16 15:25, item in conta IPS, IPS. Και στο status μου γράφει transporting? τι σημαίνει ? ολα καλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη παιδια. Εμένα μου έδωσαν tracking number και το παταω και μου λέει 2014-04-16 15:25, item in conta IPS, IPS. Και στο status μου γράφει transporting? τι σημαίνει ? ολα καλα ? Αληθως ανεστη.Ναι,ειναι καθοδον. Μεγαλύτερη μπαταρία από 2500 mah υπάρχει? Οχι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Αληθως ανεστη.Ναι,ειναι καθοδον. Οχι. Είσαι σίγουρος ? δηλαδη να μην αρχίσω τα μπινελικια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Εγω πρωτη φορα παρηγγειλα απο antelife και πηρα δυο κομματια. Τους στελνω καθε μερα email για να μου στειλουν tracking number και με γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Εγω πρωτη φορα παρηγγειλα απο antelife και πηρα δυο κομματια. Τους στελνω καθε μερα email για να μου στειλουν tracking number και με γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους. Το χουμε ξαναπει.Ειναι υπερβολικα αργο.Και tracking number να παρεις δεν λεει τιποτα.Εκανα παραγγελια αλλο κινητο,μετα απο 6-7 μερες πηρα tracking number,περασε και καμια βδομαδα και ακομα δεν εχουν δωσει το πακετο στη μεταφορικη.Εγω αγορασα ξεροντας οτι καθυστερει τραγικα. Αν εχετε προβλημα με την καθυστερη πολυ απλα μην αγοραζετε απο κει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Για όσους θέλουν μαύρη πλάτη http://www.focalprice.com/MS1976B/Replacement_Back_Cover_for_Newman_Newsmy_N2_4.7_Cell_Phone_Black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmoutsou Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Καλησπέρα σας! Εδώ και μερικές μέρες έχω το Freelaner I20(από ότι διαβάζω είναι ίδιο με το Newman N20) από Cinavasion. Είχε μέσα εγκατεστημένο το Playstore, αλλά έχω ένα θεματάκι με το Viber. Στις κλήσεις δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό ή το ηχείο. Αν συνδέσω ακουστικά ακούω, αλλά επειδή δεν έχω μικρόφωνο δεν μπορώ να μιλήσω. Διάβασα ότι αν κάνω update λύνεται το θέμα. Έχω μπερδευτεί όμως και δεν ξέρω ποιό αρχείο να επιλέξω. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ με κάποιο update που έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί; Το build number που έχει η συσκευή είναι: C8690_I20_00.04 και λειτουργικό Android 4.0.(θα προτιμούσα κάποιο νεώτερο). Edited April 21, 2014 by skarmoutsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ισχύει ακόμη το κουπόνι για το antelife, γιατί μου λέει πως είναι invalid..? Επίσης είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Επίσης είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία? Καλη ερώτηση, το ειχα κι εγω απορία. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ισχύει ακόμη το κουπόνι για το antelife, γιατί μου λέει πως είναι invalid..? Επίσης είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία? Γιατί δεν τη...σπας σε 2 παραγγελίες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ναι ..είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Γιατί δεν τη...σπας σε 2 παραγγελίες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ναι ..είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία . Αν παραγγείλεις τρια τηλεφωνα σε ξεχωριστες παραγγελιες, υπάρχει περίπτωση να σου ερθουν ολα σε ενα πακέτο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Γιατί δεν τη...σπας σε 2 παραγγελίες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ναι ..είναι ρίσκο για τελωνείο να πάρεις δύο συσκευές με μια παραγγελία . Επισης στη διαλογη αν δουν 2 πακετα μαζι στο ιδιο ονομα εχει ρισκο; μηπως σε περασουν για εμπορο και ειναι ακομα χειροτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Αν παραγγείλεις τρια τηλεφωνα σε ξεχωριστες παραγγελιες, υπάρχει περίπτωση να σου ερθουν ολα σε ενα πακέτο; Πες τους στη παραγγελία να είναι σε διαφορετικά πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts