Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eπειδη εχω περασει πολλα με αυτο το τηλεφωνο και τα κοληματα του αποφασισα να κανω ενα update με ενα firmware που διαβασα μονο καλα λογια.

Πραγματικα το κινητο πλεον πεταει.

Μπειτε και διαβαστε http://vondroid.com/threads/jb-4-1-1-jellykat-newman-n2-00-18-firmware.18641/

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την ώρα είμαι ακόμα με την Google 2.9.1 έχεις παρατηρήσει και άλλο αξιοσημείωτο ;

Η νεα εκδοση παει σφαιρα χωρις κοληματα,δουλευουν ολα κομπλε και με untutu ειμαι μονιμα 18000+ αν αυτο σου λεει κατι.πραγματικα το παλικαρι εχει κανει φοβερη δουλεια.

2η μερα την τρεχω και μπορω να πω οτι στον τομεα ενεργειας και διαχειρισης μνημης ειναι η μερα με την νυχτα με την προηγουμενη custom rom που ειχα.

ασε να την δουλεψω 2-3 μερες ακομα και θα σας πω.

• 5 weeks later...
Για εγκατάσταση του play store διαβάστε αυτο http://blog.antelife.com/2014/01/10/newman-n2-k1b-play-store-solution-show-newman-video.html .Εαν εχετε κάποια απορια στείλτε μύνημα.

Παιδιά το κινητό σας έχει βγει καλό?Διάβασα μερικά ποστ και θέλω να ρωτήσω....σίγουρα έχει καλό επεξεργαστή...απο κάμερα,φλας,οθόνη και λοιπά πως πάει?Αν πάρω καρτα sd γρήγορη 32αρα είμαι κομπλέ σε βαριές εφαρμογές....ειμαι ανάμεσα σε n2,zopo zp980 & inew v3

Πηρα τελικα το κινητο και τώρα το έχω βάλει για φόρτιση...εχει κανενας κανα guide για να με οδηγησει στο πως να χειριστώ το κινητό?Τι εφαρμογές να του βάλω για να το τεστάρω,πως περνάμε ρομ κλπ γιατί είμαι τελείως άσχετος, τι καρτα sd να πάρω για να μην έχω κολλήματα,κτλ...τι πρέπει να τσεκάρω γενικά?

Πηρα τελικα το κινητο και τώρα το έχω βάλει για φόρτιση...εχει κανενας κανα guide για να με οδηγησει στο πως να χειριστώ το κινητό?Τι εφαρμογές να του βάλω για να το τεστάρω,πως περνάμε ρομ κλπ γιατί είμαι τελείως άσχετος, τι καρτα sd να πάρω για να μην έχω κολλήματα,κτλ...τι πρέπει να τσεκάρω γενικά?

τεσταρισμα γενικα με αντουτου..γκουγκλαρε κ ανδροιδ benchmarks κ τρεχτα

ολα ναφχαριστηθεις:)

sd,class 6/10 ...

needrom οι ρομ,διαβασμα για να μαθεις μεσω γκουγκλ το πως τι; χρησιμοποιεις..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• 3 weeks later...

Καλησπέρα

Έχω ένα Newman n2 και του έκανα root με framaroot.Όταν όμως πάω να ανοίξω τον super user μου λέει ότι το SU binary πρέπει να αναβαθμιστεί κανονικά ή με TWRP/CWM.

Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα

Έχω ένα Newman n2 και του έκανα root με framaroot.Όταν όμως πάω να ανοίξω τον super user μου λέει ότι το SU binary πρέπει να αναβαθμιστεί κανονικά ή με TWRP/CWM.

Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επέλεξε να αναβαθμιστεί κανονικά.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

TΟ έκανα αλλά λέει ότι η αναβάθμιση απέτυχε

Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el και πατησε install μετα κανε update στο super user

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el και πατησε install μετα κανε update στο super user

Η εφαρμογή όταν την ανοίγω βγάζει το εξής μήνυμα:

There was a problem opening a Shell with root Access.This is either being caused by superuser/supersu or by a device that is inproperly rooted.Try removing Superuser/supersu permissions,unistalling this application.reinstalling this aplication and then regrating superuser/supersu permissions for this applications.

You can check your device to see if it is properly rooted by downloading rootchecker from the android Market.

πιάστο αυγό και κούρευτο.έχασα το τόπι

Κατεβασε αυτο το superus https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu και δοκιμασε παλι, μπορει να χρειαστει παλι το BusyBox

Αλλιος δοκιμασε αυτο που γραφω στο ποστ 433 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5123979#post5123979

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• 2 weeks later...
Να προσθέσω πως το antelife το έβγαλε προσφορά για 100 κομμάτια μόνο http://www.antelife.com/newman-n2-quad-core-4-7-inch-hd-ips-screen-android-4-0-exynos-4412-1-4ghz-13mp-camera-10-point-touch-smart-phone.html στα ~80 με την μετατροπή που βλέπω.

Αξίζει η αγορά του, ειδικά σε αυτή την τιμή; Νομίζω ότι είναι σαφώς ανώτερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τιμής του, αλλά με προβληματίζει λίγο το android 4.1.2. Τι λέτε οι χρήστες του;

Αξίζει η αγορά του, ειδικά σε αυτή την τιμή; Νομίζω ότι είναι σαφώς ανώτερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τιμής του, αλλά με προβληματίζει λίγο το android 4.1.2. Τι λέτε οι χρήστες του;

Ειναι παλιο μοντελο αλλα δεν προκειται να βρεις πουθενα σ αυτα τα χρηματα τετοιο επεξεργαστη,οθονη με Gorilla Glass και τετοια καμερα.Αμα στειλει και το 1-8 οπως γραφει ακομα καλυτερα.Προσωπικα θεωρω τη Newman απο τις καλυτερες Κινεζικες εταιρειες.

Πριν κανα 3 μηνο ειχα φερει ενα κομματι (1-4) σ αυτη την τιμη.Πολυ ομορφο,αρκετα λεπτο και ποιοτικο.Μονο μειον οτι ειναι μονοκαρτο...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ειναι παλιο μοντελο αλλα δεν προκειται να βρεις πουθενα σ αυτα τα χρηματα τετοιο επεξεργαστη,οθονη με Gorilla Glass και τετοια καμερα.Αμα στειλει και το 1-8 οπως γραφει ακομα καλυτερα.Προσωπικα θεωρω τη Newman απο τις καλυτερες Κινεζικες εταιρειες.

Πριν κανα 3 μηνο ειχα φερει ενα κομματι (1-4) σ αυτη την τιμη.Πολυ ομορφο,αρκετα λεπτο και ποιοτικο.Μονο μειον οτι ειναι μονοκαρτο...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ την ίδια ιδέα έχω για το κινητό και τη Newman, αν και ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τα κινητά της. Έχω μερικές ώρες ακόμα για να αποφασίσω εάν θα το παραγγείλω.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ την ίδια ιδέα έχω για το κινητό και τη Newman, αν και ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τα κινητά της. Έχω μερικές ώρες ακόμα για να αποφασίσω εάν θα το παραγγείλω.

Αν δεν σ ενδιαφερει να ειναι 2καρτο παρτο με κλειστα ματια.Και αμα δεν σ αρεσει,μονο που θα τους πεις οτι εχει τον επεξεργαστη του S3 και τα αλλα χαρακτηριστικα σ αυτη την τιμη θα φυγει σφαιρα.

Eχω πιασει 3 Newman.Ενα NM890 (110Ε) για 6 μηνες και συνεχιζει,ενα Κ1Β (80Ε) για 2 μερες και ενα Ν2 (80Ε) για 2 μερες.Οι εντυπωσεις σε ολα οι καλυτερες.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Μόλις το παράγγειλα από το antelife, σε τέτοια τιμή δεν άντεξα 80 ευρό.. Ελπίζω να μην μου κάνει νερά το κατάστημα..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Μόλις το παράγγειλα από το antelife, σε τέτοια τιμή δεν άντεξα 80 ευρό.. Ελπίζω να μην μου κάνει νερά το κατάστημα..

Αργει εκνευριστικα το καταστημα να διεκπεραιωσει τις παραγγελιες αλλα σε συσκευασια και ποιοτητα ειναι κομπλε.2 παραγγελιες εχω (ενα ΖΤΕ V889s πριν 5-6 μηνες και ενα UMI X1s που περιμενω).Και στις 2 περιπτωσεις μπηκε αεροπλανο κοντα 15 μερες μετα την αγορα...

Παιδιά τι φωτογραφίες βγάζει; καλές ή κλασσικές κινεζικές;

Καποιοι λενε οτι εχει καλυτερη καμερα απ το S3 ,τον επεξεργαστη του οποιου φοραει.Με 2 λογια.Στα 200-250$ (τιμη που πωλειται συνηθως) λογω παλαιοτητας δεν θεωρω οτι αξιζει.Στα 100$ δεν εχει αντιπαλο.

Εγώ κατέληξα με 3! Ένα για μένα και δύο για φίλους. Δυστυχώς όλα άσπρα. Ελπίζω να μην τους πάρω στο λαιμό μου!

Χαχαχαχαχα.Ετσι και γω φιλε με τετοιες προαφορες.Με πιανει καταναλωτικη μανια και παιρνω 2-3.Αν ηταν δικαρτο θα χτυπαγα 4-5.Ειναι εξαιρετικο κινητο.Θα σ ευχαριστουν.