aristarhos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Νομίζω πως δεν έχει σημασία γιατί δεν κάνεις Wipe data and cash. Το επίσημο firmware δεν έχει Google Apps. Τα περνάς όπως σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 η 28 εκδοση τι προσφερει? με αυτο το τροπο που λες να βαλουμε το google play βαζουμε τις νεες εκδοσεις με αρχειο στην sd η μεσω upgrade ota? η δεν εχει σημασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) η 28 εκδοση τι προσφερει? με αυτο το τροπο που λες να βαλουμε το google play βαζουμε τις νεες εκδοσεις με αρχειο στην sd η μεσω upgrade ota? η δεν εχει σημασια? Το δικό μου είχε την 23 χωρίς Google play και όταν του έβαλα την 27 πάλι δεν είχε Google play. Η 28 βγήκε σήμερα και δεν την έχω δοκιμάσει. Αλλά όπως είπα, οι επίσημες firmware δεν πρέπει να έχουν Google play και δεν είναι rooted. ΔΙΟΡΘΩΣΗ Έβαλα την N2_00.28 ( Date 2013.03.02 ) Edited March 2, 2013 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 η 28 εκδοση τι προσφερει? με αυτο το τροπο που λες να βαλουμε το google play βαζουμε τις νεες εκδοσεις με αρχειο στην sd η μεσω upgrade ota? η δεν εχει σημασια? Σε οποια εκδοση και να σε μπορεις να βαλεις google play και μετα αμα θελεις περνας και τα updates. Ρε παιδια εγω ειμαι στην 25 και οταν τραβαψ 1080p video δεν εχει ζουμ και οταν γυρναω στην καμερα τα δειχνει λιγο καπως.Ενω οταν ειμαι σε 720p ολα ειναι καλα τι λετε να φταιει? Εσεις σε 1080p εχετε ζουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) παραγγελια newman n2 για φιλο απο pandawill 11/2/13 πληρωμη μεσω paypal 22/2/13 Shipped μεσω singapore post αργησε γιατι κατα τη διαρκεια της αργιας τους τελιωσε το στοκ οποτε περιμεναμε νεο $259.38 με singapore post χαρη στο κουπονι 10% που ειχαν κατα τη διαρκεια της αργιας τους. η τελικη παραδοση αναμενεται 6/3 αν κρινω απο αλλο τηλεφωνο που ελαβα παλι με singapore post. 23-02-2013 INFORMATION RECEIVED 25-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) 02-03-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Edited March 3, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ti λέει το κινητό? Σας έχει βγάλει κανα πρόβλημα? Σε ένα forum αναφέρουν πρόβλημα στη οθόνη του το οποίο μάλλον συμβαίνει λογω της υπερθέρμανσης της cpu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) Το παρέλαβα κι εγώ. Άψογο. Αγορασμένο από minideal με δωρεάν αποστολή με Singapore Post. Είχε την N2_00.23 και του πέρασα την N2_00.27 Δεν είχε Google Play και του έβαλα, μαζί και τα υπόλοιπα Google Apps. Δεν είχε Ελληνικό πληκτρολόγιο και του έβαλα το Jelly Bean keyboard με Ελληνικό λεξικό από το Google Play. Επίσης, δεν ήταν Rooted και το έκανα με το ExynosAbuse. ---------------------------------------------------------------------------- Για όσους δεν έχουν Google Play. Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο. Αντιγράψτε το στην SD card. Πηγαίνετε Ρυθμίσεις (settings) ->> Σχετικά με το τηλέφωνο (about phone) ->> Αναβάθμιση (OS update) ->> local update ->>ΝΑΙ (yes) Περιμένετε να κλείσει. Θα ανοίξει σε recovery mode και θα φλασάρει το update. Μετά θα κάνει Reboot. Τώρα έχετε Google Play. http://www.pandawillforum.com/soft/N2_ota_update.zip ωραιες οδηγιες, δουλεψαν. EDIT: καντε ολα αυτα. δεν αρκει απλα το google play του πανω λινκ http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/ κατα τη διαρκεια του update ειπε οτι απετυχε το modem και η καμερα και επειτα εκανε restart σε recovery οπου ολοκληρωσε, τα βαλε? -η οθονη οντως δεν εχει μεγαλη φωτεινοτητα. -το play store οντως λειπει και πρεπει να το βαλεις. -antutu 12500 με 28 εκδοση :(, 2o test 15500 ΜΕΓΑΛΕΣ διακυμανσεις γενικα -το πισω καπακι δεν ειναι οσο σαγρε φαινεται στις φωτο, καλο αυτο -ΕΞΑΙΡΕΤΟ gps σε σχεση με το jiayu g3 (το παλιο) οπως και wifi -οι 4.7 σε σχεση με τις 4.5 προσφερουν καλυτερη χρηση -ειναι σιγουρα γρηγορο, παντα σε συγριση με το παλιο jiayu g3 -το ηχειο δεν εχει ενταση Edited March 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 ωραιες οδηγιες, δουλεψαν. EDIT: καντε ολα αυτα. δεν αρκει απλα το google play του πανω λινκ http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/ κατα τη διαρκεια του update ειπε οτι απετυχε το modem και η καμερα και επειτα εκανε restart σε recovery οπου ολοκληρωσε, τα βαλε? -η οθονη οντως δεν εχει μεγαλη φωτεινοτητα. -το play store οντως λειπει και πρεπει να το βαλεις. -antutu 12500 με 28 εκδοση :(, 2o test 15500 ΜΕΓΑΛΕΣ διακυμανσεις γενικα -το πισω καπακι δεν ειναι οσο σαγρε φαινεται στις φωτο, καλο αυτο -ΕΞΑΙΡΕΤΟ gps σε σχεση με το jiayu g3 (το παλιο) οπως και wifi -οι 4.7 σε σχεση με τις 4.5 προσφερουν καλυτερη χρηση -ειναι σιγουρα γρηγορο, παντα σε συγριση με το παλιο jiayu g3 -το ηχειο δεν εχει ενταση Αυτό που έγραψα ήταν μόνο για Google Play. Τα υπόλοιπα είναι για Google Apps που, όντως χρειάζονται, για συγχρονισμό λογαριασμών ημερολογίων κ.τ.λ. Στο Antutu στις επιλογές μην βάζεις μέσα στο test την εξωτερική micro sd κάρτα. Η οθόνη είναι λίγο σκοτεινή σε εξωτερικούς χώρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) για να εχεις συμβατοτητα με τις εφαρμογες δεν αρκει απλα να βαλεις το google play του λινκ αρκετες αρνειται να τις κατεβασει στο antutu εβαλα την εσωτερικη sd κατα τη διαρκεια του update ειπε οτι απετυχε το modem και η καμερα και επειτα εκανε restart σε recovery οπου ολοκληρωσε, τα βαλε? με *#66*# λεει εκδοση 28 αλλα software version BP 23 Και isp version 0x108 ετσι θα πρεπε να ειναι??? πως καταλαβαινω οτι camera και modem αναβαθμιστηκαν? καλο ειναι το τηλεφωνο αλλα θελει αρκετη δουλεια απο τη πλευρα του χρηστη για να το στρωσει στο πρωτο σεταρισμα Edited March 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 για να εχεις συμβατοτητα με τις εφαρμογες δεν αρκει απλα να βαλεις το google play του λινκ αρκετες αρνειται να τις κατεβασει στο antutu εβαλα την εσωτερικη sd κατα τη διαρκεια του update ειπε οτι απετυχε το modem και η καμερα και επειτα εκανε restart σε recovery οπου ολοκληρωσε, τα βαλε? με *#66*# λεει εκδοση 28 αλλα software version BP 23 Και isp version 0x108 ετσι θα πρεπε να ειναι??? πως καταλαβαινω οτι camera και modem αναβαθμιστηκαν? καλο ειναι το τηλεφωνο αλλα θελει αρκετη δουλεια απο τη πλευρα του χρηστη για να το στρωσει στο πρωτο σεταρισμα Αυτά πρέπει να είναι τα σωστά νούμερα. Το update της κάμερας είναι από την έκδοση 00.23 και δίνει ISP version 0x108 Για να λύσεις το πρόβλημα ασυμβατότητας με ορισμένες εφαρμογές, ή τις κατεβάζεις μόνος σου ψάχνοντας στο Google και τις εγκαθιστάς, ή «πειράζεις» το fingerprint, αλλάζοντας το αρχείο build.prop, με οδηγίες από ΕΔΩ στο b.), για να εμφανίζεται στο Google Play ως SAMSUNG GALAXY S III (GT-I9300). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) ε αυτο εξ αρχης ειπα. οτι το σκετο αρχειακι http://www.pandawillforum.com/soft/N2_ota_update.zip που εδωσες σου βαζει μεν το play store αλλα ΔΕΝ λυνει τα θεματα συμβατοτητας οποτε πρεπει να κανεις αυτα: http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/ τα οποια και εκανα για να λυσω τα θεματα συμβατοτητας. 1) οταν πατας *#66*# στο dialer βγαζει software version BP 23 ? 2) μηπως μου βγαλε error στην αναβαθμιση του modem και της cameras γιατι ειχα ηδη την 23? και αν καταλαβα καλα η 28 που προσπαθησα να βαλω εχει τη καμερα η και μοντεμ της 23? 3) απο τις παραπανω οδηγιες δεν εφτιαξα τις permissions? κατι κακο θα συμβει? δε παρατηρω να υπαρχει προβλημα 4) στο play store απο το pc εξακολουθει να φαινεται ως newman και να μη βαζει εφαρμογες! ο αισθητηρας φωτος ειναι για γελεια. η φωτεινοτητα της οθονης ειναι πολυ χαμηλη και εγω την εχω στο μεγιστο Edited March 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ε αυτο εξ αρχης ειπα. οτι το σκετο αρχειακι http://www.pandawillforum.com/soft/N2_ota_update.zip που εδωσες σου βαζει μεν το play store αλλα ΔΕΝ λυνει τα θεματα συμβατοτητας οποτε πρεπει να κανεις αυτα: http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/ τα οποια και εκανα για να λυσω τα θεματα συμβατοτητας. 1) οταν πατας *#66*# στο dialer βγαζει software version BP 23 ? 2) μηπως μου βγαλε error στην αναβαθμιση του modem και της cameras γιατι ειχα ηδη την 23? και αν καταλαβα καλα η 28 που προσπαθησα να βαλω εχει τη καμερα η και μοντεμ της 23? 3) απο τις παραπανω οδηγιες δεν εφτιαξα τις permissions? κατι κακο θα συμβει? δε παρατηρω να υπαρχει προβλημα 4) στο play store απο το pc εξακολουθει να φαινεται ως newman και να μη βαζει εφαρμογες! ο αισθητηρας φωτος ειναι για γελεια. η φωτεινοτητα της οθονης ειναι πολυ χαμηλη και εγω την εχω στο μεγιστο σωστα σου βγαζει bp 23 αυτη ειναι η εργοστασιακη βερσιον οπως και σε μενα εγω πχ εχω softaware version 25 και BP 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 τελειααααα απο τις παρακατω οδηγιες δεν εφτιαξα τις permissions? κατι κακο θα συμβει? δε παρατηρω να υπαρχει προβλημα http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Εγώ έχω Software version BP την 0.22 Εσάς λογικά ήρθε με την 0.23 από το εργοστάσιο γιατί στο vondroid δεν υπάρχει διαθέσιμη να την περάσουμε,όπως με την 0.22.Αν τώρα περνόντας την 0.28 με τα ενσωματωμένα αρχεία για φλασάρισμα της ΒΡ και της κάμερας περνάει την 0.23 ΒΡ αυτό περιμένουμε από εσάς να μας ενημερώσετε. Τσέκαρα τα αρχεία της 0.28 με αυτά από την 0.22 και είναι ακριβώς ίδια στο μέγεθος κ ημερομηνία με την διαφορά να βρίσκεται στην ώρα μόνο. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειχε την 23, εβαλα την 28 γρινιαξε οτι δε μπορει να αναβαθμισει modem και camera εκανε ρεσταρτ εβαλε οτι εβαλε και τωρα εχει 28 με τα στοιχεια που εγραψα ανω: (software version BP 23) μου λετε οτι ειναι νορμαλ οποτε οκ :P σε καθε αναβαθμιση κανει format και θελει ολο το μπελα για το playstore, google apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ναι θέλει πάλι playstore k googleapps Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 και ολες τις εφαρμογες απο το 0? εχει διαφορα αν βαζεις update η πληρη αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 και ολες τις εφαρμογες απο το 0? εχει διαφορα αν βαζεις update η πληρη αναβαθμιση? Προσωπικά έχω μείνει στην 0.25.Όταν είδα ότι στην 0.26 αλλάζει την εσωτερική με την εξωτερική μνήμη δεν ξαναέκανα update λόγω των πολλών προγραμμάτων που είχα στην εξ.κάρτα.Όσες φορές έκανα update,έκανα το πλήρες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα προγράμματα πλην των γνωστών που αναφέραμε νωρίτερα. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Update εννοεις το μικρο αρχειο η το μεγαλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειχε την 23, εβαλα την 28 γρινιαξε οτι δε μπορει να αναβαθμισει modem και camera εκανε ρεσταρτ εβαλε οτι εβαλε και τωρα εχει 28 με τα στοιχεια που εγραψα ανω: (software version BP 23) μου λετε οτι ειναι νορμαλ οποτε οκ :P σε καθε αναβαθμιση κανει format και θελει ολο το μπελα για το playstore, google apps? Το εβαλες το google store?Γιατι αμα σε δυσκολεψε ο οδηγος απο το vondroid θα σου προτεινα να το περασεις με τον οδηγο που μας εδωσε ο Βασιλης λιγο ποιο πισω στο τοπικ και ειναι πανευκολος. Η software version BP 23 ειναι η σωστη που πρεπει να εχει το κινητο σου αρα εισαι τερμα νορμαλ και μενα αυτη εχει και το πειρα λιγο ποιο παλια απο εσενα.Τωρα ολα τα Ν2 με software version BP 23 βγαινουν. Απο οτι ξερω δεν χρειαζετε καθε φορα να βαζεις το store αλλα σε μερικα update μπορει να χρειαστει οχι σε ολα λογικα.Ας πουμε εγω μια φορα το βαλα. Εγω ειμαι στην 25 λετε να κανω αναβαθμιση στην 28?Καλη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ο προηγούμενος οδηγός ενεργοποιεί συγχρονισμόυς κτλ; Γιατί τους θέλω.Όπως και πλήρη συμβατότητα με εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 καλησπερα παιδια εχω και εγω το εργαλειο μπορω να πω απολυτα ευχαριστημενος αν και ειχα ενα θεμα που κρασαρα την καμερα με το update αλλα το φτιαξα μπορει να μου πειτε αν τα εχω σωστα με προβληματιζει bp version ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Φιλαρακι λαθος ειναι η bp βερσιον δεν πρεπει να γραφει αυτο.ψαξε στο vondroid πολυ εχουν το ιδιο προβλημα.θα βρεις λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 δεν μπορω με τιποτα ο οδηγος λεει για δυο drivers modem σε φακελο και να τρεξει ενα αρχειο ( εφαρμογη) οταν παταω στο usb switch το κουμπι download modem μου κανει αποσυνδεση ειναι μεγαλο προβλημα αν παραμεινω σε αυτη την bp version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ποιο firmware φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts