Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα εβαλα τον Nova Launcher...Τον εβαλα οχι για να επαναφερω το google search απλα κανει καλυτερη διαχειριση των οθονων τελικα...Το κενο πανω-κατω με τον στοκ ηταν απλα αχρησιμοποιητο.Δεν μπορουσες πχ να μετακινησεις τα widget πανω στο κενο που υπαρχει το google search.Τουλαχιστον με τον Nova μπορεις.

ναι ακριβως και εγω το Nova εβαλα και τα σπαει

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε ενταξει...Το ειδα ΚΑΙ αυτο...Εκανα εχθες ενα τεστ με το Antutu και εδειξε 13500+ (δεν θυμαμαι ακριβως) και πριν 5 λεπτα ξαναεκανα και εδειξε 8190...Εχθες νομιζω ειχε ενα ota update αλλα δεν θυμαμαι αν εκανα το τεστ πριν η μετα την αναβαθμιση...Αλλα οπως και να εχει δεν δικαιολογειται τετοια αποκλιση...Κοντα 50% κατω...

Update:Νεο τεστ και "φυσιολογικο αποτελεσμα" 13700...Θα το χασω με αυτο το τηλεφωνο....Overclock δεν παιζει τιποτα;

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Ε ενταξει...Το ειδα ΚΑΙ αυτο...Εκανα εχθες ενα τεστ με το Antutu και εδειξε 13500+ (δεν θυμαμαι ακριβως) και πριν 5 λεπτα ξαναεκανα και εδειξε 8190...Εχθες νομιζω ειχε ενα ota update αλλα δεν θυμαμαι αν εκανα το τεστ πριν η μετα την αναβαθμιση...Αλλα οπως και να εχει δεν δικαιολογειται τετοια αποκλιση...Κοντα 50% κατω...

Update:Νεο τεστ και "φυσιολογικο αποτελεσμα" 13700...Θα το χασω με αυτο το τηλεφωνο....Overclock δεν παιζει τιποτα;

dimtsag ποιο update εβαλες?Ακουσα οτι το 27update το καινουργιο κατεβαζει το antutu αλλα διορθωνει καποια αλλα πραγματα αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρος αμα ειναι καλο αυτο το update

Παιδια εχει λυσει κανεις το προβλημα με το 25update με την μπαταρια που σταματα στο 99% και δεν αναβει το μπλε λεντακι?

Εγω δεν το παθαινω παντα αλλα που και που

Edited by Franky2013

Εχω την 00.26.Αλλα δεν θυμαμαι με ποια εκανα το τεστ αρχικα...Επισης αυτο με την μπαταρια στο 99% το ειδα σημερα.Αλλα ειχα βαλει τον φορτιστη ενος HD2...Με εναν απο Playbook που ειναι μεγαλυτερος μου εφτανε στο 100% με το μπλε led..
Δημήτρης

Εχω την 00.26.Αλλα δεν θυμαμαι με ποια εκανα το τεστ αρχικα...Επισης αυτο με την μπαταρια στο 99% το ειδα σημερα.Αλλα ειχα βαλει τον φορτιστη ενος HD2...Με εναν απο Playbook που ειναι μεγαλυτερος μου εφτανε στο 100% με το μπλε led..

Δες ποια εκδοση εχεις και ξανα κανε antutu

Ναι το εχουνε ολες οι εκδοσεις μεχρι στιγμη αλλα λογικα μελλοντικα θα το φτιαξουνε λογικα

Ίσως το λέει για το φόβο χρεώσεων data.

Οχι μονο, εχει παρατηρηθει προβλημα με την καρτα sim και με το broken imei!!!

Εγω τελικα δεν αντεξα και εριξα μια custom το δε Antutu εδειξε απανωτες φορες 16000+:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

ποια custom? link? δε δινει 16000+ με την official?

Mπα ουτε κατα διανοια,κανενα 13500 maximum να φτανει με official

Εχω δοκιμασει και πηρα τα αποτελεσματα με την Sin αλλα τωρα δοκιμαζω και την αλλη καινουργια που μολις εσκασε και εχει απιστευτα καλουδια preinstalled.....αυτη απο πανω του tedascuen ο οποιος συντομα θα μας δωσει μια Rom εκπληξη, θελω να πιστευω οτι θα ειναι αυτη του SIII:)

Εγω με την 25 και με χαλια sd εβγαλα 15968

Μπιλυ πες μας ποια εβαλες?

Sorry guys ξεχασα το link, εχω και μια ηλικια βλεπετε!!!:lol:

http://vondroid.com/forums/custom-roms.219/

Γεία σας και απο μένα...Σήμερα παρέγγειλα το τερατάκι απο Banggood.com! Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος...

παιδια εχει δυσκολευτει κανενας να βαλει καρτα στην κοσμοτε(Whats up)?

Εχθες που προσπαθουσα μου ελεγε συνεχεια λαθος πληκτρολογηση.Ειχατε ποτε κανανενα τετοιο θεμα?

Μπορει οντως να ειναι λαθος μου απλα ρωταω

παιδια εχει δυσκολευτει κανενας να βαλει καρτα στην κοσμοτε(Whats up)?

Εχθες που προσπαθουσα μου ελεγε συνεχεια λαθος πληκτρολογηση.Ειχατε ποτε κανανενα τετοιο θεμα?

Μπορει οντως να ειναι λαθος μου απλα ρωταω

τι σχέση έχει αυτό με τη συσκευή...; :confused:

Τελικα δεν τα εχω δει ακομα ολα...Εχθες ηρθε το update σε .27...Και πηγα να το κανω Online και μου πεταει το μαγικο:οτι δεν εχω αρκετη μνημη διαθεσιμη...Με συνολικο χωρο στο 1.16gb και Phone Mem στο 4.43gb διαθεσιμο και με καρτα μνημης 32αρα με 21.01 διαθεσιμα, αναρωτιεμαι...Μηπως να δηλωσω τον χωρο του...box;;Με τα 50 gb;Η δεν θα ειναι αρκετος και αυτος;:worry:
Δημήτρης

Ποτε μην κανετε update online βαλτε τα χειροκινητα απο το vondroid.

Παιδια βοηθεια δεν μπορω να βαλω τα 3g please help δλδ.πες τε μου βημα βημα πως τι κανατε δε whats up.

μπιλυ βοηθειααα

Ποτε μην κανετε update online βαλτε τα χειροκινητα απο το vondroid.

Παιδια βοηθεια δεν μπορω να βαλω τα 3g please help δλδ.πες τε μου βημα βημα πως τι κανατε δε whats up.

μπιλυ βοηθειααα

01) Πατήστε το πλήκτρο [Εφαρμογές] και επιλέξτε [Ρυθμίσεις].

02) Επιλέξτε [Ασύρματα δίκτυα]> [Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας]> [Ονόματα σημείου πρόσβασης].

03) Πατήστε το πλήκτρο [Επιλογές] και επιλέξτε [Νέο APN].

Εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Όνομα : COSMOTE WIRELESS INTERNET (COSMOTE ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

APN : internet

Διακομιστής μεσολάβησης : Παράβλεψη

Θύρα : Παράβλεψη

Όνομα χρήστη : αφηστε κενο

Κωδικός πρόσβασης : αφηστε κενο

Παράβλεψη από [Διακομιστή] εως [MMS Θύρα] .

MCC : 202

MNC : 01

Τύπος Ελέγχου ταυτότητος : PAP

Τύπος APN :

Σε καθε ενα που αλλαζουμε παταμε οκ

Μετα και το τελευταιο που ειναι το APN και καλυτερα να μην το πειραξουμε και αυτο καθολου (να μεινει default)

ΠΑΤΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ APN ΚΑΙ ΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ APN

Βρε συ το εκανες αυτο και δεν εχεις 3g?

Edited by vasilis_hd2

01) Πατήστε το πλήκτρο [Εφαρμογές] και επιλέξτε [Ρυθμίσεις].

02) Επιλέξτε [Ασύρματα δίκτυα]> [Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας]> [Ονόματα σημείου πρόσβασης].

03) Πατήστε το πλήκτρο [Επιλογές] και επιλέξτε [Νέο APN].

Εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Όνομα : COSMOTE WIRELESS INTERNET (COSMOTE ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

APN : internet

Διακομιστής μεσολάβησης : Παράβλεψη

Θύρα : Παράβλεψη

Όνομα χρήστη : αφηστε κενο

Κωδικός πρόσβασης : αφηστε κενο

Παράβλεψη από [Διακομιστή] εως [MMS Θύρα] .

MCC : 202

MNC : 01

Τύπος Ελέγχου ταυτότητος : PAP

Τύπος APN :

Σε καθε ενα που αλλαζουμε παταμε οκ

Μετα και το τελευταιο που ειναι το APN και καλυτερα να μην το πειραξουμε και αυτο καθολου (να μεινει default)

ΠΑΤΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ APN ΚΑΙ ΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ APN

Βρε συ το εκανες αυτο και δεν εχεις 3g?

ναι ρε μπιλυ

Λοιπον θα σου τα πω απο την αρχη

Στην αρχη οταν μου ειπες τις οδηγιες εκανα ενα λαθος αντι να προσθεσω καινουργιο apn εκανα τις οδηγιες στο υπαρχον(Που ηδη υπηρχε)

Μετα απο αυτα καταλαβα το λαθος μου και προσθεσα νεο apn με αυτες τις ρυθμισεις που μου εδωσες και εσβησα το παλιο(Δεν ξερω εαν ηταν καλο αυτο που εκανα)

Ενεργοποιησα τα δεδομενα και τιποτα

Επισης και με την ενεργοποιηση τις περιαγωγης δεδομενων παλι τιποτα.

Εκανα και reboot και τιποτα

Παιδια οταν παμε ασυρματο και δικτυα και παταμε δικτυα κινητης τηλεφωνιας και μετα εταιριες δικτυου πρεπει να επιλεξουμε κατι εκει?

Επισης η whats up δεν μου εστειλε ακομα το μυνημα που σε χρεωνει για την ενεργοποιηση του ιντερνετ

Edited by Franky2013

update:

Νταξει τα εκανα τα 3g τελικα ολα καλα.

Παιδια εχει καταληξει κανεις ποιο ειναι το ποιο καλο/σταθερο update να εχει καποιος στο Newman?

Εγω που ειμαι στο 25 που κανει καποια κολπα μερικες φορες με την καμερα πχ μερικες φορες δεν κανει ζουμ(οταν το εχω 1080p) και τα δειχνει λιγο ποιο μακρουλα τα πραγματα εαν με καταλαβαινετε αλλα οταν το κανω reboot φτιαχνει.Ενω εχω ISP 0x128.Οπως και σε ολους μας κλασικο προβλημα με την μπαταρια και την φορτιση με το μπλε λεντακι εαν και πιστευω αυτο το ελυσα το θεμα.

Εγω που ειμαι στην 25 να κατσω εκει η να παω στην 23 που ακογετε καλυτερη η να ανεβω κιαλλο?

Edited by Franky2013

Καλησπέρα Παίδες..Είμαι εδώ και 2 μερες κάτοχος του Ν2..θέλω τα φώτα σας,ενω το κινητό μου ήρθε κανονικά με ελληνικό μενου δεν μπορω να συντάξω μήνυμα ή να αποθηκεύσω τις επαφές μου με ελληνικούς χαρακτήρες και όταν κάνω επιλογη γλώσσας έχει αρκετες γλώσσες μα όχι τα ελληνικα..μηπως θα πρεπε να κατεβασω κάτι για να έχω ελληνικά?γιατι χωρίς ελληνικούς χαρακτηρες δεν μπορώ να βάλω και τις ρυθμίσεις της κοσμοτε για 3g..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Καλησπέρα Παίδες..Είμαι εδώ και 2 μερες κάτοχος του Ν2..θέλω τα φώτα σας,ενω το κινητό μου ήρθε κανονικά με ελληνικό μενου δεν μπορω να συντάξω μήνυμα ή να αποθηκεύσω τις επαφές μου με ελληνικούς χαρακτήρες και όταν κάνω επιλογη γλώσσας έχει αρκετες γλώσσες μα όχι τα ελληνικα..μηπως θα πρεπε να κατεβασω κάτι για να έχω ελληνικά?γιατι χωρίς ελληνικούς χαρακτηρες δεν μπορώ να βάλω και τις ρυθμίσεις της κοσμοτε για 3g..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

απλά κατέβασε άλλο πληκτρολόγιο, με ελληνικάα (smartkeyboard,swiftkey, touchpal, gokeyboard κλπ)

Το παρέλαβα κι εγώ. Άψογο. Αγορασμένο από minideal με δωρεάν αποστολή με Singapore Post.

Είχε την N2_00.23 και του πέρασα την N2_00.27

Δεν είχε Google Play και του έβαλα, μαζί και τα υπόλοιπα Google Apps.

Δεν είχε Ελληνικό πληκτρολόγιο και του έβαλα το Jelly Bean keyboard με Ελληνικό λεξικό από το Google Play.

Επίσης, δεν ήταν Rooted και το έκανα με το ExynosAbuse.

----------------------------------------------------------------------------

Για όσους δεν έχουν Google Play.

Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο. Αντιγράψτε το στην SD card.

Πηγαίνετε Ρυθμίσεις (settings) ->> Σχετικά με το τηλέφωνο (about phone) ->> Αναβάθμιση (OS update) ->> local update ->>ΝΑΙ (yes)

Περιμένετε να κλείσει. Θα ανοίξει σε recovery mode και θα φλασάρει το update.

Μετά θα κάνει Reboot. Τώρα έχετε Google Play.

http://www.pandawillforum.com/soft/N2_ota_update.zip

Edited by aristarhos