fourtwo Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλησπέρα. Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με την Pulse rom, η οποία είναι ότι πιο κοντινό σε στοκ ρομ. Πρώτα από όλα μπορεί να τη φλασάρει ΜΟΝΟ όποιος έχει XXELLA ρομ η γίνεται και με νεότερο επίσημο firmware? Eπίσης βρήκα τον κέρνελ της ρομ, αλλά είναι κάπως παλιός(3.0 έκδοση ενώ η πιο πρόσφατη έκδοση της Pulse ρομ είναι 3.3) Μπορώ να βάλω άλλον κέρνελ που να είναι αποκλειστικά για 4.1.2 έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλησπέρα. Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με την Pulse rom, η οποία είναι ότι πιο κοντινό σε στοκ ρομ. Πρώτα από όλα μπορεί να τη φλασάρει ΜΟΝΟ όποιος έχει XXELLA ρομ η γίνεται και με νεότερο επίσημο firmware? Eπίσης βρήκα τον κέρνελ της ρομ, αλλά είναι κάπως παλιός(3.0 έκδοση ενώ η πιο πρόσφατη έκδοση της Pulse ρομ είναι 3.3) Μπορώ να βάλω άλλον κέρνελ που να είναι αποκλειστικά για 4.1.2 έκδοση? Όλα γίνονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Όλα γίνονται. Ευχαριστώ!!:D Για σιγουριά βέβαια θα βάλω τον pulse kernel, μιας και οι πολλοί developers οι οποίοι αναπτύσσουν κέρνελ δεν δίνουν λεπτομέρειες με ποιες ρομ είναι συμβατοί οι κέρνελ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν εχω σημα με αυτη τη ROM.. Εχω Vodafone, με ολες τις αλλες εχω κανονικα, τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν εχω σημα με αυτη τη ROM.. Εχω Vodafone, με ολες τις αλλες εχω κανονικα, τι παιζει ? Γιατί έχεις προηγουμένως βάλει κάποια πιο καινούρια ρομ με πιο καινούριο μόντεμ και τώρα με αυτή τη ρομ θα σου βγάζει ότι δεν έχεις IMEI (έχει κάνει αλλαγές η Samsung. Λύσεις υπάρχουν 2. Βάζεις πάλι την άλλη ρομ ή φλασάρεις σε αυτή τη ρομ καινούριο μόντεμ (θα βρεις στο XDA). Και με τις δύο λύσεις θα επανέλθει το ΙΜΕΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts