OculatusAbis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 To κενό ασφαλείας που έχεις διαβάσει, διορθώνεται με τον καινούριο bootloader. Στις custom rom δε περιλαμβάνεται bootloader.Αν θες μπορείς να τον φλασάρεις βέβαια σε μισό λεπτό. H Pulse 3.3 περιλαμβάνει τον νέο bootloader? Αν όχι, που μπορούμε να τον κατεβάσουμε; Επίσης, πως μπορούμε να σβήσουμε τα sms από το call log? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εβαλα το διαφοροποιημενο widget ρολογιου που αναφερεται στην πρωτη σελιδα. Ειναι παρα πολυ ομορφο πραγματικα. Ομως περασα το nova launcher και ενω ολα τα stock widgets της samsung λειτουργουν κανονικα στον nova launcher,το ρολοι δεν εμφανιζεται πουθενα. Μπορω να το περασω με καποιο τροπο στον nova που θελω να χρησινοποιω;; Ευχαριστω :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 H Pulse 3.3 περιλαμβάνει τον νέο bootloader? Αν όχι, που μπορούμε να τον κατεβάσουμε; Επίσης, πως μπορούμε να σβήσουμε τα sms από το call log? Κατέβασε απο εδώ τον bootloader http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36198777&postcount=187 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Εβαλα το διαφοροποιημενο widget ρολογιου που αναφερεται στην πρωτη σελιδα. Ειναι παρα πολυ ομορφο πραγματικα. Ομως περασα το nova launcher και ενω ολα τα stock widgets της samsung λειτουργουν κανονικα στον nova launcher,το ρολοι δεν εμφανιζεται πουθενα. Μπορω να το περασω με καποιο τροπο στον nova που θελω να χρησινοποιω;; Ευχαριστω :) Αυτά είναι τα κακά με τους launchers Δε μπορείς. Επίσης, πως μπορούμε να σβήσουμε τα sms από το call log? Μόλις το τελείωσα. Πες μου αν σου δουλεύει http://www.4shared.com/zip/phGJh1sH/Pulse_3_3_RemoveSmsLog.html Edited January 8, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αυτά είναι τα κακά με τους launchers Δε μπορείς. Μόλις το τελείωσα. Πες μου αν σου δουλεύει http://www.4shared.com/zip/phGJh1sH/Pulse_3_3_RemoveSmsLog.html Πρώτα θέλει εγγραφή. Υπάρχει mirror link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πρώτα θέλει εγγραφή. Υπάρχει mirror link? http://rapidshare.com/files/299902423/Pulse_3_3_RemoveSmsLog.zip Κάνε μια εγγραφή. Τσάμπα είναι και πιο γρήγορο από rapidshare :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αυτά είναι τα κακά με τους launchers Δε μπορείς. Πω ξενερωσα ασχημα τωρα ,καλυτερα να μην το ειχα περασει :Ρ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πω ξενερωσα ασχημα τωρα ,καλυτερα να μην το ειχα περασει :Ρ Άμα γυρίσεις τον launcher, θα το βρεις εκεί.Δε χάνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Άμα γυρίσεις τον launcher, θα το βρεις εκεί.Δε χάνεται. Δεν μου πολυ αρεσει και λεω να κρατησω nova . Εσυ ποιον χρησιμοποιεις ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δεν μου πολυ αρεσει και λεω να κρατησω nova . Εσυ ποιον χρησιμοποιεις ; Μαμά :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Προστέτηκε στο αρχικό θέμα το mod: Αφαίρεση των sms από το ιστορικό Εντάξει είναι, όλα καλά :happy: *στοιχεία περί νέου bootloader (χρήση κλπ.) που μπορούμε να βρούμε; Κοινώς τι κάνει ο bootloader και γιατί να προτιμήσουμε τον νέο; Θα βρεις πληροφορίες στο θέμα "Sudden death" Από το post και κάτω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παρα πολυ καλη η ρομ! ταχυτατη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Ενα μικρο θεματακι μονο με τον αυτοματο φωτισμο παρατηρησα, δηλαδη οταν το γυριζω οριζοντια μειωνεται κι αλλο ο φωτισμος χωρις να πειραχτει καποια ρυθμιση. Edited January 10, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ενα μικρο θεματακι μονο με τον αυτοματο φωτισμο παρατηρησα, δηλαδη οταν το γυριζω οριζοντια μειωνεται κι αλλο ο φωτισμος χωρις να πειραχτει καποια ρυθμιση. Αυτό που λες δε γίνεται. Εκτός αν μπερδεύεσαι και ανοίγεις browser οριζόντια. Τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις του και έχει δική του ρύθμιση φωτεινότητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Σε μυνημα μου γινε... το γυρισα να γραψω και χαμηλωσε , το ξανακανα τα ιδια... ισως κανω εγω κατι δεν ξερω , απλα το δα και ειπα να το αναφερω μηπως και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Σε μυνημα μου γινε... το γυρισα να γραψω και χαμηλωσε , το ξανακανα τα ιδια... ισως κανω εγω κατι δεν ξερω , απλα το δα και ειπα να το αναφερω μηπως και.. Η φωτεινότητα δεν έχει καμία σχέση. Απλά περιστρέφεται η οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Η φωτεινότητα δεν έχει καμία σχέση. Απλά περιστρέφεται η οθόνη. Ε τοτε λαθος μου... ευχαριστω για την διευκρινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Μηπως μπορειται να μου πειτε αν η περιστροφη οθονης ειναι μονο στα μυνηματα ? μαλλον η περιστροφη οθονης στο κεντρικου μενου ηταν option της omega... Edited January 11, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μηπως μπορειται να μου πειτε αν η περιστροφη οθονης ειναι μονο στα μυνηματα ? μαλλον η περιστροφη οθονης στο κεντρικου μενου ηταν option της omega... Πήγαινε στο αρχικό θέμα και κατέβασε από τα mods τον στοκ launcher με λειτουργία landscape&portrait για όλες τις Pulse Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πήγαινε στο αρχικό θέμα και κατέβασε από τα mods τον στοκ launcher με λειτουργία landscape&portrait για όλες τις Pulse Πέρασα τον στοκ launcher με λειτουργία landscape & portrait αλλά μάλλον δεν με βολεύει όσο περίμενα. Μην παρεξηγηθώ, κάνει ό,τι υπόσχεται απλά εγώ δεν το βολεύτηκα! :lol: Για να επιστρέψω στον στoκ χωρίς λειτουργία landscape & portrait περνάω ξανά την rom από πάνω ή υπάρχει κάτι βολικότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πέρασα τον στοκ launcher με λειτουργία landscape & portrait αλλά μάλλον δεν με βολεύει όσο περίμενα. Μην παρεξηγηθώ, κάνει ό,τι υπόσχεται απλά εγώ δεν το βολεύτηκα! :lol: Για να επιστρέψω στον στoκ χωρίς λειτουργία landscape & portrait περνάω ξανά την rom από πάνω ή υπάρχει κάτι βολικότερο; Μπορείς να απενεργοποιήσεις την λειτουργία περιστροφής από τα toggles στην status bar :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μπορείς να απενεργοποιήσεις την λειτουργία περιστροφής από τα toggles στην status bar :) Αυτό το γνώριζα, αλλά αυτό αφορά σε όλες στις εφαρμογές του τηλεφώνου... Εγώ θέλω μόνο ο launcher να μην μπορεί να περιστραφεί, τα υπόλοιπα να ξαναγίνουν όπως ήταν πριν την εγκατάσταση του mod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αυτό το γνώριζα, αλλά αυτό αφορά σε όλες στις εφαρμογές του τηλεφώνου... Εγώ θέλω μόνο ο launcher να μην μπορεί να περιστραφεί, τα υπόλοιπα να ξαναγίνουν όπως ήταν πριν την εγκατάσταση του mod! Είσαι έτοιμος.Δοκίμασε και πες μου αν σου δουλεύει Pulse Stock launcher Mirror Link Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Είσαι έτοιμος.Δοκίμασε και πες μου αν σου δουλεύει Pulse Stock launcher Mirror Link Δουλεύει μια χαρά, ευχαριστώ πολύ! :) Μεγειά και το Co-Mod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) 1. Αν εγκαταστήσω τον bootloader που δόθηκε πιο πάνω χάνω το root και αν ναι, πως το επαναφέρω; 2. Έχει κάποια μειονεκτήματα το να εγκαταστήσω τον νέο bootloader? 3. Το κόκκινο θαυμαστικό πως φεύγει; Edited January 12, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts