Jump to content

[ROM] Pulse ROM - 3.3 - XXELLA Android 4.1.2

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 529
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχθες το μονο προβλημα ηταν αυτο με την εφαρμογη για μπαταρια..δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε εδειχνε αυτο,μονο το os καμια αλλη εφαρμογη ουτε οθονη ουτε τπτ

https://www.dropbox.com/s/1xrwx7uh7h1r5ob/Screenshot_2013-01-05-19-47-38.png

https://www.dropbox.com/s/2g02udek76emlbc/Screenshot_2013-01-05-19-47-47.png

εχθες το μονο προβλημα ηταν αυτο με την εφαρμογη για μπαταρια..δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε εδειχνε αυτο,μονο το os καμια αλλη εφαρμογη ουτε οθονη ουτε τπτ

https://www.dropbox.com/s/1xrwx7uh7h1r5ob/Screenshot_2013-01-05-19-47-38.png

https://www.dropbox.com/s/2g02udek76emlbc/Screenshot_2013-01-05-19-47-47.png

Το είχα πάθει μια φορά σε s2 μαμά.

Στην επόμενη φόρτιση εδειχνε κανονικά και δε ξανά εμφανίστηκε.

Δοκίμασε και να το φορτίσεις 100% , κλείστο και βγάλε τη μπαταρία για κάνα 2 λεπτά.

Βαλτην πάλι και άναψε.

Στράτο λέω να ακυρώσω τις LED ειδοποιήσεις μέσα από το σύστημα και να βάλω το LED control για να έχω περισσότερες επιλογές. Λες να έχω αυξημένη κατανάλωση αν βάλω τρίτη εφαρμογή; :worry:

Στράτο λέω να ακυρώσω τις LED ειδοποιήσεις μέσα από το σύστημα και να βάλω το LED control για να έχω περισσότερες επιλογές. Λες να έχω αυξημένη κατανάλωση αν βάλω τρίτη εφαρμογή; :worry:

Ναι θα έχεις

Ναι θα έχεις
Αυτό υποψιαζόμουν κι εγώ :shifty:

Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι οι 3 επιλογές των animations (Settings/Developer options/Drawing). Αυτό που θέλω είναι η μέγιστη ταχύτητα αλλαγής των μενού, popups κλπ. Σε τι ρύθμιση να τα βάλω; Λογικά κάτι θα πειράζουν κι αυτά στην αυτονομία...

Αυτό υποψιαζόμουν κι εγώ :shifty:

Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι οι 3 επιλογές των animations (Settings/Developer options/Drawing). Αυτό που θέλω είναι η μέγιστη ταχύτητα αλλαγής των μενού, popups κλπ. Σε τι ρύθμιση να τα βάλω; Λογικά κάτι θα πειράζουν κι αυτά στην αυτονομία...

Μη τα πειράξεις καθόλου.

Θα χάσεις αρκετό smoothness.

Μη τα πειράξεις καθόλου.

Θα χάσεις αρκετό smoothness.

Τελικά με το 1ο και το 3ο στο 1Χ και το 2ο στο 0.5Χ έχω καλύτερη απόκριση...

Τελικά με το 1ο και το 3ο στο 1Χ και το 2ο στο 0.5Χ έχω καλύτερη απόκριση...

Ιδέα σου είναι.

Απλά κάνει drop frames και γι αυτό σου φαίνεται πιο γρήγορο.

Είναι πάντως προσωπική άποψη.Αν σου φαίνεται εσένα καλύτερο, η άποψη των άλλων περισσεύει :)

Εγώ απενεργοποιησα και τα 3 και ανοίγουν σφαίρα...Καλή φάση. .Απλά δεν έχεις τα εφέ

Θα έχεις προβλήματα με διάφορες εφαρμογές και τον touchwiz.

Μετά θα με βομβαρδίζεις με ερωτήσεις γιατί δε παίζει αυτό και γιατί δε παίζει εκείνο.

MINOR BUG FIX για την 3.3

Αλλάζει την ονομασία στο Power Menu από "Odin mode" σε "Download" γιατί δημιουργούνταν conflicts και αντί να μπαίνει σε Odin έκανε απλά reboot.

DOWNLOAD

Mirror link

Edited by StratosGR

Θα έχεις προβλήματα με διάφορες εφαρμογές και τον touchwiz.

Μετά θα με βομβαρδίζεις με ερωτήσεις γιατί δε παίζει αυτό και γιατί δε παίζει εκείνο.

Εγώ πάντως που τα έχω και τα 3 απενεργοποιημένα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με εφαρμογές και take into consideration ότι η πρώτη ROM που μπήκε στο τηλ μου όταν το αγόρασα (δηλαδή μετά από 5 ώρες :P) ήταν η PULSE. Και με τα τρία animations στο "off" η συσκευή είχε καλύτερη ανταπόκριση και χωρίς σκαλώματα. Υποκειμένικό βέβαια αυτό και ο καθένας επιλέγει τι θα απενεργοποιήσει :)

Για τον touchwiz βέβαια δεν μπορώ να σχολιάσω, αφού έχω τον apex.

-----------------------------

LG G4

Εγώ πάντως που τα έχω και τα 3 απενεργοποιημένα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με εφαρμογές και take into consideration ότι η πρώτη ROM που μπήκε στο τηλ μου όταν το αγόρασα (δηλαδή μετά από 5 ώρες :P) ήταν η PULSE. Και με τα τρία animations στο "off" η συσκευή είχε καλύτερη ανταπόκριση και χωρίς σκαλώματα. Υποκειμένικό βέβαια αυτό και ο καθένας επιλέγει τι θα απενεργοποιήσει :)

Για τον touchwiz βέβαια δεν μπορώ να σχολιάσω, αφού έχω τον apex.

Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πλέον ότι στις ίδιες ρυθμίσεις δεν αντιδρούν όλες οι συσκευές το ίδιο.

Δείτε εδώ τι τράβηξε ένας φίλος εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4458552#post4458552

μέχρι το 289 post.

Γι αυτό και δε συνιστώ ποτέ κάτι που είναι αμφίβολο αν θα δουλέψει σωστά.

Που και μπορεί φαινομενικά σε κάποιον να δουλεύει, αλλά να του δημιουργεί παρενέργειες κάπου αλλού και να μη μπορεί να βρει το τι φταίει.

Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πλέον ότι στις ίδιες ρυθμίσεις δεν αντιδρούν όλες οι συσκευές το ίδιο.

Δείτε εδώ τι τράβηξε ένας φίλος εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4458552#post4458552

μέχρι το 289 post.

Γι αυτό και δε συνιστώ ποτέ κάτι που είναι αμφίβολο αν θα δουλέψει σωστά.

Που και μπορεί φαινομενικά σε κάποιον να δουλεύει, αλλά να του δημιουργεί παρενέργειες κάπου αλλού και να μη μπορεί να βρει το τι φταίει.

Καλά σε αυτό έχεις δίκιο σε κάθε περίπτωση. Γιαυτό και είπα ότι είναι υποκειμενικό :)

LG G4

Επειδη χθες πηρα το κινητο και δεν εχω καταλαβει αυτο με το κενο που υπαρχει , με την pulse 3.3 ειμαστε ενταξει ? Ευχαριστω :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Επειδη χθες πηρα το κινητο και δεν εχω καταλαβει αυτο με το κενο που υπαρχει , με την pulse 3.3 ειμαστε ενταξει ? Ευχαριστω :)

Ποιο κενό; :confused:

Ποιο κενό; :confused:

Κατι διαβασα για ενα κενο ασφαλειας :p

Κατι διαβασα για ενα κενο ασφαλειας :p

To κενό ασφαλείας που έχεις διαβάσει, διορθώνεται με τον καινούριο bootloader.

Στις custom rom δε περιλαμβάνεται bootloader.Αν θες μπορείς να τον φλασάρεις βέβαια σε μισό λεπτό.

To κενό ασφαλείας που έχεις διαβάσει, διορθώνεται με τον καινούριο bootloader.

Στις custom rom δε περιλαμβάνεται bootloader.Αν θες μπορείς να τον φλασάρεις βέβαια σε μισό λεπτό.

Δεν νομιζω πως χρειαζεται να τον φλασαρω ;-) Πεταει το κινητακι με τη ρομ σου στρατο :) Ευχαριστω για την πληροφορια

Δεν νομιζω πως χρειαζεται να τον φλασαρω ;-) Πεταει το κινητακι με τη ρομ σου στρατο :) Ευχαριστω για την πληροφορια

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και custom kernel (jeebo,siyah) που κλείνει το κενό που λες.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου όμως.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και custom kernel (jeebo,siyah) που κλείνει το κενό που λες.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου όμως.

θα το αφησω ως εχει :)