alextrela Δημ. November 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 16αρια πηραν τα παιδια.32αρι ουτε κατα διανοια.Και αυτο με preorder Κανα 12αρι δηλαδη διαθεσιμο σωστα? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Δεν ξέρω αλλά ίσως επειδή την πάω την Google έχω και nexus αξίζει να το αγοράσω; μου έχει κάτσει πάρα πολύ καλά στο μάτι και πιστεύω αξίζει να το αντικαταστησω με το λαπτοπ. Να περιμένω να ρθειτε Ελλάδα ή ξέρετε κάνα site έμπιστο που να το έχει διαθέσιμο να το παραγγείλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Δεν ξέρω αλλά ίσως επειδή την πάω την Google έχω και nexus αξίζει να το αγοράσω; μου έχει κάτσει πάρα πολύ καλά στο μάτι και πιστεύω αξίζει να το αντικαταστησω με το λαπτοπ. Να περιμένω να ρθειτε Ελλάδα ή ξέρετε κάνα site έμπιστο που να το έχει διαθέσιμο να το παραγγείλω; Διαθεσιμο για προ-παραγγελια απο handtec.uk και notebook.de Και τα 2 στελνουν Ελλαδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Να πω κι εγώ τα δικά μου μετά από ένα βράδυ χρήσης της συσκευής στα χέρια μου :) Εξωτερική εμφάνιση και ποιότητα άψογη, το υλικό (rubberized plastic) είναι πάρα πολύ καλό στην αίσθηση, με απίστευτα καλό grip, νομίζω είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές υλικού για πίσω μέρος ταμπλέτας. Σίγουρα θα γρατσουνιστεί η θα γίνει "νυχιά" οπότε καλή είναι μια θήκη πλάτης. Από την άλλη για κάποιον που θέλει να το κρατήσει και να το χαρεί θα μπορούσε να το έχει και γυμνό. Επίσης το περιμετρικό bezel έχει πολύ καλή σχεδίαση και σε ματ σκούρο χρώμα οπότε και σε συνδυασμό με το εμπρόσθιο μέρος η συσκευή είναι πανέμορφη και ποιοτική τόσο στο μάτι όσο και στην αφή! Για μένα είναι πιο όμορφο από το ipad... Οθόνη εξαιρετική, με υπερ-υψηλή ανάλυση, χάρμα οφθαλμών για HD videos, σερφάρισμα, διάβασμα ebooks κτλ. Διέκρινα στο Blackle και με μέγιστη φωτεινότητα λιγάκι light bleeding στο κάτω αριστερό μέρος αλλά πραγματικά δεν κάθομαι να ψυρίζω ότι παίρνω και σε σημείο που θα με χαλάσει χωρίς να υπάρχει λόγος. Και το ipad που είχα είχε τέτοιο φαινόμενο αλλά το θυμάμαι πάλι τώρα που γράφω (μετά από 1,5 χρόνο) οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να συνεχίσω επί του θέματος... Σε σχέση με το ipad πάντα (λόγω του ότι αποτελεί το reference στα tablets, κακά τα ψέματα) όλα δείχνουν πιο πρόχειρα και σίγουρα οι εφαρμογές θέλουν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να προσαρμοστεί η σχεδίαση τους στην ανάλυση του nexus10. Πιστεύω σε ένα 6μηνο θα έχει ωριμάσει το market. Η γυναίκα τώρα, το είδε αρκετά πιο primitive σε σχέση με το ipad και ειδικά στις εφαρμογές και την αναφέρω γιατί το ipad2 το είχε λιώσει για 1,5 χρόνο οπότε σαν χρήστης έχει άποψη. Κινητό έχει το one s και θέλει android δαιμονισμένα αφού την βολεύει απείρως περισσότερο από το οικοσύστημα iTunes (iphone ούτε να δει τα θεωρεί απαίσια)... δεν έχει συνηθίσει και το μάτι σε τόσο Pure κατάσταση :p Εμένα προσωπικά μου φαίνεται σε όλα του υπέροχο (εξαιρουμένων των εφαρμογών) και θεωρώ ότι στο οικοσύστημα του android δεν υπάρχει κάτι να το πλησιάζει επί του παρόντος. Μπαταρία δεν έχω ακόμα άποψη αλλά δείχνει απόλυτα ικανή και στα επίπεδα που απαιτεί μια τέτοια συσκευή. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι δεν παίζει το USB OTG αλλά δεν το έχω root και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό. Αν κάποιος (Χάρης) ξέρει ας βοηθήσει :happy: Επίσης να πω ότι τα πήραμε από handtec στις τιμές του site και ήρθαν φυσικά με αγγλικό αντάπτορα ρεύματος (όποιος είδε το video θα άκουσε την αντίδρασή μου στην θέα του αγγλικού αντάπτορα μιας και το είχα ξεχάσει εντελώς!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λοιπόν παιδιά δεύτερη φόρτιση και έχουμε... αυτήν την στιγμή είμαι στης 15.5 ώρες με 5.5ωρες οθόνη και 15% μπαταρία. Έκανα μικτή χρίσει... Λίγο απ όλα. Φωτεινότητα στο 40% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Πρωτες εντυπωσεις κι απο εμένα μετα απο μια ωρα χρήσης. Ο πρώτος σοβαρός αντιπαλος του ipad ειναι εδώ. Αυτό και το 7αρι μακάρι να αποτελέσουν το εφαλτήριο για να φτιαξει το σχεδόν ανύπαρκτο μαρκετ. Η οθόνη του απολαυστική και λογος αγοράς, καλη ποιότητα κατασκευής για τα δεδομένα της σαμμυ (made in Korea), και γενικά μια πολύ καλή ταμπλέτα (η καλύτερη σίγουρα στο android στρατόπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Πρωτες εντυπωσεις κι απο εμένα μετα απο μια ωρα χρήσης. Ο πρώτος σοβαρός αντιπαλος του ipad ειναι εδώ. Αυτό και το 7αρι μακάρι να αποτελέσουν το εφαλτήριο για να φτιαξει το σχεδόν ανύπαρκτο μαρκετ. Η οθόνη του απολαυστική και λογος αγοράς, καλη ποιότητα κατασκευής για τα δεδομένα της σαμμυ (made in Korea), και γενικά μια πολύ καλή ταμπλέτα (η καλύτερη σίγουρα στο android στρατόπεδο. Μεγιες Βαγγέλη, δοκίμασε Appex... μετά την τελευταία αναβάθμιση έγινε απίστευτα smooth , επίσης βάλε density στο 240 απογειώνει το εικαστικό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Μεγιες Βαγγέλη, δοκίμασε Appex... μετά την τελευταία αναβάθμιση έγινε απίστευτα smooth , επίσης βάλε density στο 240 απογειώνει το εικαστικό :) Ναι δεν τα γλυτωνει τα 240 Χαρη, καλοριζικα τα νεξουσελια μας! Πραγματι με την 4.2 (αυτα ειναι τα καλα του pure android) και appex OTA out of the box ειναι εξαιρετικα smooth. Αυτα βλεπω και μου μπαινουν ιδεες και για το 4αρι ;) Βλεποντας το απορησα που δεν χρησιμοποιησαν αυτη την οθονη / ποιοτητα και στο note 10.1 Ειλικρινα απορω με τη Samsung, που μπορουσε να εχει το καλυτερο ταμπλετ της αγορας και περιμενε την "προσταγη" της Google για να κυκλοφορησει καλο hardware. Προσωπικα δεν ξαναγγιζω τιποτα στο μελλον που δε θα ειναι full hd (αντε να ερθουν και τα 1080p κινητα)...;) ΥΓ Χαρη, Ευθυμη κανονιστε και βρειτε θηκη - screen protector. Δεν κανουμε δουλεια ετσι... ;) Edited November 22, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis5 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Σκοπευω να αγοράσω το Note 10.1 κυρίως για τις δυνατοτητες του ως σημειωματαριο. Θα μπορούσε άραγε το Νεξους να καλύψει τετοιες αναγκες; χρηση γραφιδας, αναγνωρθση γραφης, σημειωσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Η γραφίδα αν δεν κάνω λάθος είναι αποκλειστικό προνόμιο του 10.1 και αν ενδιαφερεσαι μόνο για αυτήν τότε καλός να κανείς... Αν όμως θέλεις ότι πιο γρήγορο σμουθ και τόσα αλλά που βαριεμαι να αριθμισω τότε πας στο καλύτερο τον καλυτερον android tablet που κυκλοφορεί... Nexus 10 Με διάφορα ότι καλύτερο σε android tablet... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καλοριζικα παιδιά. Εγω αν ξαναπαρω tablet θα ειναι o διάδοχος του Note 10.1 Χωρίς S-Pen και αναγνώριση γραφής δεν μπορώ πλέον:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ναι το S-Pen ειναι ωραιο γκατζετακι και χρησιμο εργαλειο σε πολλες περιπτωσεις (ειδικα σε μεγαλη οθονη ειναι απολαυση και ακομα πιο χρηστικο). Αφου εκαναν χαζομαρα στη σαμμυ και εβαλαν "παλια" οθονη, cpu-gpu στο note 10.1, το νεξους ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλη την παλιοπαρέα!! Νομίζω πρέπει να υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορείς να κάνεις χρήση με πενάκι αλλά προσωπικά δεν τις γνωρίζω αφού δεν το πολυ-χρησιμοποιώ.. Βαγγέλη πήρα ένα wallet από το media market προχθές και το έχω εκεί μέσα προς το παρόν. Γενικά ζει σε ζεστό και ασφαλές περιβάλλον το nexus αφού περνάει μόνο από τα χέρια μου και της γυναίκας και είμαστε και οι 2 άκρως προσεκτικοί (ipad 1,5 χρόνος χωρίς screen, ίχνος γρατσουνιας κτλ). Θήκες ακόμα πάντως... Κάποιες στο ebay έχουν παράδοση από Δεκέμβρη. Σήμερα θα του κάνω root μιας και χθες ανέβηκε το Nexus 10 Toolkit να φτιάξω και το ppi :-) Γενικά έχω φάει μεγάλο κόλλημα με την συσκευή δεδομένου ότι έχω δώσει και το note και; ι είμαι χωρίς smartphone κάποιες μέρες τώρα και το ταμπλετ αναπληρώνει το τεράστιο κενό με τεράστια επιτυχία θα έλεγα. Απολαυστικό για κατανάλωση περιεχομένου (μοναδική έμπειρα σε internet/YouTube λόγω οθονης), παν-γρήγορο, η οθόνη απλά όνειρο και η μπαταρία τουμπανιτα :D... Λίγο να φτιάξει και το Play θα έχουμε νομίζω ένα απίστευτα ολοκληρωμένο σύνολο! Η ποιότητά του μου αρέσει πολύ και βρίσκω την επιλογη του υλικού άριστη, κατ' εμέ πάντα, αφού αφήνει μοναδική αίσθηση στο χέρι, δεν ζεσταίνεται καθόλου και είναι και πανέμορφο :)... I am so in love babies!!! Edited November 23, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παω σημερα να δοκιμασω μια θηκη απο note 10.1 τα εβαλα διπλα διπλα κ το ενα πανω στο αλο και δεν ειδα διαφορα... Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Όσοι το πήρατε ήδη, πόσο σας βγήκε με μεταφορικά; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Όσοι το πήρατε ήδη, πόσο σας βγήκε με μεταφορικά; Το πήραμε από Handtec.co.uk και βγήκε περίπου 470€ (ή κάτι τέτοιο) με μεταφορικά περίπου 30€ αλλά μοιράστηκαν τα μεταφορικά λόγω του ότι ήμαστε 6 άτομα που κάναμε παραγγελία για διάφορα είδη (τηλέφωνα και ταμπλέτες).. Μιλώ για το 16άρι :happy: http://www.handtec.co.uk/product.php/8176/samsung-nexus-10-wifi-tablet-16gb--android-4-2-jelly-bean- Επίσης, ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω, η κάμερα του n10 είναι αρκετά καλή (σπάνια βγάζω φωτογραφίες με την ταμπλέτα) και με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Το Photosphere απλά τα σπάει και είναι άκρως εντυπωσιακό με πολύ καλή συρραφή εικόνων και άριστη ποιότητα Edited November 23, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παω σημερα να δοκιμασω μια θηκη απο note 10.1 τα εβαλα διπλα διπλα κ το ενα πανω στο αλο και δεν ειδα διαφορα... Για να δουμε. Δεν κανει Χαρη, αμεσως μετα το unboxing ηταν η πρωτη κινηση που εκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Δεν κανει Χαρη, αμεσως μετα το unboxing ηταν η πρωτη κινηση που εκανα... Thanks Βαγγέλη ,οπότε τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παραγγειλα χθες το 32GB. Οποτε πιστευω σε 3-5 μερες θα το εχω. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παραγγειλα χθες το 32GB. Οποτε πιστευω σε 3-5 μερες θα το εχω. Από που φίλε μου; Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 παρελαβα και εγω το δικο μου ,αρκετα ευχαριστημενος,πολυ καλη αναλυση αν και εχει ελαχιστο light bleed κατω αριστερα αλλα δεν με ενοχλα ,οποτε για μενα τωρα μενει να βγουν και καποιες εφαρμογες που να αξιοποιουν την αναλυση,ενα minecraft που εβαλα λογω αναλυσης παιζει με μικροτερα εικονιδια ,αναμενω να αγορασω και το sleep/smart cover Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Από που φίλε μου; Απο το Γερμανικο play store. Ηταν διαθεσιμο μονο το 32 το 16 οπως ξερουμε εγινε καπνος αμεσως. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Thanks Βαγγέλη ,οπότε τι κάνουμε? Αναμονη, αναγκαστικα. Ενα screen protector απο Ν8000 που ειχα και μεσα σε... βελουδινη τσαντουλα (για 13αρι netbook) μεχρι να βρεθει κατι. Ετσι ομως δε μπορεις να το δουλεψεις σωστα. Κλασικη βλακεια της σαμμυ οταν βγαζει nexus συσκευη να αργει αρκετα τα accessories... @dragonmaster Μην αγχωνεσαι για το ελαχιστο light bleed. Ολα εχουν λιγο (αν δεν ειναι σοβαρο, απλα ξεχασε το) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 αυτα ειναι... να χαιρεστε να μικρουλια. για πειτε κανενα bench του Α15 να ξερουμε τι μας περιμενει με το S4.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καλοριζικο σε ολους παιδια να το χαρειτε στο επακρο.Για Ελλαδα ποτε αναμενετε?Το16αρι μου φαινετε μικρο οποτε το 32 ειναι μονοδρομος μαζι με otg.Μπορει κανεις να δοκιμασει το n.o.v.a 3 και το wild blood να μου πει πως τα παει?Αν φοραει οντως adreno 320 θα ειναι ανετο στα games για τα επομενα 2 χρονια δεδομενου και της τεραστιας αναλυσης του που την γονατιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts