Roid_rage Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αυτό που ανοίγει είναι για Linux.Αυτό το λογισμικό έχεις? :X Oχι, windows εχω Λεει ομως type of file: Application (.exe) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 :X Oχι, windows εχω Λεει ομως type of file: Application (.exe) Δοκίμασε http://dl.google.com/android/installer_r22.6.2-windows.exe αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 thnx, τελικα ακολουθησα αυτον τον οδηγο στο xda και με τα πολλα τα καταφερα. Τωρα δεν ξερω γιατι ο bill λεει "δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε άλλο toolkit για κάθε συσκευή που έχουμε στα χέρια μας" και "δεν χρειάζεται να περιμένουμε το toolkit να ανανεωθεί για να υποστηρίξει την έκδοση του λειτουργικού μας", για διαφορετικες συσκευες; με αυτο το εργαλειο πειραζεις οποιοδηποτε κινητο ή ταμπλετ; Παντως πιστευω ειμαι οκ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 thnx, τελικα ακολουθησα αυτον τον οδηγο στο xda και με τα πολλα τα καταφερα. Τωρα δεν ξερω γιατι ο bill λεει "δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε άλλο toolkit για κάθε συσκευή που έχουμε στα χέρια μας" και "δεν χρειάζεται να περιμένουμε το toolkit να ανανεωθεί για να υποστηρίξει την έκδοση του λειτουργικού μας", για διαφορετικες συσκευες; με αυτο το εργαλειο πειραζεις οποιοδηποτε κινητο ή ταμπλετ; Παντως πιστευω ειμαι οκ.. Ναι με το sdk το κάνεις σε όλες τις nexus συσκευές.Εγώ το χρησιμοποιώ και για το 4 και για το 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πολύ βολικό πάντως, με ένα κλικ τα κάνει Όλα αυτόματα. Είχα ένα θεματάκι με bootloop μετά το ξεκλείδωμα του bootloader αλλα OK, έχει τη λύση εκεί, recovery kai wipe data/factory reset. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα νεο για νεο δεκαρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Λοιπον, το πηρα χωρις παρελκομενα και ειχε μεν φορτιστη, αλλα τπτ αλλο απο καλωδια, ετσι για πρωτη φορα το εβαλα με το φορτιστη του κινητου. Εχει φορτισει 18% σε 2,5 ωρες!!:shock: Ειναι ομως 1Α ενω ο φορτιστης του samsung 2Α.. Η μονη διαφορα που θα εχουν ειναι στο χρονο φορτισης ή παιζει και αλλη ζημια; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Λοιπον, το πηρα χωρις παρελκομενα και ειχε μεν φορτιστη, αλλα τπτ αλλο απο καλωδια, ετσι για πρωτη φορα το εβαλα με το φορτιστη του κινητου. Εχει φορτισει 18% σε 2,5 ωρες!!:shock: Ειναι ομως 1Α ενω ο φορτιστης του samsung 2Α.. Η μονη διαφορα που θα εχουν ειναι στο χρονο φορτισης ή παιζει και αλλη ζημια; Θα αργεί να φορτίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εντάξει, έφτιαξα το φορτιστή του και έχει φυσιολογικούς χρόνους.. (τηρουμενων των αναλογιών) Να είχε μονο το pogo cable σημαντκά μικρότερο χρόνο φόρτισης θα ήταν τέλεια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 με χαλαει ο πολυ αργος ρυθμος φορτισης αλλα δεν διαθετω τοσα χρηματα για το pogo για να γινει λιγο πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι αυτό είναι, έπρεπε να είχε μεγάλη διαφορα για τα τόσα λεφτά που κάνει. Κάτι άλλο γενικότερα για τις μπαταρίες, άμα κάνει καθημερινά μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση, εσείς που το έχετε και χρόνο+ , πόσους κύκλους παίζει να κάνει? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Λοιπόν, δε μπορώ με τίποτα να συνδέσω φλασάκι. ΤΟ stickmount βλέπει ότι κάτι μπήκε, κάνει mount, αλλα μόλις πατάω unmount, λέει "no active mount". Το ES explorer δε βλέπει φλασάκι.. Ούτε το otg helper κάνει τίποτα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Λοιπόν, δε μπορώ με τίποτα να συνδέσω φλασάκι. ΤΟ stickmount βλέπει ότι κάτι μπήκε, κάνει mount, αλλα μόλις πατάω unmount, λέει "no active mount". Το ES explorer δε βλέπει φλασάκι.. Ούτε το otg helper κάνει τίποτα Είσαι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι βεβαια root Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι βεβαια root Ωραία δηλαδή μόλις κάνει mount το usb πας στο path μέσω es file και δεν βλέπεις τίποτα? Άλλο usb δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παντως αλλαξα και usb otg cable και δεν το ειδε. Ωπα, μολις εβαλα αλλο φλασακι και το ανοιξε.. Μλκια, γιατι εκεινο ηταν πιο καινουριο και πιο μεγαλο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 δες μηπως ειναι το ενα fat32 και το αλλο ntfs και παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αυτο το ειχα στο μυαλο μου απο την αρχη, αλλα το ξεχασα τελειως. Παντως ειναι FAT32 Και τα δύο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 η μπαταρία έχει στρώσει καλά, με περίπου 5.5 ώρες σερφάρισμα, συνδεδεμένο πληκτρολόγιο + ποντίκι, είναι στο 40% Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν μπορείς βάλε ένα screenshot με την κατανάλωση. Με ενδιαφέρει γιατί πάνω από έξι ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 δεν έχει κουμπί κατευθείαν για screenshot? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν μπορείς βάλε ένα screenshot με την κατανάλωση. Με ενδιαφέρει γιατί πάνω από έξι ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ. Περίεργο αυτό που λες..Στο δικό μου έχω πολύ καιρό να πέσω κάτω από τις επτά ώρες οθόνη.Σχεδόν πάντα αγγίζει τις οκτώ και έχει ακόμα ένα 5-6% να δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteriosd Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα σε ολους. Σημερα συνειδητοποιησα οτι το paypal app δεν ειναι συμβατο με την ταμπλετα. Το ειχα στο παρελθον εγκατεστημενο και εχω μπερδευτει. Επισης το ms office μου βγαζει το ιδιο μήνυμα οταν προσπαθω να το εγκαταστησω. Μηπως καποιος εχει ιδεα τι παιζεται; εχω official 4.4 rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 To Κατεβαζεις απο υπολογιστη; γιατι απο κινητο, tablet ποτε δεν το βρηκα. Και απο οτι λενε στις κριτικες οι περισσοτεροι παιρνουν σφαλμα. Γιατι δε βαζεις το Kingsoft office? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteriosd Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Κυκλοφορησε η m$ το office δωρεαν για android προχθες και το εβαλα ηδη στο i9250 (google nexus), απο android market. Στο tablet ομως βγαζει αυτο το compatibility μηνυμα που ειδα οτι το εβγαλε ξαφνικα και για το paypal. Και δεν ξερω γιατι ξαφνικα αρχισα να περνω τετοια μηνυματα στο ασχετο Τελικά το office δεν υποστηριζει android tablets, οποτε η ερωτηση μου απαντηθηκε κατα το ημισυ. Παντως για το paypal ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι σταματησε να παιζει... Edited March 30, 2014 by asteriosd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts