mclound Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Gmail μετά ρυθμίσεις, δες στο mail σου αν είναι τικαρισμενη η επιλογή συγχρονισμός και ξετικαρε την και δες αν στρώσει.θα πρέπει όμως να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό. Πάντως μία επανεκκίνηση συνήθως τα λύνει αυτά χωρίς αλλαγές. Τον συγχρονισμό τον έχω παντα ενεργοποιημένο αλλά το σημερινό με τρέλανε τελείως. Κυρίως γιατί το έπαθε μαζί και το κινητό. Βέβαια το tablet δεν ηταν καν σε κάποιο WiFi συνδεδεμένο. Τι να πω; Φαντασου πως σε 5 ημερες μπαταρία τις 23ώρες τις έχει με awake το gmail. Edited March 13, 2014 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εχω μια ερωτηση,οταν συνδεετε μεσω hdmi με τηλεοραση,πρεπει να σβησετε τη συσκευη,να συνδεσετε και μετα να αναψετε για να στελενει ηχο στην tv?Εμενα εχει αυτη την ιδιοτροπια.Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) για το hdmi παντως προτεινεται να κλεινεις το tablet και να συνδεεις το καλωδιο, οπως το κανεις δλδ. μια αλλη ερωτηση, πηρα το anker bt keyboard (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0096M8VR2 ) και δεν μπορω με τπτ να γραψω ελληνικα οταν το χρησιμοποιω. Νομιζω οτι με shift+space μπορεις να αλλαξεις την γλωσσα αλλα συνεχιζει και γραφει αγγλικα... καμια ιδεα? Edited March 15, 2014 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 για το hdmi παντως προτεινεται να κλεινεις το tablet και να συνδεεις το καλωδιο, οπως το κανεις δλδ. μια αλλη ερωτηση, πηρα το anker bt keyboard (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0096M8VR2 ) και δεν μπορω με τπτ να γραψω ελληνικα οταν το χρησιμοποιω. Νομιζω οτι με shift+space μπορεις να αλλαξεις την γλωσσα αλλα συνεχιζει και γραφει αγγλικα... καμια ιδεα? Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος λόγω του ότι δεν έχω ασχοληθεί με external keyboards, λογικά θα βγάλεις άκρη μόνο με κάτι τέτοιο.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος λόγω του ότι δεν έχω ασχοληθεί με external keyboards, λογικά θα βγάλεις άκρη μόνο με κάτι τέτοιο.. σωστος! το ειχα κατεβασει απο χθες απλως σημερα εβγαλα ακρη. οταν το διαλεγω ως Keyboard layout γραφω ελληνικα (χωρις autocorrection παντως), αν διαλεξω το google keyboard ή το touchpal γραφω αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ερωτηση,αξιζει τον κοπο να βαλω cyanogen?Εχει δοκιμασει κανεις να δει κερδος σε επιδοσεις,οικονομια μπαταριας,κτλ κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ερωτηση,αξιζει τον κοπο να βαλω cyanogen?Εχει δοκιμασει κανεις να δει κερδος σε επιδοσεις,οικονομια μπαταριας,κτλ κτλ? Κοίτα, μετά από πολλούς μήνες στην NeatROM είπα κι εγώ να βάλω CM 10 και δε θα μείνει για πολύ. Ωραία τα φρουφρού αλλά αν δεν κλειδώνει σε 10λεπτά το GPS είναι θεματάρα (για εμένα πάντα, έτσι; ). Και η μπαταρία τρέχει πιο γοργά στην CM με τον τρόπο που τη χρησιμοποιώ. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Κοίτα, μετά από πολλούς μήνες στην NeatROM είπα κι εγώ να βάλω CM 10 και δε θα μείνει για πολύ. Ωραία τα φρουφρού αλλά αν δεν κλειδώνει σε 10λεπτά το GPS είναι θεματάρα (για εμένα πάντα, έτσι; ). Και η μπαταρία τρέχει πιο γοργά στην CM με τον τρόπο που τη χρησιμοποιώ. Γιατι?Εχει προβληματα ο CM με το gps?Μηπως αυτο λυνεται με αλλο kernel?Θα μου πεις οτι ειναι διαδικασιες και μπλεκεις,αλλα ισως μιας και το χεις,αξιζει να κανεις μια δοκιμη,να δουμε ποιος ειναι ο υπαιτιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Γιατι?Εχει προβληματα ο CM με το gps?Μηπως αυτο λυνεται με αλλο kernel?Θα μου πεις οτι ειναι διαδικασιες και μπλεκεις,αλλα ισως μιας και το χεις,αξιζει να κανεις μια δοκιμη,να δουμε ποιος ειναι ο υπαιτιος. Ω ρε φίλε... σε λάθος thread το έγραψα αυτό :) Νόμιζα πως είχες ρωτήσει στο thread για το Galaxy i9100 (S2). Συγγνώμη για την απάντηση! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ω ρε φίλε... σε λάθος thread το έγραψα αυτό :) Νόμιζα πως είχες ρωτήσει στο thread για το Galaxy i9100 (S2). Συγγνώμη για την απάντηση! Δοκιμασε παραυτα αλλο kernel μπας και δεις αλλαγη.Οσο για το ερωτημα μου το αρχικο,οποιος εχει δοκιμασει,ας διαφωτισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Εχω ένα πρόβλημα με το PC στο σπίτι. Συνδέω την ταμπλέτα, κάνει τον χαρακτηριστικό θόρυβο ότι συνδέθηκε αλλά δεν εμφανίζεται σαν συσκευή πουθενά. Στο safely remove Hardware από την άλλη εμφανίζεται Δοκίμασα με δυο καλώδια (από τα οποία το Νοτε 3 και το S 3 συνδέονται κανονικά) Αναβάθμισα και τους android SDK Drivers. Λογικά είναι πρόβλημα στο PC. Αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω... Ακυρο... Σβήνοντας τους drivers από το σύστημα και ξανασυνδέοντας το nexus λύθηκε το πρόβλημα. Edited March 20, 2014 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εχει βρει καποιος tempered glass? ...ψαχνει ενας φιλος και δεν βρισκει πουθενα... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω ενα πληκτρολογιο και βρηκα στο ebay ενα ασυρματο με bluetooth.Γενικοτερα ειναι καλα αυτα? Τι μου προτεινετε?Και επισης για να γραψω ελληνικα λογικα θα χρειαστει να κανω αυτο που ειπατε στο φιλο παραπανω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω ενα πληκτρολογιο και βρηκα στο ebay ενα ασυρματο με bluetooth.Γενικοτερα ειναι καλα αυτα? Τι μου προτεινετε?Και επισης για να γραψω ελληνικα λογικα θα χρειαστει να κανω αυτο που ειπατε στο φιλο παραπανω ε? Το anker στις 14 λίρες είναι μάλλον μονόδρομος σε λίγα λεφτά. Αλλιώς κοιτάς το logitech. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το anker στις 14 λίρες είναι μάλλον μονόδρομος σε λίγα λεφτά. Αλλιώς κοιτάς το logitech. Καλημέρα φίλε! Επειδή και εγώ κοιτάω για πληκτρολόγιο, αυτό που παρέλαβες πως το είδες? Βολεύει στο γράψιμο ή είναι μικρό? Από θέμα ποιότητας/τιμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλημέρα φίλε! Επειδή και εγώ κοιτάω για πληκτρολόγιο, αυτό που παρέλαβες πως το είδες? Βολεύει στο γράψιμο ή είναι μικρό? Από θέμα ποιότητας/τιμής? μια χαρα βολευει, απο αυτονομια δεν ξερω ακομα γιατι το εχω δουλεψει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Γνωρίζω την ποιότητα του και την οθόνη του, όμως παίζει άνετα βαριά παιχνιδια; να το πάρω; υπάρχει μεταχειρισμένο αλλά πουθενά καινουριο; thnx Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 injustice και deus x που παιζω εγω παντως τα τρεχει απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Γνωρίζω την ποιότητα του και την οθόνη του, όμως παίζει άνετα βαριά παιχνιδια; να το πάρω; υπάρχει μεταχειρισμένο αλλά πουθενά καινουριο; thnx gta san andreas στο full που το έχω παίξει παίζει μια χαρά.Όπως και το real racing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Οποτε δε βλεπω να με κραταει τπτ.. Απορω ομως γιατι δεν εχει βγαλει αλλο η Samsung αντιστοιχο, δλδ με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι πανακριβα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Οποτε δε βλεπω να με κραταει τπτ.. Απορω ομως γιατι δεν εχει βγαλει αλλο η Samsung αντιστοιχο, δλδ με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι πανακριβα. Είναι της Google και όχι της Samsung γι'αυτό. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μη φοβασαι καθολου τα βαρια παιχνιδια, San Andreas, Real Racing 3, Vice City δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μικρή παραφωνία το οτι δεν ειναι optimized για την ανάλυση της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τελικα για πληκτρολογιο μονο η εφαρμογη External Keyboard Helper Pro υπαρχει? Το βλεπει, αλλα μονο σε αγγλικα, δε γυρναει ελληνικα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://psybill.blogspot.gr Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται, κατεβαζω απο εδω το sdk και δε μου το ανοιγει ο υπολογιστης. Υπαρχει κανενα προγραμμα μονο για ροοτ; δε θελω προς το παρον να κανω τπτ αλλο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται, κατεβαζω απο εδω το sdk και δε μου το ανοιγει ο υπολογιστης. Υπαρχει κανενα προγραμμα μονο για ροοτ; δε θελω προς το παρον να κανω τπτ αλλο.. Αυτό που ανοίγει είναι για Linux.Αυτό το λογισμικό έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts