Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά αναμενω την απόδοση της μπαταρίας με την 4.4

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά αναμενω την απόδοση της μπαταρίας με την 4.4

Γιατί είχες πρόβλημα με την 4.3?

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Γιατί είχες πρόβλημα με την 4.3?

Όχι απλα διάβασα οτι δίνει ενα +15%στην απόδοση της

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Όχι απλα διάβασα οτι δίνει ενα +15%στην απόδοση της

Α, μακάρι τότε. Όχι ότι έχει πρόβλημα αλλά θα βγάζει παραπάνω από μέρα με λιώσιμο :lol:

Είδα video από την 4.4 και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Ειδικά αυτό με το settings που πιάνει ολόκληρη την οθόνη είναι τραγικό. Στο xda υπάρχουν αναφορές ότι το gel κάνει το tablet να σέρνεται άρα καλά κάνει η Google που δεν το δίνει. Έτσι από εκεί που ήμουν έτοιμος να το βάλω με sideload τώρα λέω να μείνω με 4.3 προς το παρόν.

Το ίδιο και εγώ Κώστα, στο xda πέφτει τρελό κραξιμο για τις sideload. To gel το έχουν απενεργοποιημένο για αυτό το λογο, μάλιστα υπάρχει και το σχόλιο "behaves bad with this device" στο κομματι κωδικα που το ανέφερε. Το OTA παλι αφαντο, πουθενά μέχρι τωρα , ένας φίλος εδώ έχει πει οτι το έχει λαβει μονο. Σα να μην πολυβιαζομαι πλεον...

Δεν υπάρχει η ART στο nexus 10??? Γιατί?

Νομίζω δεν υπάρχει μόνο στα sideload update images.

Edit: Λάθος. Δεν υπάρχει. Επικαλούνται λόγους απόδοσης (!)

Edited by Nikos

Πραγματικά ελπίζω να μην έκανε η Google πατάτα με αυτή την αναβάθμιση γιατί είναι κρίμα να χαντακώσει έτσι το tablet. Το καλύτερο θα είναι να μη δωθεί OTA μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα.

Πραγματικά ελπίζω να μην έκανε η Google πατάτα με αυτή την αναβάθμιση γιατί είναι κρίμα να χαντακώσει έτσι το tablet. Το καλύτερο θα είναι να μη δωθεί OTA μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα.

Δεν την έχω περάσει ακόμα (μάλλον μέσα στο ΣΚ) αλλά από ότι ακούω δεν έχει προβλήματα, μόνο κάποιες επιλογές της google που δεν πολυ-αρέσουν, όπως οι οθόνες στις ρυθμίσεις που είναι σε στυλ τηλεφώνου και όχι ταμπλέτας.

Το ΑRΤ είναι ακόμα beta και δεν είναι για όλους. Θα δοκιμαστεί και όταν λυθούν όλα τα προβλήματα θα βγεί για την 4.5

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παντως με την ART εγώ παρατηρώ μεγάλη διάφορα στη φόρτωση των εφαρμογών και στο άνοιγμα σελίδων στους browsers και στις δυο nexus συσκευές που έχω (βέβαια τρώω κάτι άκυρα FC). Θα είναι μεγαλο "φάουλ" αν δεν την δώσουν με την επίσημη αναβάθμιση

Στο δικό μου με την αναβάθμιση σε 4.4 σταμάτησε να παίζει ο flash player.το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα διαβάζω στο xda. Τι να πω..μήπως ήταν πολύ προχειροφτιαγμενο το update τελικά?

Στο δικό μου με την αναβάθμιση σε 4.4 σταμάτησε να παίζει ο flash player.το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα διαβάζω στο xda. Τι να πω..μήπως ήταν πολύ προχειροφτιαγμενο το update τελικά?

To flash σταμάτησε να υποστηρίζεται στα Android εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι θέμα Google αλλά Adobe.

Οπότε σε chrome δύσκολα θα δείς υποστήριξη

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο browser και το τελευταίο flash από την adobe

Αλέξανδρος,

To flash σταμάτησε να υποστηρίζεται στα Android εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι θέμα Google αλλά Adobe.

Οπότε σε chrome δύσκολα θα δείς υποστήριξη

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο browser και το τελευταίο flash από την adobe

Μα δεν μιλάω για chrome!!είναι γνωστό αυτό.πλέον ούτε με άλλους παίζει..Εκεί είναι το πρόβλημα.

,έχω μερικές μέρες με την 4.4 και νιώθω ότι μέρα με τη μέρα το ταμπλετ γίνεται χειρότερο..ο chrome λαγκαρειαπίστευτα, το multitasking επίσης.το μόνο καλό που παρατηρώ είν η τρομερά καλή διαχείριση της ραμ.κανείς άλλος να γράψει εντυπώσεις?

,έχω μερικές μέρες με την 4.4 και νιώθω ότι μέρα με τη μέρα το ταμπλετ γίνεται χειρότερο..ο chrome λαγκαρειαπίστευτα, το multitasking επίσης.το μόνο καλό που παρατηρώ είν η τρομερά καλή διαχείριση της ραμ.κανείς άλλος να γράψει εντυπώσεις?

Aν λαγκάρει, τι ακριβώς σου προσφέρει η τρομερά καλή διαχείριση της RAM; :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν λαγκάρει, τι ακριβώς σου προσφέρει η τρομερά καλή διαχείριση της RAM; :p

Εννοώ ότι πλέον χρησιμοποιεί αρκετά λιγότερη ραμ από ότι πριν.προφανώς για άλλο λόγω λαγκάρει..

Στο δικό μου παίζει μια χαρά, δεν έχω δεί κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Σε ταχύτητα μου φαίνεται το ίδιο αν όχι πιο γρήγορο. Λαγκάρισμα δεν έχει πουθενά (το συγκρίνω με το S3 από το οποίο είναι πολύ πολύ καλύτερο).

Αλέξανδρος,

κλυκλοφορησε και επισημα η 4.4. Αν την βαλει κανεις ας μας πει αν εχουν βαλει και την ART

Αν διάβασες πιο πάνω, την έχουμε βάλει εδώ και μέρες. Οχι δεν έχει ART. (και για μένα καλύτερα, είναι ακόμα beta)

Αλέξανδρος,

Αν διάβασες πιο πάνω, την έχουμε βάλει εδώ και μέρες. Οχι δεν έχει ART. (και για μένα καλύτερα, είναι ακόμα beta)

Ας την έδινε προαιρετικά όπως και στο nexus 4. Κι εκεί beta είναι! Ξενερωσα, θα μείνω με custom :(

Ας την έδινε προαιρετικά όπως και στο nexus 4. Κι εκεί beta είναι! Ξενερωσα, θα μείνω με custom :(

Συμφωνώ.Μπορεί να είναι beta ακόμα αλλά όσοι δοκίμασαν λένε τα καλύτερα.Εγώ τώρα το γύρισα σε Αρτ στο 4 και θα τσεκάρω διαφορές.

Υπάρχει κάτι για την μπαταρία σε όσους είναι 4.4?σε απόδοση εννοω

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)