Nikos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τι σας παρουσιάζει με το SOD? To έχουν όλα τα 10 άρια ή αν σου τύχει? Sleep of Death όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω, σε εμένα προσωπικά εμφανίζεται ως όταν είναι idle δεν "ξυπνάει". Το εμφανίζει περίπου μια φορά κάθε 3-4 μέρς. Κάνεις reset. Το έχουν αρκετά 10άρια και είναι bug καταγεγγραμμένο στο android dev center σαν open issue της 4.2.1. Κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί σε επόμενο minor version increment. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Sleep of Death όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω, σε εμένα προσωπικά εμφανίζεται ως όταν είναι idle δεν "ξυπνάει". Το εμφανίζει περίπου μια φορά κάθε 3-4 μέρς. Κάνεις reset. Το έχουν αρκετά 10άρια και είναι bug καταγεγγραμμένο στο android dev center σαν open issue της 4.2.1. Κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί σε επόμενο minor version increment. Έτσι ακριβώς, περίπου κάθε 3-4 μέρες. Εν τω μεταξύ και η Aokp που πέρασα πριν από κάποιες μέρες κάνει στα καλά του καθουμενου restart.. Οπότε του κατέβει, χωρίς να συμβαίνει κάτι.. Εκεί που είναι στο τραπέζι βλέπω τον μονοκερο και τα γρανάζια της aokp να κάνουν πάρτι κατά το restart :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Έτσι ακριβώς, περίπου κάθε 3-4 μέρες. Εν τω μεταξύ και η Aokp που πέρασα πριν από κάποιες μέρες κάνει στα καλά του καθουμενου restart.. Οπότε του κατέβει, χωρίς να συμβαίνει κάτι.. Εκεί που είναι στο τραπέζι βλέπω τον μονοκερο και τα γρανάζια της aokp να κάνουν πάρτι κατά το restart :D Αυτό δεν μου έχει τύχει ποτε. Μονο στο wake το εμφανίζει. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδιά τι γίνεται με το internet browsing ο chrome αργεί χαρακτηριστά να βελτιωθεί ενώ οι άλλοι browsers είναι καλοί μόνο με ένα tab ανοιχτό..Σε όλους η εναλλαγή μεταξύ tabs είναι αργή και αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το tablet.. Ωραία η οθόνη δεν λέω αλλά δεν μπορώ να κοιτάω την οθόνη μόνο και να βλέπω φωτογραφίες.. Τουλάχιστον κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουν άριστα τα tablets είναι η πλοήγηση στο ίντερνετ..όμως εκεί είναι που πάσχει το nexus. Δεν περίμενα να είναι τόσο χάλι. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τον ocean (ο οποίος είναι αξιοπρεπέστατος) και εννοείται έχω περάσει ότι beta και μη υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgrod Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδιά τι γίνεται με το internet browsing ο chrome αργεί χαρακτηριστά να βελτιωθεί ενώ οι άλλοι browsers είναι καλοί μόνο με ένα tab ανοιχτό..Σε όλους η εναλλαγή μεταξύ tabs είναι αργή και αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το tablet.. Ωραία η οθόνη δεν λέω αλλά δεν μπορώ να κοιτάω την οθόνη μόνο και να βλέπω φωτογραφίες.. Τουλάχιστον κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουν άριστα τα tablets είναι η πλοήγηση στο ίντερνετ..όμως εκεί είναι που πάσχει το nexus. Δεν περίμενα να είναι τόσο χάλι. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τον ocean (ο οποίος είναι αξιοπρεπέστατος) και εννοείται έχω περάσει ότι beta και μη υπάρχει.. φιλε και εγω με ocean ειμαι και δεν εχω κανενα προβλημα.......μακραν ο καλυτερος browser.......τα αποτελεσματα μαλιστα στα διαφορα τεστ που εχω κανει ειναι απιστευτα μιλαμε αρκετα πανω απο τον σαφαρι του ipad4......τον chrome να φανταστεις ουτε που τον εχω ανοιξει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 φιλε και εγω με ocean ειμαι και δεν εχω κανενα προβλημα.......μακραν ο καλυτερος browser.......τα αποτελεσματα μαλιστα στα διαφορα τεστ που εχω κανει ειναι απιστευτα μιλαμε αρκετα πανω απο τον σαφαρι του ipad4......τον chrome να φανταστεις ουτε που τον εχω ανοιξει...... Εγώ με dolphin δεν αντιμετωπιζω πρόβλημα ρε παιδιά... Ακόμα και οι πολύ βαριές σελίδες σφαίρα πάνε, και χωρίς jetpack. Θα δοκιμασω αυτό τον ocean που λέτε να δω. Άσχετο, όσοι αντιμνετωπιζετε το sod bug, μπας και έχετε multiple accounts? Όταν ξεκίνησα να το αφήνω στο primary account έχει πανω απο δέκα μέρες να το παρουσιασει... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Απορία σχετικά με f2m . Για να πάρω διεύθυνση πρέπει να πληρώσω με Paypal ή μπορώ απευθείας από την χρεωστική μου κάρτα; Είμαι στο βήμα 2 μου δείχνει τις κάρτες και την paypal , μου λέει κάντε κλικ παρακάτω για να πληρώσω αλλά δεν το βρίσκω , μόνο στο paypal μπορώ να κλικάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδιά έλαβε κανεις την 4.2.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδιά έλαβε κανεις την 4.2.2 ?? Δεν ξέρω αν είναι κάποιος στοκ εδώ :p Βγήκε 4.2.2???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν ξέρω αν είναι κάποιος στοκ εδώ :p Βγήκε 4.2.2???? Τσεκαρε το homepage του myphone.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τσεκαρε το homepage του myphone.gr :) Μόλις το είδα :D... Φαντάζομαι να ενσωματωθεί άμεσα σε custom roms.. Το θέμα είναι τι ακριβώς κάνει αυτή η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Λένε ότι επικεντρώνεται στο Bluetooth AD2P. Ψιλοχέστηκα, βασικά τα κολλήματα/κρασαρίσματα να διορθώσει και βλέπουμε. Ας σφυρίξει κανείς άμα πάρει την 4.2.2 μπας και βγάλουμε άκρη... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παίδες σήμερα πρωι πρωι αχαραγο ήρθε η 4.2.2! Εγκατασταθηκε κανονικά. Διάφορες δεν έχω προλάβει να δω ακόμα, πάντως αισθητικά δεν βλέπω κάτι. Θα δω με τη χρηση. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγώ πάντως βλέπω βελτιωμένη απόδοση μπαταρίας και καλύτερη απόκριση αποδοση με την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grammidis Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παίδες, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εργαλείο και διατρέχω το thread για να δω τις εντυπώσεις σας. Έχω επιπλέον μια απορία, με δεδομένο ότι η Google δεν έχει διαθέσει την συσκευή για την ελληνική αγορά. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κατά πόσον το menu είναι διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα και αν περαιτέρω και κάποια επίμαχα applications (λχ office) μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ελληνική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μα πότε επιτέλους θα το φέρουν Ελλάδα; Έχουν περάσει 4 μήνες, έτσι δεν είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μα πότε επιτέλους θα το φέρουν Ελλάδα; Έχουν περάσει 4 μήνες, έτσι δεν είναι; Έχω την εντύπωση ότι δε θα κυκλοφορήσει nikosal. Για αυτό άρχισα και εγώ να το σκέφτομαι μέσω handtec. Όσοι το πήραν από εκεί το μικρό μοντέλο πόσο τους βγήκε τελική τιμή με μεταφορικά; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παίδες, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εργαλείο και διατρέχω το thread για να δω τις εντυπώσεις σας. Έχω επιπλέον μια απορία, με δεδομένο ότι η Google δεν έχει διαθέσει την συσκευή για την ελληνική αγορά. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κατά πόσον το menu είναι διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα και αν περαιτέρω και κάποια επίμαχα applications (λχ office) μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ελληνική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά οπουδήποτε. Προχώρα! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Διάβασα όλο το νήμα με ενδιαφέρον και με ψησατε. Ψάχνω ένα tablet - ereader με πολύ καλή οθόνη. Έχω δει και χρησιμοποιησει το ipad 4 που έχει απίστευτη ανάλυση και είναι η βασική μου επιλογή. Από την άλλη όμως έχω συνηθίσει στο android οικοσύστημα. Έχω αγορασμένες εφαρμογές, έχω συνηθίσει γενικά στην αυτή εμπειρία χρήσης και θα μου φανεί βουνό ή αλλαγή πλατφόρμας. Μέχρι τώρα όμως ότι είχα δει ήταν ολίγον χάλια σε ανάλυση. Οι γραματοσειρες ήταν χάλια και με κούρασαν σε πολύωρο διάβασμα. Εδώ τι λέει η οξύτητα της οθόνης; είναι εξίσου καλή με τον αντίπαλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Στα λογια και στα χαρτια ειναι καλυτερη η αναλυση της οθονης. Τωρα αν μπορει το ανθρωπινο ματι να καταλαβει την διαφορα ειναι αλλη ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Διάβασα όλο το νήμα με ενδιαφέρον και με ψησατε. Ψάχνω ένα tablet - ereader με πολύ καλή οθόνη. Έχω δει και χρησιμοποιησει το ipad 4 που έχει απίστευτη ανάλυση και είναι η βασική μου επιλογή. Από την άλλη όμως έχω συνηθίσει στο android οικοσύστημα. Έχω αγορασμένες εφαρμογές, έχω συνηθίσει γενικά στην αυτή εμπειρία χρήσης και θα μου φανεί βουνό ή αλλαγή πλατφόρμας. Μέχρι τώρα όμως ότι είχα δει ήταν ολίγον χάλια σε ανάλυση. Οι γραματοσειρες ήταν χάλια και με κούρασαν σε πολύωρο διάβασμα. Εδώ τι λέει η οξύτητα της οθόνης; είναι εξίσου καλή με τον αντίπαλο; Κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω "Πήγαινε να τη δεις και θα καταλάβεις" αλλά έλα που δεν μπορείς να το δεις καθότι που δεν έχει έρθει! Είχα τον ίδιο προβληματισμό με εσένα, θα πήγαινα σε Retina αλλά δεν αντέχω αυτό το οικοσύστημα. Ήθελα πολύ υψηλή ανάλυση και τα Samsung Note δεν με ενθουσίαζαν. Αν θες τη συμβουλή μου στο κριτήριο που ζητάς θα εντυπωσιαστείς πάρα πολύ, χτύπα το και δεν θα το μετανιώσεις. Ειδικά και με την 4.2.2 και μετά είναι φοβερό εργαλείο, το καταευχαριστιέμαι καθημερινά. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Διάβασα όλο το νήμα με ενδιαφέρον και με ψησατε. Ψάχνω ένα tablet - ereader με πολύ καλή οθόνη. Έχω δει και χρησιμοποιησει το ipad 4 που έχει απίστευτη ανάλυση και είναι η βασική μου επιλογή. Από την άλλη όμως έχω συνηθίσει στο android οικοσύστημα. Έχω αγορασμένες εφαρμογές, έχω συνηθίσει γενικά στην αυτή εμπειρία χρήσης και θα μου φανεί βουνό ή αλλαγή πλατφόρμας. Μέχρι τώρα όμως ότι είχα δει ήταν ολίγον χάλια σε ανάλυση. Οι γραματοσειρες ήταν χάλια και με κούρασαν σε πολύωρο διάβασμα. Εδώ τι λέει η οξύτητα της οθόνης; είναι εξίσου καλή με τον αντίπαλο; Άλλη ταμπλέτα Android με ψηλή ανάλυση (αλλά όχι τόσο ψηλή όσο το Nexus 10) είναι το Transformer Infinity. http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_infinity_700-4606.php Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Παιδια μια μκρη βοηθεια..εκανα στο tablet unlock bootloader και μετα κολλησε σε bootloop.. παω να το ξαναβαλω σε stock recovery και δεν βλεπω τα βελακια που εχει πανω για να πατησω και να επιλεξω recovery..τι να κανω?? Ειμαι σε mac..καποια εντολη να ξαναγραψω σε terminal? Edit..για να μην την πατησει κανενας αλλος σαν εμενα. Πατωντας και τα 3 κουμπια καμια 15αρια φορες συνεχομενα σε βγαζει στο recovery menu, κανεις wipe data/factory reset και reboot κανονικα :) Για να δω τωρα τι rom/kernel να επιλεξω..σημερα το πηρα, σημερα του αλλαζω και τα φωτα. Καμια προταση? Edited April 9, 2013 by alan79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά θελω να το παραγγείλω από το Γερμανικό Google store. Ο μπατζανακης μενει Γερμανία αλλά θέλω να μπω εγω στο site να δω διαθεσιμοτητα και μετά να του δωσω το link να κάνει την παραγγελία. Πως μπορω να μπω στο γερμανικό Google store; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εσυ δεν μπορεις να το τσεκαρεις απο το site..απλα του δινεις το link http://www.google.de/nexus/ και του λες να πατησει πανω δεξια και θα του βγαλει αμεσως διαθεσιμοτητα. Τουλαχιστον ετσι εκανα εγω με ενα φιλο απο αγγλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts