nasosmp Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ρε παιδια πηρα ενα ανταπτορακι συνδεσα ενα φλασακι αλα δεν το εμφανιζει πουθενα,εχει ιδεα κανεις τι παιζει? Για να δεις τα περιεχόμενα στο stick χρειάζεται πρόγραμμα (πχ nexus media importer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μόλις ήρθε OTA. Διαφορές οι γνωστές. Πιο βολικό πληκτρολόγιο, ταχύτητα η ίδια μου φαίνεται. Οι έξυπνοι έβγαλαν τα βελάκια που έδειχναν activity απο το εικονίδιο του WiFi. Μπράβο Google, εμπνευσμένη αλλαγή. Τι να πω... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjohnnie13_lank Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Για να δεις τα περιεχόμενα στο stick χρειάζεται πρόγραμμα (πχ nexus media importer) ευχαριστω φιλε εγινε η δουλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σε ποιον ακόμη εκτός από εμένα δεν έχει ακομα έρθει η 4.4; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σε ποιον ακόμη εκτός από εμένα δεν έχει ακομα έρθει η 4.4; Δεν περίμενα το επίσημο ΟΤΑ, την έκανα sideload Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σε ποιον ακόμη εκτός από εμένα δεν έχει ακομα έρθει η 4.4; Πρέπει να ρολάρει πολύ, μα πολύ αργά. Υπομονη και δοκίμαζε κάθε τόσο με καθάρισμα του Google Services Framework. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πρέπει να ρολάρει πολύ, μα πολύ αργά. Υπομονη και δοκίμαζε κάθε τόσο με καθάρισμα του Google Services Framework. H Google λέει να μην πειράζουμε το Services Framework... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 H Google λέει να μην πειράζουμε το Services Framework... Ε καλά δε βλαφτει :) Αν και η 4.4 μου ήρθε ξαφνικα και ας είχα κανει clear το gsf 100 φορες :rolleyes: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Χθες βράδυ κοίταξα και δεν είχε έρθει η 4.4. Μετά το έσβησα. Τώρα φτανω αεροδρόμιο, το ανοίγω, και πριν καν συνδεθώ στο WiFi, μου πέταξε την αναβάθμιση. Την οποία και έκανα χωρίς να συνδεθώ. Δηλαδή την είχε κατεβάσει όσο ήταν σβηστό; Και μετά λένε ότι η Google δε μας παρακολουθεί...... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Εμενα ειρθε προχθες,την εβαλα αλλα δεν με ενθουσιασε,μεγα μειον οτι δεν παιζει flash player απο dolphin ,chrome, γενικα προς το παρον δεν ειδα κατι νεο,ισως λιγο καλυτερο στο σερφαρισμα, το οποιο λαγκαρισμα παρραμενει... τωρα αν περιμεναμε τοσο καιρο για να δουμε νεα εικονιδια στι wifi τι να πω... Εβαλα browser puffin full version νομιζω ο μονος που παιζει flash αυτη τη στιγμη αλλα επισης μαλλον αθλιος γενικοτερα σε σχεση με dolphin ,εκνευριστικο αυτο με 4.4 Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Χθες βράδυ κοίταξα και δεν είχε έρθει η 4.4. Μετά το έσβησα. Τώρα φτανω αεροδρόμιο, το ανοίγω, και πριν καν συνδεθώ στο WiFi, μου πέταξε την αναβάθμιση. Την οποία και έκανα χωρίς να συνδεθώ. Δηλαδή την είχε κατεβάσει όσο ήταν σβηστό; Και μετά λένε ότι η Google δε μας παρακολουθεί...... Δεν γίνεται ακριβώς έτσι, βασικά όπως παρατήρησα και στο δικό μου την κατέβαζε σιγά σιγα σιγά για πολλή ώρα (σε σημείο που δεν πήγαινε καλά η ταχύτητά μου και αναρωτιόμουν γιατί), σε κάποια φάση σταμάτησε να κατεβάζει και μετά από κανα 20λεπτο πέταξε την ειδοποίηση για εγκατάσταση ενώ την είχε ήδη κατεβάσει. Προφανώς έπεσες στην περίπτωση να το έκλεισες όταν το είχε ήδη κατεβάσει και όταν το άνοιξες τσουπ εμφανίστηκε. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522667&page=6 Λοιπον βρεθηκε λυση για το flash player με την 4.4 για dolphin λειτουργει κανονικα Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522667&page=6 Λοιπον βρεθηκε λυση για το flash player με την 4.4 για dolphin λειτουργει κανονικα Το έχω βάλει και εγώ. Δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδιά από μπαταρία πως πάτε; Εγώ πάντως 6 ώρες screen time βγάζω ποτέ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Παιδιά από μπαταρία πως πάτε; Εγώ πάντως 6 ώρες screen time βγάζω ποτέ παραπάνω. Εγώ το πρωί το άφησα με 19% και 6.45 ώρες οθόνης. Ακόμα είμαι στην δουλειά. Μόλις γυρίσω θα δω αν το είχα βάλει να φορτίσει γιατί δεν θυμάμαι. Αν δεν το έβαλα θα το παίξω λίγο μέχρι να φτάσει κάτω από 10% να δω πόσο θα βγάλει. Έχω locations απενεργοποιημένα πάντως. Edit όπως το βρήκα μόλις γύρισα http://img.tapatalk.com/d/13/12/05/ebysy9en.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/12/05/ymy7u5uz.jpg Edited December 4, 2013 by than0s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Βγήκε και η 4.4.1 για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 4.4.2 από σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 4.4.2 από σήμερα ΟΤΑ ήρθε σε κανέναν? Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDBOX Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ΟΤΑ ήρθε σε κανέναν? Πριν από 5 λεπτά ήρθε και σε μένα η 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Μόλις μου ήρθε με το κολπάκι από πλαίσιο υπηρεσιών Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Την πέρασα εχθές με CWM. Δεν έχω προλάβει να δω καμια διαφορά.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ακόμα με 4.4 και βαριέμαι να κάνω sideload, κάποια στιγμή θα σκάσει. Στο 4 ήρθε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εμένα μου ήρθε σήμερα η 4.4.2. Από τη συγκίνηση το έσβησα και το έβαλα να φορτίσει χωρίς να την εγκαταστήσω. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εχει κανεις θεματακι με το wifi του? Ενω κλειδωνει , οταν το σημα ειναι ασθενες/μακρινό , το ψιλοχάνει ενω και μερικές φορές δειχνει οτι ειναι συνδεδεμένο.Εννοείται οτι στο ιδιο σημείο κλειδωνει αψογα το note 2, ipad2,laptop κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εχει κανεις θεματακι με το wifi του? Ενω κλειδωνει , οταν το σημα ειναι ασθενες/μακρινό , το ψιλοχάνει ενω και μερικές φορές δειχνει οτι ειναι συνδεδεμένο.Εννοείται οτι στο ιδιο σημείο κλειδωνει αψογα το note 2, ipad2,laptop κ.α. Το κάνει και σε εμένα.Και νόμιζα ήταν ο dolphin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts