Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ξαναγράψει τη διαδικασία σε προηγούμενες σελίδες.

Αλλαγή της διεύθυνσης της κάρτας μέσα από Google Wallet πρώτα.

Εγώ το πήρα με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαζεις στα στοιχεια της καρτας την διευθυνση απο το f2me ;) ,οπως κανεις και για τα στοιχεια της αποστολης

Αυτό έκανα και ακυρώθηκε...

EDIT: Εκανα ξανά την παραγγελία αυτή τη φορά βάζοντας μια χρεωστική κάρτα αντί για πιστωτική. Έγινε dispatch σε 10 ώρες, έρχεται...!

Edited by Nikos

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Λοιπόν το Νεξουσάκι τελικά παρελήφθηκε την Παρασκευή. Η παραγγελία τοποθετήθηκε Τετάρτη πρωί 7:00, μετά από 10 ώρες το έστειλε στο F2M, έφτασε εκεί 11 το πρωί της Πέμπτης, το έστειλαν 3 το μεσημέρι και τελικά Παρασκευή 11 το πρωί ήταν στα χέρια μου. Ταχύτατο service!

Πρώτη εντύπωση εως τώρα: Το tablet ΣΠΕΡΝΕΙ. Τελεία.

Αναλυτικά:

+ Απίστευτη ταχύτητα. Ειδικά στο browsing (Dolphin) είναι ασύλληπτο. Smooth παντού, απειροελάχιστα lags σε πολύ ειδικές περιπτωσεις. Εαν δείτε το browsing φωτογραφιών από την ψηφιακή θα καταλάβετε τι εννοώ.

+ Τρομερή οθόνη. Οξύτατη ευκρίνεια, φωτεινή, βγάζει μάτι! Χρωματα πολύ καθαρά και έντονα, νομίζω ότι πρέπει.

+ Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Το πίσω πλαστικό μοιάζει με rubber-based και δίνει πολύ καλή σταθερή αίσθηση στο κράτημα. Για μένα δεν χρειάζεται θήκη, δεν γλιστράει και θα χάσει και την αίσθηση.

~ Μπαταρία αρκετά καλή, βγάζει μια μέρα φουλ με ανοιχτό όλη μέρα. Ίσως θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, έτσι ακούω, δεν είχα ποτέ iPad (και δεν θα αποκτήσω ποτε πλέον).

~ Κάμερα 5Μ, αρκετά καλή, αλλά δε νομίζω και κάποιος να παίρνει ταμπλετ για τη φωτογραφική του. Ωραίο το Panorama mode!

- Υπάρχει sleep of death bug, δύο φορές όσο ήταν σε idle, έκανε shut down μόνο του. Είναι known bug και του 7 απότι διαβάζω, οπότε προφανώς είναι software bug και ελπίζουμε να διορθωθεί.

- Ο αισθητήρας φωτός παίζει όποτε και όπως του καπνίσει. Προσωπικά έβαλα τη φωτεινότητα καρφωτή στο 40% και ησύχασα.

Γενικά είναι καταπληκτικό ταμπλετάκι, και είμαι σίγουρος ότι όποιες παιδικές ασθένειες θα τις ξεπεράσει. Όσο για αυτούς που το επέστρεψαν επειδή πολλές εφαρμογές δεν είναι οptimized για την ανάλυση, οκ, get a life. Καινούριο είναι, θα τις φτιάξουν, common sense, δεν βλάπτει.

Αυτά προς το παρόν. :)

Με'γεια φίλε μου!

Σου εύχομαι να το χαρείς!!

Πόσο σου κόστισε τελικά η αποστολή απο το F2M?? (Διάβασα οτι ανοίγουν τα πακέτα για να τσεκάρουν τι έχουν μέσα. Είναι αλήθεια?)

Απο ότι κατάλαβα η διαδικασία έγινε χωρίς να έχεις κανένα άλλο κονέ στο εξωτερικό, έτσι??

Edited by sdoe21

Με'γεια φίλε μου!

Σου εύχομαι να το χαρείς!!

Πόσο σου κόστισε τελικά η αποστολή απο το F2M?? (Διάβασα οτι ανοίγουν τα πακέτα για να τσεκάρουν τι έχουν μέσα. Είναι αλήθεια?)

Απο ότι κατάλαβα η διαδικασία έγινε χωρίς να έχεις κανένα άλλο κονέ στο εξωτερικό, έτσι??

Γεια σου φιλέ μου! Σε ευχαριστώ και στο προτείνω εαν ενδιαφερεσαι!

Τα μεταφορικά τελικά ανήλθαν στις 40 λίρες με insurance, βέβαια κακώς εβαλα γιατί ήρθε με DHL και δεν θα χανόταν, 20 λίρες ηταν χωρίς και στο προτείνω. Ναι, το ανοίγουν για έλεγχο αλλά ηταν άθικτο, όλα ακίνητα και στη θέση τους, δεν με πείραξε.

Ναι, δεν χρειαζεσαι κονε στο εξωτερικο, όλα έγιναν απο εδω !

Σε ευχαριστώ πολύ!

Αυτές οι 20 λίρες χωρίς ασφάλεια, συμπεριλαμβάνουν τα μεταφορικά ΚΑΙ την χρέωση της F2M για την υπηρεσία που σου παρέχει? Είναι δηλαδή η τελική τιμή??

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Αυτές οι 20 λίρες χωρίς ασφάλεια, συμπεριλαμβάνουν τα μεταφορικά ΚΑΙ την χρέωση της F2M για την υπηρεσία που σου παρέχει? Είναι δηλαδή η τελική τιμή??

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Όχι, να το γράψω αναλυτικά:

319 £ Nexus 10 + £9.90 Shipping (From Google to F2M) + £2 F2M joining fee + £21 Shipping (From F2M to Greece με DHL Express)

Σύνολο δηλαδή περίπου £352 ή €424. Αυτά :)

Τι γίνεται ρε παιδιά?

Ενώ υπάρχει διαθέσιμο στο Αμερικάνικο play store δεν υπάρχει στο Αγγλικό.

Ξέρουμε κάτι για το πότε θα επιστρέψει in stock?

Τι γίνεται ρε παιδιά?

Ενώ υπάρχει διαθέσιμο στο Αμερικάνικο play store δεν υπάρχει στο Αγγλικό.

Ξέρουμε κάτι για το πότε θα επιστρέψει in stock?

Ουτε το 16 ουτε το 32? Αργησες , πουλάει φαίνεται σα ζεστό ψωμάκι! Εαν βιαζεσαι δες υπηρεσία παρόμοια με το f2m για Αμερικη, πχ my us.com...

παιδια να ρωτησω κατι ? θα μου το φερουν απο αμερικη και ηθελα να ρωτησω αν θα χρειαστω καποιο adaptor για να το φορτιζω .

αν ναι μπορει καποιος να δωσει και ενα λινκ ?

Ουτε το 16 ουτε το 32? Αργησες , πουλάει φαίνεται σα ζεστό ψωμάκι! Εαν βιαζεσαι δες υπηρεσία παρόμοια με το f2m για Αμερικη, πχ my us.com...

Φοβάμαι τελωνείο και εγγύηση...

Θα το περιμένω από Αγγλία να γίνει ξανά διαθέσιμο.

Φοβάμαι τελωνείο και εγγύηση...

Θα το περιμένω από Αγγλία να γίνει ξανά διαθέσιμο.

Άμα διαλέξεις μεταφορά με USPS (United States Postal Services) (πρόσεξε: ΟΧΙ UPS) δεν περνάει τελωνείο. Για την εγγύηση έχει αναφερθεί ότι μόλις γίνει διαθέσιμο Ελλάδα το service το αναλαμβάνει η Samsung, δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά το βλέπω λογικό.

Edited by Nikos

Ρώτησε στη google

ότι μένεις στην Αμερική και θές να το αγοράσεις αλλά σε 1 μήνα θα μετακομίσεις Ελλάδα.

Θα σε καλύπτει η εγγύηση και αν ναί, πού πρέπει να το στείλεις.

Αν και προσωπικά δε θα ρίσκαρα το τελωνείο.

Η Samsung δέχεται συσκευές της εντός εγγύησης ΜΟΝΟ αν είναι αγορασμένες από Ευρωπαϊκή χώρα!!

Από Αμερική θα πρέπει να το στείλετε από το μαγαζί που το πήρατε εκεί, σε περίπτωση κάποιας βλάβης ή ελαττώματος!!

Η Samsung δέχεται συσκευές της εντός εγγύησης ΜΟΝΟ αν είναι αγορασμένες από Ευρωπαϊκή χώρα!!

Από Αμερική θα πρέπει να το στείλετε από το μαγαζί που το πήρατε εκεί, σε περίπτωση κάποιας βλάβης ή ελαττώματος!!

Ωπ, ευχαριστούμε πολύ το φίλο Γιάννη για την ενημέρωση!

Οπότε περίμενε καλύτερα να ξαναγίνει διαθέσιμο στην Αγγλία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Επειδή ποτέ δε ξέρετε, στείλτε ένα εμαιλ στη Google για να είστε καλυμμένοι και με αποδείξεις.

Υποθέτω ότι θα το καλύπτει κανονικά λόγω παρόμοιας εμπειρίας στο παρελθόν με άλλες εταιρίες.

Αν δε βιάζεστε βέβαια...υπομονή!

Γεια σας,να ρωτήσω όσους το πήρατε με shop forwarding,είχα αλλάξει τη διεύθυνση google wallet σε αύτη της aramex shop and ship μου και τη κάρτα ανάληψης visa της πειραιώς το play store Αμερικής δεν τη δέχθηκε το UK play store δεν έχει τέτοιο πρόβλημα;Επίσης τι software αλλαγής χώρας ip έχετε;Έψαξα όλο το thread αλλά δε βρήκα αναλυτικό post της διαδικασίας,ευχαριστώ.

edit:Η διεύθυνση στο google wallet είχε θέμα αλλά τώρα τη διόρθωσα και είναι εντάξει

ποιο πρόγραμμα αλλαγής χώρας ip είναι ασφαλές;

Edited by inactiveaccount54432

Γεια σας,να ρωτήσω όσους το πήρατε με shop forwarding,είχα αλλάξει τη διεύθυνση google wallet σε αύτη της aramex shop and ship μου και τη κάρτα ανάληψης visa της πειραιώς το play store Αμερικής δεν τη δέχθηκε το UK play store δεν έχει τέτοιο πρόβλημα;Επίσης τι software αλλαγής χώρας ip έχετε;Έψαξα όλο το thread αλλά δε βρήκα αναλυτικό post της διαδικασίας,ευχαριστώ.

edit:Η διεύθυνση στο google wallet είχε θέμα αλλά τώρα τη διόρθωσα και είναι εντάξει

ποιο πρόγραμμα αλλαγής χώρας ip είναι ασφαλές;

To tunnelbear αλλάζει το ιp

Είναι πάλι διαθέσιμο στο UK , να το χτυπήσω; είμαι σε δίλλημα

Το tablet είναι τούμπανο χτυπήστε αλύπητα lolol!!

Λοιπόν, το μόνο θέμα που με ενοχλούσε ήταν το SOD που έκανε που και που. Οπότε πέρασα εδώ και 5 περίπου μέρες μια ωραία AOKP και ησύχασα, κανένα θέμα έως τωρα.. Το αφήνω με αυτή και δεν το πειράζω άλλο :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36606182

To tunnelbear αλλάζει το ιp

Είναι πάλι διαθέσιμο στο UK , να το χτυπήσω; είμαι σε δίλλημα

Μην το σκεφτείς δεύτερη φορά, χτυπά το όσο υπάρχει! Προσωπικά δεν το έχω μετανιώσει λεπτο. Μονο το SOD με χαλάει λίγο αλλά ξεκινά Τσακ μπαμ και σίγουρα θα διορθωθεί οποτε minor!

Sleep Of Death, κλείνει στα καλά του καθουμενου.. Δεν μπορώ να ξέρω αν το έχουν όλα αλλά φαντάζομαι αρκετοί έχουν εμπειρία από το θέμα αυτό της συσκευής

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)