Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά πάντως αν και το σκεφτόμουν δεν θα το πάρω.

Το pure android ok,καλό.

Το πάχος και η το brand LG προσωπικά με χάλασαν.

Καλημέρα , το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να περιμένεις να έρθει εδώ κ να το πιάσεις στα χέρια σου, για να έχεις μια εικόνα ποιο ολοκληρωμένη;)

giphy.gif

• Απαντήσεις 913
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα , το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να περιμένεις να έρθει εδώ κ να το πιάσεις στα χέρια σου, για να έχεις μια εικόνα ποιο ολοκληρωμένη;)

Αυτό μάλλον πρέπει να το κάνουμε όλοι μας. Είναι πολύ σημαντική η αίσθηση που δίνει.

Φιλικά Γιώργος

Ναι βρε παιδιά σιγά μην έχει και θεμα με το πάχος! ΟΚ δεν είναι πιο λεπτό από το s3 αλλά είναι οριακά πιο παχύ. Η ποιότητα του όμως δεν συγκρίνεται με του s3 και σίγουρα διαφέρει από το one x λόγω χρήσης άλλων υλικών (το τι αρέσει στον καθένα μετά είναι υποκειμενικό καθαρά). Πιστεύω πάντως η αίσθηση του γυαλιού μπρος και πίσω και με το rubberised bezel θα αφήνει υπέροχη αίσθηση :)

Ναι βρε παιδιά σιγά μην έχει και θεμα με το πάχος! ΟΚ δεν είναι πιο λεπτό από το s3 αλλά είναι οριακά πιο παχύ. Η ποιότητα του όμως δεν συγκρίνεται με του s3 και σίγουρα διαφέρει από το one x λόγω χρήσης άλλων υλικών (το τι αρέσει στον καθένα μετά είναι υποκειμενικό καθαρά). Πιστεύω πάντως η αίσθηση του γυαλιού μπρος και πίσω και με το rubberised bezel θα αφήνει υπέροχη αίσθηση :)

Αγορινα μου, follow your heart.Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα κινητο.Διαβαζω σελιδες επι σελιδων και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη καποιων να επιβαλλουν τη μια ή την αλλη αποψη.Με απλα λογια οποιος το γουσταρει και το αντεχει χρηματικα το παιρνει,οποιος δεν το γουσταρει το προσπερνα.So simple

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εύθυμη μόνο στην αίσθηση και στο design θα διαφέρουν, κατά τα άλλα πλαστικό και άγιος ο Θεός και τα τρία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το gorilla glass είναι και αυτό πλαστικό έχουμε και λέμε:

S3 πλαστικό gorilla μπροστά, polycarbonate γυαλιστερό πίσω.

One x πλαστικό gorilla μπροστά, polycarbonate με υφή δέρματος πίσω.

Nexus 4 πλαστικό gorilla μπρος πίσω και πλαστικό με αίσθηση γόμας στο ενδιάμεσο.

Πραγματικά ποιοτικά υλικά έχουν κατά την γνώμη μου το razr και το one s, όλοι οι άλλοι απλά μας πασάρουν πλαστικά διαφορετικής ποιότητας και επεξεργασίας. Γνώμη μου.

Μάκης

Αγορινα μου, follow your heart.Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα κινητο.Διαβαζω σελιδες επι σελιδων και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη καποιων να επιβαλλουν τη μια ή την αλλη αποψη.Με απλα λογια οποιος το γουσταρει και το αντεχει χρηματικα το παιρνει,οποιος δεν το γουσταρει το προσπερνα.So simple

Έτσι ακριβώς είναι Αργύρη, φυσικά και θα είναι μια χαρά η συσκευή... Αν εξαιρέσεις τα on screen buttons πόσο μένει "καθαρή επιφάνεια οθόνης"?? Επίσης τα πλήκτρα γίνεται να τα εξαφανίσω εντελώς (αφήνοντας πχ 3 κουκίδες που δεν θα φαίνονται ή να τα κάνω εντελώς διάφανα και μικρά)??

Έτσι ακριβώς είναι Αργύρη, φυσικά και θα είναι μια χαρά η συσκευή... Αν εξαιρέσεις τα on screen buttons πόσο μένει "καθαρή επιφάνεια οθόνης"?? Επίσης τα πλήκτρα γίνεται να τα εξαφανίσω εντελώς (αφήνοντας πχ 3 κουκίδες που δεν θα φαίνονται ή να τα κάνω εντελώς διάφανα και μικρά)??

Κοιτα στο gnexus που εχω, χρησιμοποιω ολη την οθονη.Κανενα software button και χρησιμοποιω τον lmt launcher (δεν ειναι launcher, ειναι κουμπια που εμφανιζονται σε σχημα βενταλιας στη δεξια ακρη της οθονης.Googlare το, να δεις οπτικα πώς ειναι).Το mod για να φυγουν ειναι είτε μια γραμμη στο build.prop (ευκολος τροπος) ή αλλαγη μιας μεταβλητης απο true >false στο framework.Απλα και γρηογρα πραγματα.Αν θες σου στελνω και screenshot για το πώς φαινεται full screen το gnexus ;)

edit

Full screen

http://dl.dropbox.com/u/14913717/Screenshot_2012-11-06-09-42-42.png

http://dl.dropbox.com/u/14913717/Screenshot_2012-11-06-09-42-35.png

Επίσης οι περισσοτερες custom rom στο gnexus (δοξα το Θεο, στο nexus ειναι ενας σκασμος) εχουν μεσα απο τα settings τους να αυξομειωσεις το παχος της λωριδας των software buttons.Σιγουρα και στο 4 θα υπαρξουν οι αντιστοιχες rom.Το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει σε αυτο το τηλεφωνο ειναι αν θα υπαρχουν roms και Mods

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εύθυμη μόνο στην αίσθηση και στο design θα διαφέρουν, κατά τα άλλα πλαστικό και άγιος ο Θεός και τα τρία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το gorilla glass είναι και αυτό πλαστικό έχουμε και λέμε:

Nexus 4 πλαστικό gorilla μπρος πίσω και πλαστικό με αίσθηση γόμας στο ενδιάμεσο.

Πραγματικά ποιοτικά υλικά έχουν κατά την γνώμη μου το razr και το one s, όλοι οι άλλοι απλά μας πασάρουν πλαστικά διαφορετικής ποιότητας και επεξεργασίας. Γνώμη μου.

Η αλήθεια είναι ότι έχω το One S (της γυναίκας) και είναι απίστευτα ποιοτικό και όμορφο να το κρατάς και να το δουλεύεις. Από ότι έχω διαβάσει το Nexus θα αφήνει μια πιο στιβαρή και ποιοτική αίσθηση και αυτό περιμένω πέραν των specs/δυνατοτήτων.... Να έρθει με το καλό και θα το δούμε :happy:

Κοιτα στο gnexus που εχω, χρησιμοποιω ολη την οθονη.Κανενα software button και χρησιμοποιω τον lmt launcher (δεν ειναι launcher, ειναι κουμπια που εμφανιζονται σε σχημα βενταλιας στη δεξια ακρη της οθονης.Googlare το, να δεις οπτικα πώς ειναι).Το mod για να φυγουν ειναι είτε μια γραμμη στο build.prop (ευκολος τροπος) ή αλλαγη μιας μεταβλητης απο true >false στο framework.Απλα και γρηογρα πραγματα.Αν θες σου στελνω και screenshot για το πώς φαινεται full screen το gnexus ;)

Επίσης οι περισσοτερες custom rom στο gnexus (δοξα το Θεο, στο nexus ειναι ενας σκασμος) εχουν μεσα απο τα settings τους να αυξομειωσεις το παχος της λωριδας των software buttons.Σιγουρα και στο 4 θα υπαρξουν οι αντιστοιχες rom.Το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει σε αυτο το τηλεφωνο ειναι αν θα υπαρχουν roms και Mods

Atta boy!!! Αν θες να στείλεις κάνα screen (ξέρεις, παρεάκι group) και δεν βαριέσαι στείλε να δω... Τον είδα τον launcher μια χαρά θα με βολέψει και όντως από rom άλλο τίποτα :D

Και μια φωτογραφία σχετικά με το πάχος :happy:

http://android.hdblog.it/wp-content/gallery/nexus-4-by-hdblog/m1440032.jpg

To gorilla glass δεν ειναι πλαστικο. Ειναι ειδικα επεξεργασμένο γυαλι.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι λετε βρε παιδια οχι και παχυ το Ν4,μη τρελαθουμε τελειως!!

Ασε που πιστευω θα καθετε πιο καλα στο χερι καθ οτι οριακα πιο κοπακτ απ το S3.

Το οποιο S3 ναι αν ειχε τα 2giga ram του note και το δουλεμα του ολα καλα αλλα δυστυχως δε τα εχει,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για pure andrid!

εδω το galaxy nexus μου δεν υστερουσε απεναντι στο s3 παρ ολο που εχει τα μισα σπεκς λογο jb που τρεχει βουτυρο και τα updates στην ωρα τους χωρις να μπαινεις σε μαιμουδιες με νυχτοξημερωμα στο xda για τη νεα ρομ που θα μοιαζει με αυτη που ο γουγλης δινει οφισιαλ γιατι σε σενα με τα διαφορα samsung,htc(ηια lg δε το συζηταω καμ)θα παρεις μετα απο καιρο και πολλες φορες οχι απροβληματιστα.

Για μενα πλεον pure ancroid κ να βαζω οτι θελω εγω και οχι να τρεχω αμεσως να κανω ροοτ να βγαζω σαβουρα.

Ασε που εχει οτι τελευταιο στα σπεκς ανωτερο επεξεργαστη ακομα και απ το γιγαντα το νοτελι που ηταν το πιο καλο σε δουλεμα αντροιντ που ειχα ποτε αλλα που ειναι to much και πολυ δυσχρηστο για μενα στη πραγματικη ζωη χωρις να μου προσφερει κατι διαφορετικο εκτος τη πενα που δε τη χρησιμοποιουσα ποτε.

Αν μαλιστα το module της sony κανει δουλεια στο Ν4 και εχουμε φωτο καλες αντε γεια.

Το αποθηκευτικο δε με νοιαζει γιατι δεν ακουω μουσικη(μονο με tune in καμια φορα)στο κινητο οθτε παοζω παιχνιδια και εχω και 110mp στο dropbox και στο box.

Καλη ακουστικη να εχει και θα αραξω στο Ν4 αν το βρω εως 400.

Αλλιως τελευταια δοκιμη σε αλλη εταιρια (sony T) και μετα Ν4.

σσ

Σας αφηνω παω να παραλαβω το 2ο galaxy nexus μου μεχρι να βρω το N4 σε σωστη τιμη!

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

edit

Full screen

Επειδη με ενδιαφερει το πρωτο μπορεις να δωσεις λεπτομερεις οδηγιες για το πως το κανουμε στο gnexus

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Επειδη με ενδιαφερει το πρωτο μπορεις να δωσεις λεπτομερεις οδηγιες για το πως το κανουμε στο gnexus

Σου εστειλα pm με τη διαδικασια , γιατι με αυτο στο συγκεκριμενο thread βγαινουμε off topic

edit

Full screen

πφφφ τώρα Rure android είναι για (LOW &MID RANGE DEVICES):lol:

giphy.gif

To gorilla glass δεν ειναι πλαστικο. Ειναι ειδικα επεξεργασμένο γυαλι.

Ναι, όντως έχεις δίκιο. My bad.

Μάκης

Γνωριζει κανεις τι ωρα θα ανοιξουν οι παραγγελειες στη Γερμανια?

Δεν υπάρχουν προπαραγγελίες. 13/11 αρχίζουν οι παραγγελίες

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχουν προπαραγγελίες. 13/11 αρχίζουν οι παραγγελίες

ναι,το γνωριζω αυτο...και ρωτησα τι ωρα θα ανοιξουν?Στις 12 το βραδυ ωρα Αμερικης η καποια στιγμη μεσα στη μερα? (13/11)

:) Δεν ρωτησα για προπαραγγελιες

Edited by ourakot5

ναι,το γνωριζω αυτο...και ρωτησα τι ωρα θα ανοιξουν?Στις 12 το βραδυ ωρα Αμερικης η καποια στιγμη μεσα στη μερα? (13/11)

:) Δεν ρωτησα για προπαραγγελιες

πολύ ανυπόμονος είσαι :P

Η αλήθεια είναι ότι οι διαστάσεις του ύωους και πλάτους είναι εντάξει το πάχος είναι λίγο...

nexus4 οθόνη 4.7 139g weight with 133.9 x 68.70 x 9.1mm

one x οθόνη 4.7 130g weight with 134.0 x 69.85 x 9.0mm

SIII οθόνη 4.8 133g weight with 136,6 x 70,60 x 8,6 mm

Μισό χ-ι-λ-ι-ο-σ-τ-ό πάχος είναι τίποτα.

Μισό χ-ι-λ-ι-ο-σ-τ-ό πάχος είναι τίποτα.

κι όμως, αν πάς στο αντίστοιχο VS με το S3 κάποιοι το έχουν κάνει ακόμα κι αυτό θέμα... δυστυχως

κι όμως, αν πάς στο αντίστοιχο VS με το S3 κάποιοι το έχουν κάνει ακόμα κι αυτό θέμα... δυστυχως

Της κοντης ψ***ς της φταινε οι τριχες.Sorry αλλα ειναι τουλαχιστον γελοιο να κολλας (οχι εσυ, αυτοι που κολλανε :-) ) στο μισό χιλιοστό με τέτοια διαφορά στο hardware

Της κοντης ψ***ς της φταινε οι τριχες.Sorry αλλα ειναι τουλαχιστον γελοιο να κολλας (οχι εσυ, αυτοι που κολλανε :-) ) στο μισό χιλιοστό με τέτοια διαφορά στο hardware

εννοείτε ότι είναι γελοίο και μάλιστα τίθεται και θέμα...νοημοσύνης (!!!) [παράδειγμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4375386#post4375386]

όχι μόνο γίνεται η τρίχα τριχιά, αλλά στο τέλος θα περνάμε τα κινητά από μικροσκόπιο για την διαφορά στο 0.0000001sec που θα έχουν. κι αν έχει κανείς αντίρηση, θα προσβάλει κιόλας την νοημοσύνη αυτών που υποστηρίζουν αυτές τις..... "τρομερες διαφορές"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...