maevius Δημοσιεύτηκε September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2003 Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αθροίσω το bandwidth(έτσι νομίζω λέγεται :p) 2 συνδέσεων...(PSTN + GPRS). Το λειτουργικό μου είναι Windows XP. Ευχαριστώ! :o Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Ναι, με το πρόγραμμα MidPoint αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Συνήθως μου κολλούσε κατά μία έννοια το παραπάνω πρόγραμμα και δεν το έψαξα και πολύ. "Έτρεχε" η μία σύνδεση και που και που και η 2η. Για πολύ ώρα και ταυτόχρονα, δεν μπόρεσα να δω αποτελέσματα. Πάντως η παραπάνω εφαρμογή θεωρείτε από τις καλύτερες για αυτή την δουλειά. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 me multilink ry8mish sta dial-up dokimases? den 3erw an 8a ginei bebaia an einai diaforetikos o provider sto ka8e link... mallon oxi.. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Απο πού μπορούμε να το κατεβάσουμε αυτό? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 imesh h kazaa dokimases? Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Για να λειτουργήσει το midpoint σωστά πρέπει να ενεργοποιήσετε τις dial-up συνδέσεις μέσα απο το πρόγραμμα και όχι απο το network connections των windows... Άν συνδεθείτε με τη μια σύνδεση και μετά ενεργοποιήσετε την δεύτερη μέσα απο το midpoint το πιο πιθανό είναι να μήν γίνει το "πάντρεμα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Έχει κανείς από σας το midpoint? Το έχω σε δύο εκδόσεις, 5.04 και 4.06, και οι δύο δοκιμαστικές. Έχει κανείς full έκδοση ή κάποιο serial? Η εταιρεία που το παράγει έχει κλείσει, ή απλά έχει εγκατείψει τη σελίδα της? thanks in advance!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 εγω παντως οσες φορες εχω κανει κατι τετοιο δεν μου κανει παντρεμα αλλα το εξης παραξενο : αμα συνδεθω με την No1 και ανοιξω kazaa τοτε περνει απο κει. Αμα ανοιξω και την δευτερη οποια εφαρμογη ανοιξω απο εκει και υστερα περνει απο την δευτερη......... Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Μια φορά είχα δοκιμάσει το multilink των XP με χρήση της σύνδεσης GPRS και ISDN 64Κ. Το σκεπτικό ήταν ότι αφού το GPRS της Telestet δέχεται οποιοδήποτε username και password δεν θα έχει πρόβλημα να λειτουργήσει με αυτά της σύνδεσης ISDN. Τα ρύθμισα όλα λοιπόν, σύνδεση σε ISDN μέσω Netmod και ταυτόχρονα GPRS μέσω κινητού αλλά τζίφος... Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαζε ένα σφάλμα ότι ο provider δεν υποστηρίζει multilink και πέταγε τη μία από τις δύο συνδέσεις. Ίσως το θυμάται κι ο elektrik eye και που ήταν στο IRC εκείνη τη μέρα και μου είχε ρίξει την ιδέα. :) Όσο για το midpoint δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Η εταιρεία που το παράγει έχει κλείσει, ή απλά έχει εγκατείψει τη σελίδα της? Μάλλον ανακάλυψαν το dsl και παράτησαν την περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος... Εξάλλου μόνο σ'αυτή την έρμη χώρα πρέπει να υπάρχουν τόοοοσο απελπισμένοι χρήστες του ιντερνετ που να ψάχνουν τέτοιου είδους προγράμματα για να ανεβάσουν λίγο τις ταχύτητες τους... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. September 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs εγω παντως οσες φορες εχω κανει κατι τετοιο δεν μου κανει παντρεμα αλλα το εξης παραξενο : αμα συνδεθω με την No1 και ανοιξω kazaa τοτε περνει απο κει. Αμα ανοιξω και την δευτερη οποια εφαρμογη ανοιξω απο εκει και υστερα περνει απο την δευτερη......... και εμένα αυτό ακριβώς μου συμβαίνει... πολύς κόπος για το τίποτα όμως μου φαίνεται... :confused: αν δεν έχεις ADSL τι κάθεσαι και παλεύεις για μερικά kbit παραπάνω?! ARG! :mad: Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts