Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περνα του οτι θες μονο προσεχε τι θα βαλεις απο 4.3 μην εχει το knox.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πηρα σήμερα απο Πλαίσιο σε λευκο... ερχόμενος απο μαυρο s2 εχω μείνει παγωτο... τι του περναω τωρα; 4.3 ;

Το πηρα την προηγουμενη βδομαδα προερχομενος απο s1 με custom rom 4.3 και τα λοιπα.θα σου προτεινα να το αφησεις ετσι γιατι δουλευει τελεια το θηριο.Να περιμενεις οταν θα βγει η επισημη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

Οποιος προλαβε προλαβε απο το Πλαισιο. Πριν λιγο απεσυραν απο το Σκωτσεζο την προσφορα των 349 euros! Η αλλη προσφορα που υπαρχει ειναι στα 345,50 απο το http://www.edw.gr και ειναι αναρτημενη στο bestprice.gr. Πιστευω πως θα κρατηθει η τιμη σε αυτα τα επιπεδα.

Για το http://www.ebw.gr

Κατόπιν Παραγγελίας Διαθέσιμο με προπαραγγελία αν έχει διαθεσιμότητα ο κατασκευαστής

Καλησπέρα! Να ρωτήσω ποιά θα ήταν μιά λογική τιμή για μεταχειρισμένο; Μου το προτεινε ένας γνωστός στα 300, σε καλή κατάσταση και κομπλε και με εναν χρονο ακομη εγγύηση. Είναι νορμαλ η τιμή;

Καλησπέρα! Να ρωτήσω ποιά θα ήταν μιά λογική τιμή για μεταχειρισμένο; Μου το προτεινε ένας γνωστός στα 300, σε καλή κατάσταση και κομπλε και με εναν χρονο ακομη εγγύηση. Είναι νορμαλ η τιμή;

Το πλαισιο αν προλαβεις το εχει στα 350.

Κάντε υπομονή,αν την έριξε το πλαίσιο,ακόμα και για ξεςτοκαριςμα,σε λίγες μέρες θα πέσει παντού.Φιλικη συμβουλή μακριά απο ebw.

Κάντε υπομονή,αν την έριξε το πλαίσιο,ακόμα και για ξεςτοκαριςμα,σε λίγες μέρες θα πέσει παντού.Φιλικη συμβουλή μακριά απο ebw.

Γιατι το λες ? απο εκει το πηρα, ειναι ρουμανιας κοσμοτε (COA). Αψογη εξυπερετηση, ηρθε πιο νωρις απο οτι το περιμενα και η συσκευη ειναι αψογη 5 μηνες που το εχω

Απλά προς ενημέρωση σας, ρώτησα σήμερα σε πλαίσιο στουρνάρη, το κινητό στα μαγαζιά της στουρνάρη δεν υπάρχει και έχουν σχεδόν φύγει και τα ανοιχτά που είχαν, είχε μόνο ένα κομμάτι ανοιχτό στο κάτω πλαίσιο. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν και αν υπάρχει ακόμα. Πλέον όμως και στα σκρουτζομάγαζα η τιμή πλησιάζει αυτή του πλαισίου.

βασικα θα συμβουλευα αν ισχυει η ανακοινωση οτι το note 2 δεν θα παρει επισημα την 4.3 να πατε σε αλλο κινητο και μιλαω για αυτους που δεν εχουν αγορασει ιδη το τηλεφωνο...

να μου πεις υπαρχουν και οι unofficial ρομ...πραμα που εμενα σε μια τετοια συσκευη (ενοω καινουρια) με ξενιζει πλυ, οχι πως δεν θα βαλω unofficial ρομ αν δεν βγει η 4.3 αλλα το λεω γιατι ξενερωνεις με κατι τετειες κινησεις απο "μεγαλες" εταιρειες.

Που ειδες ανακοινωση οτι δεν θα παρει 4.3;Ηδη εχει βγει leaked και σε κανα μηνα θα ερθει κι η final.

Ποτε εγινε αυτο, οτι δεν θα παρει το Note 2 την επίσημη 4.3?????

Mαλλον το φανταστηκε ο φιλος,διοτι αν κοιτουσε,θα εβρισκε με την πρωτη αυτο.

http://au.ibtimes.com/articles/516392/20131024/samsung-galaxy-s3-note-official-android-4.htm#.UmkwqRD855Y ,που λεει τα ακριβως αντιθετα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

το εθεσα λαθος συγνωμη. εννοουσα οτι δεν θα παρει τα καλλoυδια του Note 3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495756

Ίσως διάβασε την φήμη ότι θα πάρει την 4.3 αλλά όχι τα καλούδια του note iii και μπερδεύτηκε.

το εθεσα λαθος συγνωμη. εννοουσα οτι δεν θα παρει τα καλλoυδια του Note 3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495756

Ρίξτε κράξιμο γιατί όλος και κάποιος τα διαβάζει.

Η ουσια ειναι η εξης. Μπορει καποιος που να κατεχει, περα απο τους xda, και κυριως αν υπαρχει πληροφορηση εκ των εσω (samsung) αν η 4.3 που θα ερθει θα εχει καποιες ευκολιες απο το note-3? Εχει ειπωθει οτι θα υπαρχουν αρκετες λειτουργιες στην αναβαθμιση που οσονουπω θα λαβουμε, πιστευω πως αυτο ξερουν οι περισσοτεροι συμφορουμιτες.Καποιος που πραγματικα να ξερει, αν γινεται να ξερει κανεις και αφησει η Samsung να διαρρευσει.Ειναι και αυτο.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Η ουσια ειναι η εξης. Μπορει καποιος που να κατεχει, περα απο τους xda, και κυριως αν υπαρχει πληροφορηση εκ των εσω (samsung) αν η 4.3 που θα ερθει θα εχει καποιες ευκολιες απο το note-3? Εχει ειπωθει οτι θα υπαρχουν αρκετες λειτουργιες στην αναβαθμιση που οσονουπω θα λαβουμε, πιστευω πως αυτο ξερουν οι περισσοτεροι συμφορουμιτες.Καποιος που πραγματικα να ξερει, αν γινεται να ξερει κανεις και αφησει η Samsung να διαρρευσει.Ειναι και αυτο.

Οταν θα ερθει η επισημη θα μπορεις να το ρουταρεις και να βαλεις τα μοντακια απο το Ν3. Επισημα να μπουν τα καλουδια για αρχη οχι. Αλλωστε γενικα η 4.3 ειναι "αναβαθμιση" και δεν πρεπει να την συγκρινουμε με το Ν3 .Πρεπει να την δουμε ως αναβαθμιση για το Ν2 και πως τρεχει επανω σ'αυτο και εαν θα ειμαστε ικανοποιημενοι.

Οταν θα ερθει η επισημη θα μπορεις να το ρουταρεις και να βαλεις τα μοντακια απο το Ν3. Επισημα να μπουν τα καλουδια για αρχη οχι. Αλλωστε γενικα η 4.3 ειναι "αναβαθμιση" και δεν πρεπει να την συγκρινουμε με το Ν3 .Πρεπει να την δουμε ως αναβαθμιση για το Ν2 και πως τρεχει επανω σ'αυτο και εαν θα ειμαστε ικανοποιημενοι.

Κι εγω περιμενω να δω τι θα βγει απο την αναβαθμιση αυτη,για να δω τελικα αν αξιζει να παω στο 3.

Το θεμα ειναι οτι ημουν ετοιμος να την κανω,αλλα βγηκε το iPad 5,και μαλλον θα σπρωξω το 4 για να παω σ αυτο,και ετσι,μου εφυγε η μεγαλη καψα για το Ν3.

Ας περασει λοιπον λιγος καιρος,και βλεπουμε.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Κι εγω περιμενω να δω τι θα βγει απο την αναβαθμιση αυτη,για να δω τελικα αν αξιζει να παω στο 3.

Εγώ αν δεν δώσουν την αναβάθμιση δεν θα τους κάνω την χάρη να πάω στο 3 όσο και αν το θέλω. Και φυσικά αν την δώσουν θα πάω στο 4 :lol:

Εγώ αν δεν δώσουν την αναβάθμιση δεν θα τους κάνω την χάρη να πάω στο 3 ...

Ακριβώς! Τότε θα έρθει η ώρα μέχρι και ο DrMobile να κάνει root και να περάσει τις έξτρα εφαρμογές/λειτουργίες του note 3 με mods, ή να πάει σε custom rom που όλα αυτά θα τα έχει έτοιμα :-)

Ακριβώς! Τότε θα έρθει η ώρα μέχρι και ο DrMobile να κάνει root και να περάσει τις έξτρα εφαρμογές/λειτουργίες του note 3 με mods, ή να πάει σε custom rom που όλα αυτά θα τα έχει έτοιμα :-)

1 χρόνο ακριβώς βρε το τρώτε το παιδί! Αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του όπως την κάνει! :lol:

:p

Αν παίξει καμία προσφορά τα Χριστούγεννα όπως πέρσι, θα γίνει χαμός και φέτος :)

Σιγά παιδιά μη βάλει επίσημα τα καλούδια του 3 σε αναβάθμιση του 2, τότε γιατί κάποιος που έχει το 2 να πάει στο 3; Ίσως βάλει κάτι ελάχιστο για να ανοίξει την όρεξη, ανεπίσημα με μόντες είναι άλλο θέμα. Για μένα πάντως στα 350-360 το note ii είναι πολύ καλή αγορά. Για μένα που έχω το s3 και θέλω μεγαλύτερη οθόνη θα είναι ουσιαστική αναβάθμιση. η αλήθεια είναι ότι κανονικά πρέπει να κρατήσω το s3 αλλά τρώγομαι τώρα που έπεσε η τιμή του note ii. Αλήθεια έχει πάρει κανείς πρόσφατα από μαγαζί της ομόνοιας να μου πεί εντυπώσεις;

Σιγά παιδιά μη βάλει επίσημα τα καλούδια του 3 σε αναβάθμιση του 2, τότε γιατί κάποιος που έχει το 2 να πάει στο 3; Ίσως βάλει κάτι ελάχιστο για να ανοίξει την όρεξη, ανεπίσημα με μόντες είναι άλλο θέμα. Για μένα πάντως στα 350-360 το note ii είναι πολύ καλή αγορά. Για μένα που έχω το s3 και θέλω μεγαλύτερη οθόνη θα είναι ουσιαστική αναβάθμιση. η αλήθεια είναι ότι κανονικά πρέπει να κρατήσω το s3 αλλά τρώγομαι τώρα που έπεσε η τιμή του note ii. Αλήθεια έχει πάρει κανείς πρόσφατα από μαγαζί της ομόνοιας να μου πεί εντυπώσεις;

Πριν ενα μηνα με ληστεψαν και μου πηραν δυο note2, ενα grand duos, ενα s4 mini duos κι ενα

Note 8. Αγορασα παλι μερκα απ αυτα. Το note 2 το πηρα πριν μια εβδομαδα απο μαγαζι της Ομονοιας. Σφραγισμενο, γαλλικο, με region lock, αψογο. Δουλευει τελεια, οπως και τα πρηγουμενα που μου εκλεψαν...

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Πριν ενα μηνα με ληστεψαν και μου πηραν δυο note2, ενα grand duos, ενα s4 mini duos κι ενα

Note 8. Αγορασα παλι μερκα απ αυτα. Το note 2 το πηρα πριν μια εβδομαδα απο μαγαζι της Ομονοιας. Σφραγισμενο, γαλλικο, με region lock, αψογο. Δουλευει τελεια, οπως και τα πρηγουμενα που μου εκλεψαν...

Φαντάσου...εγώ στενοχωρήθηκα. Δεν είχες βάλει ειδοποίηση αλλαγής sim ή κάποιο πρόγραμμα?