Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το πήρα από plaisio αλλά χάρτες δεν βρήκα πουθενά, μήπως δεν τους ζήτησα εγώ ;

Μάλλον το κάνανε γαργάρα αφού είδαν οτι και εσύ δεν..... Κοίτα εδώ: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Note-II-Blue-With-maps-Ginius-GT-N7100TADEUR.htm

Η προταση απευθυνεται σε αυτους που εστειλαν νωρις τα χαρτια στη σαμσουνγκ για το κασμπακ. Οταν σας πιστωσουν τα χρηματα στο λογαριασνμο σας πειτε το εδω. Εγω οταν τους ρωτησα μου ειπαν σε 1 μηνα γενικα, και χωρις ειδοποιηση μεσω μηνυματος η μειλ.

παιδια επειγον!!!

πηγα στο γερμανο και βρηκα ενα κομματι τελευταιο νοτε2 λευκο

το κρατησα γιατι πανω ειδα εγραφε 4g/lte

το αφηνει 699-150=549

ιισχυει για αυτο το μοντελο το cashback?

παιδια επειγον!!!

πηγα στο γερμανο και βρηκα ενα κομματι τελευταιο νοτε2 λευκο

το κρατησα γιατι πανω ειδα εγραφε 4g/lte

το αφηνει 699-150=549

ιισχυει για αυτο το μοντελο το cashback?

Σημαίνει 750-150

Επίσης είχα καλέσει τη Samsung και μου είχαν πει ότι δεν ισχύει η προσφορά για 4G ...Αλλά αντί να Ρωτάς εδώ, γιατί δεν ξαναπαίρνεις να το επιβεβαιώσουμε;;; Το τηλ είναι πάνω στο δελτίο του cashback και απαντανε άμεσα

πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ισχυει για εναν κωδικο τον n-7100

ειχα την εντύπωση οτι το κουτακι του γερμανου γραφει πανω 7100

θα πρεπει να παω να το ξαναδω

επισης σημερα πηγα και στο mediamarkt

το εχουν τιμη 549 και οι ιδιοι διαφημιζουν το κουπονι των -100ε απο την samsung hellas

αρα 449

ξερει κανεις αν ισχυει απο mediamarkt ??

Κάτω από το κουτί λέει τον κωδικό N7100.Τσεκαρέ το.

Απ'ότι αναφέρουν τα παιδιά στα fora πάντως ο Γερμανός δεν έχει άλλα κομμάτια n7100.

Επίσης αν στα mediamarkt έχουν το κουπόνι της Σαμυ,τότε είναι ελληνικής αντιπροσωπείας οπότε προχωράς!

me > you

τελικα αυτο που κρατησα απο γερμανο δεν ηταν το 7100 αλλα το lte/4g

για αυτο δυστυχως δεν ισχυει η προσφορα της samsung cashback οποτε και το ακυρωσα...

αμεσως σφεντονα εφυγα mediamarkt

το εχει στα 549 - 100 samsung cashback...

διαθεσιμοτητα : 0 κομματια

μου ειπαν πως μαλλον θα φερουν μερικα κομματια αυριο.

αφησα τα στοιχεια μου αλλα μου ειπε μπες στη σειρα και μου βγαζει ενα πακο (θα ηταν καμια 50 χαρτακια σιγουρα)

οταν τη ρωτησα ποσα θα παραλαβετε μου ειπε αν παρουμε 10 θα ειμαστε τυχεροι...

αρα τελευταια ευκαιρια να το βρω στα 450 αυριο απο το mediamarkt αν κατσει....

Εγώ το πήρα από plaisio αλλά χάρτες δεν βρήκα πουθενά, μήπως δεν τους ζήτησα εγώ ;

Το ξέχασε ο πωλητής μάλλον.

Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως.Ξαναπήγαινε στο κατάστημα με την απόδειξη(πρέπει να αναγράφεται πάνω στην απόδειξη και ο οδηγός)και ζήτα τους εκ νέου.Θα στους δώσουν,ίσως να χρειαστεί να μιλήσεις με κανένα υποδιευθυντή/διευθυντή καταστήματος απλά!

me > you

Μάλλον το κάνανε γαργάρα αφού είδαν οτι και εσύ δεν..... Κοίτα εδώ: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Note-II-Blue-With-maps-Ginius-GT-N7100TADEUR.htm

Ρε παιδιά, ενα σφραγισμένο κουτί δεν σου δίνουν απο το Πλαίσιο; Εχει το driver ginius προεγκαταστημένο; Πως θα το καταλάβεις οτι είναι εκεί; Πρέπει να το ανοίξεις; Η παίρνεις απλά κάποιον κωδικό και αφου κατεβάσεις το προγραμμα το ενεργοποιείς; Για δώστε τα φωτα σας.

Κατι τελευταίο: Την επιστολή στην Samsung την στείλατε συστημένη ή απλή;

Ρε παιδιά, ενα σφραγισμένο κουτί δεν σου δίνουν απο το Πλαίσιο; Εχει το driver ginius προεγκαταστημένο; Πως θα το καταλάβεις οτι είναι εκεί; Πρέπει να το ανοίξεις; Η παίρνεις απλά κάποιον κωδικό και αφου κατεβάσεις το προγραμμα το ενεργοποιείς; Για δώστε τα φωτα σας.

Από φίλο που είχε πάρει το NEXUS κωδικό του είχαν δώσει αν θυμάμαι καλά για τους χάρτες...προεγκατεστημένο κατά 99% όχι...Την επιστολή την έστειλα σήμερα εγώ απλή...του gay δεν είναι και τόσο άχρηστα τα ΕΛΤΑ...(νομίζω)

Οι χάρτες είναι σε μια πλαστική θήκη. Ουσιαστικά είναι κατι φυλλάδια και ένας σειριακός κωδικός. το πρόγραμμα το κατεβάζεις είτε από το google play είτε από την σελίδα της εταιρίας.

1. Τους χάρτες μου τους δώσανε εκτός συσκευασίας note 2, είναι ένα φυλλάδιο με ένα serial number μόνο.

2. Ναι, συστημένη

Πηγα σημερα στα public(θεσσαλονικη) στην τσιμισκη και ειχαν 2 λευκα αλλα επειδη ο φιλος μου ενδιαφεροταν μονο για το γκρι τους ρωτησαμε αν εχουν αλλα κομματια στο public στο cosmos και μου ειπαν ναι εχουν 5 γκρι..Πηγαμε εκει και οντως αυριο 4/1 θα εχουν 5 γκρι note 2..Τιμη 599 μειον την δωροεπιταγη των 50 παμε στα 549..Και μετα η γνωστη διαδικασια για το cashback των 100..Παιδια προλαβετε δεν υπαρχουν πουθενα αλλου και δεν θα φερουν πριν ληξει η προθεσμια για το cashback..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Ρε παίδες εγω πήγα σε πλαισιο σήμερα μου είπαν πως δεν έχουν και να κάνουμε παραγγελία για να τι έχω αύριο και πως θα μειώσουν αυτοί τα χρήματα.

Καθισα να το σκεφτω και έκανα την παραγγελία online και να πληρώσω αντικαταβολη παίρνοντας το απο το κατάστημα. Λέτε να μη μου δώσουν την δώρο επιταγή;

Επιπλέον μπορει κάποιος να μου στείλει τη έντυπο της Samsung για το cash back?

Θοδωρής

Ρε παίδες εγω πήγα σε πλαισιο σήμερα μου είπαν πως δεν έχουν και να κάνουμε παραγγελία για να τι έχω αύριο και πως θα μειώσουν αυτοί τα χρήματα.

Καθισα να το σκεφτω και έκανα την παραγγελία online και να πληρώσω αντικαταβολη παίρνοντας το απο το κατάστημα. Λέτε να μη μου δώσουν την δώρο επιταγή;

Άν έκανες την παραγγελία online για να σου έρθει το μηχανάκι έτοιμο σπίτι με την απόδειξη κομμένη θα είχες πρόβλημα.Από το κατάστημα όμως μπορείς να ζητήσεις κανονικά την έκπτωση αν δεν προθυμοποιηθούν οι ίδιοι (που δε νομίζω).

http://www.samsung.com/gr/cashback/

me > you

Άν έκανες την παραγγελία online για να σου έρθει το μηχανάκι έτοιμο σπίτι με την απόδειξη κομμένη θα είχες πρόβλημα.Από το κατάστημα όμως μπορείς να ζητήσεις κανονικά την έκπτωση αν δεν προθυμοποιηθούν οι ίδιοι (που δε νομίζω).

http://www.samsung.com/gr/cashback/

Και εγω αυτο πιστεύω. Έβαλα να παει κατάστημα κατευθείαν.

Η σελίδα παιδιά της samy μόνο εμένα βγάζει ερορ 404;

Θοδωρής

Ωριστε το κουπονι που στελνουμε στη samsung

[ATTACH]29058[/ATTACH]

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Παντως σήμερα που έκανα τσεκ στον λογαριασμό που είχα δώσει στη σαμσουνγκ δεν είχε μπει ακόμα το cash back. (ημερομηνία αγοράς 21/12 από Πλαισιο).Πιθανό να περιμένουν να ολοκληρωθεί ή περίοδος της προσφοράς και μετά να ξεκινήσει η κατάθεση του ποσού για τους δικαιούχους. Αν κάποιος φίλος το λάβει ας ενημερώσει εδώ έτσι ώστε να γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής του ποσού. Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Παντως σήμερα που έκανα τσεκ στον λογαριασμό που είχα δώσει στη σαμσουνγκ δεν είχε μπει ακόμα το cash back. (ημερομηνία αγοράς 21/12 από Πλαισιο).Πιθανό να περιμένουν να ολοκληρωθεί ή περίοδος της προσφοράς και μετά να ξεκινήσει η κατάθεση του ποσού για τους δικαιούχους. Αν κάποιος φίλος το λάβει ας ενημερώσει εδώ έτσι ώστε να γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής του ποσού.

Μετα τις 11 του μηνα μου ειπαν εμενα να μετρας αντιστροφα.

Το τηλεφωνο τα σπαει offtopic

Θοδωρής

Σήμερα στο Πλαίσιο της Στουρνάρη είχαν και γκρι και λευκά.

Το γκρι μου είναι υπέροχο :D

Bye bye Note I. Thanks for an amazing year :)

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

καλησπέρα σε όλους και καλη χρονια.

να ρωτησω κατι, πηρα και εγω το note 2 απο πλαισιο 550, και μεθαυριο θελω να στειλω το κουπονι. διαβαζοντας στους ορους, δεν ειδα να ζηταει να στειλουμε τιποτα παραπανω από το κουπονι συμπληρωμενο, σωστά? δλδ ουτε φωτοτυπια ταυτοτητας ή βιβιλαρίου λογαριασμού χρειάζεται ?

edit.:

-Στον ορο 3 τα αναφερει κανονικά. Στην αποδειξή μου, φαινεται κανονικά το ΙΜΕΙ. οπότε αρκει να στειλω φωτοτυπια της αποδειξης και της ταυτότητας μου έτσι? (επικυρώσεις κτλ φαντάζομαι προφανως δε χρειαζονται, καθώς άλλο ιδιωτική εταιρεία, άλλο ελληνικό δημόσιο). ούτε και φωτοτυπία βιβλιαριου τραπέζης έτσι?

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

να ρωτησω κατι, πηρα και εγω το note 2 απο πλαισιο 550, και μεθαυριο θελω να στειλω το κουπονι. διαβαζοντας στους ορους, δεν ειδα να ζηταει να στειλουμε τιποτα παραπανω από το κουπονι συμπληρωμενο, σωστά? δλδ ουτε φωτοτυπια ταυτοτητας ή βιβιλαρίου λογαριασμού χρειάζεται ?

edit.:

-Στον ορο 3 τα αναφερει κανονικά. Στην αποδειξή μου, φαινεται κανονικά το ΙΜΕΙ. οπότε αρκει να στειλω φωτοτυπια της αποδειξης και της ταυτότητας μου έτσι? (επικυρώσεις κτλ φαντάζομαι προφανως δε χρειαζονται, καθώς άλλο ιδιωτική εταιρεία, άλλο ελληνικό δημόσιο). ούτε και φωτοτυπία βιβλιαριου τραπέζης έτσι?

αμα διαβασεις μερικα ποστ ποιο πισω θα δεις τι ακριβως στειλανε αλλα παιδια που αγορασαν πριν απο σενα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

edit.:

Xρειάζεται να στείλεις τα ακόλουθα παραστατικά (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο κουπόνι της Σαμσουνγκ.)

1) φωτοτυπια ταυτότητας

2) φωτοτυπία απόδειξης αγοράς (με το ΙΜΕΙ να αναγράφεται πάνω στην απόδειξη )

3) έγγραφο τράπεζας που να δείχνει το όνομά σου μαζί με τον αριθμό λογαριασμού (π.χ την πρώτη σελίδα ενός βιβλιαρίου τραπέζης)

4) το κουπόνι που κατεβαζεις απο το Samsung. Com/gr/cashback με τα στοιχεία συμπληρωμένα.

Xiaomi Mi Max3 4/64