Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε εσωτερικη τσεπη σακακιου χωραει ανετα με η χωρις θηκη. στις εξω οριακα. επειδη χρησιμοποιω χαρτοφυλακα το μονο που με ενδιαφερει ειναι το παχος και ειναι μια χαρα.

ο καθενας ειναι διαφορετικος. ο κλωνος μου (σακακι,χαρτοφυλακας,αυτοκινητο) θα ηταν ικανοποιημενος με το μεγεθος της συσκευης. ενας αλλος που κυκλοφορει με τζιν, χωρις τσαντα και με μετρο, πιθανοτατα να δυσκολευεται. ολα ειναι υποκειμενικα οταν μιλαμε για γουστα και συνηθειες.

Καλά τα πρωινά... αλλά το απόγευμα, βραδάκι.... όταν πας βολτούλα...

Καλό θα ήταν να χώραγε έστω οριακά .... και στη πίσω τσέπη..... ειδικά τα Καλοκαίρια που μόνο το κινητό και τα κλειδιά κουβαλάμε....

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδια

Ευτηχης κατοχος πλεον (μετα απο χρονια συμβιωση με Iphonia) ειπα να κανω την αλλαγη και δεν το μετανιωσα.

Το πηρα απο kaizer shop (ομονοια) και τα ελληνικά παίζουν κανονικα με το spen out of the box.

Εχει κανεις ιδέα πως βρισκω απο ποια χωρα ειναι (λογικα ειναι hungary εφοσον αυτο γραφει το βιβλιαρακι μεσα) ...πατωντας *#1234# μου βγαζει τα εξης αν βοηθαει

AP:N7100XXALJ1

CP:N7100XXALIH

CSC:N7100OXXALJ1

Θεωρώ οτι δεν θα έχω προβλημα με εγγυηση εφοσον μου τυπωσαν το imei στην αποδειξη τα παιδια εκει....

Καλημέρα παιδια

Ευτηχης κατοχος πλεον (μετα απο χρονια συμβιωση με Iphonia) ειπα να κανω την αλλαγη και δεν το μετανιωσα.

Το πηρα απο kaizer shop (ομονοια) και τα ελληνικά παίζουν κανονικα με το spen out of the box.

Εχει κανεις ιδέα πως βρισκω απο ποια χωρα ειναι (λογικα ειναι hungary εφοσον αυτο γραφει το βιβλιαρακι μεσα) ...πατωντας *#1234# μου βγαζει τα εξης αν βοηθαει

AP:N7100XXALJ1

CP:N7100XXALIH

CSC:N7100OXXALJ1

Θεωρώ οτι δεν θα έχω προβλημα με εγγυηση εφοσον μου τυπωσαν το imei στην αποδειξη τα παιδια εκει....

Πόσο πήγε το μαλλί????

530 μετρητά .... 550 μου πήγε με δοσεις που έβαλα (350 ευρω μπροστα και 5 εντοκες)

Μια χαρά.... όσο και στα Skroutz μαγαζάκια.....

Άμα δεν βρω και εγώ σύντομα κανένα μεταχειρισμένο με βλέπω να πηγαίνω από εκεί.....

Έχω ήδη παραγγείλει θηκούλες από ebay...

Φιλε το kaizer το εχω δει και εγω στο skroutz μονο ουγκρικα εχει,ξερεις?Στο τηλεφωνο μου λενε ευρωπαικο γενικα.Επισης μπορεις να επειβεβαιωσεις αν εχει στη βιτρινα κανενα η αλλου μεσα χωρις να ειναι συνδεδεμενο σε συστημα ασφαλειας να το δοκιμασω?Επισης πως μπορω να καταλαβω απο το κουτι εξωτερικα ποιας χωρας ειναι?Τελος σας κουρασα το ξερω,η sim καρτα που εχω ειναι παλια(5ετιας),θα πρεπει να την αλλαξω?Αν ναι ποσες μερες χρειαζεται στη cosmote για να γινει η αλλαγη και υπαρχει καποια εξτρα χρεωση? Edited by KOPRINIOTIS
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε το kaizer το εχω δει και εγω στο skroutz μονο ουγκρικα εχει,ξερεις?Στο τηλεφωνο μου λενε ευρωπαικο γενικα.Επισης μπορεις να επειβεβαιωσεις αν εχει στη βιτρινα κανενα η αλλου μεσα χωρις να ειναι συνδεδεμενο σε συστημα ασφαλειας να το δοκιμασω?Επισης πως μπορω να καταλαβω απο το κουτι εξωτερικα ποιας χωρας ειναι?Τελος σας κουρασα το ξερω,η sim καρτα που εχω ειναι παλια(5ετιας),θα πρεπει να την αλλαξω?Αν ναι ποσες μερες χρειαζεται στη cosmote για να γινει η αλλαγη και υπαρχει καποια εξτρα χρεωση?

Λογικα ναι δεν τα ειδα και ολα. Αλλα εφοσον καλυπτει η εγγυηση και εχει ελληνικα μεσα (και στο spen) δεν βλεπω το προβλημα(μηπως εχει να κανει με τις αναβαθμίσεις?).

Αν θυμάμαι καλα δεν ειδα καποιο ανοιγμενο στην βιτρινα...δεν χανεις να παρεις ομως ενα τηλ μπορει να εχουν κανα μτχ εξω.

Για το κουτι απ΄εξω δεν ξερω.

Ναι θες Microsim ...5 λεπτα δουλεια ειναι σε ενα Καταστημα cosmote...εχεις και μια χρεωση νομιζω 5 ευρω για την αλλαγη.(ρωτα το)

Εχει ελληνικα το s-pen σε ουγγκρικο?Αφου εδω στο φορουμ λενε οτι μονο το γαλλικο εχει ελληνικα.Επισης να ρωτησω κατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το ''πουλι μαγαζο''.Επειδη εχω τα λεφτα να αγορασω μετρητοις πιστευεται αξιζει να το παρω εκει?Δεν ειμαι ψημενος με την ολη skroutz φαση διοτι παλιοτερα με τα νοκια υπηρχε θεμα με τα παραεισαγωγης,και με εχει πιασει ενα αγχος τωρα.Ειναι και το ποσο βεβαια 540 ευρω. Edited by KOPRINIOTIS

Εχει ελληνικα το s-pen σε ουγγκρικο?Αφου εδω στο φορουμ λενε οτι μονο το γαλλικο εχει ελληνικα.Επισης να ρωτησω κατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το ''πουλι μαγαζο''.Επειδη εχω τα λεφτα να αγορασω μετρητοις πιστευεται αξιζει να το παρω εκει?Δεν ειμαι ψημενος με την ολη skroutz φαση διοτι παλιοτερα με τα νοκια υπηρχε θεμα με τα παραεισαγωγης,και με εχει πιασει ενα αγχος τωρα.Ειναι και το ποσο βεβαια 540 ευρω.

Το ρωταω και στο παραδιπλα θεμα ...εκτος αν εχω κανει εγω λαθος και δεν ειναι Hungary η εκδοση. (παντως το φυλλαδιο μεσα σιγουρα δεν ειναι στα γαλλικα/γερμανικα...γραφει for Hungary)

Το πενάκι γραφει και αναγνωρίζει κανονικα ελληνικα. Στην αποδειξη γράφει το IMEI. Οποτε λογικά δεν νομίζω να υπάρχει προβλημα.

Επισης πως μπορω να καταλαβω απο το κουτι εξωτερικα ποιας χωρας ειναι?

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά απ' ό,τι έχω παρατηρήσει από φωτογραφίες, unboxing videos κτλ., αν είναι γαλλικό ή γερμανικό θα παρατηρήσεις ότι στο πίσω μέρος του κουτιού που έχει την περιγραφή της συσκευής θα είναι γραμμένο στα γαλλικά ή γερμανικά αντίστοιχα. Το ελληνικό έχει την περιγραφή στα αγγλικά.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

εδω παντως φαινεται στο πισω μερος του κουτιου γαλλικη περιγραφη.Οποτε ισως και να εχεις δικαιο!!!

εδω παντως φαινεται στο πισω μερος του κουτιου γαλλικη περιγραφη.Οποτε ισως και να εχεις δικαιο!!!

Επίσης κάτι άλλο σχετικό που παρατήρησα:

Αν πας στο eXpansys Ελλάδας και επιλέξεις το Note II θα δεις ότι αναφέρει manufacturer number: GT-N7100RWDXEF. Το XEF παραπέμπει σε γαλλική ROM. Link.

Αν κάνεις το ίδιο στο eXpansys Μ. Βρετανίας θα δεις ότι αναφέρει manufacturer number: GT-N7100RWDBTU. Το BTU παραπέμπει σε βρετανική ROM. Link.

Τα παραπάνω manufacturer numbers μπορεί να φαίνονται σε κάποιες ετικέτες περιμετρικά στο κουτί, οπότε από εκεί θα μπορείς να καταλάβεις τη χώρα προέλευσης.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Γεια σας!

Με ενδιαφερει η αγορα του συγκεκριμενου τηλεφωνου και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να το παρω απο Αμερικη αφοβα, ωστε να δουλευει μετα με τα δικτυα εδω.

Ειναι εφικτο αυτό;

Υπαρχει καποιο μοντελο Gsm που πωλειται εκει και λειτουργει κανονικα εδω;

Επίσης κάτι άλλο σχετικό που παρατήρησα:

Αν πας στο eXpansys Ελλάδας και επιλέξεις το Note II θα δεις ότι αναφέρει manufacturer number: GT-N7100RWDXEF. Το XEF παραπέμπει σε γαλλική ROM. Link.

Αν κάνεις το ίδιο στο eXpansys Μ. Βρετανίας θα δεις ότι αναφέρει manufacturer number: GT-N7100RWDBTU. Το BTU παραπέμπει σε βρετανική ROM. Link.

Τα παραπάνω manufacturer numbers μπορεί να φαίνονται σε κάποιες ετικέτες περιμετρικά στο κουτί, οπότε από εκεί θα μπορείς να καταλάβεις τη χώρα προέλευσης.

Σε ευχαριστω πολυ.Παιδια πηγα το απογευμα σε ενα πλαισιο αρχικα εδω κοντα στο σπιτι μου,παρακαλεσα εκει μια κοπελα και το αποσυνδεσε απο το καλωδιο ασφαλειας.Ετσι το δοκιμασα στις τσεπες μου.Παιδια φορεσα επιτηδες απο τα τζιν που εχω αυτο με τις πιο στενες τσεπες.Ε χωρουσε ΑΝΕΤΑ!!!!Καλα σε εσωτερικη τσεπη απο το παλτο η το σακακι μου δε το συζητω,ανετοτατα χωρουσε μαζι και με handsfree η ακομα και με χοντρη θηκη..Απορω πως μερικοι το λενε παντοφλα,δηλαδη σε σορτσακι θελουν να το κουβαλανε??

Σε ευχαριστω πολυ.Παιδια πηγα το απογευμα σε ενα πλαισιο αρχικα εδω κοντα στο σπιτι μου,παρακαλεσα εκει μια κοπελα και το αποσυνδεσε απο το καλωδιο ασφαλειας.Ετσι το δοκιμασα στις τσεπες μου.Παιδια φορεσα επιτηδες απο τα τζιν που εχω αυτο με τις πιο στενες τσεπες.Ε χωρουσε ΑΝΕΤΑ!!!!Καλα σε εσωτερικη τσεπη απο το παλτο η το σακακι μου δε το συζητω,ανετοτατα χωρουσε μαζι και με handsfree η ακομα και με χοντρη θηκη..Απορω πως μερικοι το λενε παντοφλα,δηλαδη σε σορτσακι θελουν να το κουβαλανε??

Aυτός που το κοροϊδεύει το κάνει γιατί δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτε. Αυτός που το χρησιμοποίησε και το έδωσε γιατί του φάνηκε μεγάλο, στο τέλος το ξαναπήρε :)

Παιδιά άκουσα ότι είναι έμπιστο αύτο το site.Αν το πάρω από εδώ http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-16GB-White.aspx σε αυτή την τιμή είναι καλά;Τί λέτε;

Όντως, το μαγαζί είναι αξιόπιστο και η τιμή απ' τις καλύτερες που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή.

Η συσκευή τί πιστεύεις θα είναι κανονικά GR;Εννοώ όπως αυτή που θα αγόραζα από πλαίσιο η Media Markt;Να προοριζόταν για την χώρα μας εννοώ κ.τ.λ Επίσης βλέπω ότι π.χ έχει στο birdphone πώληση Galaxy S3 I9300 GR.Στο Νote 2 όμως δεν γράφει GR.Αυτο τί σημαίνει;Είναι οκ αν το αγοράσω παρ'όλα αυτά παιδιά;Τί προτείνετε;

Ρε παιδια θα βγαλω ακρη αν το αγορασω απο Αμερικη;
Την εγγύηση λογικά την χάνεις εδώ στην Ελλάδα.Για το firmware και τα updates δεν ξέρω φίλε Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά άκουσα ότι είναι έμπιστο αύτο το site.Αν το πάρω από εδώ http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-16GB-White.aspx σε αυτή την τιμή είναι καλά;Τί λέτε;

Όντως, το μαγαζί είναι αξιόπιστο και η τιμή απ' τις καλύτερες που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Μια χαρά είναι και εγώ από εκεί το είχα αγοράσει! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εχεις κοιταξει στο http://www.extreme-mobile.gr στο αιγαλεω.Το εχει 545 και το παιρνεις επι τοπου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οντως.Επισης αλλοι που το λενε παντοφλα μου λενε πρεπει οπωςδηποτε οταν θα μιλας να εχεις bluetooth η handsfree γιατι θα φαινεται μεγαλο στο αυτι σου θα τρως δουλεμα.Και απανταω πρωτον δε με νοιαζει τι λενε οι αλλοι και δευτερον δηλαδη με το s3 η με το 920 δε θα τρως δουλεμα?Η διαφορα τους με το note 2 δεν ειναι και πολυ μεγαλη!!!!

• Administrators
Ρε παιδια θα βγαλω ακρη αν το αγορασω απο Αμερικη;

Εξαρτάται από που θα αγοράσεις και τι. Σιγουρέψου ότι δουλεύει στα δικά μας δίκτυα, δεν είναι branded και δεν είναι sim locked.

Modpic.gif

Πήρα την το τσίου-τσίου online σκουτζο-μάγαζο και ρώτησα για το κινητό...

Η κοπέλα μου είπε ότι αυτά που έχουν υποστηρίζουν πλήρως τα Ελληνικά, γραφίδα και κτλ...

Δεν ήξερε τη rom φοράει.... μου είπε έχουν την Ευρωπαϊκή.... τώρα τι να εννοούσε....

(είχαν πρόβλημα μόνο με την πρώτη παρτίδα που φέρανε και από τότε κάθε φορά που εισάγουν μιλάνε με τον προμηθευτή για να επιβεβαιώσουν ότι υποστηρίζουν Ελληνικά)

Η εγγύηση κανονικά 2 χρονάκια κι κτλ....

Τεσπά.... λογικά θα το αγοράσω από εκεί καθώς δεν βρίσκω μεταχειρισμένο....

:)

Σήμερα το παρήγγειλα από. extreme mobile στα 545 ευρώ και μιλώντας με το Νίκο μου είπε αύριο μεσημέρι παραλαμβάνει οπότε θα το έχω Παρασκευή μεσημέρι στα χέρια μου
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Σήμερα το παρήγγειλα από. extreme mobile στα 545 ευρώ και μιλώντας με το Νίκο μου είπε αύριο μεσημέρι παραλαμβάνει οπότε θα το έχω Παρασκευή μεσημέρι στα χέρια μου

Κανει ατοκες;

Κανει ατοκες;

Φιλε μου δεν ξερω κανε του ενα τηλεφωνημα να μαθεις απο πρωτο χερι

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα