Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως έχει να κάνει με τη χώρα διάθεσης ή/και προέλευσης; Το δικό μου (χωρίς ζελατινάκια στο bezel) είναι ελληνική έκδοση (EUR) από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία και μου ήρθε σφραγισμένο. Για τη χώρα προέλευσης, αν θυμάμαι καλά στο ταμπελάκι κάτω απ' την μπαταρία γράφει "Made by Samsung" και όχι "Made in Korea" όπως σε κάποια. Μυρίζομαι "Made in China"...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε Βαγγελη κατι αλλο παιζει και με εχει βαλει σε σκεψεις γιατι θελω να παρω ακομη ενα note και με προβληματιζει παρ'ολο που το δικο μου ειχε και ζελατινακια στο bezel και δεν ειχε το παραμικρο.Δεν μπορω να δεχθω οτι γινονται σημαδια και γρατζουνιες απο τη μεταφορα μεσα στο κουτι, δεν εχει τοσο τζογο το κινητο μεσα στη συσκευασια του για να δημιουργηθουν τετοιες καταστασεις και ποσο μαλον για σημαδι στην καμερα της οποιας το τζαμακι ειναι πιο μεσα απο το περιμετρικο bezel της.Κατι αλλο συμβαίνει το οποιο νομιζω οτι το γνωριζει "πολυ καλα" το κυκλωμα που τα εμπορεύεται...

Τα σημαδακια στο bezel που ειχα δει εγω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειχαν γινει κατα τη μεταφορα. Τωρα, τι συμβαινει, δεν ξερω και δεν μπορω να κατηγορησω ετσι κανεναν.

Παιζουν πολλα παντως..

@te_salad, κωστα ναι, ετσι ειναι και εμενα οι ζελατινες, με αυτακια.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ελληνικο το δικο μου αγορασμενο απο Γερμανο..Εννοειται πως ηταν σφραγισμενο αλλα δεν ειχε ζελατινα για το bezel.Ειχε μπροστα(χωρις αυτακια),πισω και στο home button..Οπως επισης και στον φορτιστη.Παρολο που δεν ειχε ζελατινα στα πλαγια,το bezel ειναι αψεγαδιαστο!Για οσα εχουν σημαδακια δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει αλλα σιγουρα δεν μπορει να εχουν γινει κατα την μεταφορα της συσκευης.Το εχω απο τον Ιανουαριο χωρις θηκη και δεν εχει γινει το παραμικρο σημαδι.Πως να γινει μεσα στο κουτι?Αρα κατι αλλο παιζει.Ισως αστοχια υλικου σε ορισμενες παρτιδες..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Φιλε Βαγγελη κατι αλλο παιζει και με εχει βαλει σε σκεψεις γιατι θελω να παρω ακομη ενα note και με προβληματιζει παρ'ολο που το δικο μου ειχε και ζελατινακια στο bezel και δεν ειχε το παραμικρο.Δεν μπορω να δεχθω οτι γινονται σημαδια και γρατζουνιες απο τη μεταφορα μεσα στο κουτι, δεν εχει τοσο τζογο το κινητο μεσα στη συσκευασια του για να δημιουργηθουν τετοιες καταστασεις και ποσο μαλον για σημαδι στην καμερα της οποιας το τζαμακι ειναι πιο μεσα απο το περιμετρικο bezel της.Κατι αλλο συμβαίνει το οποιο νομιζω οτι το γνωριζει "πολυ καλα" το κυκλωμα που τα εμπορεύεται...

Φιλε Παρη τιποτα περιεργο δε συμβαινει.

Το μοναδικο που πρεπει να μας βαλει σε σκεψεις ειναι η προελευση των συσκευων γενικα που αγοραζουμε απο διαφορα καταστηματα - δε θα ανοιξω την κουβεντα γιατι ειναι μεγαλη και δεν ειναι της παρουσης - οσοι ειναι στο χωρο γνωριζουν καποια πραγματα...

Τωρα, για τις ζελατινες.

Εχει να κανει με το region που απευθυνεται μια συσκευη και την παρτιδα αυτης.

Ολα τα σημαδακια που εχουμε δει στο bezel ειναι σιγουρα απο την κατεργασια - επιστρωση και τιποτα παραπανω.

Σιγουρα παιζουν και refurbished συσκευες, αλλα το ανταλλακτικο αυτο στοιχιζει μερικα ευρωλεπτα στη σαμμυ και να ειστε σιγουροι πως το αλλαζουν σε περιπτωση ανασκευασμενου...

Επισης τα προβληματα με τα σημαδια στο bezel ηταν απο τη day 1 της κυκλοφοριας της συσκευης, οπως και στο νοτελι 1, πριν καν φυσικα καλα καλα κυκλοφορησει (και αρχισουν να παιζουν και refurbished).

Το σημαδι στην καμερα ειμαι σιγουρος οτι εγινε στη μεταφορα, εχει πολυ χωρο να "παιξει" μεσα στη συσκευασια το κινητο και το τζαμακι της καμερας με το μαμα καπακι δεν εχει καθολου protrusion...

Edited by v@gelis

Δεν έχει να κάνει ούτε η χώρα. Στον αδερφό μου που του το αγόρασα πρόσφατα και είναι γερμανικό πάλι είχε προστατευτική ζελατίνα στο bezel.
me > you

Και ποιος είπε ότι τα Γερμανικά... δεν έχουν;

Γενικά είναι ξεκάθαρο πως συνηθίζεται να μπαίνουν αυτές οι ζελατίνες και το ότι σε κάποια λείπουν δε θεωρώ ότι συνδέεται με κάποιο τρόπο με refurbished η κάτι άλλο. Opinions...

Δεν έχει να κάνει ούτε η χώρα. Στον αδερφό μου που του το αγόρασα πρόσφατα και είναι γερμανικό πάλι είχε προστατευτική ζελατίνα στο bezel.

Και το δικο μου γερμανικο και ειχε παντου ζελατινες.Παντως δεν πείθομαι για ζημια στη μεταφορα, κατι αλλο συμβαινει.

Και το δικο μου γερμανικο και ειχε παντου ζελατινες.Παντως δεν πείθομαι για ζημια στη μεταφορα, κατι αλλο συμβαινει.

Μήπως στην αρχή δεν είχαν ζελατίνες και λόγω επιστροφής προιοντων για γρατσουνιές κτλ ξεκίνησαν να βάζουν?

Εμένα πάντως από ότι είδα είχε update Απριλίου, αρα ηταν σχετικα καινούργιο.

Μήπως στην αρχή δεν είχαν ζελατίνες και λόγω επιστροφής προιοντων για γρατσουνιές κτλ ξεκίνησαν να βάζουν?

Εμένα πάντως από ότι είδα είχε update Απριλίου, αρα ηταν σχετικα καινούργιο.

Νομίζω ότι το ενδεχόμενο να γρατζουνιστεί μέσα στο κουτί η συσκευή είναι πολύ ακραίο. Πώς να γρατζουνιστεί? από τα τοιχώματα του χαρτονιού??

Επίσης, οι δικές μου οι γρατζουνιές ήταν κάθετες, δεν μπορεί να έγιναν ούτε από το κουτί, αλλά ούτε και από χρήση. Φαινόταν ότι ήταν από το εργοστάσιο...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• 2 weeks later...
Παιδιά ή τιμή πλέον γι αυτή τη συσκευή είναι κυριολεκτικά τσάμπα.Μες τη βδομάδα θα πάρω και δεύτερο για τη γυναίκα μου

399.92 στο σκρουτζ καινουριο.

πραγματι τζαμπα.

η πλακα ειναι οτι καποιοι ζητανε για μεταχειρισμενα 6 μηνων 400.

Πλεον το 2 έχει 395,90 και 395 το 1 :lol: Φίλε psiliammos η υπομονή ειναι μεγάλη αρετή.Περίμενε λίγο ακόμη αν αντέχεις και δε θα βγεις χαμένος.Και εκει να μεινει η τιμή πάλι αξίζει με χίλια.Θυμάμαι που προσπαθούσα πριν καιρό να σε πείσω (και ήμουν ίσως ο μόνος που το έκανα με τόση επιμονή) να μην πάρεις με την καμμία το 1 όταν το 2 είχε τότε 80-90€ παραπάνω.Χαίρομαι που δεν έκανες το λάθος.Ειναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια απροβλημάτιστη συσκευή που θα την χαίρεσαι για αρκετό καιρό.

Αρχες Σεπτέμβρη θα έρθω και εγώ στην παρέα του 2 ως βασική συσκευή για μια 2ετια και για αλλαγή θα παίζω με τα 5" mtk65xx των κινέζων

Edited by bbbb

Πλεον το 2 έχει 395,90 και 395 το 1 :lol: Φίλε psiliammos η υπομονή ειναι μεγάλη αρετή.Περίμενε λίγο ακόμη αν αντέχεις και δε θα βγεις χαμένος.Και εκει να μεινει η τιμή πάλι αξίζει με χίλια.Θυμάμαι που προσπαθούσα πριν καιρό να σε πείσω (και ήμουν ίσως ο μόνος που το έκανα με τόση επιμονή) να μην πάρεις με την καμμία το 1 όταν το 2 είχε τότε 80-90€ παραπάνω.Χαίρομαι που δεν έκανες το λάθος.Ειναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια απροβλημάτιστη συσκευή που θα την χαίρεσαι για αρκετό καιρό.

Αρχες Σεπτέμβρη θα έρθω και εγώ στην παρέα του 2 ως βασική συσκευή για μια 2ετια και για αλλαγή θα παίζω με τα 5" mtk65xx των κινέζων

Η υπομονη φιλε μου οντως ειναι μεγαλη αρετη οταν δεν εχεις ΠΑΘΟΣ με κατι....Εγω ευτυχως δεν εχω πορωση με τα κινητα και δεν βιαζομουνα να παρω κινητο τοτε που μιλαγαμε αλλα ουτε και τωρα....σε θυμαμαι που δεν ηθελες να παρω το note 1 και οντως καλα πραξαμε...αν και το ειχα βρει 300 ευρω καινουριο μεσω εταιριας(και οχι 360 που επαιζε τοτε),το δωσανε σε αλλον...δεν πειραζει,καλυτερα....παντως αν οντως ισχυε η τιμη για το Note 2 365 ευρω,θα ειχα ηδη φυγει να το αγορασω...και ετσι ομως στα 395 πιστευω ειναι καλα...

380,20 μαζι με μεταφορικα το τσιμπησα σημερα αλλα με φπα 16% λογω Κω. Εχω λιωσει απ το πρωι που ηρθε, τι ν' τουτο βρε....χαχαχαχαχαχα

380,20 μαζι με μεταφορικα το τσιμπησα σημερα αλλα με φπα 16% λογω Κω. Εχω λιωσει απ το πρωι που ηρθε, τι ν' τουτο βρε....χαχαχαχαχαχα

απο που 380???

Από όπου και να το πήρε εσύ αν δεν μένεις σε παραμεθόριο με μειωμένο φπα παραπάνω θα πληρώσεις, δηλαδή την κανονική τιμή.

Από όπου και να το πήρε εσύ αν δεν μένεις σε παραμεθόριο με μειωμένο φπα παραπάνω θα πληρώσεις, δηλαδή την κανονική τιμή.

Μπορεί και αυτός να μένει στην Κω :p

Καλως ηρθες και καλοριζικο

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

παιδιά θέλω και γω πολύ να το αγοράσω γιατί είμαι σε αναζήτηση συσκευής και όλα τα review που χω δει είστε όλοι ευχαριστημένοι απ'ολες τις απόψεις,καμερα,επεξεργαστη,multitasking,λειτουργίες γραφείου,κτλ...Σωστα? Ποια είναι τα αδύναμα σημεία του? Ας πούμε νυχτερινή λήψη είναι καλή? Θέλω να προχωρήσω σε αγορά γιατί είναι ότι πρέπει για μένα(δουλεύω σε γραφείο και μου φορτώνουνε δουλειά σε ανυποπτο χρόνο εκτός ωραρίου) απλώς ακόμα τα 400 ευρω είναι πολλά για να τα δώσω με την μία. Σκεφτόμουν να το πάρω από εξωτερικό αν το βρω φτηνά(έχω έναν φίλο που σπουδάζει Ρουμανία) μέτα θα είναι κανονικά συμβατό με την cosmote εδώ? Θα μπορέσω να του περάσω ελληνικά? Και τέλος ξέρει κανένας ποια είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς στην ελλάδα? Στο skroutz το βλέπω 396...δέχεται δόσεις κανένα μαγαζί από αυτά?